Galleri annoncer
Wellcraft 192 ferskv.køl.

Wellcraft 192 ferskv.køl.

60.000 kr.

Nedsat. Super fin Wellcraft, som passes og plejes. Den sejler lige som den skal og bliver løbende vedligeholdt, med kun 430 driftstimer på den bundsolide Volvo Penta AQ171C - Ferskvandskølet, det eneste rigtige i forhold til vedligeholdelse. Plads til 6 personer, samt overnatning til 2 i kahytten. Sæder i cockpit kan omdannes til senge. Står indenfor i hal om vinteren. Senest vedligehold på motor ny vandpumpe, nyt batteri, ny termostat, olieskift (inkl. filter) + olieskift på drev, impeller og pakning udskiftet på søvandspunpe. Stort Garmi navigation med ekkolod. Moter er tilsvarende B251 DOHC - som sidder i en række Volvo bilmodeller 960, m.fl - volume er 2,5l og bundsolid, samt billig i evt. reservedele skulle det blive nødvendig. Dele til bil er billigere end båd :-) Masser af kraft til at trække diverse på krogen, maks fart ca. 42 knob, og god brændstoføkonomi. Den er 2,25 m bred så den er nem i havn og på trailer. Står i hal om vinteren, kommer i vandet i slutningen af april. Trailer - indregisteret og synet uden bemærkninger, kan medfølge for 10.000kr.

Dragør·i dag·

Master 740

Master 740

159.900 kr.

Sælges velholdt Master 740. Motor, Ferskvandskølet Yanmar 4JH-TE, timetal ukendt da den Ikke er født med timetæller. Udstyr bla bade platform agter. Oliefyr mrk wallas som lige har fået lavet service. koldt og varmt vand. Landstrøm. Garmin kortplotter.Radio. Vhf. Nyt køleskab, El toilet med septitank som både kan tømmes manuelt eller suges. Fin kaleche som lige er gået i gennem her i vinter, hvor den bla har fået alle ruder skiftet. Nyere hynder agter, de er originale i forkahyt, men pæne. Der kan også redes op agter så der kan sove 2 personer. Der er kostet ca 20,000 på Motor service, ny 4 bladet skrue plus Aksel 11 mdr 2021. Topfart ca 10 knob. March 7 knob. Båden har sejlet på Silkeborgsøerne ind til for få år siden. Båden er lige kommet ud af hal. Der kan gives afslag i prisen, hvis man forårs klargøre den selv. Ellers er prisen fast. Båden sælges udelukkende pga anden interesse. Den står pt på bådvogn og den medfølger ikke.

Brenderup Fyn·i dag·

Finnmaster S5 m/ Yamaha F100

Finnmaster S5 m/ Yamaha F100

199.900 kr.

Finnmaster S5 - loaded med udstyr Anvisningssag - sælges for kunde. SPAR over kr. 132.000,- ift til en ny Den store styrepult beskytter dine passagerer, når I sejler ud på nye eventyr på havet. Og takket være Smart Design-konceptet er der masser af stuverum og opbevaringsplads. Der er også placeret trapper rundt om i båden for at gøre det nemmere, når hele familien skal træde ombord. Sikkerhed og komfort prioriteres højt i Finnmaster S5 Fælles for modellerne i S-serien, er at de giver dig en fleksibel og alsidig båd, der altid er klar til eventyr på havet. Båden er perfekt til transport men også et fantastisk værktøj til spontane fisketure eller til en dag på vandet med picnickurv og afslapning i fokus. S-modellerne er fyldt med Smarte Design-løsninger, der forenkler livet til søs. Modellerne er eksempelvis udstyret med praktiske stiger, der gør det nemt og sikkert at komme ombord for både børn og ældre. Desuden kan puderne forblive på plads, når du åbner lugerne til stuverummene, hvilket gør det betydeligt nemmere, når du hurtigt skal stuve noget af vejen eller bare ønsker at tage et tæppe, før solen går ned under horisonten. Finnmaster er indbegrebet af sublime sejlegenskaber, hvilket grunder i skrogets opbygning der er meget stift. Komforten ombord er altid høj, for Finnmaster bruger kun de bedste materialer uanset om det drejer sig om rustfri hængsler eller hyndematerialer. Med en Finnmaster kan du trygt tage på vandet - uanset hvad vejrudsigten siger. Båden her fremstår faktisk som ny og er i øvrigt udstyret med en fuld aflukkelig kalecheløsning, der gør sejlads selv i regnvejr, til en leg... Der er desuden en fin 7 tommer Garmin kortplotter og Fusion FM og streaming anlæg med 2 højtalere. Der kan tilkøbes en passende let brugt Brenderup 1300 kg SRX trailer fra 2021 for kun kr. 15000,- denne sælges ikke separat - du skal selv omregistrere denne.

