x
For hurtig søgning indtast
annonce id: 40964413
i søgefeltet og klik søg

Crosman Fury NP Combo Luftgevær - 4,5 mm.

Kr. 1.499,-
Få personlige lånetilbud fra 8 banker her
Beskrivelse:
Crosman Fury Combo i 4,5 millimeter er efterhånden et kendt luftgevær på det danske markedet, og nu er Crosman klar med et en udgave, hvor der medfølger et CenterPoint Kikkertsigte. Det betyder at man får et i denne udgave af Fury får et sigte med en forstørrelse på 4x og et optik på 32 mm., som gør det kraftige luftgevær endnu sjovere at skyde med.  
Denne udgave af Crosman indeholder selvfølgelig stadig det unikke Crosman Nitro Piston system, som betyder at den normale spændefjeder er skiftet ud med en nitrogen fyldt cylinder, som sættes under tryk på geværet. Denne teknologi betyder at man opnår et mere ensartet, lydløst og slidstærkt gevær. Systemet betyder også at man undgår de normale fjedervibrationer og at selve rekylslaget bliver kraftig reduceret. Derudover har Nitro systemet en langt højere slidstyrke end man normal ser på klassiske luftgevær med spændefjeder. 
Crosmans luftgevær er ofte kendt for deres gode aftræk, og Fury Combo er ingen undtagelse. Geværet er udstyret med et 2-trins justerbart aftræk, som giver brugeren mulighed for at indstille det helt optimalt, for at opnå den bedste skydeoplevelse. Det unikke Nitro Piston teknologi og aftrækket betyder at man med Crosman Fury Combo opnår en udganshastighed på hele 305 m/s med almindelige hagl og helt på til 365 m/s med Power-hagl som Crosman`s Gold Flight Penetrators.
Fury Combo skæfte er produceret i klassisk vedligeholdelsesfrit kunststofmateriale med pistolgreb og udformet så det både kan anvendes af venstre- og højrehåndsskytter. Derudover har skæftet både på grebet og forskæftet fået ”Checkered grip”, som sikre et mere sikkert greb om geværet. Bagerst på skæftet er der monteret en skulderpude i gummimateriale, som hjælper med at reducere rekylslaget, så skytten for en mere komfortabel oplevelse ved skydning i længere tid. Fury Combo vejer 2,9 kg. og der medfølger engelsk manual. Se en video eller læs mere om Furys Nitro Piston gas ram teknologi herunder. 
Crosman Fury Combo

Indskydning og montering af kikkertsigte:


Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.   

  
Bemærk:
For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.
Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.
Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.