Galleri annoncer
Cleopatra 30 - dejlig familiebåd NY PRIS

Cleopatra 30 - dejlig familiebåd NY PRIS

75.000 kr.

Cleopatra er en dejlig rummelig motorbåd fra 1976 på 9,15 m og en bredde på 3,05 m. Båden har forkahyt med 2 sovepladser i spidsen, køkken med 2 gasblus og ovn, klædeskab og rundsiddegruppe, hvor bordet kan sænkes til yderligere 2 sovepladser. Styrehus er med styrepult og rundsiddegruppe. Der er fast tag over styrepult og kaleche for resten, så god solplads på siddegruppen. Der er trykvandspumpe, oliefyr, og to Volvo Penta motorer på hver 75 hk., så den er billig i drift. Marchfart 7-8 knob og en halvplanende båd. Der er hydrauliske trimplader og badeplatform med badestige. Båden er med køleskab, selvstyrer og kortplotter, ekkolod mm. Fendere, sikkerhedskrans med line, bådshage, redningsveste mm medfølger.

Hurup Thy·søn.

Jeanneau Merry Fisher 695 Serie 2 - 175HK Yamaha/Udstyr

Jeanneau Merry Fisher 695 Serie 2 - 175HK Yamaha/Udstyr

519.900 kr.

Den NYE dynamiske Merry Fisher 695 serie2 er en "multi-use" cruiser - ideel til maritime opgaver, fiskeri og ikke mindst afslapning med familie og venner. Anvisningssalg - sælges for kunde. Spar op imod kr. 150.000,- ift til en ny! Her har du chancen for at blive sejlende i en af landets bedst udstyrede udgaver. Alt er nøje udvalgt, med det formål at skabe den lækreste og mest komfortable løsning til dig, som elsker at sejle. Udover det altid høje niveau af udstyr, båden er bestilt med, får du blandt andet Nordic Edition pakken, U-sofa i cockpittet inkl. solseng, udvidet badeplatforme, trykvandssystem med håndvask og bruser, marinetoilet med holding tank, dobbelt seng i kahytten, 9" Garmin kortplotter, Luxury Pantry, komplet landstrømskit, bovpropel, Cockpit kaleche, oliefyr og meget meget mere. Maskinen der får jer ud på nye eventyrer er en top motiveret Yamaha F175AETL med ca 300 timer på klokken. 695eren med det nye og meget innovative layout, stor nok til ture på det store åbne vand, eksempelvis hvis du vil krydse Østersøen eller på øhop rundt om Fyn med hele familien. Sejl trygt afsted, velvidende at du er godt beskyttet mod vejr og vind ombord på denne cruiser - også når de andre lyst - og erhvervsbåde vender stævnen hjemad. På agterdækket kan siddegruppen nemt omdannes til mere praktisk formål, idet fribordet er højt og derved sikkert at læne sig op ad, hvis frokosten skal trækkes ombord! Merry Fisher serien adskiller sig generelt fra alle konkurrenterne, ved at have store vinduer med rigtigt godt overblik over hele båden. Derudover giver den også en særlig fornemmelse af, at have masser i luft og rum at udfolde sig på, i det fine styrehus, mår I rejser ud på oplevelsesrige familie togter og miniferier. Denne båd er interessant for jer, der kigger på Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, Sting, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både til maritimt brug. Bemærk at der også er arkiv billeder i annoncen. Det er muligt at tilkøbe et passende bådstativ til vinteropbevaringen for kr. 5.000,- - sælges ikke separat.

Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

Beneteau Barracuda 8 - 2020

Beneteau Barracuda 8 - 2020

639.900 kr.

