Bresser stjernekikkert - Arcturus 60mm

Bresser stjernekikkert - Arcturus 60mm

649,00 kr.

Tag med på en fascinerende rejse på nattehimlen Linseteleskopet er generelt mere robust og brugervenligt end et spejlteleskop, hvorfor Arcturus stjernekikkerten fungerer perfekt som begynderteleskop. Den praktiske rødpunktsøger gør det nemt, at finde rundt på himlen og det højdejusterbare stativ giver store som små mulighed for at blive fascineret af den astronomiske verden. Med solfilter og smartphone-adapter Studér månen, planeter, Orion-tågen m.m. Inkl. kraftigt stativ og søgekikkert Sikker observation af stjernerne Det medfølgende solfilter gør det sikkert, at observere stjernerne. Filteret udelukker 99,9% af det visuelle lys og 100% af det skadelige ultraviolette lys. Studér solpletter og solens overflade i et behageligt orange lys. Tag billeder igennem teleskopet Når du bruger den medfølgende smartphone-adapter, kan du tage billeder igennem teleskopet. Adapteren er designet til at holde hvilken som helst smartphone fast lige ud for teleskopets optik, så du kan fotografere hvad du ser. Du kan altså skabe nogle helt fantastiske billeder. Måske til væggen eller bare til at vise til vennerne? Psst... Bonusinfo: Der medfølger link til download af astronomi-software og stjernekort.

WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Swarovski DS 5

    Swarovski DS 5

    24.000 kr.

    Spritny Swarovski DS 5-25 x 52p gen1 sigte L4A-I spar 12-13.000.- hvis du er ved at købe eller længe har gået med ønske om at købe denne fantastiske kikkert, det er ikke en demo kikkert men helt ny, køber registrerer sig selv på Swarovski.com med hensyn til garanti og alle de fordele der er ved det, der er selvfølgelig faktura fra anerkendt våbenforretning som medfølger. Der er kun meget lille forskel på gen1 og gen2, se nedenstående link https://www.optics-trade.eu/.../swarovski-ds-5-25x52-gen.../ Den er til besigtigelse i Næstved. Prisen er fast og den er 24.000.-

    Næstved·30. mar.·

    Termisk kikkertsigte

    Termisk kikkertsigte

    22.000 kr.

    ATN termisk kikkertsigte 2,5-25 forstørrelse, opløsning 640x480, 50mm objektiv En meget god og kraftig termisk sigtekikkert med montering til picatinny skinne (billede kommer). Har brugt den til vildsvinejagt i Sverige, men må konstatere at den er for voldsom i funktion til hvad jeg har brug for. Jeg har selv købt den brugt, og den kræver selvfølgelig våbentilladelse (gratis). Se mere på linket: https://sie-hunting.com/produkter/1180-atn-corp/19247-atn-mars-hd-termisk-riffelsigte-640x480/ (se på model 6450)

    Greve·13. mar.·