For hurtig søgning indtast
annonce id: 45287711
i søgefeltet og klik søg

Nikko Stirling Mountmaster Kikkertsigte - 4-12x50

Kr. 999,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
Nikko Stirling Mountmaster 4-12x50 mm. AO kikkertsigte er endnu et størrelse I den robuste og anerkendte Mountmaster-serie til luftgevær. Den er udstyret med en forstørrelse på hele 4-12 gange og et optik på 50 mm.. Det store 50 mm. optik, gør det muligt at få utrolig meget lys ind i sigtet, hvilket gør den oplagt til skydning indenfor på lang afstand. 
Da kikkertsigtet er en del af Nikko Stirlings Mountmaster-serie, er den naturligvis udstyret med indbygget Patalleax justering. Paralleax indstilling betyder, at hvis skytten flytter hovedet en lille smule i en anden vinkel, så vil sigtepunktet forblive stabilt. Dette er for mange en uundværlig teknologi og uden tvivl med til at give en bedre præcision. 
Mountmaster 4-12x50 AO byder udover Paralleax indstilling på en række andre klassiske Nikko Stirling teknologier og egenskaber. Derfor har den et optik med nitrogentryk, som sikre at der ikke opstår dug på undersiderne og gør det muligt at bruge kikkertsigtet i vådt vejr. Dertil er den udstyret med multicoated linser og er på fabrikken rekyltestet, så den kan bruges på helt kraftige fjederluftgevær – til kraftige luftgevær med rekyl, anbefaler vi dog at der anvendes skinnemontage frem for den medfølgende ringmontage.    
Dertil har Nikko Striling Mountmaster 4-12x50 mm. HMD, 1/4 MOA adjustments (7mm@100m) og hurtigt øjefokus. 
Den leveres inklusiv 9-11 mm. ringmontage, linsebeskyttelse og engelsk manual. 
Se manualen her.   
Indskydning og montering af kikkertsigte