Albin Accent 26 - skøn sejlbåd

Albin Accent 26 - skøn sejlbåd

35.000 kr.

Albin Accent 26 fod sælges. Båden, der sejler godt og sikkert, er lige så velegnet til kapsejlads som til tursejlads. Den er let at manøvrere, og kræver ikke megen vind for at sejle. Alle fald er ført til cockpit, så båden kan sejles singlehanded. Båden er meget rummelig med 5 køjepladser, søtoilet, pantry med vask og dobbelt varmeblus. Vi har ejet båden i 15 år og sælger fordi tiden for os er inde til at skifte bådtype. Hjemhavn: Vilsund Thy. Data: Glasfiber, årgang 1979, byggenr. 437, længde 8,05, bredde 2,77, dybgang 1,54. Motor: Yanmar, diesel Ysb8 8 HK. Foldepropel Sejl: Storsejl, rullegenua, Furlex 100, spiler. Udstyr: Kompas, Garmin kortplotter, vindindikator, anker med ankertov og kort kæde, sprayhood, bompressening, 2 stk batterier 12 v. 60 amp. Båden er vinteropbevaret i hal. Hvis du vil vide mere om Albin Accent 26, kan du finde flere oplysninger på Accent-klubbens hjemmeside: Accent26.net. Hvis du er interesseret i at vide mere, er du velkommen til at kontakte Jørgen Pedersen 4073 6688 gmail : [email protected]

Snedsted·i går

Ny
Heller 26 1970. 1 ud af 20

Heller 26 1970. 1 ud af 20

28.000 kr.

FORÅRS PRIS !!! Heller 26 fra 1970, lavet i 20 eksemplarer på Heller værftet, som nu er blevet til en Marine shop. Længe: 7,50 m Bredde: 2,50 m Dybde: 1,25 m Vægt: 3 tons Motor: Yanmar YSE8, 8hk diesel. Motoren er komplet renoveret med nye lejre, krumtap, stempel, forring, ventiler og ny brændstofpumpe med nye slanger, filter og tank. Båden har været oppe i sommers, for at blive slebet ned og malet op fra ny med undervandsgrunder, bundmaling, fribordsmaling og oliering af teak dækket. Aptering er lavet af solid teak og mahogni. Båden er udstyret med følgende: 1 stk. Genua, 3 stk. Fok og 1 stk. Storsejl med bompresenning. Cockpit telt til om vinteren. Garmin echomap 52dv med to kort der til sammen dækker hele Danmark. 10 kg plovanker, fendere, komfur med 2 stk. gasblus. Nye batterier, nye hynder og puder. Alt medfølger.

Esbjerg·søn.

Biance 28 sejlbåd

Biance 28 sejlbåd

45.000 kr.

Bianca 28 - velsejlende og velholdt Af sejl medfølger storsejl i rigtig god stand og rullegenua i ok stand, samt den tidligere rullegenua. Motoren er renoveret i 2011 og efterfølgende flot vedligeholdt. Der medfølger meget udstyr, herunder Garmin kortplotter med kort over DK og autopilot. Der er desuden en ny sprayhood med, samt telt og solskærm til cockpit. Der er kassetoilet i båden, samt tallerkner, gryder, redningsveste m.m.m. Derudover medfølger flytbart gasblus, anker, reb og diverse reservedele til båden. Der er skiftet en del af de originale ledninger til nyt, så båden uden problemer kan trække 240v til telefonopladning, computer, mv. Derudover er der i 2021 skiftet skroggennemføring, søventiler og slanger. I 2022 er forbrugsbatteriet og batteriladeren skiftet til nye, og startbatteriet er tjekket ved autoriseret forhandler. I 2023 er rulleforstaget (type: Harken MKll unit 1) renoveret, med ny wire og fittings (af riggerservice.dk), så det kører som nyt. Vinterstativ kan medfølge for merpris.

København S·søn.

