Galleri annoncer
Yamaha 20 HK 4-Takt Påhængsmotor

Yamaha 20 HK 4-Takt Påhængsmotor

27.490 kr.

Small-engine convenience, big-engine performance Uanset om du nyder spændingen ved vandsport eller bare slapper af på din båd, bør du vælge den motor, der hjælper dig med at få mere ud af din tid på vandet. Denne alsidige 2-cylindrede 4-taktsmotor forener styrke og reaktionsevne, så du altid får en jævn sejlads. Fremragende benzinøkonomi betyder også, at de er mere skånsomme ved miljøet, og udledningen er skåret ned til et minimum. Nyd de ekstra fordele, der kun er ved en Yamaha-påhængsmotor. Fordele, såsom computerstyret tænding, et særligt letbelastet startsystem, en vandkølet brændstofpumpe og en stor lyddæmper, der normalt kun findes på større motorer. Om den skal bruges kommercielt, professionelt eller til fornøjelser, så er det vinderformlen. Tomgangshastighed, der er langsommere end standarden, med VTS (ekstraudstyr)VTS (Variable Trolling Speed) (ekstraudstyr)Styrefriktionsregulering med enkeltgreb (modeller med styrehåndtag)Kan kombineres med Yamahas digitale netværksmålere"Stor motor"-egenskab - Power Tilt-funktionHøjtydende generator for ekstra startkraftNy robust og fast motorhætte i ét stykkeManuelle, elektriske samt manuelle/elektriske startmulighederUnik og økonomisk vægt/effekt forholdNyt EFI-system uden batteri for nem startEksklusiv Y-COP-startspærre (ekstraudstyr)Styrehåndtag med flere funktioner (ekstraudstyr) Der er meget at vælge imellem, kort eller lang, manuel eller elektrisk start evt. med power tilt. Trods markedets kraftigste motor, er manual start ekstremt let. Stort udvalg i propeller sikrer optimalt trækkraft på netop din båd, og du vil nyde den støjsvage tur ud til fiskepladsen. Havnemanøvre klares let med det frontmonterede gearskifte. Styre udslag på hele 45 grader. Du har let klaret et hurtigt service med den påbyggede skyllestuds. Yamaha F20 GMHS - Kr. 27.490,- (Kort ben & Håndstyring) Yamaha F20 GMHL - Kr. 27.490,- (Langt ben & Håndstyring) Yamaha F20 GWHS - Kr. 33.890,- (Kort ben, Elstart & Håndstyring) Yamaha F20 GWHL - Kr. 33.890,- (Langt ben, Elstart & Håndstyring) Yamaha F20 GEL - Kr. 32.990,- (Lang ben, Elstart & fjernbetjening) Yamaha F20 GES - Kr. 32.990,- (Kort ben, Elstart & fjernbetjening) Yamaha F20 GEPS - Kr. 34.990.- (kort ben, Elstart, EL powerlift) Yamaha F20 GEPL - Kr. 34.990,- (langt ben, Elstart, EL powerlift) Tag et kig i vores Kørfakta under dokumenter for at se hvilken motor der passer til din båd. Her får du også mulighed for at se hvilken fart du kan opnå og information om brændstofforbrug og valg af propel. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre kampagner/tilbud.

Silkeborg·i dag·Bluebay Marine A/S

Yamaha F9,9

Yamaha F9,9

21.500 kr.

Masser af effekt på vandet behøver ikke at betyde, at man skal slæbe en stor, tung påhængsmotor op på båden, da de lette F9.9-motorer begge er yderst nemme at transportere. De indbyggede ergonomiske bærehåndtag hjælper også. Opdag glæden ved stille drift og en fremragende brændstoføkonomi blandet med jævn, pålidelig kraft og imponerende drejningsmoment. Yamahas CDI-tændingssystem sikrer, at motoren starter med det samme, og sammen med gashåndtaget og F-N-R-gearsystemet giver det alt i alt en nem, sikker håndtering. Disse motorer har meget at byde på, hvilket gør dem ideelle som hjælpebåde eller til korte fiske- eller familieture – eller hvis man bruger sin båd som en pålidelig samarbejdspartner. - Kompakt og effektiv motor - Ergonomisk udformet gearhåndtag og styrehåndtag (F9.9) - Håndtag, som er let at klappe sammen, så motoren er nem at bære (F9.9) Pris til fjernkontrol: 30.400-

Kolding·i dag·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Yamaha 9.9 HK 4-Takt Påhængsmotor

Yamaha 9.9 HK 4-Takt Påhængsmotor

20.400 kr.

Flot og kraftigt bygget i et utal af varianter. Det ekstremt lave støjniveau er en fordel for dig, som nyder naturen. Mulighed for elstart og rat styring. Har du en sejlbåd og ønsker 30% mere effekt i lav hastighed vil du blive imponeret over High Trust modellen. Uanset model vil du blive begejstret over det høje kvalitetsniveau og lave støjniveau. Yamaha F9.9 JMHS - Kr. 20.400,- (Kort ben, Styrehåndtag & Manuel Start) Yamaha F9.9 JMHL - Kr. 20.400,- (Langt ben, Styrehåndtag & Manuel Start) Yamaha F9.9 JEL - Kr. 31.390,- (Langt ben, Remote & Elstart) Yamaha F9.9 JES - Kr. 31.390,- (Kort ben, Remote & Elstart) Tag et kig i vores Kørefakta under dokumenter for at se hvilken motor der passer til din båd. Her får du også mulighed for at se hvilken fart du kan opnå og information om brændstofforbrug og valg af propel. Bemærk - vi tager også gerne din nuværende motor i bytte!

Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

Ny Honda BF2,3 luftkølet

Ny Honda BF2,3 luftkølet

6.295 kr.

Honda BF2.3 har en lav vægt, er let at transportere og er ideel til små både, gummibåde og kanoer. Med slyngkobling, 360 graders styring og den indbyggede tank får du en let påhængsmotor, med det bedste vægt-/ydelsesforhold, som er meget let at betjene. Ja, og så er den luftkølet, så du slipper for at skylle den igennem efter brug! Motor: OHV - 1 cylinder, 57 cm3, , 1 karburator, Elektronisk, omdrejningsinterval 5000 - 6000 omdr./min, Ydelse 2,3 hk (1,7 kW), tomgang , udstødning under vandet Transmission: Frem - Neutral - 360° drej, udveksling 2,42 Styring: Styrehåndtag Tilt: Manuel Benlængde: 418 mm (S) Ydelse: 2.3 HK Mål: 410 mm x 280 mm x 945 mm Vægt: 12,4 kg Udsalgspris: 6.295,- inkl. moms (fås som langbenet for 6.295,- inkl. moms) Kontakt Henrik på 20820783 og bestil din nye påhængsmotor

Nyborg·ons.·Østfyns Bådhandel ApS

Yamaha 25 HK - Styrehåndtag, Elektrisk

Yamaha 25 HK - Styrehåndtag, Elektrisk

36.800 kr.

En kompakt motor - men én med imponerende kraft Luk op for gasspjældet på F25, og du vil forstå, hvorfor den er i en klasse for sig selv: En alsidig, 2-cylindret 4-taktsmotor, som giver høj ydelse kombineret med jævn drift. Og selv om en fantastisk brændstoføkonomi og nem håndtering er standard, så er motoren også mere miljøvenlig, da den har nedsatte udstødningsemissioner. Ekstra fordele, som normalt kun fås på større motorer, omfatter computerstyret tænding, et særligt letbelastet startsystem og en stor lyddæmper. F25 er udstyret med styrefriktionsjustering med enkeltgreb, en højtydende generator og det brede Power Trim & Tilt-system (ekstraudstyr), hvilket gør den til et fremragende valg til forretningsmæssig, professionel eller fritidsmæssig brug. Detaljer Design med fast motorhætte i ét stykke PrimeStart™-system til nem start Optimalt effekt/vægt-forhold Valg mellem manuel og elektrisk start Bredt Power Trim & Tilt-system (ekstraudstyr) Frontmonteret gearhåndtag for nem styring Højtydende generator for ekstra startkraft Styrepind med flere funktioner (ekstraudstyr) Styrefriktionsregulering med enkeltgreb (modeller med styrepind) Lavtvandsdrivsystem til sejlads tæt på land Vægt: 63 kg. Denne model fåes både med kort ben (F25GWHS) og langt ben (F25GWHL)   Opstart 399 kr.

Kolding·ons.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Yamaha 20 HK - Styrehåndtag, Elektrisk

Yamaha 20 HK - Styrehåndtag, Elektrisk

37.200 kr.

Komfort som en lille motor, ydeevne som en stor. Hvis du leder efter vinderkombinationen med nem håndtering og fantastisk styring, så har du fundet den i F20. Alsidige 2-cylindrede 4-taktsmotorer forener styrke og reaktionsevne, så du altid får en jævn sejlads. Fremragende benzinøkonomi betyder også, at de er mere skånsomme ved miljøet, og udledningen er skåret ned til et minimum. Nyd de ekstra fordele, som der også er ved Yamahas påhængsmotorer, såsom computerstyret tænding, særligt letbelastet startsystem, vandkølet brændstofpumpe og stor lyddæmper, der normalt kun findes på større motorer. Hvad enten den skal bruges forretningsmæssigt, professionelt eller fritidsmæssigt, så er det vinderformlen. Detaljer Fast motorhætte i ét stykke PrimeStart™-system til nem start Valg mellem manuel og elektrisk start Optimalt effekt/vægt-forhold Frontmonteret gearhåndtag for nem styring Manuel starter med lav belastning Praktisk lodret og vandret opbevaring Højtydende generator Lavtvandsdrivsystem til sejlads tæt på land Styrefriktionsregulering med enkeltgreb System til ferskvandsskylning FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·ons.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Yamaha 9,9 HK - Styrehåndtag

Yamaha 9,9 HK - Styrehåndtag

23.400 kr.

