For hurtig søgning indtast
annonce id: 43850117
i søgefeltet og klik søg

Gamo Fast Shot 10x IGT Luftgevær inkl. Kikkertsigt

Kr. 2.299,-
Få personlige lånetilbud fra 8 banker her
Beskrivelse:
Gamo Fast Shot 10x IGT luftgeværet er endnu en model med Gamos 10x Quick-Shot magasin teknologi, som automatisk indsætter et nyt hagl i løbet, når luftgeværet knækkes. Denne udgave skiller sig dog ud fra de andre 10x Quick-Shot modeller, ved at have et flot træskæfte. Derudover byder luftgeværet på en række innovative Gamo teknologier og leveres med et Gamo 4x32 mm. kikkertsigte. 
Fast Shot 10x IGT er på mange måder et normalt knækluftgevær, hvor løbet skal knækkes for hvert skud. Til forskel fra normale knæk-luftgevær, har Fast Shot 10X Gamos 10x Quick-Shot teknologi, som automatisk indsætter et nyt hagl fra et 10-skudsmagasin, når det tages ladegreb. Det betydet, at skytten ikke selv skal indsætte haglet, men blot kan knække løbet og gøre klar til næste skudafgivelse. 
Luftgeværet skyder på Gamos anerkendte IGT teknologi, hvor den normale spændefjeder, er udskiftet med et gasstempel. IGT systemet har fordel, ved at have en bedre slidstyrke, give et mere ensartet skud og afgive færre vibrationer ved skudafgivelse. Det kraftige IGT systemet betyder at Gamo Fast Shot luftgeværet opnår en udgangshastighed på 305 m/s med almindelig hagl og hele 386 m/s med PBA Power hagl.  
Sammen med IGT systemet har Fast Short luftgeværet fået Gamos CAT aftræk, som giver mulighed for indstilling af både 1. og 2. fase i aftrækket frigang. Dette bevirker, at der opnås et både jævnt, blødt og ensartet aftræk med en høj præcision.  
Det stopper dog ikke her, for Fast Shot er tilmed udstyret med Gamos RRR teknologi, som er et særligt rekyl-reduktionssystem til kikkertsigtet. Systemet har to polymer, som arbejder modsat hinanden, så alle rekylstød absorberes uden at påvirke kikkertsigtet.  
Skæftet er fremstillet i træ med pistolgreb og med en lille kindpude på begge sider, så luftgeværet både kan anvendes af venstre- og højrehåndsskytter. Dertil byder skæftet på skulderpude i stødabsorberende gummi, udskæringer og god støtte.   
Se video om de forskellige Gamo teknologier, indskydning af kikkertsigte eller vores test af 10x Quick-Shot magasin systemet herunder.  
Bemærk: Skal anvendes med kikkertsigte.
Se Gamo Fast Shot 10x IGT brugermanualen her.
Se Gamo 10x Quick-Shot manualen her.

Gamo Replay 10x:

Montering og indskydning af kikkertsigte:

Gamo IGT system:

Gamo CAT aftræk:

Gamo 10x Quick-Shot:

Gamo RRR teknologi:

Bemærk:
For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.
Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.
Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.