Sejlbåd - granada 24

Sejlbåd - granada 24

19.900 kr.

OBS hjemhavn er i Hou lystbådehavn, Hou mole 11, 9370 Efter aftale med havnefoged er der mulighed for at beholde en havneplads. Jeg sælger min dejlige granada 24 da jeg desværre ikke har tid til at sejle i den. Båden er sejlklar og er perfekt til den lille familie eller nybegynderen. Den sejler utrolig godt og med en dybdegang på 1,25m kan den være i næsten alle havne. Fra vandlinje til mastetop skal man regne med 12 meter og i bredden måler båden 2.52 meter. Båden er født med 5 sovepladser, men af praktiske årsager har det kun været muligt at benytte 4 af dem. Jeg har hvert år haft båden på land hvor vi har bundmalet, poleret og skiftet zinkannode. Båden har i 2022 gennemgået en renovering af professionel bådbygger (kviterring haves). Den kommer med indenbordsmotor (yanmar 1gm10, saltvandskølet) som vi årligt har serviceret og i 2022 gennemgik den en større service ved en bådmekaniker( kvitering haves). Jeg ved desværre ikke hvor gammel motoren er. Derudover har den hele 5 sejl, hvoraf 3 er forsejl som sættes på stag, 1 storsejl med tværgående sejlpinde på bom og en spieler. Alle sejl er i god stand selvom de er brugte. Der er desuden indenbordstoliet med manuel pumpe og et gasblus med 2 kogeplader. Udstrysliste: Alt i service Brandtæppe 2 brandslukkere ( 1 til motor og 1 alm) 2 bordplader med tilhørende ben Puder til cockpit 2 redningsveste til voksne Olieradiator til el ( aldrig brugt) Kortplotter + manual og div tilbehør 2 landstrømsstik Diverse reservedele til motor Diverse reservedele til båd og rig Skøder til alle forsejl Bompressening Diverse tov Alt i løbende rig Reservedunk til diesel 2 batterier - forbrugsbatteri er skiftet i 2022 og startbatteri er skiftet i 2023 Gardiner VHF radio ( ej monteret) Skibsur Selvstyrer Solcelle Ekstra lanterner ( rød, hvid og grøn) Dannebro Flagline + flag Paraplyanker + kæde 4 fendere 4 fortøjninger af 6 meter 4 fortøjninger af 10 meter Mand over bord Gulvtæppe ( ej monteret) Vinterstativ + vinterpressening

Aalborg SØ·lør.

Fremhævet
Olsen 31

Olsen 31

127.000 kr.

Meget velholdt en ejers Olsen 31 Skrognummer 8 Ejer har selv været på værftet da båden blev bygget fra begyndelsen. Den eneste eksportapteret med ekstra hylder og skabe. Ekstra luge foran sprayhood i ruffet for bedre lys og udluftning. Rulleforstag med rulle under dæk. Der giver let adgang over stævnen. Nyere storsejl og genua.3 spilere: radial, treeradial og storm. Alle fald tibageført til cockpit. Ny lazyjack. Selvstyrer og ny Garmin kortplotter Vinteropbevaret i hal. Yanmar diesel 2YM15 ferskvandskølet. 1615 timer. Absolut en båd der skal ses.

Greve·fre.·Wulffboats.com

Fremhævet
Sejlbåd Albin Cumulus 85

Sejlbåd Albin Cumulus 85

75.000 kr.

