Påhængsmotor

690
Galleri annoncer
Yamaha 30 hp

Yamaha 30 hp

6.800 kr.

30 hp 3 cylindret Yamaha 2 takter med olieblander og langt ben til fjernbetjening fjernbetjening medfølger ikke evt bytte andet sjovt

9520 Skørping
i dag
firtaktere-3,5 -4-15hk.

firtaktere-3,5 -4-15hk.

Sælges

Nyer firtaktere:tohatsu 3,5 hk. 2500kr langtben. langtben.yamaha 4hk 3000kr langtben.Service og iorden motorer. .Johson 15hkFirtakt langtben service og iorden 6000kr år 2000.Suzuki df15 hk firtakt langtben til fjernbetjening,håndstart år 2000:Service og iorden 6000 kr.

4262 Sandved
i dag
Påhængsmotor Yamaha 20HK med remotestyring

Påhængsmotor Yamaha 20HK med remotestyri...

2.000 kr.

AFHENTNINGSPRIS Ældre Yamaha 20 HK påhængsmotor, 2 cylindere, 2 takst, kan bruges til remote styring, remote gashåndtag medfølger. Motoren har stået i min søns sommerhus i 2 år da han overtog huset. Motoren har ikke været startet, men der er en fin kompression.

4581 Rørvig
i dag
Mariner 100hk defekt

Mariner 100hk defekt

4.500 kr.

100hk 2 takt, 4 cyl, fra midt 90erne, de 2 øverste stempler er defekte da den ikke har kølet ordentlig, de sidste 2 billeder er taget med inspektionskamera, der viser den øverste kant af stemplerne er væk, olieblander, powertrim, gas gearbox, ledningsnet. Sælges som defekt uden propel.

8970 Havndal
i dag
UDSALG!
 • UDSALG! - 2
 • UDSALG! - 3

UDSALG!

Sælges

UDSALG! Tjek vores UDSALG på hjemmesiden - flere udsalgsvarer i butikken. Protek Marineservice ApS Siøvej 5 5800 Nyborg Tlf. 20772911

5800 Nyborg
i dag
ProtekMarineservice
 • UDSALG! - 2
 • UDSALG! - 3
 • UDSALG! - 4
 • UDSALG! - 5

Yamaha F9.9JMHS/L

22.300 kr.

Data: Årgang: Fabriksny HK: 9.9 Vægt: 40 Fjernbetjening: Styrehåndtag Propel: Aluminium Detaljer: Ergonomisk gearhåndtag på styrehåndtaget Styrehåndtag, der let kan klappes sammen, så motoren er nem at opbevare og bære Ekstra beskyttelsespude til praktisk lodret opbevaring Kompakt og effektiv motor Utrolig effekt og imponerende drejningsmoment Stor, ergonomisk bærehåndtag Lysspole monteret som standard System til ferskvandsskylning Indstilling til lavtvandssejlads Omdrejningsbegrænser "Start-i-gear"-beskyttelse Akustisk alarm for lavt olietryk 12 lt. brændstofs tank + slange med koblinger. Vælg mellem Kort 15" eller langt 20"ben - ens pris.

5700 Svendborg
i dag
Leif Larsen Marine A/S

Yamaha F4AMHL

4.200 kr.

Brugt 4-takts motor med 20" langt motorben årgang 2002. 4hk. Vægt: kun 22kg.

5700 Svendborg
i dag
Leif Larsen Marine A/S

Brugt påhængsmotor F50 Mercury nyservice...

19.599 kr.

Brugt bådmotor > F50 HK 4-takt Mercury påhængsmotor lang ben - total gennemgået her på værkstedet med service og tandrem. Vi montere gerne til en god pris i vintermånederne. Mod betaling levere vi også gerne i hele Jylland eller sender med DDF overalt i Danmark.

9440 Aabybro
i dag
Gjøl Marinecenter

Yamaha 30 HK - Fjernbetjening, Elektrisk...

48.100 kr.

Ro i sindet er en del af pakken, når du køber denne motorer De lette F30 har et design, som gør den nemme at installere og anvende. Samtidig er den dog også smækfyldt med pålidelig, driftssikker kraft. Yamahas elektroniske brændstofindsprøjtningssystem (EFI) byder på imponerende effekt ved høje hastigheder og god effekt og et godt drejningsmoment på mellemniveauet sammen med fremragende økonomi. PrimeStart™ gør det lige så nemt at starte motoren, som det er at starte bilen – og eftersom det er en Yamaha, betyder det, at motoren starter med det samme hver gang. Herefter har du fuld kontrol over motoren med vores unikke Brede Power Trim og Tilt-system. Endelig giver Y-COP-systemet (Yamahas Customer Outboard Protection) dig ro i sindet ved at beskytte motoren med en fjernbetjent startspærre ligesom på biler. Detaljer EFI for en renere, mere effektiv ydeevne Y-COP startspærre (Yamaha Customer Outboard Protection) Kan kombineres med Yamahas digitale netværksinstrumenter PrimeStart™-system til nem start Variable trolling-omdrejninger Hydro Tilt til grebskontrol Kompakt formet, fast motorhætte i ét stykke Styrefriktionsregulering med enkeltgreb (på modeller med styrepind) Højtydende generator Lavtvandsdrivsystem til sejlads tæt på land System til ferskvandsskylning Denne model fåes både med kort ben (F30BETS) og langt ben (F30BETL)

6000 Kolding
i dag
Saildirect/GrandBoat

Yamaha 300 HK

236.400 kr.

" F225, F250, F300 påhængsmotorerne udgør det ypperste i Yamaha´s nyeste generation af marineteknologi. Disse lette kompakte V6-motorer er udviklet til at kunne klare det krævende offshore-miljø og er de ultimative motorer til vandsport. Den avancerede 24-ventilers DOCH-motor er udstyret med EFI (elektronisk brændstofindsprøjtning) såvel som VCT (variabel knastakselstyring), som sikre en ren, jævn ydeevne, maksimal brændstoføkonomi og nem start. Det slanke, kompakte design, som kombinerer teknologi med stil, taler for sig selv. Samtidig giver Yamahas elektroniske ""drive-by wire"" gas-og gearskifte den mest jævne og præcise kontrol, du nogensinde vil komme til at opleve. "

6000 Kolding
i dag
Saildirect/GrandBoat

Yamaha 30 HK - Styrehåndtag, Elektrisk

37.000 kr.

