Bandholm 24

Bandholm 24

14.000 kr.

Jeg sælger min Bandholm 24 som ligger i Frederikshavn Marina. Årgangen vides ikke og kunne ikke lade feltet stå tomt. Der medfølger en portabel diesel tank og Mariner påhængsmotor. Den har et Autohelm Bidata Ekkolod men den viser kun dybde da måleren af fart er slidt. Der er også en fast lænsepumpe i båden men håndtaget er knækket. Af sejl følger der storsejl, fok, genua og spiler med. Sejlende bliver opbevaret i hjemmet. Standen på dem jeg har brugt ser fine nok ud. Mens jeg har haft den er der påmonteret en ny ankerlanterne hvor ny ledning er ført igennem masten og ned i decket og kan nemt skrues af når masten skal fjernes. Der er batterier hvor et af dem blev tilkøbt fra ny i 2021. Batterier er ikke i båden. Der er et paraplyanker med som er en smule rusten. Inventar som følger med: Diverse tovværk 1 Bådshage Porta Potti 235 Et bord som kan sættes op ude og inde Blå hynder (opbevares i hjemmet) Autopilot til rorpind (ikke monteret) Gasblus Barometer og ur Jeg tager ikke imod opkald men SMS er fint eller skriv under annoncen. Bådpladsen følger IKKE med.

Frederikshavn·10. apr.·

Sejlbåd, Maxi 77 1980

Sejlbåd, Maxi 77 1980

25.000 kr.

Dejlig Maxi 77, Jubilæumsudgave fra 1980. 26 Fod (7,7 meter) lang, 2,5 m bred, skrog i glasfiber. Volvo Penta 7.5 HK også fra 1980, som kører og starter perfekt. Saltvandskølet. Nyligt bundmalet samt olie- og filterskift forår 2023. Rullegenua, foldepropel, søtoilet, 5 sovepladser Kommer med en del udstyr som: rullegenua, foldepropel, søtoilet, 5 sovepladser, søcomputer, kølebox, udebord, redningsveste, hynder og spritkomfur. Hjemhavn: Nyborg (den nemt kan flyttes). Vi har været rigtig glade for vores lille båd, men må desværre sælge den, da vi skal flytte til udlandet. Vi var selv helt 'grønne', da vi startede, så vi kan varmt anbefalde båden til førstegangskøbere og nybegyndere.

Nyborg·25. mar.·

Nordisk 26 fods sejlbåd fra 1983

Nordisk 26 fods sejlbåd fra 1983

30.000 kr.

Vi sælger vores Nordisk 26 fods sejlbåd Ara-Moana fra 1983 (Bygge nr 3) I båden er der sovepladser til 4 personer. Der er mulighed for at en mindre familie kan komme på vandet og overnatte til en fornuftig pris. Båden indeholder et mindre køkken med gasblus og håndvask. Derudover er der et løst camping toilet i for-kahytten. Til cockpittet medfølger monterbart bord. I båden er der kuglekompas, NASA dybdemåler, vhf radio og Garmin kortplotter. Båden er udstyret med 2 stk. 12 volts batterier til start- og forbrugsstrøm. Derudover er der mulighed for at tilkoble landstrøm. Båden har gennem årene fået løbende vedligehold og servicering. Den indenbords motor, er af modellen Yanmar med 8 hk. har fået en større renovering i 2016. Der medfølger sejl og sprayhood af ældre dato. Båden er i øjeblikket på land og kan klargøres til søsætning inden overtagelse - står i Sejlflod - 9280.

Storvorde·10. mar.