Yamaha F9,9 Vores lette sværvægtere får et frisk look Masser af effekt på vandet behøver ikke at betyde, at man skal slæbe en stor, tung påhængsmotor op på båden, da den lette F9 motor begge er yderst nemme at transportere. De indbyggede ergonomiske bærehåndtag hjælper også. Opdag glæden ved musestille drift og en fremragende brændstoføkonomi blandet med jævn, pålidelig kraft og imponerende drejningsmoment. Yamahas CDI-tændingssystem sikrer, at motoren starter med det samme, og sammen med gashåndtaget, der kan drejes på, og F-N-R-gearsystemet giver det alt i alt en nem, sikker håndtering. Disse motorer har meget at byde på, hvilket gør dem ideelle fiske- eller familieture – eller hvis man bruger sin båd som en pålidelig samarbejdspartner. Detaljer Kompakt og effektiv motor Pålidelig effekt og imponerende drejningsmoment Lysspole monteret som standard System til ferskvandsskylning Lavtvandsdrivsystem til sejlads tæt på land Omdrejningsbegrænser "Start-i-gear"-beskyttelse Vægt: 40 kg. Denne model fåes både med kort ben (F9.9JMHL) og langt ben (F9.9JMHS) + Opstart 399 kr.

Kolding·ons.·Saildirect/GrandBoat

Ny
Yamaha 20 HK - Styrehåndtag

Yamaha 20 HK - Styrehåndtag

29.700 kr.

Komfort som en lille motor, ydeevne som en stor. Hvis du leder efter vinderkombinationen med nem håndtering og fantastisk styring, så har du fundet den i F20. Alsidige 2-cylindrede 4-taktsmotorer forener styrke og reaktionsevne, så du altid får en jævn sejlads. Fremragende benzinøkonomi betyder også, at de er mere skånsomme ved miljøet, og udledningen er skåret ned til et minimum. Nyd de ekstra fordele, som der også er ved Yamahas påhængsmotorer, såsom computerstyret tænding, særligt letbelastet startsystem, vandkølet brændstofpumpe og stor lyddæmper, der normalt kun findes på større motorer. Hvad enten den skal bruges forretningsmæssigt, professionelt eller fritidsmæssigt, så er det vinderformlen. Detaljer Fast motorhætte i ét stykke PrimeStart™-system til nem start Valg mellem manuel og elektrisk start Optimalt effekt/vægt-forhold Frontmonteret gearhåndtag for nem styring Manuel starter med lav belastning Praktisk lodret og vandret opbevaring Højtydende generator Lavtvandsdrivsystem til sejlads tæt på land Styrefriktionsregulering med enkeltgreb Vægt: 56 hk. Denne model fåes både med kort ben (F20GMHS) og langt ben (F20GMHL) + Opstart 399 kr. FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·tir.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Yamaha 40 HK - Styrehåndtag, Hydro tilt

Yamaha 40 HK - Styrehåndtag, Hydro tilt

47.700 kr.

  Ro i sindet er en del af pakken, når du køber denne motorer De lette F40 har et design, som gør den nemme at installere og anvende. Samtidig er den dog også smækfyldt med pålidelig, driftssikker kraft. Yamahas elektroniske brændstofindsprøjtningssystem (EFI) byder på imponerende effekt ved høje hastigheder og god effekt og et godt drejningsmoment på mellemniveauet sammen med fremragende økonomi. PrimeStart™ gør det lige så nemt at starte motoren, som det er at starte bilen – og eftersom det er en Yamaha, betyder det, at motoren starter med det samme hver gang. Herefter har du fuld kontrol over motoren med vores unikke Brede Power Trim og Tilt-system. Detaljer EFI for en renere, mere effektiv ydeevne Kan kombineres med Yamahas digitale netværksinstrumenter PrimeStart™-system til nem start Variable trolling-omdrejninger Bredt Power Trim og Tilt Hydro Tilt til grebskontrol Kompakt formet, fast motorhætte i ét stykke Styrefriktionsregulering med enkeltgreb (på modeller med styrepind) Højtydende generator Lavtvandsdrivsystem til sejlads tæt på land Vægt: 94 kg. Denne model fåes både med kort ben (F40FEHDS) og langt ben (F40FEHDL 48.900 kr.)  

Kolding·tir.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Yamaha 30 HK - Styrehåndtag, Elektrisk, Hydro tilt

Yamaha 30 HK - Styrehåndtag, Elektrisk, Hydro tilt

40.900 kr.

Ro i sindet er en del af pakken, når du køber denne motorer De lette F30 har et design, som gør den nemme at installere og anvende. Samtidig er den dog også smækfyldt med pålidelig, driftssikker kraft. Yamahas elektroniske brændstofindsprøjtningssystem (EFI) byder på imponerende effekt ved høje hastigheder og god effekt og et godt drejningsmoment på mellemniveauet sammen med fremragende økonomi. PrimeStart™ gør det lige så nemt at starte motoren, som det er at starte bilen – og eftersom det er en Yamaha, betyder det, at motoren starter med det samme hver gang. Herefter har du fuld kontrol over motoren med vores unikke Brede Power Trim og Tilt-system. Endelig giver Y-COP-systemet (Yamahas Customer Outboard Protection) dig ro i sindet ved at beskytte motoren med en fjernbetjent startspærre ligesom på biler. Detaljer EFI for en renere, mere effektiv ydeevne Y-COP startspærre (Yamaha Customer Outboard Protection) Kan kombineres med Yamahas digitale netværksinstrumenter PrimeStart™-system til nem start Variable trolling-omdrejninger Hydro Tilt til grebskontrol Kompakt formet, fast motorhætte i ét stykke Styrefriktionsregulering med enkeltgreb (på modeller med styrepind) Højtydende generator Vægt: 94 kg. Langbenet motor    

Kolding·tir.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Yamaha 80 HK - Fjernbetjent, Elektronisk start, Powertrim

Yamaha 80 HK - Fjernbetjent, Elektronisk start, Powertrim

91.400 kr.

