Galleri annoncer
Jeanneau Merry Fisher 695 Serie 2 - 115 HK Yamaha/Udstyr

Jeanneau Merry Fisher 695 Serie 2 - 115 HK Yamaha/Udstyr

539.900 kr.

Den NYE dynamiske Merry Fisher 695 serie2 er en "multi-use" cruiser - ideel til maritime opgaver, fiskeri og ikke mindst afslapning med familie og venner. Kampagne - KUN 1 tilbage til 2024 sæsonen! Som noget helt unikt, har Bluebay konfigureret denne båd med en lang række af de fedeste og mest populære udstyrsoptioner og givet den tilnavnet Bluebay Edition. alt er nøje udvalgt, med det formål at skabe den lækreste og mest komfortable løsning til dig, som elsker at sejle. Udover det altid høje niveau af udstyr, båden er bestilt med, får du blandt andet Nordic Edition pakken, U-sofa i cockpittet inkl. solseng, udvidet badeplatforme, trykvandssystem med håndvask og bruser, marinetoilet med holding tank, og dobbelt seng i kahytten. 695eren med det nye og meget innovative layout, er stor nok til ture på det store åbne vand, eksempelvis hvis du vil krydse Østersøen eller på inspektionstur til en vindmøllepark. Sejl trygt afsted, velvidende at du er godt beskyttet mod vejr og vind ombord på denne cruiser - også når de andre lyst - og erhvervsbåde vender stævnen hjemad. På agterdækket kan siddegruppen nemt omdannes til mere praktisk formål, idet fribordet er højt og derved sikkert at læne sig op ad, hvis noget skal trækkes ombord eller hvis der skal arbejdes med montage arbejde vedsiden af et objekt. Båden her, er godkendt til 175 HK og med den motorstørrelse vil man typisk ligge på 35-38 knob på toppen. Cruisefarten på 16-19 knob i timen, kræver mindre end 20 liter brændstof i timen. Desuden er 695eren inkl. 175hk motor, stadig en båd der lovligt kan fragtes på en 2500kg trailer, så den billigt kan medbringes til forskellige opgaver på tværs af landet. Merry Fisher serien adskiller sig generelt fra alle konkurrenterne, ved at have store vinduer med rigtigt godt overblik over hele båden. Derudover giver den også en særlig fornemmelse af, at have masser i luft og rum at udfolde sig på, i det fine styrehus, mår I rejser ud til opgaverne. Desuden kommer man sikkert rundt på båden ved hjælp af de mange meter søgelænder og gribelister der er monteret over alt på denne multianvendelige arbejdshest. Der er god plads på begge sider af styrehuset til at komme fra agterdækket og frem til stævnen når man eksempelvis skal fortøjer eller ligge til et større skib, platform eller offshore vindmølle. Båden kan blive din til overtagelse - så du er sejlklar til 2023 sæson. Denne båd er interessant for jer, der kigger på Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, Sting, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både til maritimt brug.

Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Merry Fisher 895 - 2 X 150 HK Yamaha

Jeanneau Merry Fisher 895 - 2 X 150 HK Yamaha

1.379.900 kr.

