For hurtig søgning indtast
annonce id: 35919495
i søgefeltet og klik søg

Yamaha F20BEPL påhængsmotor

Kr. 29.999,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
F20BEPL 4-TAKTS YAMAHA PÅHÆNGSMOTOR. BEDSTE OG MESTE SOLGTE 20 HK PÅ MARKEDET PÅ GRUND AF DEN LAVE VÆGT OG KOMPRIMEREDE MOTORKASSE.

FABRIKSNY KUN 1 STK. UDSTILLINGSMODEL LETVÆGTERMODELLEN

Hvis du leder efter vinderkombinationen med nem håndtering, lav vægt og fantastisk styring, så har du fundet den i den pålidelige F20HK Yamaha.
En af de meste solgte i mellemklassen! Karburatormodellen!
Denne alsidige 2-cylindrede 4-taktsmotor påhængsmotor forener styrke og reaktionsevne, så du altid får en jævn sejlads. Fremragende benzinøkonomi betyder også, at de er meget skånsomme ved miljøet, og dermed er udledningen skåret ned til et minimum. Ingen røg og støj.
Nyd de ekstra fordele, der kun er ved en Yamaha påhængsmotor. Fordele, såsom computerstyret tænding, et særligt letbelastet startsystem, en vandkølet brændstofpumpe og en stor lyddæmper, der normalt kun findes på større motorer. Et fuldmalet cover i Yamahas design som passer perfekt, er tæt og derved mindsker fugtindtrængen.
Denne model har i prisen:
Brændstoftank i valgfri størrelse, slange, aluminiums propel i valgfri størrelse, el-start, tiltfunktion samt fjernkontrol boks Yamaha 703 incl. i pris.

Vejl udsalgspris incl udstyr 33.500
LAGERSALG 2018/19 29.999,- 1 stk.

Modellen findes også i en håndstyret uden tilt og el start, men med Yamahas kraftige styrehåndtag.

OBS!
Vi har originale Yamaha påhængsmotor reservedele på lager til denne model med forsendelse fra dag til dag.
Flere detaljer:
Varens stand Ny Motorpower 20