Ro i sindet er en del af pakken, når du køber denne motorer De lette F30 har et design, som gør den nemme at installere og anvende. Samtidig er den dog også smækfyldt med pålidelig, driftssikker kraft. Yamahas elektroniske brændstofindsprøjtningssystem (EFI) byder på imponerende effekt ved høje hastigheder og god effekt og et godt drejningsmoment på mellemniveauet sammen med fremragende økonomi. PrimeStart™ gør det lige så nemt at starte motoren, som det er at starte bilen – og eftersom det er en Yamaha, betyder det, at motoren starter med det samme hver gang. Herefter har du fuld kontrol over motoren med vores unikke Brede Power Trim og Tilt-system. Endelig giver Y-COP-systemet (Yamahas Customer Outboard Protection) dig ro i sindet ved at beskytte motoren med en fjernbetjent startspærre ligesom på biler. Detaljer EFI for en renere, mere effektiv ydeevne Y-COP startspærre (Yamaha Customer Outboard Protection) Kan kombineres med Yamahas digitale netværksinstrumenter PrimeStart™-system til nem start Variable trolling-omdrejninger Hydro Tilt til grebskontrol Kompakt formet, fast motorhætte i ét stykke Styrefriktionsregulering med enkeltgreb (på modeller med styrepind) Højtydende generator Lavtvandsdrivsystem til sejlads tæt på land System til ferskvandsskylning

6000 Kolding
i dag
Saildirect/GrandBoat

Yamaha 130 HK - Fjernbetjent, Elektronis...

108.900 kr.

"De sidste nye letvægts F115 og F130 giver dig mulighed for at slappe af og nyde din båd i fulde drag - mens du ved, at du trækkes af en af de reneste og mest kultiverede motorer på markedet. De er ikke kun teknisk imponerende - disse motorer er 1,8 liters, 4-cylindrede, 4-takts, SOCH rækkemotorer med 16 ventiler - de er også spækket med et væld af elektroniske/mekaniske funktioner, der gør livet lettere: kompatibelt med vores digitale netværkssystem (ekstraudstyr), fjernbetjent Y.COP-startspærre og Wide Range Power Trim & Tilt med tiltbegrænsning (Ekstraudstyr), blot for at nævne et par af dem. Effektiviteten af vores gennemprøvede EFI-systemer og andre nye forbændigsteknologier sikrer at disse enestående Yamaha motorer er utroligt driftsikre. Detaljer EFI for en renere, mere effektiv ydeevne Kan kombineres med Yamahas digitale netværksinstrumenter PrimeStart™-system til nem start Variable trolling-omdrejninger Bredt Power Trim og Tilt Kompakt formet, fast motorhætte i ét stykke Højtydende generator Lavtvandsdrivsystem til sejlads tæt på land System til ferskvandsskylning Denne model fås i: F130AETL (Lang model) og F130AETX (ekstra lang model)"

6000 Kolding
i dag
Saildirect/GrandBoat

Yamaha 25 HK - Styrehåndtag

31.400 kr.

"En kompakt motor - men én med imponerende kraft Luk op for gasspjældet på F25, og du vil forstå, hvorfor den er i en klasse for sig selv: En alsidig, 2-cylindret 4-taktsmotor, som giver høj ydelse kombineret med jævn drift. Og selv om en fantastisk brændstoføkonomi og nem håndtering er standard, så er motoren også mere miljøvenlig, da den har nedsatte udstødningsemissioner. Ekstra fordele, som normalt kun fås på større motorer, omfatter computerstyret tænding, et særligt letbelastet startsystem og en stor lyddæmper. F25 er udstyret med styrefriktionsjustering med enkeltgreb, en højtydende generator og det brede Power Trim & Tilt-system (ekstraudstyr), hvilket gør den til et fremragende valg til forretningsmæssig, professionel eller fritidsmæssig brug. Detaljer Design med fast motorhætte i ét stykke PrimeStart™-system til nem start Optimalt effekt/vægt-forhold Valg mellem manuel og elektrisk start Bredt Power Trim & Tilt-system (ekstraudstyr) Frontmonteret gearhåndtag for nem styring Højtydende generator for ekstra startkraft Styrepind med flere funktioner (ekstraudstyr) Styrefriktionsregulering med enkeltgreb (modeller med styrepind) Lavtvandsdrivsystem til sejlads tæt på land System til ferskvandsskylning Denne model fåes både med kort ben (F25GMHS) og langt ben (F25GMHL)"

6000 Kolding
i dag
Saildirect/GrandBoat

Honda 15hk kortbenet

8.500 kr. ex. moms

Honda BF15, 4-takt, kortbenet, årg. 1996, 2 cyl. Motoren serviceret med ny motorolie, gearolie, impeller og smøring. Den lyder godt i motoren og har fin kølevandsstråle. Den er med el-start og med indbygnings gas/gearboks. Den er tilpas grim i lakken, så den er tyverisikret :-) Der medfølger 12L tank og slange med pumpebold. Pris: 8.500,- momsfrit Sælges for kunde

5800 Nyborg
i går
Østfyns Bådhandel ApS

SUZUKI DF115 / 140 BTGL. Wireles. Jubi-P...

93.495 kr.

25 ÅR JUBI-PRIS. DRIVE BY WIRE, NYHED. SUZUKI HAR KOMMET MED EN GO` NYHED, SOM HAR VÆRET AT FINDE PÅ DE HELT STORE MOTOR I NOGEN TID - 150 TIL 350 HK., NEMLIG DERES VEL-TRIMET ELEKTRONISKE GAS/GEARSYSTEM. DF140 OG DF115 HK. (samme 2045cc. motor) HAR NU OGSÅ FÅET DET PÅ BTGL. UDGAVEN. Udover det giver en meget let betjening i forehold til alm. kabler, (der kan gå mere eller mindre godt) er den elektroniske løsning at fortrække, motoren kender nu alle indstillinger på forhånd - er alle pengene vær. Udover ovenstående har de også alle de andre velkendte fordele, har tillige også fået nyt design og m.m.. VI montere gerne til en god vinterpris pris. Ring gerne for mere info på tlf. 56 63 40 80. Vi har kun få stykker i butikken eller på lageret. JUBI- WEST PRIS : DF140BTGL kr. 99.998,- DF115BTGL kr. 93.495,-

4600 Køge
i går
West Bådudstyr

NY SUZUKI 100 HK. JUBI-PRIS. Ny.

72.995 kr.

