Galleri annoncer
Bresser stjernekikkert - Arcturus 60mm

Bresser stjernekikkert - Arcturus 60mm

749,00 kr.

Tag med på en fascinerende rejse på nattehimlen Linseteleskopet er generelt mere robust og brugervenligt end et spejlteleskop, hvorfor Arcturus stjernekikkerten fungerer perfekt som begynderteleskop. Den praktiske rødpunktsøger gør det nemt, at finde rundt på himlen og det højdejusterbare stativ giver store som små mulighed for at blive fascineret af den astronomiske verden. Med solfilter og smartphone-adapter Studér månen, planeter, Orion-tågen m.m. Inkl. kraftigt stativ og søgekikkert Sikker observation af stjernerne Det medfølgende solfilter gør det sikkert, at observere stjernerne. Filteret udelukker 99,9% af det visuelle lys og 100% af det skadelige ultraviolette lys. Studér solpletter og solens overflade i et behageligt orange lys. Tag billeder igennem teleskopet Når du bruger den medfølgende smartphone-adapter, kan du tage billeder igennem teleskopet. Adapteren er designet til at holde hvilken som helst smartphone fast lige ud for teleskopets optik, så du kan fotografere hvad du ser. Du kan altså skabe nogle helt fantastiske billeder. Måske til væggen eller bare til at vise til vennerne? Psst... Bonusinfo: Der medfølger link til download af astronomi-software og stjernekort.

WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Bresser stjernekikkert - Solarix 76 mm

    Bresser stjernekikkert - Solarix 76 mm

    779,00 kr.

    Stjernekikkert fra Bresser Solen varmer os på en kold og klar vinterdag. Og den samler familie og venner til en kold øl og sodavand. Men er du også nysgerrig efter at vide, hvad vores solsystems største stjerne ellers kan byde på? Så er en stjernekikkert med solfilter det helt rette for dig. Observer solen uden at skade dit syn Tag billeder af solen eller månen med din smartphone Inkl. solfilter og smartphone-adapter Østen for solen og vesten for månen... der begynder eventyret. Lad dig opsluge af universets eventyr. Observer Solen, solpletter og aktiviteter på solens overflade i et behageligt orange lys. Det medfølgende solfilter beskytter dine øjne mod 100 % af det skadelige lys (infrarødt og ultraviolet) og udelukker 99,999 % af det visuelle lys. Du kan også observere Månen og andre lysstærke objekter i vores solsystem. Tag billeder af planeterne med din smartphone Glem alt om bjerglandskaber, nuttede dyr eller farverige blomster. Dit baggrundsbillede på din smartphone kan fra nu af være en hvilken som helst planet i vores solsystem. Dét er da en grund til at tage smartphonen frem, når man sidder sammen med vennerne. Den medfølgende smartphone-adapter monteres direkte på stjernekikkertens okular. Adapteren kan også bruges på en udsigtskikkert eller et mikroskop. Brugervenligt udstyr Stativet kan justeres i højden, så du også kan vise børnebørnene, hvordan solen ser ud. Kikkerten monteres nemt på stativet. Specifikationer: - Barlow linse: 2x (1.25") - Solfilter: Orange ND 5.0 - Dimensioner: 60 x 60 x 135 cm Tilbehør: - Justerbart stativ - Smartphone-adapter - Solfilter i ramme - Stellarium Astronomi software - Link til download af Månekort - Dansk manual

    WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Ronstan batten link, gaffel

      Ronstan batten link, gaffel

      635,00 kr.

      Nardocar.dkPå lagerFra PriceRunner
        Sponsoreret
        65" Ejerlejlighed i Syditalien

        65" Ejerlejlighed i Syditalien

        2.685.000 kr.

        SÆLGES! Båden/ejer-lejligheden ligger i Trani, Syditalien, Adriaterhavet/Middelhavet men kan sejles hvorhen i verden man ville ønske. Salon/stue med bl.a. spisebord og sofagruppe, master-bedroom med dobbeltseng, 2 gæsteværelser med hver 2 enkelt-senge, 1 crew-kabine med 2 enkelt-senge. 4 toiletter med bad, køkken, flybridge med sidde-arrangement, solmadrasser på fordækket, siddearrangement og indbygget grill på agter-terrassen, badeplatform med håndbruser og meget mere. Se meget mere hos vores mægler: Via linket her under. baadagent.dk/bade/marchi-65-fly-trani-2001/ BYTTE! I en handel kan der eventuelt indgå en anden båd, gerne i eller tættere på Danmark. Evt bytte med andet letsælgeligt hvis der er en økonomisk fordel for os.