De seneste F100 og F80 er nu endnu lettere -så til all-round brug, for jævn accelration og lave driftsomkostninger er de svære at slå. Yamahas innovative ingeniørarbejde gør dem også ekstremt pålidelige. Vores nyeste 4-takts teknologi leverer uovertruffen ydelse og frisk accelration takket være en 16-ventilet motor med SOHC (enkelt iver-liggende knastaksel), avancerede indsugnings og udstødningssystemer og Yamahas egen, unikke multi-point EFI (Electronic Fuel Injection) En række praktiske funktioner - herunder PrimeStart, en generator med høj ydeevne, digitale netværksinstrumenter, og Yamaha´s Wide Range Trim & Tilt-system - giver dig fuld kontrol, når du befinder dig ude på vandet. Detaljer Elektronisk benzinindsprøjtning sikrer en ren og stille ydeevne og god brændstoføkonomi 16-ventilet motorlayout hjælper med at øge ydeevnen Kan kombineres med Yamahas digitale netværksmålere PrimeStart™-system til nem start Variable trolling-omdrejninger Bredt Power Trim & Tilt-system Y-COP startspærrefunktion (Yamaha Customer Outboard Protection) Tiltbegrænsningssystem (ekstraudstyr) Styrefriktionsregulering med enkeltgreb (modeller med styrehåndtag) Højtydende 35 A generator Indstilling til lavtvandssejlads System til ferskvandsskylning Vægt: 162 kg. Modellen kan fåes i langt ben F80LB og i ekstra langt ben F80XB Prisen er inklusiv Alu propel. Prisen er UDEN gas/gear boks og instrumenter. Vi hjælper gerne med at sammensætte den rigtige gas/gear boks og instrument, som passer til din båd.

Kolding·man.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Yamaha 25 HK - Styrehåndtag

Yamaha 25 HK - Styrehåndtag

34.700 kr.

" En kompakt motor - men én med imponerende kraft Luk op for gasspjældet på F25, og du vil forstå, hvorfor den er i en klasse for sig selv: En alsidig, 2-cylindret 4-taktsmotor, som giver høj ydelse kombineret med jævn drift. Og selv om en fantastisk brændstoføkonomi og nem håndtering er standard, så er motoren også mere miljøvenlig, da den har nedsatte udstødningsemissioner. Ekstra fordele, som normalt kun fås på større motorer, omfatter computerstyret tænding, et særligt letbelastet startsystem og en stor lyddæmper. F25 er udstyret med styrefriktionsjustering med enkeltgreb, en højtydende generator og det brede Power Trim & Tilt-system (ekstraudstyr), hvilket gør den til et fremragende valg til forretningsmæssig, professionel eller fritidsmæssig brug. Detaljer Design med fast motorhætte i ét stykke PrimeStart™-system til nem start Optimalt effekt/vægt-forhold Valg mellem manuel og elektrisk start Bredt Power Trim & Tilt-system (ekstraudstyr) Frontmonteret gearhåndtag for nem styring Højtydende generator for ekstra startkraft Styrepind med flere funktioner (ekstraudstyr) Styrefriktionsregulering med enkeltgreb (modeller med styrepind) Lavtvandsdrivsystem til sejlads tæt på land Vægt: 56 kg. Denne model fåes både med kort ben (F25GMHS) og langt ben (F25GMHL) "

Kolding·man.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Yamaha 15 HK - Styrehåndtag

Yamaha 15 HK - Styrehåndtag

25.800 kr.

Yamaha F15 - Komfort som en lille motor, ydeevne som en stor. Hvis du leder efter vinderkombinationen med nem håndtering og fantastisk styring, så har du fundet den i F15. Alsidige 2-cylindrede 4-taktsmotorer forener styrke og reaktionsevne, så du altid får en jævn sejlads. Fremragende benzinøkonomi betyder også, at de er mere skånsomme ved miljøet, og udledningen er skåret ned til et minimum. Nyd de ekstra fordele, som der også er ved Yamahas påhængsmotorer, såsom computerstyret tænding, særligt letbelastet startsystem, vandkølet brændstofpumpe og stor lyddæmper, der normalt kun findes på større motorer. Hvad enten den skal bruges forretningsmæssigt, professionelt eller fritidsmæssigt, så er det vinderformlen. Detaljer Fast motorhætte i ét stykke PrimeStart™-system til nem start Valg mellem manuel og elektrisk start Power Tilt-funktion Optimalt effekt/vægt-forhold Frontmonteret gearhåndtag for nem styring Manuel starter med lav belastning Praktisk lodret og vandret opbevaring Højtydende generator Lavtvandsdrivsystem til sejlads tæt på land Styrefriktionsregulering med enkeltgreb (modeller med styrepind) System til ferskvandsskylning Denne model fåes både med kort ben (F15CMHS) og langt ben (F15CMHS). Der er også mulighed for powertilt (Ekstraudstyr). + Opstart 399 kr. FINANSIERING TILBYDES.    