25 ÅR JUBI-PRIS. SUZUKIS NYESTE 100 HK. DF100BTL. ER UTROLIG FLOT MED ALT DET NYE SOM FORVENDES AF EN MODERNE PÅHÆNGSMOTOR. Den har bla. fået mulifunktionsur med trollingkrontrol samt alle de andre gode funktioner, Levers komplet med gas/gearboks, benzinslange, propel og monteringsdele. Vi tilbyder gerne montering til en god pris. Vi leverer også efter aftale, med værksted sæt op. Kan ses hos West, blandt andre nye eller brugte Suzuki, Honda, Mercury og Yamaha påhængsmotor. JUBI-PRIS: Så længe lager haves. Mere info på Tlf. 56 63 40 80

4600 Køge
i går
West Bådudstyr

HONDA 100 HK. JUBI-PRIS. Ny.

68.998 kr.

25 ÅR JUBI-PRIS. DEN NYE. TIL EN UTROLIG GOD JUBI-PRIS. SÅ LÆNGE LAGER HAVES, INC. TROLLINGKRONTROL. Hondas nyeste 100 hk. påhængsmotor med vtec, køre rigtig godt. inc. valgfri gas/gear boks (sidemonteret med trollingkontrol inc.), urer, propel og m.m.,. Vi giver 5 års garanti. Hy-styring kan tilbydes til en mer` pris. Ville passe godt til: Stor jolle båd motorbåd kabinebåd. Står i butikken hos West, sammen med ca. 25 nye og brugte. Montering tilbydes til rimelige priser, eller levering efter aftale, med værksted sæt op. Mere info på tlf. 56 63 40 80.

4600 Køge
i går
West Bådudstyr

MERCURY 6 HK. Jubi-pris. Ny.

8.995 kr.

25 ÅR JUBI-PRIS. Nye. MERCURY 6 HK. KORT OG LANGT BEN SAMT 5 HK. SAIL POWER. Jubi-WEST-PRIS, SÅ LÆNGE LAGER HAVES. Motorerne er alle meget lydsvage pga. 4 taktsystemet, bruger meget lidt benzin som kommer fra en lille tank under motorhætten, er også forsynet med et tank- stik for evn.t. løs tank. (Er pt. til en lav Jubi-pris) Alle modellerne har fremført gearvælger foran motoren for let gearskift. 6 Hk. kort Jubi-West-pris Kr. 8.995,- 6 Hk. Lang Jubi- West-pris kr. 8.995,- 5 Hk. (6) Lang Sail Power, lader 12v. Jubi-pris Kr. 9.995,- Denne motor er den samme som 6 Hk., men udviklet til tunge både pga. lav- gearing og højere moment på propellen, lader også rigeligt strøm til batteriet, som både sejlbåde og motorbåde har brug for. Ring gerne for info, Tlf. 56 63 40 80, kan ses i butikken blandt mange andre modeller, også fra Honda og Suzuki.

4600 Køge
i går
West Bådudstyr

SUZUKI 80 HK. Jubi-Pris. Ny.

65.995 kr.

25 ÅR JUBI-PRIS. WEST- PRIS: Kr. 65.995,- SUZUKIs NYESTE 80 HK. DF80ATL. UTROLIG FLOT, MED ALT DET NYE SOM ELLERS KUN FINDES PÅ DE STORE SUZUKI MOTORER. Denne påhængsmotor har 1500cc. under hjælmen, giver et utrolig godt moment, føles næsten som en 100 hk. Levers med: multifunktionsur hvor du kan se alle data vedr. din motor (se foto), slange, monteringsbolte, propel, gas/gearboks og m.m.. 3 års garanti. Kun 156 Kg. West Bådudstyr tilbyder montering på din båd til en god pris, vi lever også efter aftale, med værksted sæt op. Vi har også Mercury og Honda påhængsmotor samt hy- styring m.m. på lager. Mere info på Tlf. 56 63 40 80.

4600 Køge
i går
West Bådudstyr

SUZUKI BTL.115 + 140 HK. Jubi-pris.

84.995 kr.

25 ÅR JUBI-PRIS. Nye. SUZUKI DF.115BLT OG 140ATL hk. PÅ HELE 2045CC. MED LAV VÆGT FRA KUN PÅ KG. 179 Sælges så længe lager haves til Jubi-pris. 115 hk. kr. 84.995,- 140 hk. kr. 93.495,- inc. det nye multifunktionsur, propel samt alle monteringsdele. Montering til en god pris, eller levering efter aftale, inc. værksted sæt op. KAN SES I BUTIKKEN, SAMMEN MED ET STORT UDVALG AF PÅHÆNGSMOTOR. Ring gerne for mere info på tlf. 56 63 40 80.

4600 Køge
i går
West Bådudstyr

SUZUKI 20 HK. Jubi-Pris

21.245 kr.

25 ÅR JUBI-PRIS. SUZUKI HAR PÅ ALLE DERS 20 HK. EFI, DET BETYDER AT PÅHÆNGS MOTORERNE KUN BRUGER MEGET LIDT BENZIN. Vi har flere varianter, alle med tank, slange og propel. AS. Kort ben 40 - 45 cm. agterspejl med gashåndtag på motor. West Pris kr. 21.245,- AL. Langt ben ca. 50 cm. agterspejl med gashåndtag på motor. West Pris kr. 21.495,- ARL. Langt ben med fj.betjening boks man. og El-start. West pris kr. 24.495,- ARS. Kort ben med fj. betjening boks man. og El-start West pris kr. 24.495,- ATS. Kort ben med fj.betjengs boks, man. og El-start, power-tilt. West Pris kr. 27.995,- ATL. Langt ben med fj.betjengs boks, man. og El.start, power-tilt. West Pris kr. 27.995,- Jubi-Pris: Så længe lager haves. Få også tilbud på styretøj m.m. Vi har også Honda og Mercury. på lager, kan ses i butikken. Vi leverer gerne efter aftale, med værksted sæt op. Mere info på tlf. 56 63 40 80.

4600 Køge
i går
West Bådudstyr

HONDA BF40/50. HK. Jubi-pris. Ny.

45.995 kr.

25 ÅR JUBI-PRIS. NYE. HONDA 40 HK. kr. 45.995,- og 50 HK. kr. 49.995, - BF40 / 50. EFI. NY MODEL. Denne flotte påhængsmotor har det sidste nye design, uden at gå på krompromis med den velkendte kvalitet som kendetegner Honda - 5 års garanti. Vi har kun få stk. til denne Jubi-pris, (først til mølle) inc. propel, tank, slange, monteringsbolte, omd-tæller og trimmåler m.m.. Kan ses i butikken sammen andre Honda, mercury og Suzuki, samt brugte bådmotor. Vi hjælper med at finde den rette påhængsmotor til din båd, jolle, kabinebåd eller sejlbåd. Vi tilbyder også montering til en god pris, kan også leveres efter aftale, med værksted sæt op. hy-styring oma., til gode priser. Info på tlf. 56 63 40 80.