I hælene på den succes som Barracuda 7 har opnået, tilbyder Beneteau en innovativ ny model 8 i en trailervenlig størrelse. Båden her har kun haft en ejer, og han har passet og plejet båden i de timer den har sejlet siden den blev søsat i efteråret 2019 (Model 2020). Beneteau Barracuda indeholder alle de ønskede behov for komfortabel sejlads - herunder et eventyrligt look, adgang via to side-døre til et forsænket sidedæk og et rummeligt agter cockpit, hvor der er massere af siddeplads til at nyde sejlturen. Fiskerne vil sætte pris på denne båds mange sportslige egenskaber, samt den store mængde af Garmin udstyr! Parret med twin 200 HK påhængsmotor og elektronisk gear/gear, er det dybe V-formede skrog hurtigt og stabilt under alle forhold med fremragende søfarende kvaliteter. Dette giver en formidabel sejloplevelse! I denne to-dørs konfiguration er Barracudaen perfekt tilpasset til fiskeri. Med skydeglasdør agter, velbeskyttet sidedæk og dybe cockpit, er bevægelse rundt på dækket mellem roret og det fuldstændige åbne cockpit er sikkert og nemt! Båden tilbyder maksimeret plads ombord, og der er masser af plads til dedikeret fiskeudstyr (fiskebrønd, stangholdere, rælingsholder, skærebræt, vaskeanlægspumpe til dæk...). Bemærk størrelsen på agterdækket - her kan en familie på 6-7 mand sidde rundt om det store bord og nyde en frokost og et koldt glas hvidvin. Der er naturligvis køleskab hertil. Kræver turen en overnatning så er der også rig mulighed for dette i den fine kahyt. Fællesdør-konfigurationen favoriserer familie-cruising med bænk-sæder placeret lige bag styrehuset, i læ for vinden og står overfor en komfortabel cockpit salon. Det rummelige styrehus har nemt plads til 4 mennesker omkring et udtrækkeligt bord. Uanset om man er til fiskeri, familie-cruising/udflugter eller vandsport så tilpasser denne båd fuldt ud dine behov med mange mulige indvendige og udvendige konfigurationer, og alt det ekstra udstyr. Bemærk arkiv billeder. Forårskampagne - tilbuddet er gældende indtil 31/04/2024. Tilbudsprisen kan ikke kombineres med andre tilbud, eller rabatter.

Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Merry Fisher 695 Serie 2  - 100 HK Yamaha

Jeanneau Merry Fisher 695 Serie 2 - 100 HK Yamaha

479.900 kr.

Den NYE dynamiske Merry Fisher 695 serie2 er en \"multi-use\" cruiser - ideel til familie-udflugter. 695eren med det nye og meget innovative layout, er stor nok til ture på det store åbne vand, eksempelvis hvis du vil krydse Østersøen eller på fisketur ved Det Gule Rev. Sejl trygt afsted, velvidende at ombord på denne cruiser er du godt beskyttet mod vejr og vind -også når de andre lystbåde vender stævnen hjemad. På agterdækket kan siddegruppen nemt omdannes til en stor solseng - Er I på fisketur er der masser af plads på agterdækket til 2, 3 eller 4 personer. Båden her, er godkendt til 175 HK og med den motorstørrelse vil man typisk ligge på 35-38 knob på toppen. Cruise farten på 16-19 knob i timen, kræver mindre end 20 liter brændstof i timen. Desuden er 695eren inkl. 175hk motor, stadig en båd der lovligt kan fragtes på en 2500kg trailer. Merry Fisher serien adskiller sig generelt fra alle konkurenterne ved at have store vinduer med rigtigt godt lys-indfald. Det giver den særlige fornemmelse af at have masser i luft og rum at udfolde sig på, i det fine styrehus. Desuden kommer man sikkert rundt på båden ved hjælp af de mange meter søgelænder og gribelister. Der er god plads på begge sider af styrehuset til at komme fra agterdækket og frem til stævnen når man eksempelvis skal fortøjre eller forsøger at trække dagens fangst ombord. Kom og se den flotte 695er og de andre både fra Jeanneau, i vores indendørs udstilling. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både.. BEMÆRK ANNONCENCEN ER EN BESTILLINGSVARE - Sammensætningen er båd og motor. Ekstra udstyr kommer oveni prisen. Denne båd er velegnet til vores delebådskoncept. Her kan du kort fortalt købe en ejerandel af båden, og gå i forening med andre. Læs mere på www.delebåd.dk

Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S