Silkeborg·i dag·Bluebay Marine A/S

Fænø 42 - Fænø 42

Fænø 42 - Fænø 42

995.000 kr.

Fænø 42 fra 1982 med hydraulisk håndtering af sejlene. Annonce under udarbejdelse, der kommer flere fakta og ikke mindst billeder. Denne Fænø 42 har igennem de sidste år gennemgået en del renovering og opdatering af elektronik og instrumenter. Nye hynder, fribord malet på værft, komplet navigation, nyt bovspryd, ny rorstamme osv. Ved interesse - Kontakt os gerne for yderligere informationer. Kontakt KBM Bådsalg, bådmægler & bådformidling v. Per Steen Johansen +45 2096 4680 M: [email protected] for yderligere oplysninger samt aftale om fremvisning.

Kalvehave·i dag·CP Bådformidling

Galeon 435 GTO

Galeon 435 GTO

4.979.200 kr.

Velkommen ombord på dette hysteriske klon imellem Yacht og vandsports båd. Galeon 435 GTO Virkelige en yacht der appellere til den aktive fritidssejler, der ikke vil gå på kompromis med komfort, udstyr eller for den sag skyld kvalitet. Fra du træder ombord, mærker du straks alle de lækre detaljer og al den luksus der venter dig på dette togt. Agtercockpittet er lækkert indrette og pladsen er rigtig god omkring maskinerne og ligger du begge beach version klapper ned er pladsen enorm... der er rigelige med sidde pladser på denne sportsyacht, idet der er en agterbænk, hvor der kan sidde 4-5 personer og lige overfor kan yderlig 4-5 personer sidde. På bagbordside er der et rigtig stort pantry, hvor der er plads til køleskab og/eller isskab, grill og håndvask på toppen. Længere fremme går du igennem vindspejlet og ud på stævnen hvor der er plads til at 8-9 personer kan læne sig bagud og nyde turen. Ved roret kan man sidde tre personer i hver sin pilotstol og fra denne plads kan man overvåge alle tænkelige funktioner på fartøjet - her er endda så højt til loft at man fint kan stå op og danne sig et perfekt overblik, når man sejler stærkt. Under dæk finder du to rigtig lækkere kahytter, med fire-fem sovepladser - fordelt på pladserne i stævnen og de to-tre senge i stikkøjen. Her er endvidere et rigtig flot toilet, som ligesom alt andet på denne skønhed, emmer af luksus og kvalitet - toppet op med sportslig sukker. Ambient lys langs loft og gulv, sikre det sportslige udtryk om aftenen, som vil få alle andre på havnen til at misunde jer.... Velkommen ombord.

Silkeborg·i dag·Bluebay Marine A/S

Motorbåd MIKI 530X

Motorbåd MIKI 530X

159.995 kr.

MIKI 530X er en god allround-båd, som har lav planingstærskel og god marchfart grundet bunden. Den har en god lasteevne og en centerpult, der gør den sjov at sejle og giver god oversigt. Prisen er for båden som standard med indenbords tank m. måler (80 L), hydraulisk styretøj, monteret med kaleche, rustfri søgelænder, teak bord, seng, badestige med teak, ankerrulle med brønd, vindspejl og rat, lanterner, hovedafbryder, hynder og masser af aflæggerum. Båden kan monteres med en ny Honda 100 hk. motor for 80.000 kr. ekstra.(inkl. montering). Materiale: Glasfiberarmeret polyester Skrog: Dobbelt Bund: V-bund Synkefri: Ja Dimensioner: L x B x H: 5,30 m x 2,30 m x 1,85 m Længde i fod: 18" Vægt: Ca. 425 kg. Dybdegang u. last: 0,45 m Motortype: Outboard/langt ben Anbefalet hk: 50 - 100 hk Max. personer: 7 personer Farver: Hvid / blå

Haderslev·i dag·MB Boats

Fremhævet
65" Ejerlejlighed i Syditalien

65" Ejerlejlighed i Syditalien

2.685.000 kr.