4600 Køge
i går
West Bådudstyr

HONDA 4-6 HK. Jubi-pris. Ny

8.395 kr.

25 år jubi-pris. NYE. Hondas nye bådmotor, modeller fra 4-6 Hk.,er samme motor på127cc. kg. 24. Er påhængsmotor-markeds bedste tilbud, hvis man går efter høj ydelse og god afbalance, samt lav vægt, benzinforbrug og lyd. BF4 Hk. kort eller lang, Jubi-West-Pris kr. 8.395,- BF 6AH SHU. Kort/lang, der også kan lade dit batteri med 6 amp. Jubi-pris 9.795,- BF2,3 Hk. Vejer kun 12 kg. Jubi-pris kr. 5.498,- Ville passe godt til din båd jolle sejlbåd og motorbåd eller kabinebåd. Vi giver gerne vejledning på alle modellerne også Mercury og Suzuki. Jubi-pris gæler kun så længe lager haves. Mere info på tlf. 56 63 40 80. Kan ses i butikken hos West Bådudstyr, sammen med ca. 25 nye og brugte motor.

4600 Køge
i går
West Bådudstyr

Hy-styring. fra 115 hk. til 350 hk. Jubi...

4.198 kr.

25 år JUBI-PRIS. MAVI MARE, BAYSTAR, ULTRAFLEX, MF. - HYDRAULICK STYRING. Er nogle af de bedste styringer der findes. Passer til næsten alle påhængsmotor. Vi har også til indenborsmotor både, uanset om det er til en Jolle kabinebåd Jagtbåd Motorbåd. Levers i sæt klar til montering, bestående af bla. 20cc. 7 stempel ratpumpe med modtryksventiler, kraftig cylinder med støbte horn, Bløde hy-slanger med fittings, Der medlevers, 2 stk. 1l. olie, samt monteringsvejledning. Foreberet til autopilot. Kan også leverer til både med indenborsmotor. Ring gerne om vejledning. Montering tilbydes til rimmelige priser. Levers i den kraftige udgave med de gode slanger og fittings m.m. Sæt til max. 115 hk. 4.198,- Sæt til Max. 175 hk. 4.998,- Sæt til max. 250 hk. 6.998,- Sæt til max. 350 hk. 8.998,- Ring gerne for info tlf. 56 63 40 80. Eller se det hele i butikken.

4600 Køge
i går
West Bådudstyr

SUZUKI DF40/50ATL.Jubi-pris. NYE.

48.995 kr.

25 ÅR JUBI-PRIS. Nye. SUZUKI 40/50 HK. ER MED MULTIFUNKTIONSUR, TANK, SLANGE, PROPEL SAMT ALLE MONTERINGSDELE MED I PRISEN, sælges til Jubi-West-pris så længe lager haves. 40 Hk. kr. 48.995,- 50 Hk. 51.995,- Montering tilbydes til en god pris. Kan også leveres efter aftale, med værksted sæt op. Kan ses i butikken. Ring gerne for mere info. Tlf. 56 63 40 80.

4600 Køge
i går
West Bådudstyr

Mercury 50/60 Hk. Jubi-pris

48.586 kr.

25 ÅR JUBI-PRIS. Nye. Vi har nogle gode Jubi-priser priser på Mercurymotor f.eks. 60 Hk. og 50 Hk. Så længe lager haves. 4 takt med power trim og tilbehør. Pris: Mercury 60 HK. F60ELPT EFI Nu Kr. 58.495,- Pris: Mercury 50 Hk. F50ELPT EFI Nu Kr. 48.586,- KAN SES I BUTIKKEN SAMMEN MED CA. 25 NYE OG BRUGTE MOTOR. FÅ ET GODT TILBUD PÅ MONTERING.

4600 Køge
i går
West Bådudstyr

Mercury F15MLH. NY. Jubi 25 år.

19.498 kr.

25 ÅR JUBI-PRIS. Så længe lager haves. Mercury F15MLH Manuel, langt ben, tank, slange og med gashåndtag/fremført gear på arm. Denne påhængsmotor er med, tank og slange 351cc (samme som 20Hk.) Ring gerne for Info tlf. 56 63 40 80. F30ELPT-EFI Lang. Med Hy-tilt, elstart, tank m.m. 526cc (Den nye 2023 model) Er lige kommet til West. ring om Jubi-pris. Tilbud kr. ?,- Er egnet til joller sejlbåde kabinebåde motorbåde. Kan ses i butikken hos West Bådudstyr, sammen med ca, 25 nye og brugte, samt masser af bådudstyr. Værkstedet tilbyder montering af motor og udstyr, til rimelige priser.

4600 Køge
i går
West Bådudstyr

SUZUKI DF 150 ATX (200) Jubi-pris. ny.

103.695 kr.

25 ÅR JUBI-PRIS. Nye DF. 150 ATX. PÅ HELE 150 HK. MED EN MOTORBLOK PÅ 2.867 CM2, DET SAMME SOM EN 200 HK.. DET GIVER ET MEGET STORT MOMENT. Påhængsmotoren er en af de mest lydløse på marked, den har også et meget lavt benzinforbrug. Der medfølger rustfri-stålpropel, samt udstyr til betjening, og har bla. trollingkrontroll. Vi tilbyder også montering til en god pris, eller levering efter aftale, med værksted sæt op. West har kun fået få stk. hjemme til denne gode Jubi-pris, først til mølle. Kan ses i butikken sammen med mange andre Suzuki, Honda og Mercury motor. Vi giver gerne mere info på tlf. 56 63 40 80.

4600 Køge
i går
West Bådudstyr

Hidea 20 HK 4-Takt - Fjernbetjening & El...

18.999 kr.

Hidea 20 HK Vælg mellem kort og langt ben. Komplet påhængsmotor med elstart og fjernbetjening. Vandkølet motor i superletvægt - vejer fra kun 50 Kg. .

8600 Silkeborg
i går
BILLIGPROPEL.DK

Hidea 5 HK 4-Takt - Håndstyring

5.999 kr.

Hidea 5 HK Vælg mellem kort og langt ben - Vandkølet påhængsmotor i superletvægt - vejer kun 22 Kg.

8600 Silkeborg
i går
BILLIGPROPEL.DK

Hidea 20 HK 4-Takt - Håndstyring

13.999 kr.

Hidea 20 HK Vælg mellem kort og langt ben og med eller uden elstart og indbygget Lithium Batteri. Vandkølet påhængsmotor i superletvægt - vejer fra kun 50 Kg. .

8600 Silkeborg
i går
BILLIGPROPEL.DK

Hidea 5 HK 4-Takt - Håndstyring

5.999 kr.