Kolding·i går·Saildirect/GrandBoat

Ny
NY Honda BF6

NY Honda BF6

10.695 kr.

Nyudviklet Honda BF6 påhængsmotorer er kompakte, transportable og nemme at bruge og samtidig er de spækket med den nyeste Honda innovation, som fx rekylstart med dekompressionssystem, 1,5L intern tank, oliealarm der begrænser omdr. til 2300 o/min og ekstremt lave vibrationer. Motor: OHV - 1 cyl., 127 cm3, 1 karburator, Digital CDI tænding, omdrejningsinterval 5000 - 6000 omdr./min, Ydelse 6 hk (4,4 kW), udstødning under vandet. Mulighed for tilvalg af 12V / 6A ladespole. Transmission: Frem - Neutral - Bak Styring: Styrehåndtag Tilt: Manuel Benlængde: 434mm (S) og 561mm (L) Ydelse: 6 HK Tank: Intern 1,5L og mulighed for ekstern. Vægt: S: 27,0kg / L: 27,5kg Honda BF6 SHNU kortbenet, Pris: 10.695,- Honda BF6 LHNU langbenet, Pris: 10.695,- Honda BF6 SHU kortbenet med ladespole, Pris: 11.395,- Honda BF6 LHU langbenet med ladespole, Pris: 11.395,- Priser inkl. moms Kontakt Henrik på 20820783 og bestil din nye påhængsmotor

Nyborg·søn.·Østfyns Bådhandel ApS

Yamaha F15CMHS/L

Yamaha F15CMHS/L

23.499 kr.

15hp klassisk portabel version med styrehåndtag 15" eller 20" motorben! Uanset om du nyder spændingen ved vandsport eller bare slapper af på din båd, bør du vælge den motor, der hjælper dig med at få mere ud af din tid på vandet. Denne alsidige 2-cylindrede 4-taktsmotor forener styrke og reaktionsevne, så du altid får en jævn sejlads. Fremragende benzinøkonomi betyder også, at de er mere skånsomme ved miljøet, og udledningen er skåret ned til et minimum. Nyd de ekstra fordele, der kun er ved en Yamaha-påhængsmotor. Fordele, såsom computerstyret tænding, et særligt letbelastet startsystem, en vandkølet brændstofpumpe og en stor lyddæmper, der normalt kun findes på større motorer. Om den skal bruges kommercielt, professionelt eller til fornøjelser, så er det vinderformlen. Modellen fås også med el-start og fjernbetjening eller el-start med styrehåndtag og med el-start og powerlift. Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information. Der ydes 3 års garanti på nye Yamaha motorer. Frit valg mellem kort og lang til samme pris!

Svendborg·søn.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamaha F30BEHDL

Yamaha F30BEHDL

38.900 kr.

Kraftig 3 cyll. "fisker" motor, med hydrotilt, valgfri alu-propel! Den lette F30 har et design, som gør den nem at installere og anvende. Samtidig er den dog også smækfyldt med pålidelig, driftssikker kraft. Yamahas elektroniske brændstofindsprøjtningssystem (EFI) byder på imponerende kraft ved høje hastigheder og god effekt og et godt drejningsmoment på mellemniveauet sammen med fremragende økonomi. PrimeStart™ gør det lige så nemt at starte motoren, som det er at starte bilen – og eftersom det er en Yamaha, betyder det, at motoren starter med det samme hver gang. Special version med stort styrehåndtag, el-start og hjælpelift så det bliver en leg at hæve motoren op efter brug. Super motor til åbne joller.

Svendborg·søn.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet

Få beskedNår der er nye resultater i Påhængsmotor

Lup med søgeord i
Yamaha F15CEHPS/L

Yamaha F15CEHPS/L

33.899 kr.

Small-engine convenience, big-engine performance! Denne alsidige 2-cylindrede 4-taktsmotor forener styrke og reaktionsevne, så du altid får en jævn sejlads. Fremragende benzinøkonomi betyder også, at de er mere skånsomme ved miljøet, og udledningen er skåret ned til et minimum. Nyd de ekstra fordele, der kun er ved en Yamaha-påhængsmotor. Fordele, såsom computerstyret tænding, et særligt let belastet startsystem, en vandkølet brændstofpumpe og en stor lyddæmper, der normalt kun findes på større motorer. Om den skal bruges kommercielt, professionelt eller til fornøjelser, så er det vinderformlen. Yamaha F15CEHPS/L er nogle super lækre og velkørende 4-takts motorer med el-start og powerlift/tilt så du blot trykker på en knap og motoren vipper op. Fås både med  15" og 20"  motorben. 15hp Powerlift, el-start og styrehåndtag - en god hjælp til åbne joller! Hvis du leder efter vinderkombinationen med nem håndtering og fantastisk styring, så har du fundet den i den pålidelige 15hp.

