Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Ketler Verso 309

Kr. 2.500,-

Sælgers annoncer Annoncer fra lauridsen1971 (4)


Crosstrainer

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Fitness / Crosstrainer"

Opret favoritsøgning

Se udvalget af brugte crosstrainere til salg på GulogGratis.dk og køb en billig crosstrainer online


Find en crosstrainer på tilbud på GulogGratis.dk: Her sælges alt til fitness

Hvis du vil træne effektivt derhjemme, skal du have fat i en crosstrainer – og den kan du købe brugt og billigt på GulogGratis.dk. Klik dig rundt blandt annoncerne med brugte crosstrainere fra Kettler, Abilica, Maxfit, Kilberry, Proteus og Tunturi – her har du gode muligheder for at finde netop den model, som passer til dine ønsker og krav. Du kan også købe andre brugte fitnessmaskiner og træningsredskaber på GulogGratis.dk, hvor du kan gøre en god handel på et løbebånd, en mavetræner, motionscykel eller en stepmaskine, ligesom du kan få vægte og træningstøj til gode priser. Du kan gratis oprette dig som bruger online og skrive beskeder til de annoncer, du finder interessante.

Læs mere
Tjek udvalget af billige crosstrainere på GulogGratis.dk og køb en brugt Kettler crosstrainer online

Lav dit eget fitnesscenter derhjemme med brugte træningsredskaber købt billigt på GulogGratis.dk. Her kan du for eksempel gøre en god handel på en crosstrainer som er en kombination af et løbebånd, en kondicykel og en stepmaskine. Crosstraineren giver dig god konditionstræning, fordi den aktiverer de store muskelgrupper, så hele kroppen bliver motioneret under træningen.

Køb en Kettler, Abilica eller Maxfit crosstrainer på GulogGratis.dk og dyrk fitness derhjemme

Køb en brugt crosstrainer til en billig pris på GulogGratis.dk, så du kan træne både effektivt og skånsomt derhjemme. Crosstraineren er et godt valg, hvis du har skader eller skavanker at tage hensyn til, når du træner. På crosstraineren får du nemlig god konditionstræning uden lodrette stød op gennem benene, så sener og led ikke belastes under træningen.
Læs mindre