        Løgstør·i dag

        Fremhævet
        Corsiva 650 Tender - 50 HK Yamaha/Udstyr

        Corsiva 650 Tender - 50 HK Yamaha/Udstyr

        269.900 kr.

        Uhørt meget plads og luksus! Unik model, med EKSTRA meget bredde! SPAR 40.000,- Her er en båd hvor hele familien og alle vennerne kan mødes og være sammen til et glas vin og bare hygge sig. Her er god plads til at alle kan sidde og ligge godt under sejladsen, imens Flakfortet nærmer sig. Det er også modellen der vælter, konkurrenterne fra bl.a. Maxima og Carisma omkuld i både, pris, design og kvalitet. Så hvis du er til gode stunder på vandet, med Tapas og vin arrangementer, er dette Tenderbåden du virkelig gerne vil ses i! Denne model er spækket med udstyr og en superfin Yamaha 50 HK motor med indsprøjtning! Båden er desuden udstyret med høj kaleche (cabin-flat), Garmin kortplotter, Carbon Diamante Hynder, Solseng i front, Badestige, LED Lys, Classic rat, Hydraulisk styring, Solhynde på agterdæk, Teaklook på dørk og badeplatform, fenderreb, Indigo hynder med synlige stiklinger, indbygget design kontrolgreb og ikke mindst den villige Yamaha 50 HK motor. Søerne, kanalerne og de danske nærkyststrækning, venter på at du sætter denne skønhed i vandet. Båden er karakteriseret ved at have et meget æstetisk design og ikke mindst performance! Båden er fyldt med detaljer fra top til bund - og udstyrs mulighederne er mange - tjek linket. Båden bygges til DIG - du bestemmer farver, hynder, udstyr osv. osv. Leveringstiden er ca. 8-10 uger pt. fra bestilling, til vi har den klar til levering. Det varierer dog alt efter sæson. Bemærk i øvrigt bådens kæmpe integrerede badeplatform! Ydermere er denne båd med sit høje fribord et særdeles sikkert faretøj, hvis man har mindre børn. Du har ligeledes mulighed for at tilkøbe bord, så man har muligheden for at sidde hele familien og nyde en bid brød. God stor solplatform agter, hvis man ønsker at brune sig lidt i solen. En absolut unik båd som SKAL ses og opleves! Yderst attraktiv at finansiere - kan blive din fra kr. 2800,- månedlig - vi kan ansøge om finansiering imens du/I er i forretningen - det tager kun 5 min. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både.. Bemærk - der er kun denne ene model i denne sammensætning!!!

        Silkeborg·i dag·Bluebay Marine A/S

        Flyde pontoner / platform

        Flyde pontoner / platform

        Sælges

        ------ Enheden sælges på www.klaravik.dk Danmarks online auktion for brugt transportmateriel,landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner. For mere information, tryk på linket nedenfor og indtast dit bud. Du kan opsætte din konto med få enkle skridt. Hvis du ønsker at besigtige materiellet er du velkommen til at skrive eller ringe til os. The unit is sold on www.Klaravik.dk internet auction. Denmarks auction for used transport equipment, agricultural equipment and construction equipment. For more information, follow the link below and start bidding.You can setup your account in a few easy steps.

        Tølløse·i dag·Klaravik.dk

        Fremhævet
        Corsiva 650 Tender - 2000 watt Elmotor/Udstyr

        Corsiva 650 Tender - 2000 watt Elmotor/Udstyr

        249.900 kr.

