Til jægere, unge som ældre, nye som gamle.

Til jægere, unge som ældre, nye som gamle.

Sælges

Min jagt er slut. Jeg har meget tøj af høj kvalitet der kan bruges mange år endnu, noget er nyt, noget som nyt og noget der endnu i mange mange år kan glæde en jæger eller en outdoor aktivist. Jeg sælger til meget rimelige priser og vil glæde mig over det igen bliver anvendt. Flot grøn eksklusiv læder vest i fineste udførelse og bedste kvalitet, størrelse 54. Flot foer. Den er helt perfekt til de kølige aftener enten det er til jagt eller i skihytten. Den er bare en ener. Belika jagt/army trøje størrelse 50, Thinsulate termo handsker m højre skydefinger fri. Jagthandsker af Elsdyr skind m højre skydefinger fri. Termovest grøn Helly Hansen størrelse 50. Grøn bøllehat størrelse 59. Hagløfs Clamatic teflon sommerbuks nr. 50. Sælges gerne enkeltvis men et samlet bud modtages også.

Sæby·lør.·

Jagtbeklædning og vintertøj

Jagtbeklædning og vintertøj

Sælges

Jagten er slut. Jeg har tøj af høj kvalitet der kan bruges af jægere/outdoor aktivist, sommer som vinter. Flot grøn eksklusiv læder vest i fineste kvalitet, størrelse 54. Perfekt til de kølige aftener enten det er til jagt eller i skihytten. Den er bare en ener. Belika knit wear grøn jagt/army trøje størrelse 50, varm og lækker, som ny. Thinsulate jagthandsker nr. 8. Jagthandsker af Elsdyr skind nr.8. Begge med skydefri h pege finger. Grøn bøllehat nr.59. Hägløfs Climatic teflon sommerbuks nr. 50. Spørg bare, det hele er højeste kvalitet, ingen kan jo se at du ikke har haft det fra det var nyt. Skriv bare efter tilstands rapport for de enkelte dele. Spørg bare og kom med bud, så prøver vi om vi kan finde hinanden.

Sæby·16. feb.·

Harlika jagt tøj

Harlika jagt tøj

2.000 kr.

Harlika Mountain Hunter sæt str. 48 sælges Harlika Mountain Hunter jagtsæt er udviklet til aktiv jagt på fjeldet eller i bjergene. Jakken er derfor let og har derudover en vind- og vandtæt GORE-TEX-membran, så det kan modstå det ofte meget omskiftelige vejr i højderne -Aftagelig, justerbar hætte -Grip tape på skuldrene -Radiolomme med dobbelt lynlåslukning -Sidelommer med lynlås og inderlomme -Justerbar i taljen, forneden og i ærmekanten

Gistrup·9. dec. 2023

Helt nyt komplet sæt jagttøj

Helt nyt komplet sæt jagttøj

1.200 kr.

Helt nyt og lækkert pürch- eller jagtsæt i nordiske camouflage farver. Perfekt til aktiv jagt i det danske klima. Vind - og vandtæt jakke samt bukser med børstet, lydløs overflade og mange praktiske detaljer - bl.a. gode vandtætte lommer, velcrolukning for bedre pasform af ærmerne og bukseben, meshfor indvendigt samt en lydløs vand - & vindtæt membran. Str. XL. Mærkater sidder på alt tøjet endnu(!) Bukser: Meshfor indvendigt for bedre ventilation og bevægelse 2 stk. lårlommer med trykknapper 2 stiklommer Lynlåse på begge ben med knaplukning op til knæene, så bukserne lettere kan tages af/på - uden at støvlerne skal af. Elastik i livet samt snørrelås Velcrolukning af bukseben for bedre pasform. Jakke: 2-vejs lynlås i front med stormflap og knaplukning 2 stk. stiklommer på brystet med knaplukning 2 stk. store sidelommer med knaplukning Inderlomme med lynlåslukning (vandtæt) Harelomme bagpå, som kan åbnes helt op for rengøring - eller kan benyttes som et vandtæt siddeunderlag - afhængigt af behovet på jagtdagen. Velcrolukning på ærmerne Hætte, som kan gemmes diskret i kraven. T-Shirt samt kasket (ubrugte og med mærkater) i samme mønster medfølger i købet.

Ishøj·29. jul. 2023·

Woodline jagt tøj sælges

Woodline jagt tøj sælges

800 kr.

Hej GulogGratis, jeg sælger et sæt jagt tøj bestående af, en jakke, et par bukser og en vest. alle 3 ting er godt polstret og rigtigt godt sæt til jagt om vinteren. jakken har godt med lommer til div. ting, den ene lomme har indsyret holder til riffel patroner. bukserne har 2 forlommer og 1 en baglomme og 2 lårlommer. vesten har både side lommer og bryst lommer alle ting er i str. XL. tøjet befinder sig i stenstrup på fyn. kontakt på 42279900 via sms

Svendborg·18. maj. 2023·

Få beskedNår der er nye resultater i Beklædning

Lup med søgeord i