For hurtig søgning indtast
annonce id: 39714155
i søgefeltet og klik søg

Kral Arms N-11 Carbon Luftgevær - 4,5 mm.

Kr. 1.500,-
Få personlige lånetilbud fra 8 banker her
Beskrivelse:
Kral Arms N-11 Carbon luftgevær med knækløb og et syntetisk skæfte med overfalde i carbon-print. Dertil byder Kral Arms N-11 Carbon både på et justerbart to-trins aftræk, justerbar kindpude og automatisk sikring.
Luftgeværet skyder på et klassisk knæksystem, hvilket betyder at selve løbet knækket og haglet indsættes direkte i løbsindgangen. Derefter sikre en spændefjeder at haglet opnår en udgangshastighed på hele 300 m/s. 
På toppen har luftgeværet fået et fiberoptisk TRUGLO sigte, som gør det nemt at skyde uden brug af kikkertsigte. Ønskes det at skyde med et kikkertsigte er luftgeværet forberedt til dette, via en 11 mm. monteringsskinne.
Sammen med spændefjedersystemet sidder der et Kral Arms to-trins justerbart aftræk, som giver mulighed for at indstille gangen i aftrækket. Derudover har aftrækket automatisk sikring.
Skæftet på N-11 Carbon er produceret i let syntetisk materiale, som har fået en overflade i carbon-print. Derudover er skæftet lavet med et pistol greb, skulderpude og justerbar kindpude. 


Bemærk:
For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.
Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.
Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.