TERHI NORDIC 6020 med 25 HK Suzuki

TERHI NORDIC 6020 med 25 HK Suzuki

44.800 kr.

TERHI NORDIC 6020 sælges. Her udbydes en fin TERHI med 25 hk Suzuki påhængsmotor. God størrelse jolle, med gode opbevaringsmuligheder og mindre kaleche i front.  Motoren er en 25 hk. kraftig 2 cylindret 4 takt med el-start. Serviceret i foråret 2023. Båden er bundmalet. Sælges inkl. trailer. MAX antal hk: 30 hk Godkendt til: 5 passagerer Max load inkl. motor: 405 kg CE godkendt. Sælges i formidlingssalg for kunde. Kan ses hos Saildirect i Kolding. STÅR PÅ FJERNLAGER. Ring i forvejen. FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·i dag·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
LATREX 355

LATREX 355

28.000 kr.

LATEX 355 båd sælges. Fint lille sæt til en tur på fjorden eller søen. Nem at trække op og ned fra traileren, så også velegnet til strand søsætning ved sommerhuset. Sjov lille speedbåd / Motorbåd / følgebåd. Båden er med en Suzuki DF 15 hk. fra år 2015 med indsprøjtning. En stærk motor. Til sættet medfølger der trailer 550 kg. Båden er udstyret med: Gulvtæppe Gribehåndtag Havnekaleche Hynder Trækøjer 12 liters tank med slangeslæt Båden er godkendt til 4 personer Lasteævne inkl. motor: 450 kg. Max antal hk: 25 Båden er CE mærket.   Kan ses hos Saildirect i Kolding. RING I FORVEJEN står på fjernlager. FINANSIERING TILBYDES.  

Kolding·i dag·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet

Få beskedNår der er nye resultater i Sejljolle

Lup med søgeord i
Jolle 4 Pers med motor

Jolle 4 Pers med motor

900 kr.

Fisketur, jagt eller blot en hyggelig tur på fjorden med familien. Jolle One er en søsikker, letvægtsalluminiumsjolle med plads til 4 personer. Perfekt til en tur til Roskilde for at nyde en is eller nord på i fjorden til f.eks. Frederikssund. Jollen er perfekt at bade fra, da den har badestige. Den har en 6hk motor som kan få jollen op på 7-10 knob. Den ligger i Jyllinge og kan lejes alle dage. Pris 900kr pr dag og redningsveste kan også lejes.

Roskilde·tir.·Hygglo

Fremhævet
Crescent 465 jolle med 15 hk Yamaha

Crescent 465 jolle med 15 hk Yamaha

42.000 kr.

Yderst fin Crescent 465 Jolle med 15 hk Yamaha sælges. Båden er støbt i år 2007, men står stadig i enormt velholdt! Godkendt til 7 personer / 525 kg! Båden har en super indretning, med mange gode opbevaringsrum, som kan låses af. Toften i midten, kan vippes op så man nemt kan bevæge sig rundt i båden. Båden er bundmalet, så den kan ligge fast i vandet. Derudover, er der mange gode gribehåndtag i båden. Motoren er den kraftige 15 hk, med 362 cc. (Samme motorblok som en 20 hk). Den er langbenet med manuel start, som gir en lav vægt på kun: 53 kg. Trailen kan tilkøbes for 9.800 kr. inkl. nummerplade. Det er en sprit ny Variant Ocean 750. Kan ses hos Saildirect i Kolding. Ring for yderligere information / fremvisning. FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·tir.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Fjordjollen 430 FISK

Fjordjollen 430 FISK

22.595 kr.

Fjordjollen har lagt stor vægt på sikkerheden, derfor har de valgt en V-skroget konstruktion der giver båden en helt unik måde at tage bølger på. Jollen har plan dørk samt et godt fribord. Båden er udstyret med 4 stk. rustfrie rælinger som standard til montering af f.eks. stangholdere. En særdeles god og stabil jolle til fiskeri langs kysten med stang eller garn. Jollen er dobbeltskroget og har 2 stk. aflåselige stuerum, 1 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er de 2 stk. aftagelige tofter, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato. Max motor: 10 hk. Benlængde: Kort Godkendt til 3 personer Ønsker du også at tilkøbe: Yamaha motor, variant trailer, fortøjninger eller andet hjælper vi gerne med dette. Søgeord: crescent, ryds, lender, hr, HRboat, pioner, poca, terhi, Limbo, kegnæs, nydam, damjolle FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·man.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Fjordjollen 550 FISK

Fjordjollen 550 FISK

46.295 kr.

