Carver 25 MC

Carver 25 MC

110.000 kr.

Flot familiecruiser med nyere ferskvandskølet motor! Populær Amerikansk koncept med køjeplads fremme i kahyt, toilet rum og stort flot pantry, skab med service og midterkabine  under cockpit gulv. Cockpit med  selvlæns, indrettet med L-siddegruppe agter, dobbeltsæde med ryglæn og bucktet stol, bord og køle/svaleboks for optimal hygge ombord. Båden har ferskvandskølet motor ilagt som ny i 2005 kun kørt 577 timer så der er god grund til at forvente mange timer af den endnu. Du får en flot og moderne båd trods bådens alder.

Svendborg·tir.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
CREMO 550 HT Classic

CREMO 550 HT Classic

239.000 kr.

CREMO 550HT Classic By Crescent - båden som opfylder de flestes behov! Klassisk allround båd som er nem at håndtere! Stor rummelighed i det dybe cockpit og mulighed for overnatning for 2-3 personer, indrettet med en lang og en kort bænk med kaptajnsstol foran. Båden er lækkert polstret med behagelige hynder og klapbord agter, en rigtig hyggelig og familievenlig indretning. Anbefalet motorstørrelse er 25-60hk. Super tilbud med fabriksny Yamaha F60FETL!

Svendborg·tir.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
CREMO 550 HT Classic

CREMO 550 HT Classic

227.900 kr.

CREMO 550HT Classic By Crescent - båden som opfylder de flestes behov! Klassisk allround båd som er nem at håndtere! Stor rummelighed i det dybe cockpit og mulighed for overnatning for 2-3 personer, indrettet med en lang og en kort bænk med kaptajnsstol foran. Båden er lækkert polstret med behagelige hynder og klapbord agter, en rigtig hyggelig og familievenlig indretning. Anbefalet motorstørrelse er 25-60hk. Båden planer så let at den nemt trækker vandski med 30hk. Der kræves ikke kørekort før over 45hk  til denne båd. Super tilbud med fabriksny Yamaha F50HETL.

Svendborg·tir.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
CREMO 550 HT Classic

CREMO 550 HT Classic

219.300 kr.

Båden som opfylder de flestes behov! Klassisk allround båd som er nem at håndtere! Stor rummelighed i det dybe cockpit og mulighed for overnatning for 2-3 personer, indrettet med en lang og en kort bænk med kaptajnsstol foran. Båden er lækkert polstret med behagelige hynder og klapbord agter, en rigtig hyggelig og familievenlig indretning. Anbefalet motorstørrelse er 25-60hk. Båden planer så let at den nemt trækker vandski med 30hk. Der kræves ikke kørekort før over 45hk  til denne båd. Super tilbud med fabriksnyYamaha F40FETL!

Svendborg·tir.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
CREMO 550 HT Classic

CREMO 550 HT Classic

215.000 kr.

Båden som opfylder de flestes behov! Klassisk allround båd som er nem at håndtere! Stor rummelighed i det dybe cockpit og mulighed for overnatning for 2-3 personer, indrettet med en lang og en kort bænk med kaptajnsstol foran. Båden er lækkert polstret med behagelige hynder og klapbord agter, en rigtig hyggelig og familievenlig indretning. Anbefalet motorstørrelse er 25-60hk. Båden planer så let at den nemt trækker vandski med 30hk. Der kræves ikke kørekort før over 45hk  til denne båd. Super tilbud: demo-båd + motor + trailer + ekstraudstyr - Spar ca. 40.000Kr i forhold til ny!  Sælges med fuld fabriks garanti!

Svendborg·man.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
CREMO 550 HT Classic

CREMO 550 HT Classic

178.000 kr.

Båden som opfylder de flestes behov! Klassisk allround båd som er nem at håndtere! Stor rummelighed i det dybe cockpit og mulighed for overnatning for 2-3 personer, indrettet med en lang og en kort bænk med kaptajnsstol foran. Båden er lækkert polstret med behagelige hynder og klapbord agter, en rigtig hyggelig og familievenlig indretning. Anbefalet motorstørrelse er 25-60hk. Båden planer så let at den nemt trækker vandski med 30hk. Der kræves ikke kørekort før over 45hk  til denne båd. 2 års fabriksgaranti ydes. Super tilbud med Yamaha F40FETL, kun kørt 67 timer.!

Svendborg·man.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Hallberg Rassy 32

Hallberg Rassy 32

78.000 kr.

Pæn & Velholdt Halberg Rassy 32 beliggende på Fur sælges. Der er ny sprayhood samt bompressining, og mange gode sejl. Motoren er en 25 Hk ferskvandskølet Volvo Penta Diesel, der har kørt under 200 timer siden den blev hoved renoveret. Motoren går rigtigt godt og bruger kun 1-2 liter diesel i timen, den er lige serviceret med ny olie, filter, impel mm. Alt medfølger potter pander samt original service til 8 personer med navnet Hallberg Rassyen er helt klar til at sejle på tur. Dejlig familie båd med 5 køjer. Sælges kun så billigt fordi den ikke bliver brugt, langt over 100000 under normalpris for en Hallberg Rassy 32. Gerne bytte med mindre båd-jolle. Ring venligst ved interesse 22333518. KAN LEVERES OVER ALT.

Fur·lør.·

Sunspeed

Sunspeed

75.000 kr.

