Galleri annoncer
HY - STYRING. FRA 115 - 350 HK. Fødselsdagstilbud.

HY - STYRING. FRA 115 - 350 HK. Fødselsdagstilbud.

4.298 kr.

Fødselsdags tilbud 30 år. NYE. FLERE MÆRKER AT VÆLGE I MELLEM, BLA.: Mavi Mare, Baystar, Seastar, ultraflex og Multisteer. Til påhængsmotor og indenborsmotor i alle størrelser. Alle med gode bløde og kraftige slanger samt fittings, olie og monteringsvejledning. Vi giver også gode råd med på vejen. Alle sæt er forbered til autopilot, pumperne har alle returventil der får rattet til at være låst når du slipper det. Vi montere også på eget værksted - Få et tilbud. Ring gerne for mere info, tlf. 56 63 40 80. Få et tilbud i den udgave der passer til din båd - motor. Pris eks. Sæt til max 115 hk. 4.298,- Sæt til max 150 hk. 5.998,- Sæt til max 175 hk. 5.598,- Sæt til max 250 hk. 6.998,- Sæt til max 350 hk. 8.998,- Over 350 hk. ring om pris. Prisen gælder så længe lager haves. Kan ses i butikken.

Køge·i dag·West Bådudstyr·

Fremhævet
JP 5KW Vandvarmer, 12/24V, Diesel (Pakkesæt)

JP 5KW Vandvarmer, 12/24V, Diesel (Pakkesæt)

5.999 kr.

Perfekt til båden, den store campingvogn, bil, lastbil eller autocamper der har vandbåren varmesystem. Denne 5 kw. vandvarmer opvarmer væsken i dit varmesystem - perfekt til systemer med eksempelvis radiatorer som varmekilde. Systemet er let at tilkoble et eksisterende system og styres via det medfølgende digitale kontrolpanel. Mange bruger det også til biler/lastbiler/entreprenør maskiner for at forvarme motorens kølesystem, så man ikke laver en koldstart. Flere og flere bruger også disse vandsystemer til opvarmning af eksempelvis udendørs spabade - da det er billigere end at varme op med el-patroner. Det digitale kontrolpanel har også indbygget timer, så man kan styre hvornår og hvilken temperatur det skal varme op til.Der medfølger ekstern vand/cirkulationspumpe.  Mulighed for tilkøb af eksempelvis GSM Styring.       FORDELE: Lavt støjnivuea Digital kontropanel for enkelt betjening. Trinløs opvarmningsevne. Kompakte dimensioner gør det muligt at installerer på steder med minimalt plads. Indbygget diagnosefunktion. A/C - tilstand - hjælper med at cirkulerer kølevæsken og gøre varmelegemet klar til at arbejde.

Silkeborg·man.·BILLIGPROPEL.DK

Corsiva 650 Tender - 50 HK Yamaha/Udstyr

Corsiva 650 Tender - 50 HK Yamaha/Udstyr

269.900 kr.

Uhørt meget plads og luksus! Unik model, med EKSTRA meget bredde! SPAR 40.000,- Her er en båd hvor hele familien og alle vennerne kan mødes og være sammen til et glas vin og bare hygge sig. Her er god plads til at alle kan sidde og ligge godt under sejladsen, imens Flakfortet nærmer sig. Det er også modellen der vælter, konkurrenterne fra bl.a. Maxima og Carisma omkuld i både, pris, design og kvalitet. Så hvis du er til gode stunder på vandet, med Tapas og vin arrangementer, er dette Tenderbåden du virkelig gerne vil ses i! Denne model er spækket med udstyr og en superfin Yamaha 50 HK motor med indsprøjtning! Båden er desuden udstyret med høj kaleche (cabin-flat), Garmin kortplotter, Carbon Diamante Hynder, Solseng i front, Badestige, LED Lys, Classic rat, Hydraulisk styring, Solhynde på agterdæk, Teaklook på dørk og badeplatform, fenderreb, Indigo hynder med synlige stiklinger, indbygget design kontrolgreb og ikke mindst den villige Yamaha 50 HK motor. Søerne, kanalerne og de danske nærkyststrækning, venter på at du sætter denne skønhed i vandet. Båden er karakteriseret ved at have et meget æstetisk design og ikke mindst performance! Båden er fyldt med detaljer fra top til bund - og udstyrs mulighederne er mange - tjek linket. Båden bygges til DIG - du bestemmer farver, hynder, udstyr osv. osv. Leveringstiden er ca. 8-10 uger pt. fra bestilling, til vi har den klar til levering. Det varierer dog alt efter sæson. Bemærk i øvrigt bådens kæmpe integrerede badeplatform! Ydermere er denne båd med sit høje fribord et særdeles sikkert faretøj, hvis man har mindre børn. Du har ligeledes mulighed for at tilkøbe bord, så man har muligheden for at sidde hele familien og nyde en bid brød. God stor solplatform agter, hvis man ønsker at brune sig lidt i solen. En absolut unik båd som SKAL ses og opleves! Yderst attraktiv at finansiere - kan blive din fra kr. 2800,- månedlig - vi kan ansøge om finansiering imens du/I er i forretningen - det tager kun 5 min. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både.. Bemærk - der er kun denne ene model i denne sammensætning!!!

Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

Yamaha 250 hk

Yamaha 250 hk

227.200 kr.

Den nye 250 hk Yamaha V6'er repræsenterer Yamahas fokus på at levere produkter, der giver en mere brugervenlig interface for brugere og bådebyggere, f.eks. den nye TotalTilt-funktion, samtidig med at de fortsat leverer utrolig power og øget pålidelighed. Den 250 hk big-block V6 motor er designet til professionelle, entusiaster og nye brugere, og den er udviklet for at understøtte brugernes passion. Motoren sikrer alsidighed og ekstra tryghed på vandet via TERE-systemet (Thrust Enhancing Reverse Exhaust), og leverer ærefrygtindgydende præstationer. Fuldt kompatibel med elektrisk styring, der kan boltes på, og som gør service mere enkelt. Mulighed for at tilkøbe motoren med el-styring. TotalTilt™ med integreret vippebegrænsning for ubesværet transport og bekvemmelighed ved vipning. TERE (Thrust Enhancing Reverse Exhaust) for fremragende bakkraft og kontrol ved manøvrering. Elegant, slankt, let design. Fremragende motorophæng for mindre vibration og blødere drift. Nyt og forbedret underben: nye komponenter, designfeatures og forbedret holdbarhed. Tilkøb i hvid. Kræver el-styrring. EL-gas/gear V6 - 4169 CC Vægt kun: 260 KG. Modellen kan fåes i ekstra langt ben F250XCB eller med ultra langt ben F250UCB. Prisen er inklusiv rustfri stål propel. Prisen er UDEN gas/gear boks og instrumenter. Vi hjælper gerne med at sammensætte den rigtige gas/gear boks og instrument, som passer til din båd.

Kolding·søn.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Yamaha 300 HK

Yamaha 300 HK

246.500 kr.

Den nye 300 hk Yamaha V6'er repræsenterer Yamahas fokus på at levere produkter, der giver en mere brugervenlig interface for brugere og bådebyggere, f.eks. den nye TotalTilt-funktion, samtidig med at de fortsat leverer utrolig power og øget pålidelighed. Den 300 hk big-block V6 motor er designet til professionelle, entusiaster og nye brugere, og den er udviklet for at understøtte brugernes passion. Motoren sikrer alsidighed og ekstra tryghed på vandet via TERE-systemet (Thrust Enhancing Reverse Exhaust), og leverer ærefrygtindgydende præstationer. Fuldt kompatibel med elektrisk styring, der kan boltes på, og som gør service mere enkelt. Mulighed for at tilkøbe motoren med el-styring. TotalTilt™ med integreret vippebegrænsning for ubesværet transport og bekvemmelighed ved vipning. TERE (Thrust Enhancing Reverse Exhaust) for fremragende bakkraft og kontrol ved manøvrering. Elegant, slankt, let design. Fremragende motorophæng for mindre vibration og blødere drift. Nyt og forbedret underben: nye komponenter, designfeatures og forbedret holdbarhed. Tilkøb i hvid. Kræver el-styrring. EL-gas/gear V6 - 4169 CC Vægt kun: 260 KG. Modellen kan fåes i ekstra langt ben F300XCB eller med ultra langt ben F300XCB. Prisen er inklusiv rustfri stål propel. Prisen er UDEN gas/gear boks og instrumenter. Vi hjælper gerne med at sammensætte den rigtige gas/gear boks og instrument, som passer til din båd.

Kolding·søn.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Yamaha 225 hk

Yamaha 225 hk

213.800 kr.

Den nye 225 hk Yamaha V6'er repræsenterer Yamahas fokus på at levere produkter, der giver en mere brugervenlig interface for brugere og bådebyggere, f.eks. den nye TotalTilt-funktion, samtidig med at de fortsat leverer utrolig power og øget pålidelighed. Den 225 hk big-block V6 motor er designet til professionelle, entusiaster og nye brugere, og den er udviklet for at understøtte brugernes passion. Motoren sikrer alsidighed og ekstra tryghed på vandet via TERE-systemet (Thrust Enhancing Reverse Exhaust), og leverer ærefrygtindgydende præstationer. Fuldt kompatibel med elektrisk styring, der kan boltes på, og som gør service mere enkelt. Mulighed for at tilkøbe motoren med el-stryrring. TotalTilt™ med integreret vippebegrænsning for ubesværet transport og bekvemmelighed ved vipning. TERE (Thrust Enhancing Reverse Exhaust) for fremragende bakkraft og kontrol ved manøvrering. Elegant, slankt, let design. Fremragende motorophæng for mindre vibration og blødere drift. Nyt og forbedret underben: nye komponenter, designfeatures og forbedret holdbarhed. EL-gas/gear V6 - 4169 CC Vægt kun: 260 KG. Modellen kan fåes i ekstra langt ben F225XCB eller med ultra langt ben F225UCB. Prisen er inklusiv rustfri stål propel. Prisen er UDEN gas/gear boks og instrumenter. Vi hjælper gerne med at sammensætte den rigtige gas/gear boks og instrument, som passer til din båd.  