Merry Fisher 895 Med twin installation og mulighed for oliefyr, gulvtæpper og en masse andet, Plads og gode praktiske detaljer er nøgleordene i denne store og luksuriøse franske skønhed - masser af lys og læ, perfekt til vores klima. Agter findes det indbydende cockpit med U-sofa og et stort bord. Her er naturligvis mulighed for at omdanne det hele til en kæmpe solseng. Når du går igennem den 3-delte dør ind til salonen, er det komplette pantry i styrbord side. Læg mærke til at den er overraskende gode arbejds højde. Det giver øget brugervenlighed og ekstra meget plads i skabene herunder. Den øvrige salon er lys og meget rummelig, her er god mulighed for at indrette sig komfortabelt når vejret viser tænder. Fra kaptajnstolen har du det store overblik der giver tryghed ved havnemanøvre og når du har brug for at komme ud og fortøjre, benyttes døren der giver direkte adgang til at komme ud på siden af båden. Derudover er der god mulighed for udluftning på en varm dag, her er nemlig 2 store separate soltag og skydevindue i bagbord side.Fra salonen går man ned til 2 adskilte kahytter der giver følelsen af at være ombord på en væsentligt større cruiser end blot 30 fod. Qua de store vinduer er her en god rumfølelse. Her kan 4 voksne sagtens tage på forlænget weekend uden blufærdigheden bliver sat på prøve. Her er naturligvis også et stort toiletrum med vask og bruser. Båden drives af påhængsmotorer. Der er mange fordele ved påhæng, bl.a. ca. 40% lavere serviceomkostninger, op til 50% vægtreduktion ift. indenbords, det giver et laver brændstofforbrug og en højere topfart. Med 300 HK vil topfarten være over 31 knob. Desuden får man med påhængsmotorer, en kabine-cruiser uden resonans. Det giver øget komfort når man opholder sig i salon eller kabine, selv når farten er høj.Når du går fra borde kan det gøres via det åbne pulpit, big size platformene eller gennem porten i fribordet i styrbord siden. Båden anbefales med 300hk. Med det set-up er sådan en 895 Merry Fisher klar til at tage dig ligeså langt ud, som du har mod til. OBS: Arkivbilleder - kan være vist med ekstraudstyr og twin motor opbygning.Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

Finnmaster Pilot 7 W

Finnmaster Pilot 7 W

881.000 kr.

W for Weekend... Pilot 7 Weekend er en fuldendt weekend-båd, som passer perfekt, når dagen på havet bliver længere end planlagt. Her er den perfekte weekend båd for den kræsne familie, der elsker at se vores smukke land fra søsiden. Her er god plads til, at alle i familien kan hygge sig under sejladsen og slappe af med enten at slikke sol, bade eller smide en snører ud, i håbet om at fange aftensmaden. Her glemmer man hurtig alt om Covid-19, mundbind og PCR tests og tiden flyver afsted med gode oplevelser fra søsiden. Her har du en stor kontrolkabine som er fremragende til indkvartering, og du vil finde alt fra en separat toiletenhed, et tekøkken med køleskab og med plads op til 4 personer. Udover dette er der god opbevaringsplads og et stort agterdæk, som inviterer til dejlige middage. Som med resten af Pilot-bådene – er dette en båd, der passer perfekt til Skandinaviens skiftende vejrforhold. Der er ikke noget som dårligt vejr – kun dårlig beklædning. Dette ved vi alle her i det nordlige Europa. Af denne grund blev det endnu mere vigtigt for Finnmaster at udvikle modellerne i P-serien. Du kan se, at hele idéen bage denne serie er, at du ikke behøver at trække i flere lag tøj for at tage turen over bugten. P-serien er den kompromisløse modelserie, hvor alle modellerne har et rummeligt agterdæk og en stor hytte med plads til dine nærmeste. Med et højt fribord kan hele familien bevæge sig frit – og frem for alt – sikkert ombord. Desuden, hvis du er eventyrlysten, er der plads til at binde både surfbrætter og kajakker på taget. Med kabine-bådene i P-serien kan du nyde de samme fordele, der tilbydes af åbne fritidsbåde. Store cockpits gør det muligt for dig at gøre alt, lige fra at gå ud til en fangstrejse til at spise middag med din familie. Når solen er på sit zenit, bliver cockpittet også det perfekte sted til solbadning og til at tage en dukkert. Hvis en dag på havet bliver længere end planlagt, er der masser af plads til at overnatte. Forenklet sagt – frihed er det centrale punkt her! P-serien kan give dig og din familie alle de oplevelser, du længes efter, når havet viser tænder! Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

Silkeborg·tor.·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Merry Fisher 605 Serie 2 - 100HK Yamaha

Jeanneau Merry Fisher 605 Serie 2 - 100HK Yamaha

377.000 kr.