Svendborg·søn.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamaha F9.9HES/L  Vmax Sport

Yamaha F9.9HES/L Vmax Sport

32.999 kr.

Luksus udgave med el-start og fjernbetjening i Vmax Sport version! Med denne Yamaha F9.9HEHS/L Sport som er en 15hk (ved at fjerne en spærreclips så den giver fuld gas), det er samme 362cc motor som Yamaha F15C og F20B så du får fuld valuta for alle pengene samt det flotte Sports design med til prisen. Kort eller lang: Manuel start kr. 24.400,-, El-start m. fjernbetjening kort eller lang kr. 33.400,-, El-start med styrehåndtag kort eller lang kr. 33.000,-.

Svendborg·søn.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamaha M-18 El-motor 12V

Yamaha M-18 El-motor 12V

3.520 kr.

The remarkable M18 - Just switch on and take off. Yamaha el-motor er den mest praktiske og miljøvenlige måde at drive en lille båd på – og du bliver måske overrasket over, hvor kraftfuld den er. Disse kompakte12 V enheder er ekstremt nemme og stille at bruge med deres justerbare beslag, som gør monteringen hurtig og nem, så du kan hoppe op i båden, sætte nøglen i og have det sjovt. De er meget nemme at kontrollere, med et praktisk placeret styrehåndtag og et behagelig håndgreb. Og så er de hårdføre med permanente magnetmotorer, skadesikret hus og lakering samt specielle kompositrør, der ikke bøjer, knækker eller korroderer ved almindelig brug. Fremdriften maksimeres af en kraftpropel, der er designet til at modstå søgræs og andre aflejringer under vandet. M-18 Trykker 16.3 kg, yder 36 amp., 12V tilslutning.

Svendborg·søn.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamaha F25GWHS/L

Yamaha F25GWHS/L

37.000 kr.

Nyhed, kraftig og effektfuld, lav vægt, el-start og styrearm (fiskermotor) Yamaha F25GWHS/L er el-startet med styrehåndtag 2-cylindrede 4-takts bærbare motor er nu omkring 25 % lettere! Giv vores spritnye F25 gas, så vil du med det samme føle effekten fra Yamahas innovative teknologier på din egen krop, idet du får funktioner fra store motorer sammen med unik effekt/vægt-ydeevne og fremragende brændstoføkonomi. Specifikationen omfatter nu to støttepuder (i siden og bagtil), forbedrede bærehåndtag, EFI uden batteri og fuld kompatibilitet med vores digitale netværksinstrumenter. F25 er det naturlige valg med styrefriktionsjustering med enkeltgreb, et nyt og bred motorophæng, en højtydende generator. 25hp Denne legendariske 2-cylindrede 4-takts bærbare motor er nu omkring 25 % lettere! Giv vores spritnye 25hp gas, så vil du med det samme føle effekten fra Yamahas innovative teknologier på din egen krop, idet du får funktioner fra store motorer sammen med unik effekt/vægt-ydeevne og fremragende brændstoføkonomi. El-start og håndstyrings model, samme pris for kort eller langbenet motor!

Svendborg·søn.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamaha F9.9HWHS/L Sport

Yamaha F9.9HWHS/L Sport

32.499 kr.

Komfort udgave med el-start og styrehåndtag i Vmax Sport version! Med denne Yamaha F9.9HWHS/L Sport som er en 15hk (ved at fjerne en spærreclips så den giver fuld gas), det er samme 362cc motor som Yamaha F15C og F20B så du får fuld valuta for alle pengene samt det flotte Sports design med til prisen. Kort eller lang: Manuel start kr. 24.400,-, El-start m. fjernbetjening kort eller lang kr. 33.400,-, El-start med styrehåndtag kort eller lang kr. 33.000,-.

Svendborg·søn.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamaha F20GWHS/L

Yamaha F20GWHS/L

33.899 kr.

Kæmpe salgssucces! Yamaha 20GWHS/L med styrehåndtag m. gearskifte og el-start. Denne alsidige 2-cylindrede 4-taktsmotor forener styrke og reaktionsevne, så du altid får en jævn sejlads. Fremragende benzinøkonomi betyder også, at de er mere skånsomme ved miljøet, og udledningen er skåret ned til et minimum. Nyd de ekstra fordele, der kun er ved en Yamaha-påhængsmotor. Fordele, såsom computerstyret tænding, et særligt let belastet startsystem, en vandkølet brændstofpumpe og en stor lyddæmper, der normalt kun findes på større motorer. Om den skal bruges kommercielt, professionelt eller til fornøjelser, så er det vinderformlen. Trolling speed kontrol på alle F20G modeller - Ens pris for kort eller langbenet motor. Perfekt motor til den som ønsker komfort. Yamaha teknologi, verden har tillid til!

Svendborg·søn.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamaha F40FEHDL

Yamaha F40FEHDL

49.200 kr.

Kraftig 3 cyll. "fisker" motor, med hydrotilt, styrehåndtag og el-start! Yamaha F40FEDHL er en 4-takts motor med styrehåndtag, gearskifte, el-start og trollingspeed kontrol i styrehåndtaget. En unik motor til en åben jolle uden styrekonsol, for at opnå maximal plads i jollen. Den har hjælpe gascylinder så du ganske let kan vippe motoren op med et lille tryk på styrehåndtaget. (Styrehåndtagsmodellen kan også leveres med 30hk motor) Bemærk! F40FEHDS er nu muligt 15"  - Nyt er kort version, pris kr. 45.500,-.

