Galleri annoncer
JP Keramisk Kogeplade til diesel, dobbelt m/varmeblæser

JP Keramisk Kogeplade til diesel, dobbelt m/varmeblæser

7.895 kr.

Tilbud på dobbelt kogeplade og varmeblæser (gasfri) Her får du et rigtig godt tilbud på en JPs keramiske kogeblus/kogeplade med plads til to gryder/pander. Flere og flere kunder går væj fra gas pga. eksplosionsfaren og benytter sig af kogeblus der er sikre og benytter enten diesel eller parafin. Modellen her fra JP tilkobles enten en eksisterende tank eller så tilkøbes der en 5 liters tank til diesel - kan bestilles her. Denne serie er alle 12 Volt modeller og kan fås både med og uden varmeblæser (Det betyder at kogeblusset også kan bruges som varmeenhed i båden/campingvognen). Ønsker du modellen uden varmeblæser så klik her. Komplet sæt Når du bestiller dette sæt, så kommer det komplet og skal blot monteres - der mangler ikke det ene eller det andet - det er klar til installation. Eneste du skal være opmærksom på er hvis du installerer det et sted hvor der ikke er diesel, så skal denne tank tilkøbes. Opsummering Monterings mål - Længde 470 x Bredde 337 x Dybde 165 (mm) Keramisk kogeplade med 1 kogeplade + 1 opvarmningszone SAMT varmeblæser! Kvalitet fra JP Dieselglas keramisk komfur og køretøj opvarmning i en Varmluftsvarmer 0,9 - 2,2 kW justerbar Med termostatisk kontrolpanel Ingen åben ild 2 års garanti Kan sammenlignes med en Wallas diesel kogeblus. .

Silkeborg·i går·BILLIGPROPEL.DK

JP Keramisk Kogeplade til diesel, dobbelt

JP Keramisk Kogeplade til diesel, dobbelt

6.895 kr.

Tilbud på dobbelt kogeplade (gasfri) Her får du et rigtig godt tilbud på en JPs keramiske kogeblus/kogeplade med plads til to gryder/pander. Flere og flere kunder går væj fra gas pga. eksplosionsfaren og benytter sig af kogeblus der er sikre og benytter enten diesel eller parafin. Modellen her fra JP tilkobles enten en eksisterende tank eller så tilkøbes der en 5 liters tank til diesel - kan bestilles her. Denne serie er alle 12 Volt modeller og kan fås både med og uden varmeblæser (Det betyder at kogeblusset også kan bruges som varmeenhed i båden/campingvognen). Ønsker du modellen med varmeblæser så klik her. Komplet sæt Når du bestiller dette sæt, så kommer det komplet og skal blot monteres - der mangler ikke det ene eller det andet - det er klar til installation. Eneste du skal være opmærksom på er hvis du installerer det et sted hvor der ikke er diesel, så skal denne tank tilkøbes. Opsummering Monterings mål Længde 470 x Bredde 337 x Dybde 165 (mm) Keramisk kogeplade med 1 kogeplade + 1 opvarmningszone Kvalitet fra JP Dieselglas keramisk komfur og køretøj opvarmning i en Varmluftsvarmer 0,9 - 2,2 kW justerbar Med termostatisk kontrolpanel Ingen åben ild 2 års garanti Kan sammenlignes med en Wallas diesel kogeblus. .

Silkeborg·i går·BILLIGPROPEL.DK

Yamaha 250 hk

Yamaha 250 hk

227.200 kr.

Den nye 250 hk Yamaha V6'er repræsenterer Yamahas fokus på at levere produkter, der giver en mere brugervenlig interface for brugere og bådebyggere, f.eks. den nye TotalTilt-funktion, samtidig med at de fortsat leverer utrolig power og øget pålidelighed. Den 250 hk big-block V6 motor er designet til professionelle, entusiaster og nye brugere, og den er udviklet for at understøtte brugernes passion. Motoren sikrer alsidighed og ekstra tryghed på vandet via TERE-systemet (Thrust Enhancing Reverse Exhaust), og leverer ærefrygtindgydende præstationer. Fuldt kompatibel med elektrisk styring, der kan boltes på, og som gør service mere enkelt. Mulighed for at tilkøbe motoren med el-styring. TotalTilt™ med integreret vippebegrænsning for ubesværet transport og bekvemmelighed ved vipning. TERE (Thrust Enhancing Reverse Exhaust) for fremragende bakkraft og kontrol ved manøvrering. Elegant, slankt, let design. Fremragende motorophæng for mindre vibration og blødere drift. Nyt og forbedret underben: nye komponenter, designfeatures og forbedret holdbarhed. Tilkøb i hvid. Kræver el-styrring. EL-gas/gear V6 - 4169 CC Vægt kun: 260 KG. Modellen kan fåes i ekstra langt ben F250XCB eller med ultra langt ben F250UCB. Prisen er inklusiv rustfri stål propel. Prisen er UDEN gas/gear boks og instrumenter. Vi hjælper gerne med at sammensætte den rigtige gas/gear boks og instrument, som passer til din båd.