Hidea 5 HK Vælg mellem kort og langt ben - Vandkølet påhængsmotor i superletvægt - vejer kun 22 Kg.

8600 Silkeborg
i går
BILLIGPROPEL.DK

Yamaha VF115LA SHO VMAX

109.500 kr.

Motor Data: 115hk Vmax SHO (super high output) Model 115 med 130hks ydelse. Motortype 4-takts Slagvolumen 1.832cc Antal cylindere/kon guration 4/rækkemotor, 16-ventil, DOHC Boring x slaglængde 81,0 x 88,9 mm Skrueaksele ekt i mellemområde 84,6 kW/115 hk Fuldgasdriftsområde 5300 - 6300 RPM Smøresystem Vådsump Benzin indsprøjtningsystem EFI Ignition / advance system TCI Startersystem Electric with Prime Start™ Gearudveksling 2.15 (28/13) Dimensioner Anbefalet hækbjælkehøjde L: 516 mm/X: 643 mm" Vægt med skrue VF115L: 176 kg/VF115X: 180 kg" Bundkarskapacitet 3,2 l./3,0 l. Yderligere egenskaber Styreenhed Fjernbetjening Trim & Tilt metode Elektrisk trimning og vipning Lysspole/generator 12V - 35A m. ensretter/regulator Startspærre YCOP (ekstra udstyr) Propeller Variabel trolling speed Med instrument eller styrehåndtag Shallow Water Drive [Standard] Motorben: F115LA 20" og F115XA 25" frit valg til samme pris. Ekstra udstyr: Yamaha Prerig: kontrolboks med tændingslås, ursæt Digital multifunktionsinstrumenter Log og omdrejningstæller kr. 9.510,-.

5700 Svendborg
i går
Leif Larsen Marine A/S

Yamaha F300XSB2 Hvid

269.300 kr.

Hurtigt overblik Indbygget DES (Digital Electric Steering) på motorer med Steer by Wire. Bolt-on elektrisk styring giver forbedret servicerbarhed. TotalTilt™ med integreret vippebegrænsning for ubesværet transport og bekvemmelighed ved vipning. TERE (Thrust Enhancing Reverse Exhaust) for fremragende bakkraft og kontrol ved manøvrering. Elegant, slankt, let design. Fremragende motorophæng for mindre vibration og blødere drift. Nyt og forbedret underben: nye komponenter, designfeatures og forbedret holdbarhed. Årgang: Fabriksny HK: 300 Vægt: 260 Fjernbetjening: med el-gear Propel: Stål SDS propel. Udstyr: Detaljer Hvidlakeret motor all over DOHC med 24 ventiler og EFI (elektronisk brændstofindsprøjtning) Den største slagvolumen kombineret med den laveste vægt Præcis betjening med digitalt, elektronisk gas- og gearskift Start og stop med et enkelt tryk Digitale netværksinstrumenter (almindelige og prima) Motorsynkronisering (dobbelte/tredobbelte installationer) SDS (gearskiftdæmpning) for et jævnt gearskift Variable trolling-omdrejninger Højtydende generator (70 A) til motorklassen Tiltbegrænsningssystem (ekstraudstyr) Y-COP startspærre (Yamaha Customer Outboard Protection) Dobbelt batteriopladningssystem (ekstraudstyr) Motortype 4-takts Slagvolumen4169 cm³ Antal cylindere/konfigurationV6 (60°), 24-valve, DOHC with VCT Boring x slaglængde96.0 mm x 96.0 mm Skrueakseleffekt i mellemområde220.6 kW / 5,500 o/min. Fuldgasdriftsområde5,000 - 6,000 rpm Smøresystem Vådsump Benzin indsprøjtningsystem EFI Ignition / advance system TCI Startersystem Electric with Prime Start™Gearudveksling1.75 (21:12). Nødvendig ekstra udstyr: Touch display CL5 DEC/DES, topkontrolboks, tændingslås og kabel, DES el-Styrings kit i alt kr. 37.860,-.

5700 Svendborg
i går
Leif Larsen Marine A/S

Yamaha F5AMHS/L

10.000 kr.

5hk Hurtigt overblik: Indstilling til lavtvandssejlads Unik 3-trins lækagefri oliesump 180º styring til komfortabel manøvrering Stor F-N-R-gearstang (frem-frigear-bak) Indbygget 1,1 liters brændstoftank 2-vejs skiftesystem til bærbar tank Lysspole (ekstraudstyr) giver 12 V 6 A strømforsyning Lettilgængelig "primer" pumpe i motorhætten Automatisk dekompression for lettere start Stilfuldt design med en smart, grå motorhætte Nyeste generation af Yamaha-design og -grafik Let og transportabel med et stort bærehåndtag Udstyr: Styrehåndtag, frem-fri og bak funktion,1,1 lt. tank og ekstra udtag for løs tank er kun et lille udpluk af de goder denne motor tilbyder, kom ind og hør om alle detaljerne.

5700 Svendborg
i går
Leif Larsen Marine A/S

Yamaha 8 hk 2 takt langbenet

4.500 kr.

Fin ældre 8 hk langbenet Yamaha sælges. Motoren er ny serviceret og klar til brug. Motoren er den kraftige 8 hk Yamaha med 2 cylinderet motor. En motor der er perfekt til en jolle der kræver lidt kræfter. Motoren er med 24 liters flytbar tank og slangesæt, dødmandsnap og Choker. Den er lidt irret ved gearkassen udvendigt. Ikke noget der har nogen betydning. Impel og thermostat er skiftet. Motoren er med F-N-R Årgang 1987

6000 Kolding
i går
Saildirect/GrandBoat

Hidea 20 HK 4-Takt - Fjernbetjening & El...

18.999 kr.

Hidea 20 HK Vælg mellem kort og langt ben. Komplet påhængsmotor med elstart og fjernbetjening. Vandkølet motor i superletvægt - vejer fra kun 50 Kg. .

8600 Silkeborg
i går
BILLIGPROPEL.DK

HONDA BF20 LRTU med powertrim og elstart

27.995 kr.

