Galleri annoncer
vidaXL standard recurve buepile 30"

vidaXL standard recurve buepile 30"

286 kr.

Beskrivelse Fyld dit kogger med disse højkvalitetspile lavet af stærkt, men let glasfiber. Med en maksimal trækvægt på 40 lb kan denne pil bruges til en lang række buer. Pakken indeholder 12 glasfiberpile. Specifikationer Materiale: Glasfiber Længde: 30 tommer (76,2 cm) Diameter; skaft: 0,6 cm Maksimal trækvægt: 40 lb (ca. 18,1 kg) Advarsel: Dette er ikke et legetøj Advarsel: Må kun bruges af voksne over 18 år Pakken indeholder 12 glasfiberpile EAN:8718475923329 SKU:90856 Brand:vidaXL

København K·i dag·vidaxldk

Pulsar Digex N455

Pulsar Digex N455

5.750 kr.

Pulsar IR Natkikket, Digex N455 sælges grundet opgradering til termisk natkikkert. Købt fra ny December 2020 til DKK 11,260 og har hjulpet 4 vildsvin i fryseren. Befinder sig i Nordsjælland og udleveres selvfølgelig ikke før våbentilladelsen foreligger. Kan evt., deponeres hos autoriseret våbenhandler men vi venter på tilladelsen. Det skal nævnes at det er den 3' IR natkikkert jeg har haft og den mest lyssvage (behøver meget lidt lys) og at den lygte der hører med er rigeligt til en Åtel. Grisene ser ikke lygten. Næsten som ny betyder ny men har været med ude nogle gange. Aldrig tabt eller skader på anden vis. Sendes helst ikke.

Rungsted Kyst·i dag·

Få beskedNår der er nye resultater i Andet

Lup med søgeord i
Carlmans Jagtvogn 6-8 Personer

Carlmans Jagtvogn 6-8 Personer

18.000 kr. ex. moms

Vores Svenske Jagtvogn produceres af Carlmans i Sverige og er en handy ATV transportvogn til ca. 6-8 personer. Carlmans vognen er lav og let at komme ind i og er super, hvis du skal transportere en mindre gruppe mennesker rundt til rundvisning, jagt eller lignende. Vognen har været solgt i mange år i Danmark og er kendt for sin gode holdbarhed. Vi har vognen i vores udstilling så kig gerne forbi. NB: Vognen er velegnet til persontransport, men har ingen officiel godkendelse hertil. Al brug er på eget ansvar.

Vodskov·i dag·Vestergaards Maskinservice ApS

Fremhævet
Side:
af 24