Her ser du båden der på rekordtid har fået status som en af de mest eftertragtede lystbåde der nemt rummer familiefornøjelser eller fiskeri, eller begge dele samtidig. I Merry Fisher serien er 605 den mindste båd, men dens praktiske finesser og gennemtænkte materialevalg er ikke til at tage fejl af. Du får rigtigt meget båd på 18 fod for pengene, når du vælger en Jeanneau Merry Fisher 605. 605eren er et godt valg hvis du vil sejle på fjorde eller nær kysten, Den stikker kun beskedne 43cm, hvilket betyder at du bekymrings-frit kan gå på endog meget lavt vand. Båden kan leveres med stor solseng til det solelskende folk eller hvad med et komplet trolling-kit til den er ivrige fisker ? Mulighederne er mange. Merry Fisher serien adskiller sig generelt fra alle konkurenterne ved at have store vinduer med rigtigt godt lys-indfald. Det giver den særlige fornemmelse af at have masser luft og rum at udfolde sig på, i det fine styrehus. Desuden kommer man sikkert rundt på båden ved hjælp af de mange meter søgelænder og gribelister. Der er god plads på begge sider af styrehuset til at komme fra agterdækket og frem til stævnen når man eksempelvis skal fortøjre eller forsøger at trække dagens fangst ombord. Kom og se den flotte 605er og de andre både fra Jeanneau, i vores indendørs udstilling. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

Silkeborg·tor.·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Merry Fisher 895 Cruiser

Jeanneau Merry Fisher 895 Cruiser

1.178.000 kr.

Merry Fisher 895 Cruiser er "Top of the line" båden i denne serie af familie cruisere. Plads og gode praktiske detaljer er nøgleordene i denne store og luksuriøse franske skønhed. - masser af lys og læ, perfekt til vores klima Agter findes det indbydende cockpit med U-sofa og et stort bord. Her er naturligvis mulighed for at omdanne det hele til en kæmpe solseng. Når du går igennem den 3-delte dør ind til salonen, er det komplette pantry i styrbord side. Læg mærke til at den er overraskende gode arbejds højde. Det giver øget brugervenlighed og ekstra meget plads i skabene herunder. Den øvrige salon er lys og meget rummelig, her er god mulighed for at indrette sig komfortabelt når vejret viser tænder. Fra kaptajnstolen har du det store overblik der giver tryghed ved havnemanøvre og når du har brug for at komme ud og fortøjre, benyttes døren der giver direkte adgang til at komme ud på siden af båden. Derudover er der god mulighed for udluftning på en varm dag, her er nemlig 2 store separate soltag og skydevindue i bagbord side.Fra salonen går man ned til 2 adskilte kahytter der giver følelsen af at være ombord på en væsentligt større cruiser end blot 30 fod. Qua de store vinduer er her en god rumfølelse. Her kan 4 voksne sagtens tage på forlænget weekend uden blufærdigheden bliver sat på prøve. Her er naturligvis også et stort toiletrum med vask og bruser. Båden drives af påhængsmotorer. Der er mange fordele ved påhæng, bl.a. ca. 40% lavere serviceomkostninger, op til 50% vægtreduktion ift. indenbords, det giver et laver brændstofforbrug og en højere topfart. Når du går fra borde kan det gøres via det åbne pulpit, big size platformene eller gennem porten i fribordet i styrbord side. Båden anbefales med to 150hk motorer og med det set-up er sådan en 895 Merry Fisher C klar til at tage dig ligeså langt ud, som du har mod til. Pris med Yamaha F150GETX + FL150GETX INCL. DOUBLE STEERING - DKK 1.114.000,- Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

Silkeborg·tor.·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Merry Fisher 895 Cruiser Offshore

Jeanneau Merry Fisher 895 Cruiser Offshore

1.146.000 kr.