SÆLGES! Båden/ejer-lejligheden, fritidsboligen, ferielejligheden, sommerhuset ligger i Trani, Syditalien mod, Adriaterhavet/Middelhavet Ønsker man ikke at overtage den nuværende havneplads er båden sejlklar og I kan sejle den hvorhen i verden i ønsker. Salon/stue med bl.a. spisebord og sofagruppe, master-bedroom med dobbeltseng, 2 gæsteværelser med hver 2 enkelt-senge, 1 crew-kabine med 2 enkelt-senge. 4 toiletter med bad, køkken, flybridge med sidde-arrangement, solmadrasser på fordækket, siddearrangement og indbygget grill på agter-terrassen, badeplatform med håndbruser og meget mere. Se meget mere hos vores mægler: Via linket her under. baadagent.dk/bade/marchi-65-fly-trani-2001/ BYTTE! I en handel kan der eventuelt indgå en anden meget gerne stor båd, gerne i eller tættere på Danmark. Evt bytte med andet letsælgeligt hvis der er en økonomisk fordel for os.

Løgstør·i går

Fremhævet
Monterey 180 FS

Monterey 180 FS

155.000 kr.

Utrolig velholdte sportsbåd kun sejlet 39 timer! God plads ombord i det velindrettede cockpit med : 1 kaptajns stol på drejesokkel i SB side, og i BB side 1 ryg/ryg arrangement med 2 siddeplader som kan laves om til en liggeplads hvor du kan nyde solen – læse en bog eller tag en slapper samt agter 2 siddepladser omkring det polstrede motorrum. Der er også plads til vandski i stuverum under dørken og handskerum fremme i BB side. Fremme i bov er der 2 attraktive siddepladser når vejret er til det. Perfekt båd til vandsport, cruising, badning og dykning. Båden har aldrig ligget i vandet efter endt sejlads, men blevet opbevaret i hal, kaleche har aldrig været i brug og båden fremstår næsten som ny, ingen rurer og alger nogen steder på båd og drev, motor er ny-serviceret og monteret med helt ny manifold og vi yder 12 mdr. reklamationsret på båd og motor. Båden er klar til at hoppe ombord på til herlige oplevelser på vandet.  Meget mere sejlerglæde - fornuftig båd køb - og så er der trailer med i handelen!

Svendborg·i går·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Monterey 180 FS

Monterey 180 FS

168.000 kr.

Nyd den frihed du fortjener ved at eje denne moderne og ekstrem velholdte sportsbåd! God plads ombord i det velindrettede cockpit med sportsindretningen: 2 bucket stole, agter sofa og soldæk over motor som liggeplads hvor du kan nyde solen – læse en bog eller tag en slapper. Der er også plads til vandski i stuverum under dørken, og siddepladser i front samt 2 gode pladser agter. Perfekt båd til vandsport, cruising, badning og dykning. Båden er rigtig økonomisk og sejle i med den næsten nye Mercruiser 3.0TKS 135hk motor og drev årgang 2021 (nypris ca. 150.000Kr.). Konklusionen er brugt velholdt båd med næsten ny motor - en særdeles god cocktail. Der er monteret benzin/vand udskiller, stål propel. Båden er ny poleret og ny bundmalet, motor og drev  bliver ny serviceret inden levering, klar til at hoppe ombord på og opleve søens glæder.  Meget mere sejlerglæde - fornuftig båd køb!

Svendborg·man.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet

Få beskedNår der er nye resultater i Motorbåd

Lup med søgeord i
Yamarin 76 DC

Yamarin 76 DC

399.000 kr.