Fjordjollen har lagt stor vægt på sikkerheden, derfor har de valgt en konstruktion der giver båden en helt plan dørk samt et højt fribord. Jollen er dobbeltskroget i bunden og har 2 stk. aflåselige stuerum, 1 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er den aftagelige tofte, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Jollen planer allerede med 15 hk og 1 pers. Udstyret med: - 4 stk. rustfrie gelænder - Selvelænsende dørk - Trækøje i front - Årer med åregafler - Sort Fenderliste mm. Ønsker du også at tilkøbe: Styrepult, Yamaha motor, variant trailer, fortøjninger eller andet hjælper vi gerne med dette Søgeord: crescent, ryds, lender, hr, HRboat, pioner, poca, terhi, Limbo, kegnæs, nydam, damjolle Max hk: 50 Godkendt til 6 pers Benlængde: Lang CE godkendt. Fribordshøjde: 63 cm. FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·søn.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Fjordjollen 470 FISK

Fjordjollen 470 FISK

34.395 kr.

Fjordjollen har lagt stor vægt på sikkerheden, derfor har de valgt en konstruktion der giver båden en helt plan dørk samt et højt fribord. Jollen er dobbeltskroget i bunden og har 3 stk. aflåselige stuerum, 2 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er den aftagelige tofte, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Jollen planer allerede med 15 hk og 2 pers. Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato. Ønsker du også at tilkøbe: Yamaha motor, variant trailer, fortøjninger eller andet hjælper vi gerne med dette. Søgeord: crescent, ryds, lender, hr, HRboat, pioner, poca, terhi, Limbo, kegnæs, nydam, damjolle Se mere om båden i videoen herunder: https://youtu.be/GfOQ3we-0LI   FINANSIERING TILBYDES.  

Kolding·søn.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Fjordjollen 470 Fisk med trailer og motor

Fjordjollen 470 Fisk med trailer og motor

66.995 kr.

Fjordjollen har lagt stor vægt på sikkerheden, derfor har de valgt en konstruktion der giver båden en helt plan dørk samt et højt fribord. Jollen er dobbeltskroget i bunden og har 3 stk. aflåselige stuerum, 2 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er den aftagelige tofte, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Jollen planer allerede med 15 hk og 2 pers. Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato. Sættet består af: - Fjordjollen 470 FISK - Yamaha F9,9 (Håndholdt, langt ben) - Variant Ocean 750 trailer - Montering og opstart I alt: 66.995,- Søgeord: crescent, ryds, lender, hr, HRboat, pioner, poca, terhi, Limbo, kegnæs, nydam, damjolle Se mere om båden i videoen herunder: https://youtu.be/GfOQ3we-0LI   FINANSIERING TILBYDES.    

Kolding·22. mar.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Fjordjollen 390 Fisk med trailer og motor

Fjordjollen 390 Fisk med trailer og motor

38.900 kr.

Fjordjollen har lagt stor vægt på sikkerheden, derfor har de valgt en konstruktion der giver båden en helt plan dørk samt et højt fribord. Jollen er dobbeltskroget og har 2 stk. aflåselige stuerum, 1 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er den aftagelige tofte, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Båden er udstyret med 4 stk. rustfrie rælinger til montering af f.eks. stangholdere. Fjordjolle 390 er perfekt at håndtere, da den kun vejer 100 kg. Den er stadig dobbeltskroget og dermed super stærk konstrueret. Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato. Sætpris indeholder: - Fjordjollen 390 FISK - Yamaha F6 (Håndholdt, langbenet) - Variant Ocean 451 trailer - Montering og opstart I alt: 38.900 ,- Søgeord: crescent, ryds, lender, hr, HRboat, pioner, poca, terhi, Limbo, kegnæs, nydam, damjolle Se mere om båden i videoen herunder: https://youtu.be/6NE8yMIw0m8   FINANSIERING TILBYDES.    

Kolding·22. mar.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Fjordjollen 430 FISK med 4 HK Yamaha

Fjordjollen 430 FISK med 4 HK Yamaha

30.995 kr.

Fjordjollen har lagt stor vægt på sikkerheden, derfor har de valgt en V-skroget konstruktion der giver båden en helt unik måde at tage bølger på. Jollen har plan dørk samt et godt fribord. Båden er udstyret med 4 stk. rustfrie rælinger som standard til montering af f.eks. stangholdere. En særdeles god og stabil jolle til fiskeri langs kysten med stang eller garn. Jollen er dobbeltskroget og har 2 stk. aflåselige stuerum, 1 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er de 2 stk. aftagelige tofter, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Sættet består af: Fjordjollen 430 FISK Yamaha F4 kort ben Montering og opstart Max motor: 10 hk. Benlængde: Kort Godkendt til 3 personer Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato. Søgeord: crescent, ryds, lender, hr, HRboat, pioner, poca, terhi, Limbo, kegnæs, nydam, damjolle

Kolding·22. mar.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Fjordjollen 390 FISK

Fjordjollen 390 FISK

17.395 kr.