Sunspeed 25 Tribelkølet! Ny kølhalet inde og ude. Klar til den Danske sommer! Båden er særdeles velholdt og der er kælet for detaljerne. Yanmar 2GM20F ferskvands kølet motor, der kun har gået omkring 500 timer. SP Sailer WHF, Garmin Navigator og ekkolod. Sidepower sp 40s bowtruster der lige er hovedrepareret for 5000kr. Nyerere batterier. Raymarine selvstyre og ror og rat styring. Fin kabys med gas. Nye hynner og toilet Davider agter, redningsveste , fortøjninger, fendere og anker. Båden er sø klar til ny ejer og udfordringer. Kan med fælge slæbe jolle og 2,6 hk påhængsmotor mod ekstra pris.

Læsø·14. apr.·

Winga 25 motorsejler

Winga 25 motorsejler

45.000 kr.

Kan ses i vandet frem til den 24/10 Pæn winga 25 .... den perfekte øhavsbåd. Vi har flere gange været på tur med 5 mand. Flyder på 1m vand Udstyret med volvo 2002 2 cylindret motor, ebaerspracher fyr (ny pumpe og diselslange) selvstyrer, badetrappe, gas/co og røgalarmer, nyt gaskomfur, ældre furono gps, 2 lænsepumper (1el 1 manuel) fishfinder/ekkolodmed gps funktion. Sailor Vhf radio, søtoilet, ældre men gode sejl og ekstra fok, ekstra slidt havne kaleshe til brug under pressendingen(meget kraftigt)som også medfølger Bådvogn ankre og bestik 3 stk redningsveste og div løsøre medfølgermedfølger meget lavet men jeg har haft den: ny udstødningsbøjning, nyt landstrømsnladerog skillerelæ, Motor har fået nye lejer ,pakninger og søvandspumpe renoveret for 2 år siden . Nye stævnrørslejer og pakdåse for 2 år side . Ny ekkosounder, pakdåse og fedtsmøring rorstamme, nyt plexiglas tag, nyt forstag. 4 år gammel søventil. Div nye slanger.

Faaborg·25. mar.·

Fin dagskrydser turbåd

Fin dagskrydser turbåd

25.000 kr.

Sidste bubrunde. Grundet sygdom sælger vi vores : Velsejlende skønne båd med fart i.29 fod langkølet 2,63m bred, 1,4m dybgang.perfekt til det sydfynske en rigtig tur bådvi har været ture i Jylland Sønderjylland og selvfølgelig Langeland og småøerne omkring Bygget på kærteminde bådværft 1983,lærk på eg,bermudarig med betjening ved mast. Indretningen er hyggelig med utroligt med stuveplads. Der forefindes t g Gasblus og alt køkkenevetsr.. Okay derudover 2 gode ankre livredderveste og andre fornøgenhed. Kunne i realiteten sejle nu motorbåd. Okay er lige blevet serviseret sidst i juni så den snurrer bare vi har ligget omkring 1.5 l i timer kun med motor 2 køjer i kahyt og 2 børnekøjer i stævn. Af sejl er der: Storsejl,fok,genua og spiler. Vetus 25 hk diesel som kører upåklageligt. Giv mig et bud og vi taler om det.sidste bud var 22500 laler budene løbe til de 1-11 så ser vi hvad der sker. Bådplads følger med til 31-12 Levering kan måske komme på tale

Nakskov·20. okt. 2023·

Finnsailor 29

Finnsailor 29

85.000 kr.

Finnsailor 29 Her for du en flot og billig familiebåd. De 29 fod er utrolig godt udnyttet. I styrehuset kan man nemt sidde 4-6 voksne og hygge sig når man sejler. Bag styrehuset finder du en nedgang til en dobbelt agterkahyt med to fine sovepladser. Går du ned i båden kommer du ned i en gang hvor du til styrbord har et rigtig hyggeligt spise sted for 4 personer som kan slåes ned til dobbeltkøje. Med virklig meget opbevaringsplads under. Til din bagbord side finder du den behageligt store køkkenafdeling med kæmpe køleskab der nemt rummer 3-4 kasser dåsesodavand. En håndvask med el vandhane fra vantanken på 250l. Og et gaskomfur med 2 plader og ovn så du kan få spejlæg og lune runstykker på søen. Vask og køleskab er gemt under en bordplade så du virklig har plads til at arbejde hvis der skal en størrer menu på bordet. Rigtig god skabs/skuffeplads. Med både bestik kopper skuffer og tallerkner som følger med. Bevæger du dig længere ind finder du et toilet i bagbord side med håndpumpe. Virker upåklageligt og er altid holdt rent. I toilettet finder du enu en håndvask. Der er et lille ko øje som kan åbnes samt ventilation i loftet for rigtig god udluftning. Helt ude i spidsen finder du en dobbeltkøje med god plads. Jeg (193cm) kan nemt ligge udstrækt sammen med min kæreste. Motor. Det er en gammel dame der aldrig svigter. Har haft båden i 2 år og har aldrig oplevet den mindste mislyd fra motorrummet. Den starter uden bøvl i både minus 10 grader så vel som 25. Ferskvandskølet. Dieseltank 375L. Dog skal den have en ny starter (jeg kan lave det inden du køber, men så er prisen 90000). Mast og rig er fin og uden de store bemærkninger. Rulleforsejl. Udstyr: Gps Vhf Toilet Fendere Torvværk Oplader Og meget mere. Alt el i båden virker som det skal, men kigger du under styrepulten ligner den alle andre lystbåde. Båden kan leveres helt sommerklar i vandet ved din havn. For 95000. Muglighed for tilkøb af bådstativ for 5000kr Jeg er ude og sejle i grønland og hjemme til dec

Søby Ærø·13. dec. 2022