For hurtig søgning indtast
annonce id: 43698697
i søgefeltet og klik søg

Ny Suzuki 30 hk

Sælges
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
BATTERI-FRI BRÆNDSTOF INDSPRØJTNINGSSYSTEM

Denne påhængsmotor har batterifri elektronisk brændstofindsprøjtning. Et bemærkelsesværdigt kompakt og let indsprøjtningssystem er designet til at passe ind i disse påhængsmotorer, uden at tilføje unødvendig masse eller vægt. Hvad mere er, det fungerer uden batteri og giver stadig hurtigere starter, jævnere drift, og mere acceleration under alle forhold.

FORSKUDT KRUMPTAPAKSEL

Ved at placere krumtapakslen lidt fra centeret af cylinderen reduceres det laterale tryk mod cylindervæggen, når stemplet bevæger sig op og ned i cylinderen. Resultatet er glattere stempelbevægelse, hvilket forbedrer drifts effektiviteten.

RULLEVIPPEARME

For at øge motorens driftseffektivitet har Suzukis ingeniører indarbejdet ruller med indvendige lejer på ventil vippearmen. Dette reducerer friktion i vippearmsdriften, og skaber en mere mekanisk effektiv motor.

DIREKTE INDSUGNING

Et nyt motorcover-design giver det direkte indsugningssystem en jævnere, køligere luftgennemstrømning der øger motorens driftseffektivitet. Dette, sammen med et nyudviklet luftfilter, giver højere effekt fra en lille motor volumen.

SUZUKI LEAN BURN KONTROLSYSTEM

Til overvågning af motorens ydeevne og driftsbetingelser i realtid, bruger systemet den 32-bit onboard ECM til at forudsige brændstofbehov og levere en mere præcis brændstofblanding i hele påhængsmotorens driftsområde. Resultaterne viser betydelige forbedringer i brændstoføkonomien i hele effektområdet, herunder cruising-området, hvor motoren bruges størstedelen af tiden.

PRISER
DF30ATS: 43.600 KR.

DF30ATL: 44.000 KR.

DF30ATHL: 43.000 KR.

T: Elstart, fjernbetjent & power tilt. TH: Elstart, håndstart og power tilt.