Merry Fisher 895 Offshore er "Top of the line" båden i denne serie af familie cruisere. Plads og gode praktiske detaljer er nøgleordene i denne store og luksuriøse franske skønhed. - masser af lys og læ, perfekt til vores klima Agter findes det indbydende cockpit med U-sofa og et stort bord. Her er naturligvis mulighed for at omdanne det hele til en kæmpe solseng. Når du går igennem den 3-delte dør ind til salonen, er det komplette pantry i styrbord side. Læg mærke til at den er overraskende gode arbejds højde. Det giver øget brugervenlighed og ekstra meget plads i skabene herunder. Den øvrige salon er lys og meget rummelig, her er god mulighed for at indrette sig komfortabelt når vejret viser tænder. Fra kaptajnstolen har du det store overblik der giver tryghed ved havnemanøvre og når du har brug for at komme ud og fortøjre, benyttes døren der giver direkte adgang til at komme ud på siden af båden. Derudover er der god mulighed for udluftning på en varm dag, her er nemlig 2 store separate soltag og skydevindue i bagbord side.Fra salonen går man ned til 2 adskilte kahytter der giver følelsen af at være ombord på en væsentligt større cruiser end blot 30 fod. Qua de store vinduer er her en god rumfølelse. Her kan 4 voksne sagtens tage på forlænget weekend uden blufærdigheden bliver sat på prøve. Her er naturligvis også et stort toiletrum med vask og bruser. Båden drives af påhængsmotorer. Der er mange fordele ved påhæng, bl.a. ca. 40% lavere serviceomkostninger, op til 50% vægtreduktion ift. indenbords, det giver et laver brændstofforbrug og en højere topfart. Med en twin installation (2x200hk) vil man have en topfart på mere end 32 knob. Desuden får man med påhængsmotorer, en kabine-cruiser uden resonans. Det giver øget komfort når man opholder sig i salon eller kabine, selv når farten er høj.Når du går fra borde kan det gøres via det åbne pulpit, big size platformene eller gennem porten i fribordet i styrbord side. Båden anbefales med to 200hk motorer og med det set-up er sådan en 895 Merry Fisher Offshore klar til at tage dig ligeså langt ud, som du har mod til. Pris monteret med Yamaha F200GETX+FL200GETX DOUBLE STEERING starter ved DKK 1.183.000,- Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

Silkeborg·tor.·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Merry Fisher 695 Serie 2 - 115 HK Yamaha og Udstyr

Jeanneau Merry Fisher 695 Serie 2 - 115 HK Yamaha og Udstyr

477.000 kr.

Den NYE dynamiske Merry Fisher 695 serie2 er en "multi-use" cruiser - ideel til maritime opgaver 695eren med det nye og meget innovative layout, er stor nok til ture på det store åbne vand, eksempelvis hvis du vil krydse Østersøen eller på inspektionstur til en vindmøllepark. Sejl trygt afsted, velvidende at du er godt beskyttet mod vejr og vind ombord på denne cruiser - også når de andre lyst - og erhvervsbåde vender stævnen hjemad. På agterdækket kan siddegruppen nemt omdannes til mere praktisk formål, idet fribordet er højt og derved sikkert at læne sig op ad, hvis noget skal trækkes ombord eller hvis der skal arbejdes med montage arbejde vedsiden af et objekt. Båden her, er godkendt til 175 HK og med den motorstørrelse vil man typisk ligge på 35-38 knob på toppen. Cruisefarten på 16-19 knob i timen, kræver mindre end 20 liter brændstof i timen. Desuden er 695eren inkl. 175hk motor, stadig en båd der lovligt kan fragtes på en 2500kg trailer, så den billigt kan medbringes til forskellige opgaver på tværs af landet. Merry Fisher serien adskiller sig generelt fra alle konkurrenterne, ved at have store vinduer med rigtigt godt overblik over hele båden. Derudover giver den også en særlig fornemmelse af, at have masser i luft og rum at udfolde sig på, i det fine styrehus, mår I rejser ud til opgaverne. Desuden kommer man sikkert rundt på båden ved hjælp af de mange meter søgelænder og gribelister der er monteret over alt på denne multianvendelige arbejdshest. Der er god plads på begge sider af styrehuset til at komme fra agterdækket og frem til stævnen når man eksempelvis skal fortøjer eller ligge til et større skib, platform eller offshore vindmølle. Denne båd er interessant for jer, der kigger på Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både til maritimt brug. BEMÆRK AT PRISEN ER OPLYST EX MOMS TIL ERHVERV.

Silkeborg·9. apr.·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Merry Fisher 795 Serie 2 - 150 HK Yamaha

Jeanneau Merry Fisher 795 Serie 2 - 150 HK Yamaha

629.900 kr.

