CRAFT - Sportsbukser/ tights

CRAFT - Sportsbukser/ tights

99 kr.

Super behagelige bukser/ tights. Uåbnet. (Til mænd) Har selv et par magen til og er meget tilfreds med dem! De har lynlåse ved benene så man kan åbne op hvis det bliver for varmt, lomme ved bagdelen med lynlås til mobil f.eks. og en lomme ved højre ben. De er perfekte til cykling da de tørre enormt hurtigt, og så behøver man nemlig ikke frygte regnen. Sælger dem da jeg købte dem med henblik på at kunne bruge dem mens det andet par var til vask, men da jeg ikke træner hver dag længere er der ingen grund til at beholde dem for mig selv. Kontakt mig for adresse ved afhentning. Ellers sender jeg dem gerne med posten.

Aabenraa·24. mar.·

Hummel First seamless træningsshorts

Hummel First seamless træningsshorts

75 kr.

Hummel First seamless shorts str. xs/s armygrøn Da disse hummel® shorts er konstrueret med et enkelt stykke strækstof, har de ingen sømme, som kan genere, når du bevæger dig. HUMMEL FIRST SEAMLESS TR SHT TIGH W er fremstillet af strækstof for at give dig overlegen fleksibilitet, komfort og slidstyrke. Designet har signaturdetaljer som et strikket logo og vinkler. * Fleksibelt stretchstof med seamless konstruktion * Strikkede vinkler og logo * Tætsiddende pasform. Brugt men pænt og velholdt. Fra ikke-ryger hjem. Sender gerne mod betaling af porto. Kan efter aftale afhentes ved 4291 Ruds Vedby, 4440 Mørkøv eller 4550 Asnæs.

Ruds Vedby·16. jun. 2023·

Hummel Lulu seamless schrunch str S

Hummel Lulu seamless schrunch str S

350 kr.

Lulu Seamless scrunch tightsne fra Hummel er lavet i det lækreste bløde seamless materiale og med scrunch effekten på numsen er du sikret et par tights der både former og fremhæver din bagdel. Tightsne er højtaljet med en ribbet kant i taljen, som sørger for at tightsne bliver siddende hvor de skal. Lulu tightsne er almindelige i størrelse. LULU SEAMLESS SCRUNCH - Sports-BH med let støtte. Sømløs og uden lukning/lås. Åndbar. Pænt og velholdt og brugt sparsomt. Fra ikke-ryger hjem. Sender gerne mod betaling af porto. Kan efter aftale afhentes ved 4291 Ruds Vedby, 4440 Mørkøv eller 4550 Asnæs.

Ruds Vedby·16. jun. 2023·

Få beskedNår der er nye resultater i Træningstøj

Lup med søgeord i
Str. XXS/XS, 3/4 lange træningsbukser

Str. XXS/XS, 3/4 lange træningsbukser

40 kr.

Pæne og velholdte 3/4 lange trænings/løbe/fitnessbukser m. elastik og bindebånd i livet. 92% micro polyester & 8% elastane. Jeg synes, at de også kan passes af en str. XS. Porto: 38 kr. sendt som pakke uden omdeling med DAO. Jeg har tøj til både baby, piger, drenge, kvinder og mænd i stort set alle størrelser. Send mig blot din mailadresse, og skriv hvilke størrelser du er interesseret i. Så sender jeg en mail retur med billeder/beskrivelser/priser.

Hornbæk·9. jan. 2023·

Kari Traa løbetights

Kari Traa løbetights

200 kr.

Helt nyt og ubrugt par løbetights. Lækker kvalitet fra Kari Traa. Størrelse 36 / Small, længde: 3/4. Orange og lilla/blå farve - virkelig lækker kvalitet. Mærke stadig på, aldrig brugt. Sælges kun pga. forkert størrelse. Nypris: 500kr. Giv et bud. Skambud besvares ikke. Betaling kan ske kontant eller via mobilepay - ikke via bankoverførsel. Kan afhentes i Risskov, Aarhus eller omegn. Alternativ kan billig fragt med track and trace arrangeres via GLS/DAO for købers regning. Evt. spørgsmål kan rettes til 22356000

Risskov·7. jan. 2023·

Str. XS, BJÖRN BORG trænings tights

Str. XS, BJÖRN BORG trænings tights

75 kr.

Super flotte og yderst velholdte BJÖRN BORG trænings tights i 87% polyester & 13% elastane. Der er en lille dyb lomme i højre side til feks. nøgler. Bred elastikkant foroven. De har kun været brugt et par gange, så ser ud som nye. Porto: 39 kr. sendt som pakke uden omdeling med DAO. Jeg har tøj til salg til både baby, piger, drenge, kvinder og mænd i stort set alle størrelser. Hvis du skriver din mailadresse, kan jeg sende dig billeder/priser af de størrelser du er interesseret i :-)

Hornbæk·3. jan. 2023·

Better Bodies gym gloves XL

Better Bodies gym gloves XL

100 kr.

Helt nye ubrugte trænings handsker / Gym gloves / fitness handsker i str. XL ?Basic Gym Glove har en polstret håndflade og elastisk mesh-materiale på håndryggen og mellem fingrene. Dette giver den bedst mulige rørlighed og luftgennemstrømning under træningen. Justerbart spænde som giver en god pasform. Optimal kontakt med træningsredskaberne takket være de halve fingre.? Maskinvask ved lav temperatur. Fremstillet af 60 % amara samt 40 % multi-mesh polyester. Kan sendes

Vojens·27. nov. 2022·