75.000 DKK • Familiebåd • Klargjort til sejlads • Kvalitetsbåd • Let at manøvrere • Lyn hurtig og stabil cruiser • Meget båd for pengene • Perfekt til singlehand sejlads • Stort cockpit • Masser af udstyr Beskrivelse Albin Cumulus nr. 174, 28 fod, årgang 1979, 4 1/2 sovepladser, skrogmateriale glasfiber, sejltype Bermuda Rig, bredde 2.82, dybde 1.6, 3200 Kg, LWL 8.56, motor Yanmar, 12 hk , diesel. Velholdt og frisk Albin Cumulus 85 med gode sejlegenskaber og godt udstyr, gode sejl, ny autopilot, rulleforstag for nem sejlhåndtering, god spiler med udrustning. Til par eller familier med børn, der ønsker en velsejlende båd, der samtidig er nem og behagelig at bo i. Denne Cumulus er indrettet med stikkøje i styrbord side, salon med 1 1/2 køjer samt V-køje forude - alle med tykke hynder,. Salonen har klapbord I midten. Pantryét er med vask, 2 vandhaner med fodpumper - èn til ferskvand og én til søvand, køleboks med kompressor, gaskomfur med 3 blus samt ovn. Toilet og garderobe midtskibs. Totalrenoveret Yanmar YSM12 dieseldrevet indenbords motor. Dieseltank er lige blevet renset og udstyret med inspektionsluge for nem rensning for snavs og evt. dieselpest Bunden slebet ned og primet med International samt VC17 til slut. Medfølgende udstyr: • Tri-data instrument • Nyt Kompas • Lewmar selftailing skødespil • 3 stk. spilhåndtag • Sprayhood • 230 V. landstrøm • 2 Marinebatterier • Cockpitbord • Livline • Flag • Ferskvands tank • Lænsepumpe • Køleboks • Gaskomfur m. ovn • Køkkengrej og service • Plexiglas rude til nedgang • Cockpittelt • Gulvtæppe midtskibs • Salonbord • Ankre • Søtoilet • Garmin gps m.m.m. Bådplads i Kaløvig Lystbådehavn kan tilkøbes.

Skødstrup·16. apr.

Sejlbåd B31 ,- ny pris

Sejlbåd B31 ,- ny pris

59.500 kr.

Dejlig sejlbåd sælges. B31,MK 1 fra 1972. Der isat ruder i begge som der findes MK2. Der er mulighed for overtagelse af havneplads alm. andel kr. 29.000,-i Frederikssund. Den kan ses i vandet. Renoveret på værft i 2014, med nyt dæk, 2 nye ruder, fenderlister i teak, samt nye hynder, fremstår som nye. Motoren kører rigtig godt. Der er toilet, og køkkenvask. Bredde : 2,78 Dybde : 1,71 Bådstativ, kun få år gammelt kan tilkøbes for Kr. 4.000,- Tilbehør: Garmin Navigator Elektronisk Flipper Winddex Sejl: Forsejl, spieler og storsejl, alle er som nye. Specifikationer over Yanmar motor, samt bådtype haves. Sælges grundet køb af anden båd. Ligger i Frederikssund Havn.

Stenløse·14. apr.

RESERVERET    Sejlbåd Drabant 30

RESERVERET Sejlbåd Drabant 30

210.000 kr.