SPAR 5000,- på denne udstillingsmodel!! Fantastisk handy og driftsikker fjernbetjent motor med både elstart og powertrim. Motoren har tre års garanti. BF20 er en let kompakt og stilfærdig motor, som pryder enhver båd med sit smukke ydre. BF20 har et avanceret pendulophæng så vibrationer ikke overføres til båden. Med to cylindre tilbyder BF20 masser af kraft, god økonomi, lav vedligeholdelse og alle de fordele, der kan opnås fra en 4-takt motor. Motoren har været monteret på anden båd, men har aldrig været i vandet Specifikationer Motor OHC - 2 cylindre, 350 cm3, , 1 karburator m/accelerationspumpe, Elektronisk PGM-IG (programmeret tændingssystem), omdrejningsinterval 5000-6000 omdr./min., Ydelse 20 hk (14,7 kW), tomgang , udstødning gennem propelnav Tank 12,5 ltr. separat PVC-tank Transmission Frem - Neutral - Bak, udveksling 2,08 Starter El-start Normalpris 32995,- Vi har også andre gode Honda motorer på lager

7330 Brande
i går
B.O. M.

Yamaha F25GETL

42.600 kr.

25hp Denne legendariske 2-cylindrede 4-takts bærbare motor er nu omkring 25 % lettere! Giv vores spritnye 25hp gas, så vil du med det samme føle effekten fra Yamahas innovative teknologier på din egen krop, idet du får funktioner fra store motorer sammen med unik effekt/vægt-ydeevne og fremragende brændstoføkonomi. Hurtigt overblik 25 % lettere – unik effekt/vægt-ydeevne Ny robust og fast motorhætte i ét stykke Nyt EFI-system uden batteri for nem start Manuelle, elektriske samt manuelle/elektriske startmuligheder VTS-tomgangshastighed, der er langsommere end standarden (ekstraudstyr på r/c) Kan kombineres med Yamahas digitale netværksmålere VTS (Variable Trolling Speed) (ekstraudstyr på r/c) Bredt Power Trim & Tilt-system Eksklusiv Y-COP-startspærre (ekstraudstyr) Styrehåndtag med flere funktioner (ekstraudstyr) Unik og økonomisk vægt/effekt forhold Højtydende generator for ekstra startkraft 25lt tank Teknologi, verden har tillid til! Motortype4-taktsSlagvolumen432 cm³Antal cylindere/konfiguration2/In-line, SOHC Boring x slaglængde65.0 mm x 65.1 mm Skrueakseleffekt i mellem område 18.4 kW / 6,000 o/min.Fuldgasdriftsområde5,000 - 6,000 rpm Smøresystem Vådsump Benzin indsprøjtningsystem EFI Ignition / advance system CDI Startersystem Electric/ Manual (W), Manual (MH), Electric (E, ET) with Prime Start™Gearudveksling2.08 (27:13). Der ydes 3 års garanti på alle nye Yamaha motorer til privat anvendelse. Ekstra udstyr: Fjernbetjening med nøglestart kr. 2.100,-.

5700 Svendborg
i går
Leif Larsen Marine A/S

Yamaha F300XCB

234.800 kr.

Årgang: Fabriksny HK: 300 Vægt: 260 Propel: Stål SDS propel. Udstyr: Detaljer DOHC med 24 ventiler og EFI (elektronisk brændstofindsprøjtning) Den største slagvolumen kombineret med den laveste vægt Præcis betjening med digitalt, elektronisk gas- og gearskift Start og stop med et enkelt tryk Digitale netværksinstrumenter (almindelige og prima) Motorsynkronisering (dobbelte/tredobbelte installationer) SDS (gearskiftdæmpning) for et jævnt gearskift Variable trolling-omdrejninger Højtydende generator (70 A) til motorklassen Tiltbegrænsningssystem (ekstraudstyr) Y-COP startspærre (Yamaha Customer Outboard Protection) Dobbelt batteriopladningssystem (ekstraudstyr) Motortype4-taktsSlagvolumen4169 cm³Antal cylindere/konfigurationV6 (60°), 24-valve, DOHC with VCTBoring x slaglængde96.0 mm x 96.0 mmSkrueakseleffekt i mellemområde220.6 kW / 5,500 o/min.Fuldgasdriftsområde5,000 - 6,000 rpmSmøresystem VådsumpBenzin indsprøjtningsystem EFI Ignition / advance systemTCIStartersystemElectric with Prime Start™Gearudveksling1.75 (21:12). Nødvendig ekstra udstyr:  Pre-rig kit bestående af kontrolboks, tændingslås, strømkabel, Touch Display CL5 DEC, startspærresystem i alt kr. 25.530,-.

5700 Svendborg
i går
Leif Larsen Marine A/S

Yamaha XF375XSA

392.200 kr.

Hurtigt overblik Ekstrem kraft – 5,6 l • 32 V • 60° V8 • DOHC • VCT Effektivitet – den første 4-taktsmotor nogensinde med direkte indsprøjtning Præcision – indbygget elektrisk steer-by-wire-system Ultimativ kontrol – enestående fuldt elektroniske systemer 300% større bakkraft fra nyt udstødningssystem Pålidelighed – solid specialudviklet krumtapaksel Pålidelighed – nyt robust gearsystem Nederste enhed i nyt elegant design med massiv gearkasse Oliepumpe med dobbeltkammer til håndtering af ekstreme krav Superpraktisk facilitet til gearolieskift i vandet Højeffektiv opladning – til større kraft ved lave omdrejningstal Perfekt til tunge både og RIB-både – XTO OS-skruer. Motortype4-takts Slagvolumen 5559 cc Antal cylindere/konfiguration60°-V8, 32-ventiler, DOHC med VCT Boring x slaglængde 96,0 x 96,0 Skrueakseleffekt i mellemområde 279,6 kW/5.500 o/min. Fuld gas driftsområde 5.000-6.000 o/min. Ignition / advance systemTCIStartersystemElektriskGearudveksling1.79 (25:14). Anbefalet hækbjælkehøjdeX:640mm U:767mm E:894mmTankkapacitet-Bundkarskapacitet7,8 liter, vægt med  propeller X: 442,0 kg, U: 453,0 kg, E: 453,0 kg. Nødvendig ekstraudstyr: Kontrolboks drive by wire, tændingslås + kabel, Touch display CL5 DEC/DES, DES El-styringskit i alt kr. 37.860,-

5700 Svendborg
i går
Leif Larsen Marine A/S

Evinrude 20EL-RC

8.500 kr.

Brugt påhængsmotor årgang ca. 1990. 2-takts 20hk vægt ca. 50kg 20" lang motorben El-start tank, slange og fjernbetjening medfølger.

5700 Svendborg
i går
Leif Larsen Marine A/S

BF130 Honda påhængsmotor total ny servic...

45.000 kr.

Honda F130 HK bådmotor. Rigtig god og ny serviceret firtakt påhængsmotor. Stort service med rem og strammer december 2022. Udstyr medfølger. forhør nærmere.

9440 Aabybro
i går
Gjøl Marinecenter

Yamaha F300AETX V8

165.000 kr.