        Uhørt meget plads og luksus! Unik model, med EKSTRA meget bredde! Corsiva 650 Tender er blandt kanalsejlernes favoritter. Inkl i dette tilbud er en 2000 watt el-motor inkl. batteripakke. Nu har du muligheden for at sejle grønt. Den perfekte sammensætning for dig som ønsker, blive elektrisk sejlende - og er begrænset af sø/kanal område hvor dette er krav. Her er en båd hvor hele familien og alle vennerne kan mødes og være sammen til et glas vin, uden at skulle tænke på håndsprit, PCR test og mundbind. Her er god plads til at alle kan sidde og ligge godt under sejladsen, imens fx. Flakfortet ud for Refshaleøen og Prøvestenen nærmer sig. Det er også modellen der vælter, konkurrenterne fra bl.a. Maxima og Carisma omkuld i både, pris, design og kvalitet. Denne Tenderbåd vil man virkelig gerne ses i! Båden er helt speciel på stort set alle områder. Den bruger en påhængsmotor gemt i "motorrummet" som fremdrift og kan leveres med et motor-program strækkende sig fra 6 HK og helt op til 60 HK og endda EL, hvis du er med på den grønne bølge. Båden er udstyret med høj kaleche (cabin-flat), Sunset Diamante Hynder, Solseng i front, Badestige, LED Lys, Rat, Teleflex-styring, Solhynde på agterdæk, teaklook på dørk, teaklook på badeplatform, fenderreb og meget meget mere. Båden er karakteseret ved at have et meget æstetisk design og ikke mindst performance! Båden er fyldt med detaljer fra top til bund - og udstyrs mulighederne er mange - tjek linket. Båden bygges til DIG - du bestemmer farver, hynder, udstyr osv. osv. Leveringstiden er ca. 8-10 uger pt. fra bestilling, til vi har den klar til levering. Det varierer dog alt efter sæson. Bemærk i øvrigt bådens kæmpe integrerede badeplatform! Ydermere er denne båd med sit høje fribord et særdeles sikkert faretøj, hvis man har mindre børn. Du har ligeledes mulighed for at tilkøbe bord, så man har muligheden for at sidde hele familien og nyde et bid brød. God stor solplatform agter, hvis man ønsker at brune sig lidt i solen. En absolut unik båd som SKAL ses og opleves! Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både.. Det er også muligt at opgradere til en større motorpakke. Haibo R500S - 4.000 Watt motor inkl. standard batteripakke : 18.000 kr. Haibo R500S - 4.000 Watt motor inkl. udvidet batteripakke : 39.298 kr. Max HK: 60 Max Personer: 8

        Silkeborg·i dag·Bluebay Marine A/S

        Båd Askeladden 585

        Båd Askeladden 585

        105.800 kr.

        Ekstremt flot og lækker båd med 4 sovepladser, helt ny 2 delt kaleche samt ældre vinter kaleche og hjemmelavet havnekaleche, Indbygget vandtank med bruser med lang slange så der er mulighed for at spule med ferskvand. Raymarine 7 tommer søkort plotter samt ekkolod. Stærk, Økonomisk og lydsvag Honda 4 takts bf90 hk. 1,5 år gammel 1350 kgs trailer (ingen syn ved ejerskifte) kan tilkøbes. For 14000. Kun sejlet i ferskvand. Tjek EVT følgende link. : https://www.baadmagasinet.dk/nyheder/produktnyt/motor/2432-askeladden-585-freestyle-3037

        Odense NØ·i går

        Ny
        Quicksilver ACTIV 755 Cruiser, Mercury Verado F250

        Quicksilver ACTIV 755 Cruiser, Mercury Verado F250

        761.825 kr.

        NYANKOMMET TIL OMGÅENDE LEVERING!! SPÆKKET MED UDSTYR, SE SPECIFIKATIONER! Tag væk på en endags- eller weekendtur på havet. Activ 755 Cruiser’s dybe cockpit og fulde vindspejl holder dig og dine passagerer tørre og sikre under turen. Indenfor i kabinen får du det bedste udsyn du nogensinde har fået i en 7 meters båd, med store, brede vinduer. Nøgleordet er tilpasning. Cockpit området byder på 3 konfigurationer, adskillige ekstraudstyrspakker giver mulighed for signifikant opgradering af bådens udstyr og der er en hel række af Mercury motormuligheder tilgængelige. Udstyr: - SMART EDITION - Vandskistang/øje - Køleskab - Gaskomfur - Vinduesvisker bagbord & sprinkler - Vask m. hane - Solindsats hynder cockpit - Cockpitbord, ægte teak - LED belysning - Søtoilet seperat - Gardiner - Simrad GPS/Plotter 9" NSS evo 3 m. HDI Transducer - Stereoanlæg Fusion med 4 højtalere - Vesselview Link Digital Interface - Fortøjningssæt - Flexiteak-gulvbelægning - Badeplatform udvidelse med flexiteakdæk - Elektriske trimflapper - Bimini med sider (Fuld kaleche) - Bovpropeller

        Svendborg·i går·Fynbo Marine A/S

        Fremhævet
        Quicksilver Activ 675 Weekender m/Mercury F200 hk V6 - Solgt !

