For hurtig søgning indtast
annonce id: 39030917
i søgefeltet og klik søg

Beretta A400 Xplor Unico 12/89 Kick Off

Kr. 18.099,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
A400 Xplor Unico er en revolutionerende halvautomat, som Beretta gennem tre års intensivt udviklingsarbejde har præsenteret på det danske marked.
Gennemtestet gennem mere end 100.000 runder på skydebanerne - udsat for et mix af patroner - fra de svageste på 24 gram til de tunge drenge på 64 gram.
Kort sagt en halvautomat du kan bruge til alle former for jagt og træning på skydebanen. Xplor Unico er forsynet med de nyeste features.

BLINK
A400 Xplor Unico lader ekstremt hurtigt - helt op til 36% hurtigere end de nærmeste konkurrenter på markedet. Årsagen er Blink, Berettas gasladesystem, hvor en række ekspanderbare "fingre" på cylinderen, som under aktionen foretager en roterende bevægelse, sikrer en selvrensende effekt og aldrig svigtende funktion.

MICRO CORE
Bagkappe i et blødt, let og smidigt materiale, som sikrer en høj komfort og et hurtigt anlæg.

STEELIUM
Koldhamrede løb i Beretta stål. Afspændte i vacuum - simpelthen verdens bedste løb.

HP CHOKES
Der medfølger 3 stk. High Performance chokes, der sammen med piberne fungerer perfekt, når der skydes med kraftige stålhagl.

Hele indtrykket af A400 udstråler en lækker og gennemført kvalitet med en flot finish, og det er en fornøjelse at opleve den samhørighed, man med det samme får med geværet.

A400 Xplor Unico er så absolut et nøjere studium værd.

KICK-OFF

To hydrauliske oliedæmpere reducerer rekylen med mere end 60% og sikrer dermed en mere rolig skydning med en højere træfprocent.