x
For hurtig søgning indtast
annonce id: 46308588
i søgefeltet og klik søg

Scott Sector 8'10'' #9 2-pc Fluestang

Kr. 7.699,-
Få personlige lånetilbud fra 8 banker her
Beskrivelse:
Den nye Scott Sector er Scott's nyeste bud på den perfekte fluestang til saltvand. Scott har taget alle de bedste elementer fra deres meget roste Meridian serie, og forbedret dem på alle punkter. Der er tale om ny kulfiber teknologi (Carbon Web technology), nye forbedrede taperinger, og bedre komponenter. Alt i alt har Scott skabt den perfekte serie stænger til dine saltvands-eventyr.
Sector serien er udstyret med de nyeste Ceracoil skydeøjer, med nikkel-titanium rammer med poleret zirconia indlæg, sammen med nikkel-titanium Recoil slangeøjer. Øjerne er desuden PVD coaten, for at mindske reflektioner, hvilket forstærkes af klingens diskrete grå farve. Hjulholderen er drejet af fly-aluminium, og coated i en diskret matsort farve for at holde det rå, reflektionsrige design.
Sector stængerne fås i et bredt udvalg af længder og linevægte, så hvad enten du skal til de Danske kyster efter Havørred eller til troperne og udfordre havets hurtigsømmere, vil du kunne finde en stang der matcher dit behov perfekt.