For hurtig søgning indtast
annonce id: 45057616
i søgefeltet og klik søg

Walther Rotex RM8 Varmint PCP Luftgevær - 4,5 mm.

Kr. 3.799,-
Få personlige lånetilbud fra 8 banker her
Beskrivelse:
Walther Rotex RM8 Varmint PCP-luftgevær er designet i samme engelske stil, som den originale Rotex RM8, men med et let skæfte i syntetisk materiale og med thumbhole. På trods af det anderledes skæfte, så byder denne Varmint udgave på samme høje kvalitet, som den originale og har også både indbygget luftregulator, Lothar Walther løb og en stor luftcylinder.  
Den er bygget på et kraftigt PCP-system med en stor 200cc luftcylinder, som skal fyldes til maksimum 230 bar via en dykkerflaske med påfyldningsadapter, PCP-pumpe eller PCP-kompressor. Fyldes luftcylinderen til 230 bar kan der afgives hele 180 skud via et medfølgende 8-skudsmagasin inden PCP-systemet igen har brug for luft. Det kraftige PCP-system, gør at Rotex RM8 opnår en udgangshastighed på hele 305 m/s.  
For at styre lufttrukket i det kraftige PCP-system, har Walther udstyret Rotex RM8 Varmint med en luftregulator, som sikre at PCP-systemet får præcis samme mængde luft ved hvert skud helt ned til 120 bar. Dette gør, at alle skud bliver 100% ensartet og at der opnås en bedre skydeoplevelse. Lufttrykket kan hele tiden overvåges vi et indbygget manometer i bunden af luftgeværet.   
Sammen med PCP-systemet har RM8 Varmint et justerbart Walther XT-aftræk (Match) med manuelsikring.
Ligesom mange andre luftgevær fra tyske Walther, så er Rotex RM8 Varmint udstyret med et præcisionsløb fra anerkendte Lothar Walter. Løbet er udstyret med lyddæmpende carbon-isolering og har et ½ UNF-gevind til montering af ekstern lyddæmper.  
Skæftet er lavet i let syntetisk materiale, som ikke kræver nogen form for vedligeholdelse og formet med et støttende thumhole. Skæftet er lavet med skridsikre udskæringer, stødabsorberende skulderpude og kolbe til både venstre- og højrehåndsskytter. 
På oversiden giver en 11 mm. dovetail skinne mulihged for montering af sigtekikkert, mens der på undersiden er en Picatinny skinne til montering af ekstra udstyr som lys eller bipod.    
Den leveres med et magasiner, fyldestuds og engelsk manual.
Se Walther Rotex RM8 Varmint her: 

Bemærk:
For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.
Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.
Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.