Drabant 30 Deluxe Model - imponerende stor udstyrsliste Står du og mangler en totalt sejlklar kvalitets sejlbåd til den kommende sæson? Så kan det at være du skal læse med her. Vi sætter nemlig vores skønne båd til salg. Båden der er snak om, er en dansk bygget Drabant 30 fra 1984. Lidt baggrund om båden; den er bygget på Nilling værftet i Egå, og er fabriks apteret. Derfor udstråler båden total dansk kvalitet hele vejen igennem, og det kan virkelig mærkes. Båden er lavet med et stort dybt cockpit, stor finne køl og stiv konstruktion, dette gør at båden bevæger sig helt som man forventer, uden uforudsete bevægelser, samt muligheden for at sejle ud på de meget blæsende dage uden at føle sig utryg. Denne båd er virkeligt blevet passet og plejet efter alle kunstens regler, samt opdateret så den kan følge med de nyere både. Der er utroligt lang udstyrsliste tilhørende denne båd, herunder er et udsnit af den, og man kan selvfølgelig få tilsendt hele udstyrslisten privat - Sænket gulv (så der er fuld ståhøjde for os på 181 cm + ekstra luft) - Ekstra loftvindue - Ny sprayhood - Ny lazybag - Nyt forsejlscover - Nyrenoveret genua - VHF med DSC - Kortplotter med AIS - Furono Radar - Nyt Jabsco elektrisk toilet - Ekstra store kistebænke - Yderst pålidelig Yanmar 2GM, serviceret hvert år, med SD20 sejldrev - Og meget mere… Båden står lige nu på land i Fåborg Marina, og bliver sæsonklargjort i uge 18 og 19. Vi holder åbent båd for interesserede i Kristi himmelfartsferien, her er man velkommen til at komme forbi og tage et kig på båden, datoen for åbent båd bliver fastlagt når vi nærmer os. For de interesserede vil der være være rig mulighed for at komme med ud og mærke denne fantastiske sejlbåd bevæge sig gennem vandet ligeså snart båden bliver søsat. Pris: 210.000 DKK Prisen reflekterer bådens stand og udstyrs niveau. Der vil ved salg blive udfærdiget en købskontrakt. Ved hurtig handel er der mulighed for at snakke om et pris afslag. Skriv ger

Faaborg·8. apr.

Kings Cruiser 33

Kings Cruiser 33

125.000 kr.

Familievenlig og velsejlende sejlskib med masser af plads og comfort. En helt igennem en regulær og velfungerende båd for familien som ikke er klar til at bruge halve eller hele millioner på 33 fod. Stort cockpit. Nedgang til hyggelig og rummelig kahyt med fin pantryløsning og modsat kortbord. Båden er løbende opdateret med div udstyr og er velfungerende. Velholdt Kings Cruiser. Tegnet af Pelle Pettersson bygget på det Finske værft Fiskars AB. Nyere udstyr: • Yanmar 30 hk • autopilot - Raymarine ST2000 • Dæksluge • Kompas Yderligere udstyr: • VHF radio • Gaskomfur 2 blus med bøjler og ovn - velfungerende • El pumpe til sumpen • Garmin GPS kortplotter • Koldtvandsbruser i cockpit • Cockpitbord • Rulle genoa • Spilerstang • Elektrisk anker med kæde • 4 stk fendere • bådsmandshage • Bimitop solsejl. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe eller sende en sms

Gedsted·3. apr.·

Vindö 32

Vindö 32

80.000 kr.

Vi sælger vores Vindö 32, byggenr. 844. En solid og klassisk langkølet sejlbåd fra 1976. Velsejlende og rummelig båd med god ståhøjde. Båden opbevares indendørs i hal i vinterhalvåret, hvor det er muligt at besigtige den. 4/5 køjepladser Nyt rulleforstag (2023, nypris 18.000 kr.) Nyt oliefyr (2020, nypris 6.500 kr.) Ny køleboks med kompressor (2023, nypris 4.500 kr.) Ny skrue (2021, nypris 3.700 kr.) Ny skødeskinne (2023, nypris 700 kr.) Vedligeholdt motor, Yanmar 21hk, (2005) Rullegenua (2013) Storsejl (2013) 1 forbrugsbatteri Kompas Dybdemåler - ekkolod Rummelige kistebænke Pæn sprayhood med nye vinduer (2021) Pænt cockpittelt Meget opbevaringsplads Ståhøjde Toilet med lille vask Garderobe Pantry med spritkomfur Kunstteak på dæk (reserverulle medfølger) Cupper coating på kølen. Løbende vedligeholdt (=båden skal ikke bundmales) Bøjler til vinterpressening (pressening mangler) Taget på dockhouset er tætnet med glasfiber i 2022, og der er lagt ny fuge. Der mangler fuge langs dæk/dockhouse. Der skal påregnes arbejde med aptering og tætning.