        Quicksilver Activ 675 Weekender m/Mercury F200 hk V6 - Solgt !

        599.000 kr.

        Sælger er: Herning Trailer- & Bådcenter - yderligere billeder findes på scanboat hvor man også kan se de detaljerede data samt kontakte Herning Trailer- & Bådcenter - klik på www.scanboat.com nedenfor eller på knappen "Hjemmeside". På G&Gs app skal du benytte "Se annoncen hos forhandleren" Fantastisk Weekender med høj prioritet på komfort, ergonomi, plads og praktik. En båd hvor der er fokus på gode løsninger og med stor soveplads i kabine for 2 voksne og med mulighed for ekstra opredning ved sidde/spiseplads. Der er mange gode stuverum og der er aflukkelig toiletrum, god styreplads med lækkert polstret sæde, god mulighed for 360 graders overblik fra den store kabine med vinduer hele vejen rundt og skydedør i bag. M/Mercury F200 hk V6 4-takt m/rustfri stålpropel - kun sejlet 50 timer. Ekstraudstyr i båden: Flexiteek-gulvbelægning, udvidet badeplatform m/Flexiteek, farvet gelcoat, solindsats for, rullegardin til luge (myggenet og mørklægning), toilet m/håndvask samt bb og stb. belysning, gaskomfur, landstrøm, bowpropel, Webasto 2000 dieselfyr, bimini m/sider (fuld kaleche), SmartEdition pakke m/solindsats hynder i cockpit, cockpitbelysning, cockpit bord i ægte teak, gardiner, tagluge, køleskab, fortøjningssæt, elektrisk ankerspil stævnmonteret. Elektronikpakke m/Fusion stereoanlæg m/2 højtalere, VesselView link, Garmin GPSMap 1222xsv m/transduser og søkort. Båden er bundmalet. Vejl. pris idag er kr. 799.000,- for denne båd. SPAR 25% på denne fantastiske Quicksilver 675 Weekender som er propfyldt med stort set alt i ekstraudstyr og kun har sejlet 50 timer ! Står klar til at søsætte ! Tilbudspris kr. 599.000,- Evt. Variant b¨ådtrailer 2700 kg m/superruller og elspil kan medkøbes for kr. 35.000,- (Båden er slutsolgt !)

        Sunds·i dag·Herning Trailer og Bådcenter

        Ny
        Corsiva 650 Tender

        Corsiva 650 Tender

        189.900 kr.

        Corsiva 650 Tender Her er en båd hvor hele familien og alle vennerne kan mødes og være sammen til et glas vin, uden at skulle tænke på håndsprit, PCR test og mundbind. Her er god plads til at alle kan sidde og ligge godt under sejladsen, imens Flakfortet nærmer sig. Det er også modellen der vælter, konkurrenterne fra bl.a. Maxima og Carisma omkuld i både, pris, design og kvalitet. Denne Båd vil man virkelig gerne ses i! Denne båd er helt speciel på stort set alle områder. Den bruger en påhængsmotor gemt i "motorrummet" som fremdrift og kan leveres med et motor-program fra 6 HK og helt op til 60 HK. Båden er karakteristisk ved at have et meget æstetisk design og ikke mindst performance! Båden er fyldt med detaljer fra top til bund - og udstyrs mulighederne er mange - se i linket. Båden bygges til DIG - du bestemmer farver, hynder, udstyr osv. osv. Leveringstiden er ca. 8-10 uger pt. fra bestilling, til vi har den klar til levering. Det varierer dog alt efter sæson. --Bemærk i øvrigt bådens store integrerede badeplatform agter! Ydermere er denne båd med sit høje fribord et særdeles sikkert faretøj, hvis man har mindre børn. Du har ligeledes mulighed for at tilkøbe bord, så man har muligheden for at sidde hele familien og nyde et bid brød. Rigtig fin solplatform agter, hvis man ønsker at brune sig lidt i solen. En absolut unik båd som SKAL ses og opleves! Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både.. Max Personer: 6 Kan monteres med alt fra en smidig Yamaha 25 hk og op til 60 hk. Obs. arkiv billeder. Bestil NU og få købsbevis på 8000,- til køb af udstyr eller bundmaling - ombyttes ikke til kontanter!