Svendborg·søn.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamaha M-12 El-motor

Yamaha M-12 El-motor

2.160 kr.

Yamaha el-motor er den mest praktiske og miljøvenlige måde at drive en lille båd på – og du bliver måske overrasket over, hvor kraftfuld den er. Disse kompakte12 V enheder er ekstremt nemme og stille at bruge med deres justerbare beslag, som gør monteringen hurtig og nem, så du kan hoppe op i båden, sætte nøglen i og have det sjovt. De er meget nemme at kontrollere, med et praktisk placeret styrehåndtag og et behagelig håndgreb. Og så er de hårdføre med permanente magnetmotorer, skadesikret hus og lakering samt specielle kompositrør, der ikke bøjer, knækker eller korroderer ved almindelig brug. Fremdriften maksimeres af en kraftpropel, der er designet til at modstå søgræs og andre aflejringer under vandet. M-12 trykker 13.6kg, 30 amp. effekt,12V strøm, den har frem-fri-bak.

Svendborg·søn.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Ny Honda BF8

Ny Honda BF8

18.595 kr.

Honda BF8. Når en sejlbåd mister vinden eller er på vej i havn efter en lang dag, er let anvendelighed og driftsikker ydelse vigtig. Hondas BF 8 påhængsmotorer leverer en blød, støjsvag ren ydelse og en ekstraordinær manøvrevenlighed. Motor: OHC - 2 cylindre, 222 cm3, , 1 karburator m/accelerationspumpe, Elektronisk PGM-IG (programmeret tændingssystem), omdrejningsinterval 4500 - 5500 omdr./min, Ydelse 8 hk (5,9 kW), tomgang , udstødning gennem propelnav Kortbenet 433 mm (S): BF8 SHU med Styrehåndtag og Manuel tilt, Pris: 18.595,00 Langbenet 563 mm (L): BF8 LHU med Styrehåndtag og Manuel tilt, Pris 18.595,00 Kontakt Henrik på 20820783 og bestil din nye påhængsmotor

Nyborg·12. apr.·Østfyns Bådhandel ApS

Ny Honda BF20

Ny Honda BF20

26.995 kr.

Honda BF20 - når du virkelig ønsker at lade problemerne bag dig - ren, lydløs og effektiv, med villig ydelse og kraft, når det behøves, BF 20s to cylindre tilbyder alle de fordele, der kan opnås fra en 4-takt motor. OHC - 2 cylindre, 350 cm3, 1 karburator m/accelerationspumpe, Elektronisk PGM-IG (programmeret tændingssystem), 5000-6000 omdr./min., Ydelse 20 hk (14,7 kW) Priser fra 26.995,00 inkl. moms Kortbenet 433 mm (S): BF20 SHU med Styrehåndtag og Manuel tilt, Pris: 26.995,00 BF20 SHSU med Styrehåndtag, el-start og manuel tilt, Pris: 28.995,00 BF20 SHTU med Styrehåndtag, el-start og powertilt, Pris: 32.995,00 BF20 SRU med Fjernbetjening og Manuel tilt, Pris: 29.995,00 BF20 SRTU med Fjernbetjening og powertilt, Pris: 33.995,00 Langbenet 563 mm (L): BF20 LHU med Styrehåndtag og Manuel tilt, Pris 26.995,00 BF20 LHSU med Styrehåndtag, el-start og manuel tilt, Pris: 28.995,00 BF20 LHTU med Styrehåndtag, el-start og powertilt, Pris: 32.995,00 BF20 LRU med Fjernbetjening og Manuel tilt, Pris: 29.995,00 BF20 LRTU med Fjernbetjening og Hydraulisk tilt, Pris: 33.995,00 Vi tager gerne din gamle motor i bytte - kontakt os for en frisk byttepris med eller uden montering. Kontakt Henrik på 20820783 og bestil din nye påhængsmotor

Nyborg·9. apr.·Østfyns Bådhandel ApS

Ny Honda BF10

Ny Honda BF10

20.995 kr.

Honda BF10 - et driftsikkert valg! Hondas BF 10 påhængsmotorer leverer en blød, støjsvag ren ydelse og en ekstraordinær manøvrevenlighed. Motordata: OHC - 2 cylindre, 222 cm3, 1 karburator m/accelerationspumpe, Elektronisk PGM-IG (programmeret tændingssystem), omdrejningsinterval 5000 - 6000 omdr./min, Ydelse 10 hk (7,3 kW), tomgang , udstødning gennem propelnav Priser fra 20.995,00 inkl. moms Kortbenet 433 mm (S): BF10 SHU med Styrehåndtag og Manuel tilt, Pris: 20.995,00 BF10 SRU med Fjernbetjening og Manuel tilt, Pris: 25.995,00 Langbenet 563 mm (L): BF10 LHU med Styrehåndtag og Manuel tilt, Pris 20.995,00 BF10 LRU med Fjernbetjening og Manuel tilt, Pris: 25.995,00 Kontakt Henrik på 20820783 og bestil din nye påhængsmotor.