Med Yamarin sejler du på 1. klasse! En særdeles flot daycruiser - måske den mest eftertragtede Yamarin båd nogensinde. Her er alt hvad du behøver for at få en god oplevelse på vandet med hele familien. Yamarin Day Cruiser både er fritidsbåde af høj kvalitet med stævnkahyt, hvis omhyggelige finish kan ses i både det overordnede look og detaljerne. Yamarin Day Cruiser er et perfekt valg til dagskrydstogter og andre sommerture. Denne båd fremtræder i meget fin stand, har sejlet i ferskvand indtil 2021, motorservice er overholdt og båden har været opbevaret i hal om vinteren. Den har fuld teak aptering både på dæk og i cockpit, flot teakbord hvor sider kan klappes ud, der kan laves solseng/soveplads agter i forbindelse med den store komfortable u-siddegruppe, der er pantry med koge apparat og køleskab, der er dobbelt luksus førersæde med flip op funktion, der er indlagt varme og solcelle element. I kahytten er der overnatningsmulighed for 2 personer og der findes et marine toilet som aldrig har være anvendt. NB! Arkiv billeder anvendt p.t. Se video her: https://www.youtube.com/watch?v=vMTPOkdQKbg

Svendborg·man.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamarin 56 HT

Yamarin 56 HT

189.000 kr.

Den fødte vinder! Yamarin 56 Hard Top er en cruiser, som også kan anvendes til transport fra A til B. Den er et ypperligt valg som førstegangsbåd, da den både er nem at håndtere, rimelig i anskaffelses sum, økonomisk i drift og vedligeholdelse, og så kommer du altså frem med op til 37 knob på vandet –  den opfylder helt sikkert de flestes forventninger. Overnatningsmulighed for 2 personer, 2  stk. Offshore stole på drejebase med glideskinner og agter sofa giver plads til 6 personer ombord. Båden er utrolig nem at sejle, du kan fx stå op og sejle med kig over Hard Top via taglugen, det giver rigtig god sigt, ja, det er ikke en helt almindelig HT båd med en fantastisk allround båd med mange muligheder. Båden er særdeles velholdt og motoren fra 2020 har kun kørt 106 timer, derfor kan vi sagtens yde 2 års ægte garanti på den. NB! Enkelte (3 stk.)  billeder er fra arkiv. Se video her: https://youtu.be/PDaciyM94dc

Svendborg·man.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Jeanneau 795 Merry Fisher Serie 2

Jeanneau 795 Merry Fisher Serie 2

698.000 kr.

Ubestridelig komfort! Den U-formede cockpit-salon er indbydende, rummelig og forvandles til en solterrasse til afslapning.  Dette enorme cockpit, åben mod havet, er en reel invitation til at svømme via de generøse agter svømmeplatforme. WEEKENDTURE PÅ VANDET! Komfortabel, alsidig og smart designet, Merry Fisher 795 Series 2 er båden til weekender på vandet med familie og venner. Med en stor forreste dobbeltkøje kan den også rumme to ekstra gæster i salonen, som forvandles til en køje. Udstyret med bruser og hoved rum samt kabys, giver denne model dig mulighed for at nyde morgenmaden ombord og en 360° udsigt over havet, alt i læ i den velventilerede salon. Merry Fisher 795 Series 2, der er behagelig at sejle, nem at leve med, elegant og moderne. Sætter du pris på større brugervenlighed? Bovpropellen og trimtaps  gør det nemt at håndtere båden.  Den U-formede cockpitkonfiguration, kabys med koge apparat og bordplade, bord i salon og i cockpit gør din båd til et hyggeligt og indbydende tilflugtssted. Båden har fået servicering hver vinter, opbevaret i hal (vores Totalløsning) er den har som nævt kun sejlet 90 timer, sælges klargjort ny-bundmalet og ny- serviceret. Alt i alt en meget fin båd med stor pris besparelse i forhold til ny 2023 model. NB! Arkiv fotos er anvendt fra Jeanneau hjemmesiden, på nær de første 3. Se video her: https://www.youtube.com/watch?v=9nSIpSLkYvo

Svendborg·man.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamarin 68 DC

Yamarin 68 DC

349.000 kr.

Yamarin 68DC Bringer glæden ved sommeren ind i dit liv! Yamarin 68 Day Cruiser ligger med sine slanke linjer og den velorganiserede, rummelige og selskabelige åbne indretning i toppen af sin klasse. Perfekt til en større familie eller en gruppe venner. Hvad enten det drejer sig om ydelse, håndtering eller selve produktionskvaliteten og specifikationerne er 68 DC uden sidestykke. Hvis du leder efter en båd, der kombinerer fremragende allroundegenskaber med gennemtænkte passagerbekvemmeligheder, så er det værd at se nærmere på netop denne båd. Båden har kun sejlet 352 timer og er i fremragende fin stand. P.T., Arkiv billeder, faktuelle fotos kommer snarest på i stedet for disse. Skarp pris! Se Video her: https://www.youtube.com/watch?v=0uK-6eGpV3Y

Svendborg·man.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamarin 88 DC

Yamarin 88 DC

1.462.000 kr.