Jeanneau Merry Fisher 795 s2 - Langturs cruiser, med anvendelighed som ingen andre ! Attraktiv finansiering - se herunder! I den meget rummelige 795er er der masser af designmæssige perler. Tag eksempelvis det vendbare ryglæn der giver ekstra spise-plads til 2 velvoksne, eller muligheden for en fantastisk stor solseng på agterdækket. Hele båden er spækket med lækre løsninger der både øger komforten ombord men naturligvis også din og din families sikkerhed på vandet. Det store lyse styrehus yder læ for vind og vejr, så du altid er sikker på at kunne byde venner og familie på en sejlads uden at der behøves regntøj og halstørklæde. Her findes den store køje-afdeling, regulært toilet og masser af stuveplads. Udvendigt er der også god plads, uanset om man er til kiks og hvidvin, eller til stangfiskeri. Merry Fisher 795 er godkendt til 200hk. Det giver en topfart på 34-35 knob og en behagelig og økonomisk marchfart på 15-17 knob. Merry Fisher serien adskiller sig generelt fra alle konkurenterne ved at have store vinduer med rigtigt godt lys-indfald. Det giver den særlige fornemmelse af at have masser af luft og rum at udfolde sig på, i det fine styrehus. Desuden kommer man sikkert rundt på båden ved hjælp af de mange meter søgelænder og gribelister. Der er god plads på begge sider af styrehuset, til at komme fra agterdækket og frem til stævnen når man eksempelvis skal fortøjre eller forsøger at trække dagens fangst ombord. Kom og se de flotte både fra Jeanneau, i vores indendørs udstilling. 10 unikke punkter for den nye model Mere rummeligt forskibBruser I toiletLuftdyser til front rudeSove plads / opbevaringsplads I salon bb.Nyt skrog – mere plads, dybere V-skrog, kommer nemmere i planBig size badeplatforme er nu støbt ind i skrog, ligner en integreret delDør i fribordMere opbevaringsplads i cockpitMere powerAgter sofa, nu i fuld længde Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

Silkeborg·9. apr.·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Merry Fisher 695 Sport - 150 HK Yamaha

Jeanneau Merry Fisher 695 Sport - 150 HK Yamaha

543.000 kr.

MERRY FISHER SPORTHead for adventure, aboard a Merry Fisher Sport! Truly SUVs of the seas, this series of safe and versatile outboard powerboats is designed for you to pursue all your passions on the water. Fishing, excursions, diving, kayaking, kitesurfing… they adapt to suit all preferences, but they also offer comfort and an easier pace of life, for well-deserved rest and relaxation. Ready for Action Boasting an adventurous profile, with an inverted windscreen, the Merry Fisher Sport is entirely turned toward action and adventure. The aft cockpit, equipped with removable bench seating and tables, transforms in just a few moments into a vast, open exterior space. Versatile, practical, and safe, they feature copious storage, roof racks, as well as handrails and deeply recessed sidedecks to facilitate movement on board. The open wheelhouse, flush with exterior living areas, houses the helm, as well as the access to a very comfortable interior. WATER SPORTS AND MARINE ACTIVITIES Aboard the Merry Fisher Sport, everything has been designed to facilitate marine activities. Perfectly adapted to sport fishing, it also enables you to bring equipment, such as kayaks and paddles, as well as diving tanks. With their versatile hulls and high-performance engines, these outboard boats can slice through the waves to take you without delay to your favourite marine playgrounds. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

Silkeborg·9. apr.·Bluebay Marine A/S

Fiskekutter 22 fod - 85HK Nanni Diesel

Fiskekutter 22 fod - 85HK Nanni Diesel

25.000 kr.

Jeg må sande, at jeg ikke får færdiggjort mit projekt, og at det skal derfor videre til én som enten ønsker at lave det sidste og få en fed båd, eller som eventuelt mangler motoren. Båden er bygget op på et Uttern skrog, ilagt en Nanni diesel 85 hk. (N4.85) kølet af lukket system med udvendige kølerør, og med tør udstødning. Motoren har 1386 gangtimer og er 11 år gammel. Den har dog ikke lavet det store de sidste par år udover at være startet i ny og næ. Den går kanon godt, og er lige blevet serviceret med olie, filtre og ny generator. Jeg har lavet det meste glasfiber arbejde på båden, men det kosmetiske mangler, samt aptering af styrehus og diverse mekanik, gas/gear osv. Båden har været i fiskeri, men har ingen tilladelse længere. Det er dog muligt at opnå det igen, hvis man skulle ønske dette. Hvis båden fanger din interesse, så er du velkommen til at ringe på 20771291, så tager vi en snak. :) det koster heller ikke noget af få en fremvisning i Bogense.

Bogense·5. apr.