Nyborg·9. apr.·Østfyns Bådhandel ApS

NYHED Honda BF4

NYHED Honda BF4

9.695 kr.

Nyudviklet Honda BF4 påhængsmotorer er kompakte, transportable og nemme at bruge og samtidig er de spækket med den nyeste Honda innovation, som fx rekylstart med dekompressionssystem, 1,5L intern tank, oliealarm der begrænser omdr. til 2300 o/min og ekstremt lave vibrationer. Honda BF4 egner sig særlig godt, som hjælpemotor til sejlbåde og til joller. Motor: OHV - 1 cylinder, 127 cm3, , 1 karburator, Digital CDI tænding, omdrejningsinterval 4500 - 5500 omdr./min, Ydelse 4 hk (2,9 kW), udstødning under vandet Transmission: Frem - Neutral - Bak Styring: Styrehåndtag Tilt: Manuel Benlængde: 434mm (S) og 561mm (L) Ydelse: 4 HK Tank: Intern 1,5L og mulighed for ekstern. Vægt: S: 27,0 kg / L: 27,5 kg Honda BF4 SHNU kortbenet, Pris: 9.695,- inkl. moms Honda BF4 LHNU langbenet, Pris: 9.695,- inkl. moms Kontakt Henrik på 20820783 og bestil din nye påhængsmotor

Nyborg·9. apr.·Østfyns Bådhandel ApS

NYHED Honda BF5

NYHED Honda BF5

10.595 kr.

Nyudviklet Honda BF5 påhængsmotorer er kompakte, transportable og nemme at bruge og samtidig er de spækket med den nyeste Honda innovation, som fx rekylstart med dekompressionssystem, 1,5L intern tank, oliealarm der begrænser omdr. til 2300 o/min og ekstremt lave vibrationer. Honda BF5 egner sig særlig godt, som hjælpemotor til sejlbåde og til joller. Motor: OHV - 1 cylinder, 127 cm3, , 1 karburator, Digital CDI tænding, omdrejningsinterval 4500 - 5500 omdr./min, Ydelse 5 hk (3,7 kW), udstødning under vandet. Mulighed for tilvalg af 12V / 6A ladespole. Transmission: Frem - Neutral - Bak Styring: Styrehåndtag Tilt: Manuel Benlængde: 434mm (S) og 561mm (L) Ydelse: 5 HK Tank: Intern 1,5L og mulighed for ekstern. Vægt: S: 27,0 kg / L: 27,5 kg Honda BF5 SHNU kortbenet, Pris: 10.595,- Honda BF5 LHNU langbenet, Pris: 10.595,- Priser er inkl. moms Kontakt Henrik på 20820783 og bestil din nye påhængsmotor

Nyborg·9. apr.·Østfyns Bådhandel ApS

Ny Honda BF15

Ny Honda BF15

23.995 kr.

Honda BF15 - når du virkelig ønsker at lade problemerne bag dig - ren, lydløs og effektiv, med villig ydelse og kraft, når det behøves, BF 15s to cylindre tilbyder alle de fordele, der kan opnås fra en 4-takt motor. OHC - 2 cylindre, 350 cm3, Elektronisk PGM-IG (programmeret tændingsystem), omdrejningsinterval 4500 - 5500 omdr./min., Ydelse 15 hk (11,0 kW), udstødning gennem propelnav Priser fra 23.995,00 inkl. moms Kortbenet 433 mm (S): BF15 SHU med Styrehåndtag og Manuel tilt, Pris: 23.995,00 BF15 SRU med Fjernbetjening og Manuel tilt, Pris: 28.995,00 Langbenet 563 mm (L): BF15 LHU med Styrehåndtag og Manuel tilt, Pris 23.995,00 BF15 LRU med Fjernbetjening og Manuel tilt, Pris: 28.995,00 BF15 LRTU med Fjernbetjening og Hydraulisk tilt, Pris: 32.995,00 Kontakt Henrik på 20820783 og bestil din nye påhængsmotor.

Nyborg·27. mar.·Østfyns Bådhandel ApS

NY Tohatsu 9,8hk

NY Tohatsu 9,8hk

17.500 kr.

NY Tohatsu 9,8hk, styrehåndtag, vægt 37-38kg Tohatsu er tilbage i Danmark for fuld skrue! MFS9.8 er en brugervenlig og solid motor i et slankt og lækkert design. Nem at have med, nem at bruge og let at starte for både unge og ældre. En motor, du altid kan stole på. • Lav vægt i forhold til ydeevne • Støjreduceret indsugningssystem • Lavt brændstofforbrug • Komfortabel og rolig gang • Udstødning ledes ud gennem propelnavet • Lavt støjniveau, lav vibration og lav emission • Gearstangen er frontmonteret for lettere betjening • Nem at starte • 5 års garanti i Danmark Tohatsu er den ældste bådmotorproducent i Japan Kort eller langt ben samme pris: 17.500,- inkl. moms Kig forbi i butikken og se motoren eller ring til Henrik på 20820783 og afgiv din bestilling

Nyborg·26. mar.·Østfyns Bådhandel ApS