Forbedret luksus og kraft! Med en Yamarin er du på vandet på 1. klasse. Yamarin udvider sin meget populære model række daycruiser både med et nyt længe ventet flagskib. Det meget dybe cockpit rummer helt op til 10 personer. Den nye Yamarin 88 DC er rettet mod sejlere, der sammen med familie og venner nyder havlivet, det stilfulde look og de fremragende sø-egenskaber. 88DC med sine dobbelt kabiner, enorme cockpit og flere solsenge gør båden til en udsøgt platform for hyggelige stunder på vandet. 16" Yamarin Q smartskærm tilhører det omfattende standard udstyr, og med fuldt integreret brugeroplevelser bringer den dig et skridt nærmere fremtidens motorbåd. Yamarin 88DCs sø-egenskaber værdsættes selv af de mest krævende bådfører. Bådens stabile og komfortable sejloplevelse opretholdes selv i høje hastigheder og hårdt vejr. Pris er for grundbåd med Yamaha F300XSB2 med el-styring motor uden ekstra udstyr! Se video her: https://youtu.be/huiLQjUQ5FY

Svendborg·man.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Campion Chase 580 OB BR

Campion Chase 580 OB BR

220.000 kr.

Bedste sportsbåd i sin klasse! Chase 580 BR Ob er Campions mest populære sportsbåd gennem tiden, den giver alt hvad man kan ønske sig for at få en fantastisk dag. Den planer allerede ved 10 knob og er eminent til Wakeboard, vandski, tubes, solbadning og sjov på vandet. Man sidder utrolig godt enten man er kaptajn eller passager på U-sofaen agter eller man har plads i boven. Denne båd har kun sejlet 216 timer i sin levetid, så der er masser af gode timer med den endnu, den er meget velholdt, har overholdt alle service og lige nu fået den helt store service-tur. Om sommeren har den opholdt sig på privat lift under beskyttende tag om sommeren og i hal om vinteren, den er ikke bundmalet og den er i eksklusive god stand overalt. Velkommen ombord i måske verdens bedste sportsbåd!

Svendborg·man.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Crescent 535 Classic

Crescent 535 Classic

169.000 kr.

Båden som opfylder de flestes behov! Klassisk allround båd som er nem at håndtere! Stor rummelighed i det dybe cockpit og mulighed for overnatning for 2-3 personer, indrettet med en lang og en kort bænk med kaptajnsstol foran. Båden er lækkert polstret med behagelige hynder og klapbord agter, en rigtig hyggelig og familievenlig indretning. I stævnen er der ankerbrønd, under hardtop er der hynde som kan ligges i midten for fuld dobbeltkøje, agter i cockpit er der liggeplads til yderligere en person. Denne båd er en en-ejers båd og har været passet efter fore skrifterne, en meget fin båd med fantastisk 4-takts motor lige til at overtage og i sejlklar stand og der indgår en næsten ny Brenderup 181000B trailer årgang 2022 med til prisen. NB! Båden må sejles uden kørekort.

Svendborg·man.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Campion 602b SC Explorer

Campion 602b SC Explorer

375.000 kr.

En hurtig familiebåd i et lækkert design! Strømlignet skrog Explorer 602b SC  har et stærkt og strømlignet skrog. Hele skroget er lavet af 3-dimensionelt vævet glasfiber, der tilmed er kevlarforstærket. Med en 19 graders skrogvinkel, giver det en stærk båd, der sejler rigtigt godt på vandet, når der er bølger. Samtidig er båden stabil under stille sejlads eller når man ligger for anker i vigen. På grund af det skarpe skrog, skærer båden vandet godt. I kraftige sving kan man virkelig mærke G-påvirkningen, og man skal holde godt fast som passager. Styringen er hydraulisk, så det er ingen sag at lave et skarpt drej eller holde kursen skrev bådmagasinet da de testede båden. Båden leveres med ny-serviceret motor som kun har kørt 176 timer i alt. Denne båd er virkelig i meget fin stand, en-ejers båd  alle årlige motor service er overholdt og den har altid stået på trailer efter sejladser. Indretningen er super god, rummelig kahyt med god plads til 2 voksne og et barn, dobbelt skrog med selvlænsende cockpit, familievenlig indretning med mange gode siddepladser, god ringdæksbredde for let adgang til fordæk, moderne look med intregreret dockinglight og ankerbrønd. Perfekt til alsidig anvendelse, sportsfiskeri, cruising, vandsport og hygge ture på vandet, ja, det er bare lykken med sådan en båd. Båden leveres med ny-serviceret motor som KUN har kørt 176 timer i alt!