Fjordjollen har lagt stor vægt på sikkerheden, derfor har de valgt en konstruktion der giver båden en helt plan dørk samt et højt fribord. Jollen er dobbeltskroget og har 2 stk. aflåselige stuerum, 1 rum for og 1 rum agter. En ekstra fin finesse er den aftagelige tofte, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Båden er udstyret med 4 stk. rustfrie rælinger til montering af f.eks. stangholdere. Fjordjolle 390 er perfekt at håndtere, da den kun vejer 100 kg. Den er stadig dobbeltskroget og dermed super stærk konstrueret. Der er 2 års garanti på produktet. Såfremt produktet anvendes til erhvervsmæssig brug, ydes der 1 års garanti fra leverings dato. Ønsker du også at tilkøbe: Yamaha motor, variant trailer, fortøjninger eller andet hjælper vi gerne med dette. Søgeord: crescent, ryds, lender, hr, HRboat, pioner, poca, terhi, Limbo, kegnæs, nydam, damjolle Se mere om båden i videoen herunder: https://youtu.be/6NE8yMIw0m8   FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·22. mar.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Sejlbåd Maxi 77

Sejlbåd Maxi 77

35.000 kr.

Jeg overvejer at sælge min dejlige Maxi 77 fra 1982 med byggenummer 3543. Dette er en af de sidste producerede Maxi 77, som derfor har alle forbedringer. Om læ findes panthy med spritkomfur og køleskab. I forkahytten er der plads til 2 personer og yderligere 2 (3) kan sove i saloonen. Båden er med indenbordsmotor, en ferskvandskølet Volvo Penta MD5B med nyere 2 bladet foldepropel. Motoren starter og kører perfekt, der er skiftet olie hvert år, i 2023 blev der endvidere skiftet brændstoffilter. Batterier; forbrugs og start er skiftet indenfor de seneste 2 år. I 2016 fik båden slebet bund, som derefter blev primet og malet. Båden er efterfølgende hvert år blevet bundmalet og poleret. Båden er med Selden mast. Alle fald er ført til cokcpit. Denne dejlige Maxi 77 står pt på land og venter på at blive poleret og bundmalet, det forventer jeg at gøre i påsken. Sejl: Storsejlet er fra 2016 1 genua 1 stormfok spilerstage. Teknik: Nasa Clipper Duet fra 2019 Sailor VHF Garmin 182c kortplotter med kort over DK Selvstyre Øvrigt: Køleskab med kompressor Originalt spritkomfur Landstrøm C-tec lader Furlex Seldén rulleforstag Stor Sprayhood fra 2023 Lille sprayhood af ældre dato, men brugbar. Telt, med ståhøjde. Bompresenning Fendere og div fortøjninger. Hynder til cockpit Originale hynder om læ (i saloon). Bord fra saloon kan let flyttes til cockpit, hvor det nemt er plads til 5 personer.

Sæby·17. mar.

Fremhævet
Jolle

Jolle

17.900 kr.

Sælger denne fine jolle, da jeg har købet en større, motor er under 2 år gammel og har kun kørt ca 20-25 timer, trailer er ca 2,5 år gammel og har kun været i vandet få gnag, der medfølger et lille ekkolod der kan kobles til telefon, samt 2 årer og en 20L benzin tank. I båden er der mulighed for at sætte bænk i så kan kan være 3 mand der i, og der er en lille opbevarings kasse indbygget, der er også mulighed for at overdækken jollen så den kan stå ude. Ved køb omreg. trailer ved afhentning.

Hirtshals·11. mar.·

Træjolle m. sprydstagsrig

Træjolle m. sprydstagsrig

50.000 kr.

Træjolle med smakkerig sælges. Jollen er i en rigtigt fin stand. Flere planker og ringdækket er skiftet fornyeligt. Rig og sejl er i brugbar stand. Kan sejles med og uden riggen på. Indeholder Albin O21 indenbordsmotor. Det meste træværk er smurt med linolie og trætjære. Lakken er epifanes og ringdækket er belagt med hvid glasfiber. Der medfølger nyere bådtrailer som er indregistreret og som kan trækkes efter personbil.

Frederikshavn·11. mar.·

jolle med trailer

jolle med trailer

8.000 kr.

glasfiber båd sælges med trailer. fin gammel redningsbåd. ligger rigtig stabilt i vandet god at fiske fra eller til en familietur. nem at ro. der medfølger 5 årer, åregafler, anker og evt redningsveste hvis ønskes.. pris 8000. trailer sælges ikke uden båd. traileren er fra 2020 er indregistreret og lovlig kun kørt meget lidt. har også en elmotor med batteri der kan tilkøbes hvis det ønskes meget lidt brugt. Jollen måer ca 450 x 160 cm kontaktes bedst på sms 24465371

Ribe·5. mar.

Side:
af 3