For hurtig søgning indtast
annonce id: 41157705
i søgefeltet og klik søg

Yamaha F20BEPL påhængsmotor SPRIT NY

Kr. 29.999,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
Fabriksny Yamaha F20BEPL 4-TAKT PÅHÆNGSMOTOR. BEDSTE, MINDSTE OG MESTE SOLGTE 20 HK 4 TAKTS MOTOR PÅ MARKEDET

Remote control, elstart, karburator, hydrotilt, valgfri størrelse alu. propel, tank, slange, fabriksny 3 års garanti, udstillingsmodel - ny og ubrugt.

Hvis du leder efter vinderkombinationen med nem håndtering, lav vægt og fantastisk styring, så har du fundet den i den pålidelige F20HK Yamaha.
Denne alsidige 2-cylindrede 4-taktsmotor påhængsmotor forener styrke og reaktionsevne, så du altid får en jævn sejlads. Fremragende benzinøkonomi betyder også, at de er meget skånsomme ved miljøet, og dermed er udledningen skåret ned til et minimum.
Nyd de ekstra fordele, der kun er ved en Yamaha påhængsmotor. Fordele, såsom computerstyret tænding, et særligt let belastet startsystem, en vandkølet brændstofpumpe og en stor lyddæmper, der normalt kun findes på større motorer. Om den skal bruges kommercielt, professionelt eller til fornøjelse, så er det vinder modellen du har her.
Denne model har i prisen:
Brændstoftank valgfri størrelse, slange, aluminiums propel i valgfri størrelse, el-start, tiltfunktion samt fjernkontrol boks Yamaha 703 incl. i pris

Vejl udsalgspris: 33.500
LAGERSALG 2019 29.999,- KUN 1 stk tilbage
+ opstart og olie
Flere detaljer:
Varens stand Ny Motorpower 20 hk. hk.