Svendborg·man.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Parti Kraft 220 SRE

Parti Kraft 220 SRE

129.000 kr.

Sjov og friske oplevelser på vandet! En rigtig Amerikaner, aluminiums ponton båd til fest og farver. En lækker båd at være ombord på med plads til hele familien + venner placeret på de komfortable siddepladser all over. Sejl en tur op langs kysten og nyd en herlig sommerdag på vandet, tag en badetur fra båden, nyd sol og sommer, træk vandsport, eller tag på fisketur, for slet ikke at tale om picnic tur, det er jo helt oplagt. Båden er i fin stand og den har en nyere 4-takts motor, Yamaha FT50JETL årgang 2017 som kun har kørt ca. 140 timer, den er der absolut meget meget mere i, vi yder gerne 2  års garanti på den. Om vinteren kan båden opbevares på medfølgende specialbygget trailer og du kan lægge den heldækkende presenning over hele fartøjet for vinteren, så den er frisk til brug for næste sommer.

Svendborg·man.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Campion 682 i SC Explorer

Campion 682 i SC Explorer

265.000 kr.

Den ultimative båd til de helt store udfordringer! En særdeles fin og velholdt daycruiser som også er ideal til lystfiskeri med fiskekasser integreret i den selvlænsende dørk og stort funktionelt cockpit med kaptajns stol og ryg/ryg sæde og siddepladser agter. Sikker og stabil båd selv på det åbne hav. Apex bund for performance. Med Mercuryiser 350 MAG MPI (300hk) Bravo One drev for komfortabel gearskifte og til stor ydelse. Båden planer allerede efter 4 sekunder, laveste fart ved planing er 16 mph, cruisingspeed ved 3500 omdrejninger i minuttet er 32 mph. og maks. fart er ca 47 mph. i følge fabrikkens oplysninger. Båden har kun sejlet 302 timer i alt, der er nye manifoils skiftet på motoren i 2022 og 2 stk. nye Garmin Gps også i 2022, så alt i alt, du får virkelig skiv for alle pengene.

Svendborg·man.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Askeladden 14-2210

Askeladden 14-2210

35.000 kr.

Den populære Askeladden 14-2210 er solgt i over 33.000 eksemplarer - det siger næsten alt! Fritidsjollen du kan stole på opfylder de flestes forventninger. God fart med lille motor og særdeles brugsvenlig egenskaber. Kvaliteten står ikke til diskussion - den er bare helt i top. Fx er båden udstyret med faststøbte punkteringsfrie flydeelementer som holder den flydende med motor, passagerer og fuld last - selv om den er fyldt med vand. Med en velkørende Yamaha 4-takts 15hk motor bliver du fornuftigt sejlende for en rimelig investering. Vi yder 12 mdr. reklamationsret på sættet.

Svendborg·man.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamarin 88 DC

Yamarin 88 DC

875.000 kr.

Med en Yamarin er du på vandet på 1. klasse! Yamarin udvider sin meget populære model række daycruiser både med et nyt længe ventet flagskib. Det meget dybe cockpit rummer helt op til 10 personer. Den nye Yamarin 88 DC er rettet mod sejlere, der sammen med familie og venner nyder havlivet, det stilfulde look og de fremragende sø-egenskaber. 88DC med sine dobbelt kabiner, enorme cockpit og flere solsenge gør båden til en udsøgt platform for hyggelige stunder på vandet. 16" Yamarin Q smartskærm tilhører det omfattende standard udstyr, og med fuldt integreret brugeroplevelser bringer den dig et skridt nærmere fremtidens motorbåd. Yamarin 88DCs sø-egenskaber værdsættes selv af de mest krævende bådfører. Bådens stabile og komfortable sejloplevelse opretholdes selv i høje hastigheder og hårdt vejr. Denne båd er der virkelig blevet kælet for og med det smarte Vmax design får du den flotteste motor. NB! Første 6 fotos er faktuelle, resterende er arkiv fotos i manuskriptet og båden ligger i vandet hos kunde, kontakt os for en fremvisning! Kanon tilbud Yamarin 88DC med Yamaha V8 425hk Vmax design og masser af ekstra udstyr!