        Silkeborg·tir.·Bluebay Marine A/S

        Styrepultbåd GeMi 630 CC med Honda BF150XU

        Styrepultbåd GeMi 630 CC med Honda BF150XU

        288.000 kr.

        GeMi 630 CC styrepultbåd. Honda BF150XU motor, sejlet mindre end 50 timer. Lowrance Elite 9 TI2 kortplotter. Lowrance link-9 VHF-radio med gps/ais. Komplet hyndesæt inkl. stolecover. Konsolbetræk i kraftig PVC. Kompas. LED arbejdslys/dæklys. Spulepumpe. Fendere. Anker 3,2 kg. Ankerkæde. Forberedt til tejne/linehaler (beslag og el). Tysse 6324, 2.000 kg. bådtrailer. Warrior Ninja 4.500 el-spil. 100 ah batteri, batterikasse og reservehjul. Flagholder Ø25 mm. Pulveslukker. Båden er fra 2020. Ovenstående sælges kun samlet.

        Vinderup·man.

        Fremhævet
        Ørnvik 420 Flamingo

        Ørnvik 420 Flamingo

        27.500 kr.

        Örnvik 420 flamingo motorbåd fra 2006. Med 40 h. mercury motor. Den er med Brenderup bådtrailer, kaleche, kahytte og toilet. Den har stor søkort i GPS - fishfinder. Den er beregnet til 4 pers. Bådtrailer skal synes. OBS!!! Varen er på ONLINE AUKTION :-) Prisen, der står i annoncen, er STARTPRISEN (inkl. salær, deklarationsgebyr og moms), men der kan være budt HØJERE på vores hjemmeside (følg selv med i auktionen ved at TRYKKE PÅ LINKET i annoncen). FOR AT AFGIVE BUD skal du oprette en profil eller logge ind på vores hjemmeside. Auktionen slutter SØNDAG D. 01. APRIL, og annoncen slettes herefter. For os er det vigtigt, at vores auktioner overskuelige og gennemsigtige, så et køb forløber så nemt som muligt for dig. Derfor har vi et system, der fortæller dig præcist, hvad du skal betale i ALT med salær, deklarationsgebyr, moms mm., når du taster et bud ind. Dette skal du bekræfte, før dit bud endeligt er lagt – derved INGEN overraskelser! Alle kan byde og sælge hos os - både private og virksomheder. Kontakt os via [email protected] eller på +45 29411471 for yderligere spørgsmål :-)

        Løgumkloster·man.·Auktionshuset Sønderjylland

        Fremhævet
        Båd Cresent 405 med trailer

        Båd Cresent 405 med trailer

        Sælges

        ------ Enheden sælges på www.klaravik.dk Danmarks online auktion for brugt transportmateriel,landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner. For mere information, tryk på linket nedenfor og indtast dit bud. Du kan opsætte din konto med få enkle skridt. Hvis du ønsker at besigtige materiellet er du velkommen til at skrive eller ringe til os. The unit is sold on www.Klaravik.dk internet auction. Denmarks auction for used transport equipment, agricultural equipment and construction equipment. For more information, follow the link below and start bidding.You can setup your account in a few easy steps.

        Tølløse·man.·Klaravik.dk

        Fremhævet
        Skræddersy Din Personlige Quicksilver

        Skræddersy Din Personlige Quicksilver

        Sælges

        Sælger er: Herning Trailer- & Bådcenter - yderligere billeder findes på scanboat hvor man også kan se de detaljerede data samt kontakte Herning Trailer- & Bådcenter - klik på www.scanboat.com nedenfor eller på knappen "Hjemmeside". På G&Gs app skal du benytte "Se annoncen hos forhandleren" Tryk på nedenstående link for at komme direkte til Quicksilvers egen side. Her kan du se alle priser, specifikationer på alle Quicksilverbåde samt skræddersy din helt personlige båd. Rigtig god fornøjelse.

        Sunds·i dag·Herning Trailer og Bådcenter

        Ny
        Askeladden 585

        Askeladden 585

        105.800 kr.

        Ekstremt flot og lækker båd med 4 sovepladser, helt ny 2 delt kaleche samt ældre vinter kaleche og hjemmelavet havnekaleche, Indbygget vandtank med bruser med lang slange så der er mulighed for at spule med ferskvand. Raymarine 7 tommer søkort plotter samt ekkolod. Stærk, Økonomisk og lydsvag Honda 4 takts bf90 hk. 1,5 år gammel 1350 kgs trailer (ingen syn ved ejerskifte) kan tilkøbes. For 14000. Kun sejlet i ferskvand. Tjek EVT følgende link. : https://www.baadmagasinet.dk/nyheder/produktnyt/motor/2432-askeladden-585-freestyle-3037

        Odense NØ·lør.

