Landgangs trappe/trin sælges

Landgangs trappe/trin sælges

800 kr.

Landgangs trappe/trin sælges. For at øge sikkerheden ved ombordstigning fra bro til båd. Den har 2 stk. håndtag der er 80 cm over bro højde og selve trinet er 60 cm bred, det giver stor selvtillid når man har den ene hånd fuld af ting når man går til eller fra borde. Trinet passer til de nye flydebroer i bland andet Bork Havn, kan monteres uden brug af værktøj og er superstabil. Kan afhentes i Varde eller eventuelt leveres i Bork Havn. Prisen er 800kr. men realistiske bud er velkomne. Sendes ikke!

Varde·14. apr.·

Ældre Sejlbåd, Nanni Diesel, +Stativ og Diverse

Ældre Sejlbåd, Nanni Diesel, +Stativ og Diverse

10.000 kr.

PRISIDÉ 10.000 - Åben for bud Ældre dame i nogenlunde stand. Motor kørt mindre end 100 timer. Salta 26. Pris idéen er sat ud fra: - Udvendig udmærket stand, indvendig nogenlunde - Fungerende indenbordsmotor, Nanni Diesel - Solidt bådstativ + bådvogn - 3 sejl ok stand - Diverse tilbehør såsom anker, fendere, kogeblus kilomentervis af godt reb og andet alment udstyr... - Alumast og spiler medfølger naturligvis. Båden har stået på land et par år, og sælges som overkommeligt "projekt", da tiden/lysten er løbet fra mig. Det burde ikke tage mange dage at få den gamle dame sejlklar, men den skal naturligvis bundmales på ny. Derudover skal der laves et par småting indvendigt, såsom noget strøm og et par kosmetiske anliggende, afhængig af hvor forfængelig man er. Den indvendige maling er påført af en lidt utålmodig pensel, og gulvet er heraf klattet en hel del til. Idéen var at dække gulvet med et tæppe/påklistret teaktræ. Båden er ikke rådden eller noget, men den gamle dame har lidt patina. Mener den er 26 fod, 5 sovepladser, indbygget havtoilet, køkkenvask, indbygget køleboks, skumhynder (trænger dog til nyt betræk) Bådnummer: XP4023. Står som på billederne, på vogn (ikke godkendt til vej) på nordfyn. 10 km fra Bogense havn. Skriv efter mere information, eller flere billeder, her eller på 71200759.

Søndersø·29. mar.

Sejlbåd. Drabant 27

Sejlbåd. Drabant 27

77.000 kr.

Meget flot velholdt og velsejlende Drabant 27 sælges p.g.a. mangel på tid. Båden er bygget af Gert Gerlach og er nr. 3 af en serie på 95. Fra 1980. Der medfølger rulleforsejl, storsejl og spiler. Der medfølger cockpittelt, sprayhood, div. elektroniske udstyr - gps - vhfradio - fart- og dybdemåler og autopilot. Der er ny rustfri dieseltank fra 2021. Motor Buck 10 hk. Toppakning er skiftet i 2021 og topstykket er renoveret i 2021. Der er toilet i båden og en vandtank på 80 l. Flot Teakdæk også i cockpit. Båden kan ses i Reersø Havn.

Munke Bjergby·11. jul. 2023

Pioner 15, Styrepultsbåd

Pioner 15, Styrepultsbåd

55.000 kr.

Pioner 15 med styrepult. Båden er fra 2007/08 og motoren fra 2011. Motoren er serviceret i 2021. Ny propel i 2022. Brenderup trailer. u vægtafgift. Båden er af plast og går derfor aldrig til. Det er en ultimativ fiskemaskine med en topfart på 24 knob. Bådener utrolig stabil og sejler som en drøm. Med en 4 takt motor er benzin forbruget også begrænset. Alle biler med anhænger træk kan trække bilen grundet den lave vægt. Båden kræver ikke certifikat og kan derfor som udgangspunkt sejles af alle. Båden er C godkendt og kan derfor nemt sejle på kysten. Den sælges udelukkende da jeg ikke får brugt den nok grundet mangel på tid. Hun har stået i isoleret garage alt den tid jeg har haft den. Jeg har ku haft den i saltvand 3 gange og den har skyllet hver gang inkl. motor. Der medfølger en trim motor som har en lille utæthed og derfor er den ikke installeret. Ellers virker den upåklageligt. Af ekstraudstyr kan der nævnes: Garmin Echomap UHD, med søkort over hele DK og transucer. (værdi ca. 5.000 kr) 3 stk LED lys til belysning + 1 stk. fjernlys. (kan nemt afmonteres, værdi ca. 2.000 kr) Hydraulisk styring (værdi ca. 3.500, kvittering haves) Stort hjemmebygget kastedæk med store opbevaringsrum under. Lænsepumpe Overdækning til hele båden og inkl. motor. Ekstra sæde i plastik. Skyllemuffe til motor 9 stk. Stangholdere Kopholder Diverse småinventar medfølger såsom torv, anker, drivanker, redningsveste, termodragt, hydrofoil finner mv. Det haster ikke med at få båden solgt, men jeg er åben for forhandling så læg endelig en besked ved interesse.

Ulstrup·4. dec. 2022·