Brugt motor med meget lavt timeforbrug, kun 132 timer, årgang 2010! Data: 4-takts EFI motor 5330cc cylindervolumen 60 graders V8 32 ventiler DOHC med VCT Gearing: 1,73 (26/15) Vægt: 356kg El-gearskifte: Drive by wire Y-Cop startspærresystem Omdrejningstæller og Log Digital instrumenter el-start og Powertrim Stålpropel.

5700 Svendborg
i går
Leif Larsen Marine A/S

Evinrude 115 hk. E-tec motor

49.500 kr.

Evinrude 115 hk. E-tec påhængsmotor med rustfri stålpropel sælges. Motoren har gennemgået en større reparation som gør motoren total sejlklar til resten af denne sæson. Motoren kører fejlfrit og har stor trækkraft og acceleration med den monterede rustfri propel. Sælges for kunde. Montering kan gøres på vores værksted. Vi har Sdr. Jyllands største udvalg i nye og brugte påhængsmotorer Vi er aut. Mercury forhandler og sælger også Volvo Penta, Yanmar og andre mærker.

6200 Aabenraa
i går
Aabenraa bådudstyr

Yamaha F25GMHS/L

33.100 kr.

Hurtigt overblik! 25 % lettere – unik effekt/vægt-ydeevne Ny robust og fast motorhætte i ét stykke Nyt EFI-system uden batteri for nem start Manuelle, elektriske samt manuelle/elektriske startmuligheder VTS-tomgangshastighed, der er langsommere end standarden (ekstraudstyr på r/c) Kan kombineres med Yamahas digitale netværksmålere VTS (Variable Trolling Speed) (ekstraudstyr på r/c) Eksklusiv Y-COP-startspærre (ekstraudstyr) Styrehåndtag med flere funktioner Unik og økonomisk vægt/effekt forhold Højtydende generator for ekstra startkraft Årgang: Fabriksny HK: 25 Vægt: 57 Fjernbetjening: Styrehåndtag med gear og trolling Propel: 3 bladet Aluminium Udstyr: 25 lt.Tank med tankmåler og slange m. koblinger, gearskifte og trolling speed på styrehåndtag, fuldlakeret.

5700 Svendborg
i går
Leif Larsen Marine A/S

Yamaha F20GES/L

33.400 kr.

Motor: Motortype4-taktsSlagvolumen432 cm³Antal cylindere/konfiguration2/In-line, SOHCBoring x slaglængde65.0 mm x 65.1 mmSkrueakseleffekt i mellemområde14.7 kW / 5,500 o/min.Fuldgasdriftsområde5,000 - 6,000 rpmSmøresystemVådsumpBenzin indsprøjtningsystemEFIIgnition / advance systemCDIStartersystemElectric/ Manual (W), Manual (MH), Electric (E, EP)Gearudveksling2.08 (27:13). Dimensioner: Anbefalet hækbjælkehøjdeS429L:556mmVægt med skrueF20GMHS: 57.0kg,F20GMHL: 59.0kg,F20GES: 56.0kg,F20GEL: 58.0kg,,F20GWHL: 62.0kg, F20GEPS: 61.0kg, F20GEPL:63.0kgTankkapacitetseperat, 25literBundkarskapacitet1.1liter. Yderligere informationer: StyreenhedRemote control (E, EP), Tiller handle (MH + WH)Trim & Tilt metodePower Tilt (EP), Manual Tilt (MH, E + WH)Lysspole/generator12V -16AStartspærreYCOP optionalPropeller, Inkluderet (MH, WH)Variabel trolling speedMed instrument eller styrehåndtagStyretøjStyrepind/håndtag, Fjernbetjening BemærkningEffekten er målt på propel akslen jvf ICOMIA 28 standard. Ekstra udstyr: Fjernbetjening med nøglestart kr. 2.100,-.

5700 Svendborg
i går
Leif Larsen Marine A/S

Yamaha F50AETL

28.500 kr.

Brugt påhængsmotor årgang 1998 50hk el-start Powertrim Fjernbetjening m. kabler 24 lt.tank

5700 Svendborg
i går
Leif Larsen Marine A/S

Karvin 6800 Elmotor

48.949 kr.

Karvin 6800 S type L, kort/lang ben - En af de mest avancerede elmotorer i klassen, på markedet Svarende til ca. 24 benzin hk! Kom med på den nye bølge af elektriske motorer. Her starter dit miljøbevidste eventyr på vandet. Suveræn motor til eksempelvis vores tender både (Corsiva). Komplet pris inkl. udstyr og lithium batteri DKK 109.900 Amp hour rating. min.120 Ah batteryBattery voltage 24V / 36V / 48V Input power in kW 6.8 Output power in kW 6 Engine efficiency 89% Direct-drive (no transmission) RPM max. in load depends on voltage 900 / 1200 / 1500 Comparable petrol outboards in HP (thrust) depends on voltage 12 / 18 / 24 Power max. kW/HP 6 / 8 Static thrust in lbs 356 Tensile force [kg] 161 Torque 47 Nm Shaft length - Short S (380 mm) Continuous regulation Forward and Reverse Engine weight 26 kg Electronics: Electronic control + Electronic Safety Key Propeller: Stainless steel propeller

8600 Silkeborg
i går
Bluebay Marine A/S

Yamaha F25GWHS/L

35.100 kr.

Hurtigt overblik 25 % lettere – unik effekt/vægt-ydeevne Ny robust og fast motorhætte i ét stykke Nyt EFI-system uden batteri for nem start Manuelle, elektriske samt manuelle/elektriske startmuligheder VTS-tomgangshastighed, der er langsommere end standarden Kan kombineres med Yamahas digitale netværksmålere VTS (Variable Trolling Speed) Eksklusiv Y-COP-startspærre (ekstraudstyr) Styrehåndtag med flere funktioner Unik og økonomisk vægt/effekt forhold Højtydende generator for ekstra startkraft Udstyr: El-start, styrehåndtag med gearskifte, ensretter/lader, 25 lt. tank med måler og reservetank, slange med bold og 2 koblinger.

5700 Svendborg
i går
Leif Larsen Marine A/S

Yamaha M-32 Maximizer 24V el-motor

5.830 kr.

Data: Electric-Drive Technical specs Strømstyrke 42 Spænding 24 Monteringsfunktion [OneHandStow] Maks. fremdrift (kg) 31.8 Hastigheder (FDW/REV) Variabel Digital Maximizer True Aksellængde 1067 mm Batterimåler True Kontrol Tilt/Extend Tiller Stuvning med én hånd Vipbart/forlængeligt styrehåndtag Digital Maximizer™: Låseanordning til dybdejustering Styrefriktionskontrol Push-to-Test batterimåler E ektfuld propel Uforgængelig sammensat aksel Kølig, støjsvag drift

5700 Svendborg
i går
Leif Larsen Marine A/S

Yamaha F30

48.100 kr.