Randers SØ·28. mar.·

Fremhævet

Få beskedNår der er nye resultater i Sejlbåd

Lup med søgeord i
Nordisk 26 fods sejlbåd fra 1983

Nordisk 26 fods sejlbåd fra 1983

30.000 kr.

Vi sælger vores Nordisk 26 fods sejlbåd Ara-Moana fra 1983 (Bygge nr 3) I båden er der sovepladser til 4 personer. Der er mulighed for at en mindre familie kan komme på vandet og overnatte til en fornuftig pris. Båden indeholder et mindre køkken med gasblus og håndvask. Derudover er der et løst camping toilet i for-kahytten. Til cockpittet medfølger monterbart bord. I båden er der kuglekompas, NASA dybdemåler, vhf radio og Garmin kortplotter. Båden er udstyret med 2 stk. 12 volts batterier til start- og forbrugsstrøm. Derudover er der mulighed for at tilkoble landstrøm. Båden har gennem årene fået løbende vedligehold og servicering. Den indenbords motor, er af modellen Yanmar med 8 hk. har fået en større renovering i 2016. Der medfølger sejl og sprayhood af ældre dato. Båden er i øjeblikket på land og kan klargøres til søsætning inden overtagelse - står i Sejlflod - 9280.

Storvorde·10. mar.

Columbie 86

Columbie 86

105.000 kr.

Forårspris …. Rigtig fin Columbie 86. Bedste indretning på en båd under 30 fod. Video lægges ind under kommentarer. Rulle forsejl, storsejl. Yanmar 2gmc 13 hk indenbordsmotor, sprayhood, cockpittelt, installeret oliefyr, isat flere 12 volts USB-stik, ekstra 220 v stik, stort 32” tv med chromecast, autopilot, ny radio, ældre Simrad navigation, ældre ekkolod, ny elektrisk lænsepumpe, elektrisk toilet med stor holdingtank, nye fortøjninger og fendere. Ligger i Virksund, Limfjorden. Evt bytte plus penge min vej med Mopa Patrol eller Sprint.

Kjellerup·22. feb.

Trio 80 sejlbåd

Trio 80 sejlbåd

89.900 kr.

Flot og velholdt Trio 80 sejlbåd fra 1981, som er designet af den kendte svenske bådebygger Hans Blomstergren. Trio 80 bådene blev bygget i 200 stk. fra 1978 til 1983. Trio 80 har en praktisk og nutidig indretning med god pladsudnyttelse, herunder 5 sovepladser, hyggelig U-siddegruppe som kan laves til dobbeltseng, køkken og wc i eget rum m. håndvask. Motoren er den pålidelig Yanmar YSM 8 motor hvor Olie og Impeller er skiftet hvert år. Starter altid første gang og køre upåklageligt. Den er saltvandskølet, men fuld ferskvandskøling medfølger. Motoren er renoveret tilbage i 2007. Båden er velegnet til både tursejlads og kapsejlads, og den er let at håndtere, selv for nybegyndere og alene sejlads. Trio 80 er kendt for at have meget pålidelige og stabile sejlegenskaber og er bygget med stor sans for praktiske detaljer, maritimt håndværk, hvor alt træbearbejdning er i topkvalitet Følgende medfølger: Flot cockpit telt som er meget lidt brugt. Garmin GPS 525 kortplotter, Garmin Ekolod Striker 4GPS og Clipper Digital Windex. Desuden er der installeret Wallas Oliefyr med varmekanaler ud i hele båden. Har dog aldrig brugt det. Alle pærer er skiftet til LED. Båden er løbende vedligeholdt og opdateret på følgende områder. 2020: Vandpumpe og slanger (pantry + toilet) Ny septiktank som kan dæktømmes og havtømmes. Johnson toilet Ny vandtank i plastik. Renoveret loft i hele båden. Ankerrulle ankerline 24m 25mm Stævnplatform 2021: Nyt storsejl Ny Rulle genua Alle vinduer og vinduesrammer er udskiftet 50w Solcelle panel med automatsikringer 4 x 12V batteribank til forbrug 2 x 12V til startbatteri. Alle pærer er udskiftet til LED Meget båd for pengene, hvor man får plads og sejlegenskaber som man normalt finder i langt større både. Mere information om Trio 80: https://www.udkik.dk/da/review.jsp?id=Trio+80

Aalborg SV·28. jan.

