Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

cardio m 8000

Kr. 700,-

Sælgers annoncer Annoncer fra kro (5)


Motionscykel

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Fitness / Motionscykel"

Opret favoritsøgning

Brugte motionscykler sælges til billige priser på GulogGratis.dk: Køb en Kettler motionscykel her


Find en brugt motionscykel på tilbud online: På GulogGratis.dk er der brugte motionscykler til salg

Læs mere
Kom i gang med effektiv hjemmetræning og køb en brugt motionscykel til en billig pris på GulogGratis.dk. Her kan du klikke dig rundt blandt annoncer med brugte motionscykler fra Kettler, Kilberry og Maxfit og finde netop den kondicykel, som har de funktioner du ønsker dig. På GulogGratis.dk kan du også købe andre fitnessredskaber som en crosstrainer, et løbebånd, et pulsur, vægte eller kettlebells. Du kan få lidt ekstra motion i haven, hvis du går i gang med at plante til eller om med nogle af de gratis blomster, træer og planter som bortgives online på GulogGratis.dk.

På udkig efter en billig motionscykel? Find den blandt annoncerne med brugte motionscykler på GulogGratis.dk

Vil du i gang med at hjemmetræne på en motionscykel? Så klik dig ind på GulogGratis.dk og find den helt rigtige kondicykel blandt annoncerne med brugte motionscykler til salg. På motionscyklen sidder du godt og tørt inden døre derhjemme, selvom det regner og stormer uden for. Du kan desuden kombinere din træning med at se TV eller lytte til musik, mens du motionerer.

Find en billig Kilberry eller Maxfit motionscykel online: Køb din kondicykel brugt på GulogGratis.dk

Køb en brugt motionscykel på GulogGratis.dk og få et enkelt og effektivt motionsredskab, som giver dig aerob træning samt træning af muskelfastheden i hofter, balder og lår. På motionscyklen får du effektiv hjerte-kar-træning, som samtidig er skånsom for dine led. Alt efter hvad der passer dig bedst, kan du vælge en kondicykel, hvor du træner i opretstående eller liggende stilling.
Læs mindre