Kolding·søn.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
JP 9KW Vandvarmer, 12V, Diesel (Pakkesæt)

JP 9KW Vandvarmer, 12V, Diesel (Pakkesæt)

6.999 kr.

Perfekt til båden, den store campingvogn, bil, lastbil eller autocamper der har vandbåren varmesystem. Denne 9 kw. vandvarmer opvarmer væsken i dit varmesystem - perfekt til systemer med eksempelvis radiatorer som varmekilde. Systemet er let at tilkoble et eksisterende system og styres via det medfølgende digitale kontrolpanel. Mange bruger det også til biler/lastbiler/entreprenør maskiner for at forvarme motorens kølesystem, så man ikke laver en koldstart. Flere og flere bruger også disse vandsystemer til opvarmning af eksempelvis udendørs spabade - da det er billigere end at varme op med el-patroner. Det digitale kontrolpanel har også indbygget timer, så man kan styre hvornår og hvilken temperatur det skal varme op til.Der medfølger ekstern vand/cirkulationspumpe.  Mulighed for tilkøb af eksempelvis GSM Styring.       FORDELE: Digital kontrolpanel for enkelt betjening. Lavt støjniveau (67dB fra 1m afstand). Trinløs opvarmningsevne. Kompakte dimensioner gør det muligt at installerer på steder med minimalt plads. Indbygget diagnosefunktion. A/C - tilstand - hjælper med at cirkulerer kølevæsken og gøre varmelegemet klar til at arbejde.

Silkeborg·fre.·BILLIGPROPEL.DK

JP 6KW Combi Luft & Vand Varmer, Diesel, 10L (Pakkesæt)

JP 6KW Combi Luft & Vand Varmer, Diesel, 10L (Pakkesæt)

11.999 kr.

De fleste kender Truma Combi D6E, og denne model ligner den rigtig meget - den bruges til Både/Campingvogne/Autocampere som ønsker både opvarming af luft og vand af et og samme fyr. FJH-4/1C-E model er en speciel varmeanlæg med integreret luft- og vandvarmer (til brugsvand) der kører på diesel. Eneheden er på hele 6 kw og kan derfor leverer både vand og luftbåren varme lynhurtigt. Enheden er godkendt til brug under sejllads/kørsel og har også mulighede for at opvarme via indbygget el-patron. Enheden har to funktioner: Varm luft der kan man bruge til rumopvarmning. Varmt vand - man kan bruge til brugsvand. Indbygget 10 liter varmtvandsbeholder.  Der medfølger i kassen både slanger til varmluft, digitalt display (For styring af enheden) samt alle nødvendige brændstofs og udstødningsslager. Foruden dette er der montage dele - se særskilt billede for at se alt hvad der medfølger i pakken. De fleste kunder tilkobler fyret til den eksisterende tank, men ellers sælger vi også en lille ekstern tank på enten 5 liter eller 10 liter. Bemærk: Lagervare - Kassestørrelse: 2 x (52 x 45 x 30)

Silkeborg·fre.·BILLIGPROPEL.DK

JP 5KW Vandvarmer, 12/24V, Diesel (Pakkesæt)

JP 5KW Vandvarmer, 12/24V, Diesel (Pakkesæt)

5.999 kr.

Perfekt til båden, den store campingvogn, bil, lastbil eller autocamper der har vandbåren varmesystem. Denne 5 kw. vandvarmer opvarmer væsken i dit varmesystem - perfekt til systemer med eksempelvis radiatorer som varmekilde. Systemet er let at tilkoble et eksisterende system og styres via det medfølgende digitale kontrolpanel. Mange bruger det også til biler/lastbiler/entreprenør maskiner for at forvarme motorens kølesystem, så man ikke laver en koldstart. Flere og flere bruger også disse vandsystemer til opvarmning af eksempelvis udendørs spabade - da det er billigere end at varme op med el-patroner. Det digitale kontrolpanel har også indbygget timer, så man kan styre hvornår og hvilken temperatur det skal varme op til.Der medfølger ekstern vand/cirkulationspumpe.  Mulighed for tilkøb af eksempelvis GSM Styring.       FORDELE: Lavt støjnivuea Digital kontropanel for enkelt betjening. Trinløs opvarmningsevne. Kompakte dimensioner gør det muligt at installerer på steder med minimalt plads. Indbygget diagnosefunktion. A/C - tilstand - hjælper med at cirkulerer kølevæsken og gøre varmelegemet klar til at arbejde.

Silkeborg·tor.·BILLIGPROPEL.DK