Den lette F30 har et design, som gør dem nemme at installere og anvende. Samtidig er de dog også smækfyldt med pålidelig, driftssikker kraft. - EFI for en renere, mere effektiv ydeevne - Kan kombineres med Yamahas digitale netværksinstrumenter - PrimeStart™-system til nem start - Variable trolling-omdrejninger - Bredt Power Trim og Tilt - Hydro Tilt til grebskontrol - Kompakt formet, fast motorhætte i ét stykke - Styrefriktionsregulering med enkeltgreb (på modeller med styrepind) - Højtydende generator - Lavtvandsdrivsystem til sejlads tæt på land - System til ferskvandsskylning Pris med instrumenter og gas/gear boks og propel

6000 Kolding
i går
Saildirect/GrandBoat

Hidea 9.9 HK 4-Takt - Elstart & Fjernbet...

15.999 kr.

Hidea 9.9 HK. Vælg mellem kort og langt ben - Komplet motor med fjernbetjening og elstart. Vandkølet påhængsmotor i superletvægt - vejer fra kun 45 Kg.

8600 Silkeborg
i går
BILLIGPROPEL.DK

Yamaha M-12 El-motor

1.920 kr.

Data: Årgang: Fabriksny HK: 0.5 Vægt: 7 Fjernbetjening: nej Propel: Aluminium   Udstyr: Detaljer Meget enkel og let at transportere – og at montere Overraskende kraftfuld – men nem at kontrollere Robust konstruktion og pÃ¥lidelig 12 V motor Næsten uforgængelig, sammensat propelaksel En effektfuld propel, der modstÃ¥r søgræs og andre aflejringer LÃ¥seanordning til dybdejustering – nem styring af propeldybde Nem kontrol af batteriniveau med et enkelt tryk Ekstremt miljøvenlig

5700 Svendborg
i går
Leif Larsen Marine A/S

Yamaha F100LB

89.200 kr.

Hurtigt overblik! EFI giver en ren, effektiv og økonomisk ydelse 16-ventilet motorlayout hjælper med at øge ydeevnen Kan kombineres med Yamahas digitale netværksmålere PrimeStart™-system til nem start Variable trolling-omdrejninger Bredt Power Trim & Tilt-system Y-COP startspærrefunktion (Yamaha Customer Outboard Protection)Ekstra udstyr Tiltbegrænsningssystem (ekstraudstyr) Styrefriktionsregulering med enkeltgreb (modeller med styrehåndtag) Højtydende generator Indstilling til lavtvandssejlads System til ferskvandsskylning 20" eller 25" motorben frit valg - ens pris. HK: 100 Vægt: 162kg Propel: Aluminium Ekstra udstyr Yamaha Pre-Rig: Digital omdrejningstæller med trollingspeed kontrol, Digital Log multifunktions instrument LAN, Startspærresystem kr. 9.510,-.

5700 Svendborg
i går
Leif Larsen Marine A/S

Yamaha F9.9JES/L

32.000 kr.

Hurtigt overblik Stor, ergonomisk bærehåndtag Lysspole monteret som standard System til ferskvandsskylning Indstilling til lavtvandssejlads Omdrejningsbegrænser "Start-i-gear"-beskyttelse Akustisk alarm for lavt olietryk Kompakt og effektiv motor Utrolig effekt og imponerende drejningsmoment Ekstra beskyttelsespude til praktisk lodret opbevaring El-start Fjernbetjening med nøglestart 24lt. tank + slange med koblinger.

5700 Svendborg
i går
Leif Larsen Marine A/S

Super flot brugt F20BMHL Yamaha påhængsm...

19.990 kr.

Virkelig flot 20 HK 4-takt Yamaha påhængsmotor. Serviceret, pudset og plejet, hvilket den også bærer præg af. Lang ben, håndstyret, håndstartet og den lette model som er super fin til jollerne: Crescent 465, Fjordjolle 470, Ryds osv. Der medfølger tank og slange samt propel i originale varer. 1 ÅRS GARANTI. Brugt moms. Du handler med os. Sender gerne.

9440 Aabybro
i går
Gjøl Marinecenter

Suzuki DF70PT EFI

35.000 kr.

Data: Brugt 4-takts påhængsmotor årgang 2007 70hk el-start Powertrim Fjernbetjening med kabler, omdrejningstæller og trim kontrol.

5700 Svendborg
i går
Leif Larsen Marine A/S

Yamaha F115LB

99.200 kr.

Hurtigt overblik! 1.832cc 4-cylindret 4-takts DOHC-rækkemotor med 16 store ventiler Vejer kun 174 kg og med et effekt/vægt-forhold, der er førende i klassen EFI – ren, effektiv ydeevne og pålidelighed Den sidste nye motorhætte – slank og kompakt System til styring af variable trolling-omdrejninger – for afslappet sejlads Højtydende 35 A generator – ekstra startkraft 1-cylindret PTT og tiltbegrænsningssystem (ekstraudstyr) Indstilling til lavtvandssejlads TALON-propel – dæmper støj og vibrationer Model med modroterende skrue til rådighed Y-COP startspærrefunktion (Yamaha Customer Outboard Protection) Ekstra udstyr. Kan kombineres med Yamahas digitale netværkssystem 20" eller 25" motorben. Twin sæt som options med 1 højre og 1 venstre kørende propel- gælder kun 25". Udstyr: Stålpropel. Ekstra udstyr: Yamaha Pre-rig bestående af startspærresystem, dobbelt ur-sæt/5" Yamaha skærm, fjernbetjening med tændingslås kr. 9.510,-.

5700 Svendborg
i går
Leif Larsen Marine A/S

Yamaha FT8GEL/X High Thrust

30.900 kr.

Hurtigt overblik Specielle udvekslingsforhold for højere styrke Dual-Thrust-propel – rå styrke i frem/bak Ekstra beskyttelsespude til praktisk lodret opbevaring Kompakt og effektiv motor Utrolig effekt og imponerende drejningsmoment El-start og fjernbetjening med nøglestart CD-tænding Højtydende generator Indstilling til lavtvandssejlads System til ferskvandsskylning 20" og 25" motorben frit valg HK: 8 Vægt: 46 Fjernbetjening: ja Propel: Aluminium Udstyr: Fjernbetjening, el-start, lade ensretter, 12 lt tank med måler og slange med 2 koblinger.

5700 Svendborg
i går
Leif Larsen Marine A/S
Side:af 12