Fjordjollen 550 FISK

Fjordjollen 550 FISK

46.295 kr.

Fjordjollen har lagt stor vægt på sikkerheden, derfor har de valgt en konstruktion der giver båden en helt plan dørk samt et højt fribord. Jollen er dobbeltskroget i bunden og har 2 stk. aflåselige stuerum, 1 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er den aftagelige tofte, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Jollen planer allerede med 15 hk og 1 pers. Udstyret med: - 4 stk. rustfrie gelænder - Selvelænsende dørk - Trækøje i front - Årer med åregafler - Sort Fenderliste mm. Ønsker du også at tilkøbe: Styrepult, Yamaha motor, variant trailer, fortøjninger eller andet hjælper vi gerne med dette Søgeord: crescent, ryds, lender, hr, HRboat, pioner, poca, terhi, Limbo, kegnæs, nydam, damjolle Max hk: 50 Godkendt til 6 pers Benlængde: Lang CE godkendt. Fribordshøjde: 63 cm. FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·i dag·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Jolle

Jolle

13.500 kr.

Sælger denne fine jolle, da jeg har købet en større, motor er under 2 år gammel og har kun kørt ca 20-25 timer, trailer er ca 2,5 år gammel og har kun været i vandet få gnag, der medfølger et lille ekkolod der kan kobles til telefon, samt 2 årer og en 20L benzin tank. I båden er der mulighed for at sætte bænk i så kan kan være 3 mand der i, og der er en lille opbevarings kasse indbygget, der er også mulighed for at overdækken jollen så den kan stå ude. Ved køb omreg. trailer ved afhentning.

Hirtshals·i går·

Fremhævet
Askeladden Kombijolle

Askeladden Kombijolle

19.000 kr.

Askeladden, model 14 – 2175 Norsk, klinkbygget og certificeret kombijolle. Godkendt til 5 (voksne) personer. Båden har 2 sejl, alumast og bom. Svingkøl og -ror, som gør at båden kan sejle ind på meget lavt vand. 2 aflåselige stuverum. En meget stabil båd, bygget til den norske skærgård. Vil du lære at sejle, eller blot have hyggelige ture, er det båden for dig. Båden er synkefri, og holder sig flydende med passagerer og fuld last – selvom den er fyldt med vand. Bådtrailer med nyt trækspil, næsehjul, kuglekobling og kølruller NB: Askeladden 14 – 2175 er, i forhold til ældre modeller, bredere og har et højere fribord (dette øger stabiliteten, og giver bedre komfort i båden). Derudover har den to store aflåselige stuverum. Tilbehør: Årer, åregafler, øse, 2 redningsveste, fortøjringer og slæbetov samt alt nødvendigt tovværk. Yamaha – 3hk påhængsmotor med transport-/opbevaringsvogn samt benzindunk og olie kan medfølge.

Rødding·i går·

Rügen kombijolle

Rügen kombijolle

14.500 kr.

Kombijolle, Rügen, 15 fod Dejlig jolle med plads til 5 personer. Sejler godt med både sejl, motor og årer. Klar til at sejle! Jollen er selvlænsende. Sælges med Yamaha Malta med 3 heste. Sælges uden trailer, men trailer kan lånes til afhentningen, eller båden kan leveres mod betaling. Jollen er blevet malet på et tidspunkt og malingen skaller af. Det ser ikke så godt ud, men der er intet i vejen med glasfiberen. Længde: 4,75 m Bredde: 1,92 m Fribord: 0,5 m Dybdegang: 0,15 / 1,00 m Mastehøjde: 6 m Storsejl: 7 m2 Fock: 4,5 m2 Vægt: 220 kg Det sidste billede har jeg lånt fra Wikipedia, da jeg ikke har et billede med sejl sat. Det er dog samme type.

Harrislee, Tyskland·7. jan.

Få beskedNår der er nye resultater i Sejljolle

Lup med søgeord i