For hurtig søgning indtast
annonce id: 37507890
i søgefeltet og klik søg

Weihrauch HW 45 Silver Star Luftpistol - 4,5 mm.

Kr. 2.899,-
Få personlige lånetilbud fra 8 banker her
Beskrivelse:
HW 45 Silver Star 4,5 millimeter er endnu en specialudgave af den anerkendte Weihrauch HW 45, hvor den tyske producent har justeret lidt på detaljerne og gjort HW45’en mere komfortabel at stå med. Derfor har luftpistolen fået en overflade i sølv, mens topdelen er holdt i samme matsorte farve, som er kendetegnet fra den originale HW 45. Derudover byder Weihrauch HW 45 Silverstar på et stort håndtag i mørkt lamineret træ, som både giver skytten et bedre greb, men også en øget komfort under stående skydning. Resten af HW 45 Silver Star er fremstillet som den originale HW 45, og derfor også blandt de bedste luftpistoler på præcision og kvalitet.
HW 45 Silver Star luftpistolen skyder på et klassisk spændefjedersystem. Luftpistolen lades ved at løse og løfte toppen af pistolen helt op. Haglet sættet ind i løbsindgangen og toppen vippes tilbage til startposition. Det mest unikke ved HW 45 modellerne, er muligheden for at indstille på udgangshastigheden, så der både kan skydes med 125 m/s og hele 170 m/s. Den kraftige spændefjeder gør at HW 45 Silver Star føles og lyder som at affyrer en rigtig pistol med rekyl.
En skinne på overdelen giver mulighed for montering af kikkert- eller rødpunktssigte ved anmeldelse af en specielle Weihrauch monteringsringe til luftpistoler. Luftpistolen har også TRUGLO fiberoptisksigte, der gør det muligt at anvende sit luftvåben til både sjov og lærerigt skydning uden kikkert. Den røde front sigte parres med grønne / gule sigte og giver dermed en god oplysning af målet. Weihrauch HW 45 Black Star er produceret i Tyskland på deres egen våbenfabrik og der medfølger engelsk manual. 
Se manualen her.
Bemærk:
For at købe og anvende luftpistoler i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftpistoler med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.
Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.
Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.