x
For hurtig søgning indtast
annonce id: 45057621
i søgefeltet og klik søg

UX DX17 Luftpistol - 4,5 mm.

Kr. 399,-
Få personlige lånetilbud fra 8 banker her
Beskrivelse:
UX DX17 luftpistolen er baseret på teknologien fra softguns, hvilket gør den utrolig sjov at skyde med og perfekt til sjov plinking i haven. Derudover er fremstillet i kraftige materialer og i et smart design, som får den til at lige en rigtig militærpistol.
Den skyder som nævnt på samme fjeder-teknologi, som ofte anvendes i softguns med magasin. Derfor har den et magasin i håndtaget, som kan fylde med op til 15 rundkuglehagl, hvorefter den er klar til skudafgivelse. Systemet gør, at den skyder med en udgangshastighed på 60 m/s.  
DX17 har et skæfte fremstillet i syntetisk materiale og med et ergonomisk håndtag, som ligger rigtig godt i hånden. På undersiden har den en Picatinny-skinne til montering af tilbehør. 
Den byder derudover på et single aftræk og vejer kun 436 gram. 
Bemærk: Må kun anvendes med rundkuglehagl.
Se manualen til UX DX17 her.
Bemærk:
For at købe og anvende luftpistoler i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftpistoler med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.
Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.
Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Se også disse lignende annoncer