Bådstativ - fire bukke til sejlbåd

Bådstativ - fire bukke til sejlbåd

1.450 kr.

Til sejlbåde. Flotte galvaniseret kraftige stålkonstruktioner med stærke støtteben med hurtig og nem højdejustering. Drejelig skrogplade med gummibeskyttelse. Kan stables ind i hinanden om sommeren så de ikke fylder noget. En mand kan nemt bære en ad gangen. MÅL: H: 150 cm + justerarm fra 10-40 cm. Bredde 80 cm for to ben og 140 cm for det lange ben. Kan nemt holde båd optil 3.500 kg som står på kølen. KAN OVERTAGES FRA DEN 13. APRIL KL. 8:00 i Svanemøllehavnen - Kbh. Passer til sejlbåde med dybgang fra 1.40 m til ca. 2,10 m NB: Nypris for fire bukke er 4.500 kr.

København K·6. mar.·

Ældre Sejlbåd + Stativ, Vogn og Diverse

Ældre Sejlbåd + Stativ, Vogn og Diverse

10.000 kr.

PRISIDÉ 10.000 - Åben for bud Ældre dame i nogenlunde stand. Motor kørt mindre end 100 timer. Salta 26. Pris idéen er sat ud fra: - Udvendig udmærket stand, indvendig nogenlunde - Fungerende indenbordsmotor - Solidt bådstativ + bådvogn - 3 sejl ok stand - Diverse tilbehør såsom anker, fendere, kogeblus kilomentervis af godt reb og andet alment udstyr... - Alumast og spiler medfølger naturligvis. Båden har stået på land et par år, og sælges som overkommeligt "projekt", da tiden/lysten er løbet fra mig. Det burde ikke tage mange dage at få den gamle dame sejlklar, men den skal naturligvis bundmales på ny. Derudover skal der laves et par småting indvendigt, såsom noget strøm og et par kosmetiske anliggende, afhængig af hvor forfængelig man er. Den indvendige maling er påført af en lidt utålmodig pensel, og gulvet er heraf klattet en hel del til. Idéen var at dække gulvet med et tæppe/påklistret teaktræ. Båden er ikke rådden eller noget, men den gamle dame har lidt patina. Mener den er 26 fod, 5 sovepladser, indbygget havtoilet, køkkenvask, indbygget køleboks, skumhynder (trænger dog til nyt betræk) Bådnummer: XP4023. Står som på billederne, på vogn (ikke godkendt til vej) på nordfyn. 10 km fra Bogense havn. Skriv efter mere information, eller flere billeder, her eller på 71200759.

Søndersø·4. feb.

Bådstativ i kraftig kvalitet

Bådstativ i kraftig kvalitet

10.800 kr.

Bådstativ i kraftig kvalitet. Hvis du er træt af at ligge på jorden når arbejdet med bunden af båden står på, så er løsningen her. Bunden af båden er løftet 60cm over jorden, samtidig med at sidestøtterne er anbragt over vandlinen, så rent praktisk er hele bunden fri til at slibe og male, på nær de punkter som båden står på. Passende til både i størrelsen 18-24 fod, båden på billedet er 20 fod. Længden er 360cm. Højden er 60cm. Bredden er 200cm. Højde på sidestøtter 90cm, sidestøtterne er justerbare i bredden fra ca 150-230cm Stativet er fremstillet i kraftige materialer, varm galvaniseret, nylon på anlægsflader, det hele er nyt. Fremstillet så det kan skilles ad, for nem transport og så det fylder minimalt når det ikke er i brug. Flere billeder af de forskellige detaljer kan sendes. Der kan evt laves aftale om levering.

Augustenborg·19. dec. 2022