Svendborg·man.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Ryds 19 Camping

Ryds 19 Camping

89.000 kr.

Klassisk Svensk hardtop båd! En båd som kan opfylde de flestes behov for sejlads i de indre Danske farvande, den er let planende, rummelig og stabil, har en smart indretning med mulighed for at anrette køje/solseng agter og der er mulighed for 4 køjepladser. Lille klapbord agter hvor måltiderne kan indtages ved, ja, der er mange anvendelsesmuligheder med denne klassiske båd. Du bliver ekstra godt sejlende med den næsten nye Yamaha 60hk 4-takter med powertrim og elstart, et klik på nøglen og motoren summer. Båden sælges med trailer som skal synes ved ejerskifte.

Svendborg·man.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Carisma 715 Tender

Carisma 715 Tender

375.000 kr.

Fantastisk flot og elegant hyggebåd med luksus indretning! En båd for den kræsne sejler som kan befinde sig rigtig godt  tilpas i denne herlige veldisponerede rummelige båd. Den har ekstra højt fribord, luksus hynde arrangement og udstråler virkelig høj kvalitet. Båden hvor der er plads til familie og venner for hygge og sjov. Båden er nem at komme ombord på uanset om du kommer fra land eller efter en badetur. Kom og se de mange detaljer og den fine kvalitet - båden står klar i vores udstillingshal. Du sparer 60.000Kr. ved køb af dette båd sæt!

Svendborg·man.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Jeanneau 695 Merry Fisher Serie2

Jeanneau 695 Merry Fisher Serie2

650.000 kr.

MERRY FISHER 695, EN ÆGTE FAMILIECRUISER! Med sit stabile og generøst størrelse koniske V-formede skrog har MERRY FISHER 695 SERIE2 ikke behov for yderligere at bevise sine søstærke kvaliteter. Modellen har en fremragende indretning som passer til de fleste behov. Denne sikre og meget beboelige, søstærke båd er designet til komfortabel sejlads med venner og familie, samt perfekt trailerbåd med sine 2,55 meters bredde. Båden, som er en 2023 model har næsten alt hvad man kan ønske sig af udstyr, den har KUN sejlet en sæson med anden motor, helt ny Yamaha VF175LA Vmax SHO 2023 model er nu klar til at tage over. Dette tilbud er helt enestående du sparer mindst 200.000kr. i forhold til ny bestilling! Se Video her: https://app.jeanneau.com/static/media/video/8061aa42ff41a57b1903a39d09596401.mp4

Svendborg·man.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Campion A16 OB BR

Campion A16 OB BR

238.000 kr.

Designet  til at være den perfekte familie udflugts båd - hygge - vandsport - lystfiskeri - picnic - kanal sejlads! Dette er den klassiske familieudflugts båd  der tager dig væk fra hverdagen som du vil nyde - strand-picnics, fiskeri, vandski eller et simpelthen udforskning af kysten. Seneste opgraderet version af den mest solgte Campion sportsbåd på det Europæiske marked. Nu indrettet med U-siddegruppe agter og 2 stk. bucket stole på justerbar drejebase og i front. Båden er nem at håndtere ved sommerhus og som trailerbåd eller som tur- og hyggebåd rundt i Københavns kanaler, båden kan sejle helt ned til 1-2 knob i tomgang - næsten lydløst! En rigtig sporty båd med den nye Yamaha VF90LA SHO! Arkiv billeder anvendt. Skarp pris for hele bådsættet inkl. indregistreret Brenderup 1000kg trailer med bremser!

Svendborg·man.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Dacapo 9000 Flyer

Dacapo 9000 Flyer

499.000 kr.