Kolding·13. apr.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Yamaha 300 HK

Yamaha 300 HK

246.500 kr.

Den nye 300 hk Yamaha V6'er repræsenterer Yamahas fokus på at levere produkter, der giver en mere brugervenlig interface for brugere og bådebyggere, f.eks. den nye TotalTilt-funktion, samtidig med at de fortsat leverer utrolig power og øget pålidelighed. Den 300 hk big-block V6 motor er designet til professionelle, entusiaster og nye brugere, og den er udviklet for at understøtte brugernes passion. Motoren sikrer alsidighed og ekstra tryghed på vandet via TERE-systemet (Thrust Enhancing Reverse Exhaust), og leverer ærefrygtindgydende præstationer. Fuldt kompatibel med elektrisk styring, der kan boltes på, og som gør service mere enkelt. Mulighed for at tilkøbe motoren med el-styring. TotalTilt™ med integreret vippebegrænsning for ubesværet transport og bekvemmelighed ved vipning. TERE (Thrust Enhancing Reverse Exhaust) for fremragende bakkraft og kontrol ved manøvrering. Elegant, slankt, let design. Fremragende motorophæng for mindre vibration og blødere drift. Nyt og forbedret underben: nye komponenter, designfeatures og forbedret holdbarhed. Tilkøb i hvid. Kræver el-styrring. EL-gas/gear V6 - 4169 CC Vægt kun: 260 KG. Modellen kan fåes i ekstra langt ben F300XCB eller med ultra langt ben F300XCB. Prisen er inklusiv rustfri stål propel. Prisen er UDEN gas/gear boks og instrumenter. Vi hjælper gerne med at sammensætte den rigtige gas/gear boks og instrument, som passer til din båd.

Kolding·13. apr.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Yamaha 225 hk

Yamaha 225 hk

213.800 kr.

Den nye 225 hk Yamaha V6'er repræsenterer Yamahas fokus på at levere produkter, der giver en mere brugervenlig interface for brugere og bådebyggere, f.eks. den nye TotalTilt-funktion, samtidig med at de fortsat leverer utrolig power og øget pålidelighed. Den 225 hk big-block V6 motor er designet til professionelle, entusiaster og nye brugere, og den er udviklet for at understøtte brugernes passion. Motoren sikrer alsidighed og ekstra tryghed på vandet via TERE-systemet (Thrust Enhancing Reverse Exhaust), og leverer ærefrygtindgydende præstationer. Fuldt kompatibel med elektrisk styring, der kan boltes på, og som gør service mere enkelt. Mulighed for at tilkøbe motoren med el-stryrring. TotalTilt™ med integreret vippebegrænsning for ubesværet transport og bekvemmelighed ved vipning. TERE (Thrust Enhancing Reverse Exhaust) for fremragende bakkraft og kontrol ved manøvrering. Elegant, slankt, let design. Fremragende motorophæng for mindre vibration og blødere drift. Nyt og forbedret underben: nye komponenter, designfeatures og forbedret holdbarhed. EL-gas/gear V6 - 4169 CC Vægt kun: 260 KG. Modellen kan fåes i ekstra langt ben F225XCB eller med ultra langt ben F225UCB. Prisen er inklusiv rustfri stål propel. Prisen er UDEN gas/gear boks og instrumenter. Vi hjælper gerne med at sammensætte den rigtige gas/gear boks og instrument, som passer til din båd.  

Kolding·13. apr.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet

Få beskedNår der er nye resultater i Andet

Lup med søgeord i