For hurtig søgning indtast
annonce id: 37507898
i søgefeltet og klik søg

Hatsan BT 65SB QE PCP Luftgevær - 4,5 mm.

Kr. 4.000,-
Få personlige lånetilbud fra 8 banker her
Beskrivelse:
Hatsan BT 65SB QE er en del af Hatsans kraftige BT65 serie med PCP luftgevær i topkvalitet. Denne udgave er en ”QuietEnergy” udgave med fastmonteret lyddæmper. Derudover byder Hatsan BT 65SB QE på en række smarte detaljer og en utrolig høj udgangshastighed.
PCP luftgeværet skyder på Hatsans kraftige PCP-system, som på mange måder gør det meget sjovere at skyde med luftvåben. PCP står for ”Pre-charged pneumatic”, og betyder at luftgeværet har en luftcylinder, som pumpes op via PCP-fodpumpe eller godkendt dykkerflaske. Derefter er det blot at tage ladegreb og montere det medfølgende 10-skudsmagasin. Hvis luftgeværet pumpes til sin maksimum kapacitet på 200 bar, kan der afgives ca. 70 skud og 30 på ”full-power” inden der ingen er behov for påfyldning. Dette betyder at man med Hatsan BT65SB QE opnår en udgangshastighed på hele 380 m/s ved brug af almindelige hagl. 
Lyden fra det kraftige PCP-system holdes i denne særlige QuietEnergy udgave nede, via et lyddæmpet løb og en lyddæmper på løbsmunding. Disse to teknologier gør tilsammen at lyd og luft isoleres, mens haglet forsætter upåvirket ud af løbet. Systemet betyder at lyden reduceres med op til 50 % afhængelig af hagl og omgivelser
BT65 SB QE luftgeværet er udstyret med Hatsans Quettro aftræk, som giver en række muligheder for indstilling af både aftrækkets belastning, første og andet trins skud cyklus samt længeden af aftrækket. Derudover har aftrækket automatisk sikring og en særlig sikkerheds funktion, der låser luftgeværet hvis det tabes.
Skæftet er lavet i kraftigt kunststofmateriale, som har sine fordele ved ikke at kræve nogen vedligeholdelse og tilmed tåler at blive fugtigt. Derudover har skæftet fået en kolbe med mulighed for vertikal justering og en skulderpude med stødabsorberende gummi.
Luftgeværet leveres i papkasse inklusiv skulderrem, ekstra magasin, Quick fill" kit og engelsk manual. 
Se manualen til Hatsan BT 65SB QE her.
Opfyldning af luftcylinder - PCP fodpumpe.

Opfyldning af luftcylinder - dykkerflaske.
Bemærk:
For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.
Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.
Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.