        Dieselmotor

        Dieselmotor

        Sælges

        ------ Enheden sælges på www.klaravik.dk Danmarks online auktion for brugt transportmateriel,landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner. For mere information, tryk på linket nedenfor og indtast dit bud. Du kan opsætte din konto med få enkle skridt. Hvis du ønsker at besigtige materiellet er du velkommen til at skrive eller ringe til os. The unit is sold on www.Klaravik.dk internet auction. Denmarks auction for used transport equipment, agricultural equipment and construction equipment. For more information, follow the link below and start bidding.You can setup your account in a few easy steps.

        Tølløse·lør.·Klaravik.dk

        Fremhævet
        Tilbud på SUN gummibåd

        Tilbud på SUN gummibåd

        4.500 kr.

        Enkeltstående TILBUD på SUN gummibåde 1 stk. SUN 230 m/plywood bund (demo), Tilbudspris: 4.500,- (vejl. pris: 5.845,-) 1 stk. SUN 230 m/oppustelig bund, Tilbudspris: 5.000,- (vejl. pris: 5.941,-) 3 stk. SUN 320 m/oppustelig bund, Tilbudspris: 7.500,- (vejl. pris: 8.337,-) SUN kvalitetsgummibåd med køl, der gør båden mindre sidevindsfølsom og sikrer en langt mere retningsstabil kurs. Den oppustelige bund giver en nemmere håndtering ved opbevaring samt ved ud- og indpakning. Kontrolleret af BUREAU VERITAS. Se mere på vores hjemmeside - følg linket! Eller ring til Henrik på 20820783 og bestil din nye gummibåd

        Nyborg·15. mar.·Østfyns Bådhandel ApS

        Quicksilver 640 Weekend SD

        Quicksilver 640 Weekend SD

        185.000 kr.

        Quicksilver 640 Weekend SD 21 Fod, Mercury Marine 3.0 L MCM MPI 135 HK Moteren har kun gået 125 Timer Moteren er den nye generation med direct injektion Ny drevpakning Ny topstykke Ny Anti Fouling Har lige været til service Brenderup bådstrailer 3,5 Ton, med bremseskyl, nyt elektrisk spil osv. Anhænger står som ny og kan købes med båden for 29.800DKK Klick på linket for at få en bedre følelse af hvordan båden ser ud inde og udefra: https://youtu.be/SPVSp4g4FRk?si=NqNnYI6QSYCFw_GE Bare slå på tråden. Vi snakker dansk! +49 171 3424268

        Aabenraa·10. mar.

        LM 22 som fabriksny

        LM 22 som fabriksny

        149.000 kr.

        100 % renoveret LM 22 sælges. Fra 2020 til 2021 er båden sat i stand fra a-z på professionelt værft. Hvis du ønsker en båd som er noget ganske særligt er denne måske noget for dig. Det er en fantastisk båd til den lille familie. Den er utrolig let at sejle (også for en person). Den er stabil og meget sødygtig. Du kan se båden på youtube hvis du søger på lm 22 eller følger dette link: https://youtu.be/Z1EwsyBQwOc?si=26i0mWkbboHkF40J Highlights fra renoveringen: Nye Elvstrøm sejl med sailbag og lazyjacks og rulle genua. Komplet ny el installation. Ny B&G kortplotter. Teak i cockpit. Ny rig og fittings. Andersen spil. Alexseal repaint. Nye hynder og vinduer. Indenbords 8 HK E-Torque el motor med fast skrueaksel og foldepropel. 100 AH Lithium ion batteri. Vægt 1600 kg. Bredde 2,64. Dybgang 1,30 m. Båden vinteropbevares indendørs. Den er renset og bundmalet og dermed klar til søsætning. Stativ til opbevaring på land medfølger.

        Fredericia·2. mar.·

        Få beskedNår der er nye resultater i Både

        Lup med søgeord i
        Ronstan batten receptacle link

        Ronstan batten receptacle link

        1.193,00 kr.

