Få beskedNår der er nye resultater i Andet

Lup med søgeord i
ELITE ENVISION 60-70 31 tommer

ELITE ENVISION 60-70 31 tommer

10.900 kr.

Forestil dig en forbedret optageoplevelse, der øger din nøjagtighed, selvtillid og stealth, som aldrig før - EnVision™ Shootability. For 2022 udfordrede vi reglerne - faktisk smed vi regelbogen om, hvordan en bue skulle se ud - og forestillede os, hvordan skydeoplevelsen kunne føles. 2022 EnVision™ integrerer et mål-inspireret design i en kompakt, snigende og dødbringende jagtrig. Med bredere lemmer og en længere, mere rank stigerør placerer EnVision™ vægten strategisk over grebet og bagved skytten for en afbalanceret og klippefast platform. Med Elite Archerys proprietære SET Technology- Simplified. Eksakt. Tuning, EnVision er let tunet til at optimere ydeevnen, mens den næsten 7 tommer afstiverhøjde vil efterlade dig at opleve nye niveauer af nøjagtighed. EnVisions ASYM Tri-Track Cam System med Versa Performance Mod giver mulighed for mikrotræklængdejustering i intervaller på kun kvart tomme, kan tilpasses fra 70 til 90 procent frigivelse og sikrer ødelæggelse i downrange med hastigheder, der når op til 334 FPS.

Thisted·søn.·Thy Outdoor

Fremhævet
Elite omnia 60pund sp cam Sienna Brown

Elite omnia 60pund sp cam Sienna Brown

10.999 kr.

Aksel til aksel: 32" IBO-hastighed: 347 fps Bøjlehøjde: 6" Nettovægt: 4,5 lbs Træk længde: 24,5-30" Trækvægt: 40, 50, 60, 65, 70 lbs Afgang: op til 90 % Med det NYE SP Cam sammen med V2 Micro Mods kan skytter fuldt ud skabe den nøjagtige holdevægt, træklængde og bagvægspræference, de ønsker. SP Cam fungerer i perfekt synkronisering og optimerer Omnias effektivitet væsentligt for større ydeevne, og ¼” træklængdejusteringen gør det muligt for bueskytter at finjustere til deres præcise træklængde. SÆT. Teknologi eliminerer frustrationerne ved at indstille en bue ved at give brugeren mulighed for at mikrojustere lemmernes drejevinkel, hvilket ændrer positionen af ​​knastene (den slanke) såvel som den laterale position (midterskud) for at optimere pilens flyvning. Mærk forandringen fra start til slut med Omnias NYE ​​Delta VRT, der arbejder sammen med Elites VibeX & Vibration Reduction Technology (VRT) for yderligere at dæmpe enhver filt-resterende vibration, hvilket resulterer i et behageligt og hviskende skud. Uafbrudt nøjagtighed bringes til live ved at kombinere bredere lemmer med en strategisk vægtfordeling på Elites dobbeltbure stigerør for at give bueskytten en skydeplatform, der forbedrer sigteevnen og balancen for hurtigere skudopsamling.

Thisted·søn.·Thy Outdoor

Fremhævet
FISKEJOLLE  20hk

FISKEJOLLE 20hk

59.500 kr.

Sælges eller byttes til støres fiskejolle 21 til 28 fod hvis den er i god stand kan merpris kommet på tale MB fiskejolle med en Bukh DV20 der er en masse eludstyret til VHF MARINE IC—M411 , FM RADIO . Furuno model 1715 ,gps med 526 , Magna 11 plus , gps 128 Garmin , nyt 5kw fyr (Kina ) skibsruter og barometer I messing Der er også lys i styrehuset båden er uden halder. hvis den skal der indgå handlen i er prisen 65000kr elektrisk garn haler som kan monteres med linjer haler båden ligger i Grenaa havn og kan prøves tirsdag og torsdag da jeg er i Grenaa på de dage eller efter aftale Der er to elektriske linsepumpe og en manuel håndpumpe. Den indeholder også tre batterier hvor der er bygget to skille relæ imd som man ikke bruger start batteri strøm. Når den ligger og skal linse med pumper. Pumpe er på hver sit batteri hvis det ene skulle Bryde ned. Der er en lille kahyt hvor man godt kan overnatte i. Der er lavet rum om kast i gis bænkene fra fyret en god lille fiskejolle for den der skal starte. Der er også lavet holler til værre flag. Og overhaling af garn så de kan sættes igen mutte det her vækket din opmærksomhed er du velkommen til at skrive. Bud modtages man skam budbesvares desværre ikke. Jeg er interesseret i at Byttes til større Fiskebåd med mer dæk plads. Mellem 21 og 28 fod. Eller åben jolle 16 til 21 fod med velfungerende påhængsmotor..

Auning·12. apr.·

Side:
af 7