For hurtig søgning indtast
annonce id: 41532603
i søgefeltet og klik søg

Tasmanian Tiger Modular Pack Rygsæk - 30 liter-One

Kr. 1.424,-
Få personlige lånetilbud fra 8 banker her
Beskrivelse:
Tasmanian Tiger Modular Pack kamprygsæk med en kapacitet på 30 liter med mange smarte detaljer, som gør den perfekt til oppakning af gear og udstyr. Rygsækken leveres med tre velcro tilbehørsposer og et velcro våbenhylster, som sikre en sikker og god opbevaring af indholdet. 
Rygsækken er baseret på Tasmanian Tigers unikke Papped Back Carrying bæresystem, som sikre en komfortabel og støttende effekt ved tung oppakning. Sammen med bæresystemet har rygsækken et brystbælte og et aftageligt hoftebælte med lommer.  
Modular Pack rygsækken har på fronten og siderne laserudskæringer til montering af MOLLE-kompatible tasker, lommer og udstyr. MOLLE-systemet gør det muligt for brugeren selv at tilføje og fjerne udstyr, så rygsækken tilpasses den enkelte turs behov. Alle produkter der er markeret som MOLLE-kompatibel kan monteres på rygsækken. 
Rygsækken byder dertil på længdejusterbare skulderstropper, låg med lomme, kompressionsstropper på indersiden, låg med elastik til fastgørelse af udstyr, antennehuller i hovedrum og velcro til undvigelse af MOLLE-systemet på indersiden.