For hurtig søgning indtast
annonce id: 45431292
i søgefeltet og klik søg

Weihrauch HW 70 Black Arrow Luftpistol - 4,5 mm.

Kr. 1.699,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
Den anerkendte Weihrauch HW 70 Black Arrow har gennem flere år været kendt som en luftpistol der kombinere pistolskydning og kikkertsigte på bedstevis, og nu har Weihrauch givet den et designmæssigt løft. Det betyder at pistolen nu har fået et nyt praktisk greb, som giver optimal støtte, selv med en tung kikkertsigte monteret.
HW 70 Black Arrow skyder stadig på et klassisk fjederstempel-system, som lades ved at knække løbet og montere haglet direkte i løbsindgangen. Derudover har pistolen et klassisk aftræk i den anerkendte tyske Weihrauch kvalitet og med manuel sikring på siden af skæftet. Til sammen gør disse to systemer at man opnår en udgangshastighed på 125 m/s ved brug af almindelige hagl. 
Pistolen har derudover fået monteret et lyddæmpet løb med en fastmonteret lyddæmper ved løbsudmunding. Det betyder at man ikke bare får en kraftig, men også utrolig lydsvag luftpistol.
På toppen har luftpistolen en kraftig skinne i prismejern, som gør den i stand til at håndtere selv et stort kikkertsigte, uden at det ødelægger skydeoplevelsen eller balancen i luftpistolen. 
Bemærk at pistolen leveres uden kikkertsigte.
Klik her for at se manualen.

 Bemærk:
For at købe og anvende luftpistoler i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftpistoler med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.
Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.
Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.