Colina L29 årg. 1984

Colina L29 årg. 1984

134.900 kr.

Colina L29 årgang 1984 29 fods sejlbåd i glasfiber, bygget på Juelsminde værft & bådebyggeri sælges. Dimensioner: Bredde: 2,86m. Dybgang: 1,65m. LWL: 8,83m Båden fremstår originalt med interiør i teak. Loftet i salon er beklædt med Oregon pine finér. Der er 5 køjepladser(2 for, 2 i salon og en stikkøje i styrbord side agter) Pantry er udstyret med køleboks m. kompressor, fastinstaleret gaskomfur m. 2 blus. Der er trykvand både til vask i kabys og håndvask på toilet. Endvidere er der el-toilet m. 40L opsamlingstank(kan tømmes med elpumpe) Motoren er en 2 cyl. 18 Hk ferskvandskølet(lukket system) yanmar diesel. Motor er installeret i 2001 og har gået 490 timer. Gori 2-bladet foldepropel(serviceret 06/21) Desuden er der installeret oliefyr til opvarmning. Elektronisk udstyr: Furono GP-32 GPS(GP-30 medfølger), 2 VHF radioer(sailor c402 og sailor A1 VHF-DSC), Seafarer 501 ekkolod, EchoPilot forward looking sonar, 2-kreds 25 amp. ladesystem til start- og forbrugsbatterier. GPS og EchoPilot kan desuden flyttes ud i cockpit under gang. Der medfølger også tv. Sejl: Storsejl med gennemgående sejlpinde. Sejlet er efterset hos sejlmager hvert år. Der er monteret ?Lazy Jack?. Endvidere er der Stormfok, Krydsfok, Genua, en mindre Genua samt ny spiler. Der er sprayhood, cockpit telt, læsejl til lønning og en ny bompressenning. 4 personers redningsflåde(løbende serviceret) Bådvogn medfølger. Pris: 134.900 Båden står pt på land. Kontakt mig på 20891343. Hvis ikke jeg svarer, send venligst sms

Lemvig·9. jan.

Shipman 28

Shipman 28

35.000 kr.

Shipman 28, årg. 1976, 29 fod, 5 sovepladser, skrogmateriale glasfiber, sejltype Bermuda Rig, bredde 2,6, dybde 1.55, 2800 Kg, motor Yanmar, 8 hk , benzin, hjemhavn Karrebæksminde, Vores dejlige Flirt er på udkik efter nye eventyr, da vi ønsker en større båd. Shipman 28 er faktisk nærmere en 29 fod, da har en længde på 8.86 cm. Flirt har en fin dinette indretning som giver en god plads i båden. Ståplads i båden er ca. 175 cm. Der er gode sovepladser i båden, 2 sovepladser i stævnen, 1 stikkøje, 1 enkeltkøje i bagbordsside og så kan spisepladsen laves til soveplads for 2 personer. Toilet i båden - Nye fald (2022) som er ført til cockpit. Ok sejl - helt ny badstige med 5 trin - år 2023. Motoren som er en Yanmar Yse 8 HK, starter og kører altid uden problemer. Har fået nye impeller og anode i 2023 samt olieskift. Båden fremstår ok for en båd fra 1976, dog er der noget afskalning på den skridsikre belægning på dækket, så dette kræver en kærlig hånd. Hyndebetræk er af ældre årgang og bør nok skiftes på et tidspunkt. Til de kølige nætter er der installeret et nyere webasto oliefyr, som hurtigt varmer båden op til behagelig temperatur med luftudtag både i salonen og forkahyt. Kr. 35.000,-

Næstved·9. nov. 2023

Møn 830

Møn 830

140.000 kr.

