For hurtig søgning indtast
annonce id: 38600784
i søgefeltet og klik søg

Hatsan Mod 125 Sniper Luftgevær - 4,5 mm.

Kr. 2.299,-
Få personlige lånetilbud fra 8 banker her
Beskrivelse:
Hatsan 125 Sniper luftgeværet er en videreudvikling af Hatsans "Model 125", hvilket betyder at den har en række nye egenskaber og specifikationer.
Luftgeværet er dog stadig lige så kraftig som den originale 125, med en udgangshastighed på hele 380 m/s ved anvendelse af almindelige hagl. Derved er luftgeværet stadig en af de klart kraftigste knækluftgevær på markedet og som sætter de fleste konkurrenter på plads med sin enorme kraft. En nyhed på 125 Sniper er den justerbare kindpude, som kan indstilles i højden, så den passer og støtter den enkelte skytte helt optimal.
Derudover har luftgeværet fåret tilføjet Hatsans Quiet Energy Sound lyddæmper teknologi, som reducere lyden med på til 50%.
Skæftet på Hatsan 125 Sniper er produceret i kunststofmateriale og har fået net-udskæringer på både greb og forskæfte, for at give et bedre greb om luftgeværet. Det syntetiske skæftet kræver ingen vedligeholdelse og er udformet så det både kan anvendes af venstre- og højrehåndsskytter.
Derudover indeholder luftgeværet ligesom den originale 125’er både Hatsan Quattro Trigger aftræk, SAS – Shock Absorber System, TRUGLO fiberoptisksigte og TRIOPAD® Butt System som er yderligt beskrevet herunder.
Der medfølger rembøjler, skulderrem, bipod og engelsk manual.   
Se manualen til Hatsan 125 Sniper her.Bemærk:
For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.
Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.
Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.