        Nardocar.dkPå lagerFra PriceRunner
          Sponsoreret
          Ronstan batten receptacle link

          Ronstan batten receptacle link

          701,00 kr.

          Nardocar.dkPå lagerFra PriceRunner
            Sponsoreret
            Ronstan batten link, gaffel

            Ronstan batten link, gaffel

            576,00 kr.

            Nardocar.dkPå lagerFra PriceRunner
              Sponsoreret
              Aqualine Texas 500 Pilothouse

              Aqualine Texas 500 Pilothouse

              109.000 kr.

              Aqualine Texas 500 Pilothouse, Kabinebåd, årg. 2013, 16 fod, 2 sovepladser, 70 hk , 4 takts Suzuki, benzin, motorårgang: 2013, saltvandskølet, udenbordsmotor, skrog: glasfiber, bredde 2,00, dybde 0,35, Kg 500, hjemhavn: Aabenraa, Et godt og billigt alternativ til Ørnvik og Quicksilver Pilothouse. Velholdt båd, dog med brugsspor. Udstyret med høj ræling med 4 Titelock stangholdere, Seahorse trolling bracket, 2 Canon downriggere og 8 stangholdere, badestige, selvlænsende cockpit og eldrevet lænsepumpe. Anker. Har indtil 2021 udelukkende været anvendt som trailerbåd og har kun i 2½ sæson ligget fast i vandet. Kabine er indrettet med hynder og hylder og 12v stik. Herudover medfølger Garmin striker 9sv med gt52 transducer med waypoints, Lowrance link vhf og ais, Shakespeare 5000 antenne og Nema 2000 kit. Motoren er en Suzuki df70a med kæde som har sejlet 682 timer inden den store service i 2022. 4 bladet turningpoint propel. Baystar hydraulisk styring. Elstart og omdrejningstæller. 2 x 25 liter Suzuki tanke. Ekstra vandudskiller og filter. Stort service udført 19.09.2022, dokumentation er vedhæftet ved billederne. Har siden kun sejlet ca. 5 timer siden. I handlen medfølger 1.000 kg. Brenderup trailer i god stand med bremser fra 2019, Stealth V2 elspil med fjernbetjening og batterikasse.

              Aabenraa·24. feb.

              Birchwood Challenger 49

              Birchwood Challenger 49

              1.300.000 kr.

              Dejlig rummelig båd, som er brugt til sejlads og delvis beboelse gennem de sidste 5 år. Kalechen er syet på Broom værftet i England i 2016. Båden indeholder tre kahytter, med tilhørende toilet/ bad til hver kahyt. I forkahyt og agterkahyt er der dobbeltseng og to enkeltsenge i midterkahytten. Under alle senge er der opbevaringsplads, og der er god skabsplads i alle kahytter. En skøn salon med sofagruppe og spisebord, og pantry med god plads. Båden måler 14,98 meter i længden og 4,88 i bredden, og kan sejles på motorbådscertifikat. Der er to 450 Iveco Aifo motorer, 16 kw Onan generator, 220 V landstrøm, 2 x 750 liter vandtank, to stk 1000 L dieseltanke med overløb, Raymarine navigationsudstyr, davider, ankerspil, flybridge med 10 siddepladser, stort rummeligt agterdæk med opbevaring under bænke. Se endvidere specifikation på dette link: https://www.boatmatch.com/boat-for-sale-print.php?boat=946&buy=Birchwood-49+Challenger Kontakt for yderligere info/ billeder eller fremvisning: Mobil: +4522114026

              Storvorde·15. jul. 2023

              New 200HP 4 Stroke outboard motor Boat Engine

              New 200HP 4 Stroke outboard motor Boat Engine

              4.000 kr.

              We are providing Best Quality New 200HP 4 Stroke outboard motor and Boat Engines allofre in excellent high quality. You will definitely Enjoy our products. We have Strong testimonials from our previous clients. Must visit our website for more detailed info. If you want to buy Genuine and New 200HP 4 Stroke outboard motor Boat Engine You Must Contact Us Type: Outboard Motor Year: 2022 Series: Four Stroke V8 5.3L F350 HP: 350 Engine Type: V8 (60°) Starting System: Electric Shaft Length: 30 in Controls: Command Link Digital Electronic Controls Weight: 822 lb Power Trim and Tilt: Yes CONTACT US Phone number call/ WhatsApp +46767487231 Website: https://daigooutboardmotors.com

              Stockholm·14. dec. 2022