Lækker motorsejler med masser af udstyr, Tystor lader den anden kan jeg ikke huske, med TV antenne, køleskab isotherm 65 l næsten ny, komfur orgio 1500, refleks Olieovn model mw 66. Bovpropel vetus 55 kpf, motoren er en Yanmar 3ym30 441 timer pt så den er næsten ny, alt navi udstyr er Furuno og ikke brugt ret meget radar 1832 ekkolod ls 4100 vhf 2721 elektronisksøkort gp 7000 autopilot navpilot serie 500 navtex nx 300 GPS gp 32. Samt kalechen er i gang med den 3 sommer nu, Philippi strøm og Tankmåler, nye batterier 1 start 2 forbrug, og bemærk kalechetaget er lavet om til fast tag med tagluge. 220 v er lagt ind i båden, så landstrøm og alt 12 v og 220 v køre, masten og bommen haves er bare ikke sat på. Samt en del andre ting følger med båden. Båden ligger i Hadsund lystbådehavn. Evt traktor tages med i en handel.

Bælum·21. jul. 2023·

Bianca 28 Sejlbåd

Bianca 28 Sejlbåd

40.000 kr.

Bianca 28, årg. 1974, fod 28, bredde 2.6m, dybde 1.6m, Kg 2300, motor Yanmar YSE8, hk 8, Diesel. God og pålidelig sejlbåd med indenbordsmotor, nyere betrukket hynder, helt ny rullefok og ældre storsejl samt spiler. Velsejlende danskbygget båd der er perfekt til begynderen eller som turbåd til familien. Båden har et lille køkken med vask og spritblus og gode opbevaringsmuligheder. “Hæve/sænkebord” i kahytten. 5 sovepladser hvis man ikke har noget imod at komme hinanden lidt nær. Yderligere medfølger cockpittelt, lazyback, selvstyrer, bord til cockpit og ældre sprayhood. Der medfølger stativ bygget på vogn, vogn kan ikke køre. Der medfølger en masse dokumenter og manualer, nogle dateret helt tilbage til da båden blev bygget. Båden er af ældre dato og det kan selvfølgelig ses rundt omkring at den er brugt. Ved interesse så kontakt mig, så kan jeg tage nogle flere billeder og/eller arrangere en fremvisning. Båden står pt vinteropbevaret på Falsled havn, Sydfyn. Telefon: 26833106

Millinge·10. nov. 2023·

Impala 27

Impala 27

99.000 kr.

Vinterpris - nu på land, Hvidovre Havn!! Hurtig og velsejlende. Alle hal ført til det rummelige cockpit. Rig med 2 sæt sallinger, Furlex rulleforstag, ny rullegenoa 2020, storsejl NYT 2020 med gennemgående pinde (+ 2 ældre sæt), spiler/spilerudrustning, sprayhood NY 2020, bompresenninig NY 2019, kortplotter, GPS, ekkolod, kompas, toplanterne, forstærket ror. Yanmar diesel 10 Hk, fast aksel m. 2 bladet Gori foldepropel. Selvstyrer. Ældre VHF (antenne i mastetop) og radio/CD. 2 nye 2020 gel forbrugsbatteri + startbatteri m. skillerelæ og lader. Varme (dieselfyr), landstrøm, 5 sovepladser (kan laves til 6), Køleboks med nyere kompressor (service 2019), dobbelt gasblus og flaske, toilet skiftet 2019, sejlklar med tovværk, fortøjninger, fendere, anker etc. Solidt vinterstativ. Gummibåd og ældre påhængsmoter kan evt. indgå i handel. Kom forbi og kig:-)

Hvidovre·24. dec. 2022