Flot istandsat 30 fods Flybridge båd – dieselmotor – fast skrueaksel! Båden er grundig opgraderet med meget nyt udstyr, skroget er om lakeret og motor ligeså, den har i øvrigt fået en ordentlig gennemgang og fået ny turbo og intercooler, ja, der er faktisk lavet for ca. 500.000Kr. på båden inklusive det nye udstyr siden 2021, så her får du et total opgraderet fartøj lige til at hoppe ombord på, starte motoren også derudad, sætte autopiloten til og nyde sejlturen, og når der så skal ligges til i havn kan båden jo både sejle frem – tilbage for motor og ud til begge sider med bov- og agter trusterne – ganske let på ind på den valgte plads i havnen. Båden er meget økonomisk både i drift og vedligeholdelse grundet dieselmotor tilsluttet fast skrueaksel. Stor båd for hele familien til rimelig pris!

Svendborg·man.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamarin 59 SC

Yamarin 59 SC

369.000 kr.

Alsidig og rummelig ny sidekonsolmodel fra Yamarin - Utrolig spændende koncept. Økonomisk og nem at betjene. Yamarin 59 Side Console er søstermodellen til vores anden nyhed, 59 Bow Rider, hvad skroget angår. Men 59 SC er skræddersyet til en helt anden brug. Mens Yamarin 59 BR er en sporty fritidsbåd, er 59 SC en praktisk multi-purpose båd til kyster, øgrupper og store søer. Designet med en to-personers sidekonsol giver en rummelig passage gennem hele båden. 59 SC er særligt velegnet til aktive sejlere, der ønsker at komme rundt i øgruppen for at transportere passagerer og gods, samt til forskellige udendørsaktiviteter og fiskeri," siger Yamarin marketingchef Johan Finnberg . De rummelige sofaer i stævn og agter gør også 59 SC ideel til at nyde afslappende sommerdage i de Danske  farvende og ved anløbsbroen. Ryggen på det brede førersæde kan også vippes fremad, så man får en social siddegruppe til fem personer agter. Den rummelige sofa på agterstavnen kan også nemt åbnes til en behagelig solseng. Båden har god bredde, hvilket gør det nemt at gå ombord fra stævnen, fra siderne og de brede badeplatforme i agterstavnen. Takket være sidekonsollen er adgangen fra stævn til agterstavn sikker og ryddelig, og det rummelige skrog gør det nemt at transportere bagage og andre genstande. Hele døren og alle dæksflader er som standard beklædt med et stilrent skridsikkert Softdeck-materiale. Agterdækket er bredt og fladt og giver nem adgang fra anløbsbroen, selv med bagage. Det valgfrie vandskibeslag giver god støtte fra forsiden af ​​motoren langs begge sider til bagkanten af ​​badeplatformene. Under badeplatformen på bagbord side er der et opbevaringsrum til liner og ankre. På styrbord side finder du låget til brændstof og brændstoffilteret placeret under dækket. Tilgængeligheden foran er lettet af solide rækker på begge sider samt et bredt trin, der gør det nemt at gå på og af. Under trappen er der praktisk stuerum til opbevaring af fortøjningsreb. Disse kan tilgås uden at skulle åbne lugen i toppen. De brede flader agter på begge sider af påhængsmotoren fungerer som behagelige badeplatforme og giver nem adgang fra anløbsbroen, samt praktiske ståpladser for lystfiskere. Danmarkspremiere - se den i vor udstilling!

Svendborg·man.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Campion 595iSC Allante

Campion 595iSC Allante

239.000 kr.

Allante 595iSC er en alsidig runabout designet med komfort i tankerne. Båden har en sportskabine med dobbeltdør, opbevaring og belysning, som er perfekt til afslapning eller omklædning. En svømmeplatform i fuld bredde på agter siden med nedsænkede trin og et tilgængelig skitræk i rustfrit stål til vandsport som gør dig klar til en hel dag med sjov i solen. Båden har yderligere en extended badeplatform som er perfekt hvis der skal bades eller dyrkes vandsport. Gennemgang i midten fra agter og oplukkelig vindspejl foran så man kan komme i land fra begge ender. Båden er i meget fin stand den har kun sejlet 265 timer i alt, motor er klargjort så båden er lige klar til at sejle med. Kontakt os for fremvisning, båden henstår i ekstern lagerhal. NB! Flere af billederne er fra arkiv og fra Campion Marines galleri. Se Campion video her: https://www.youtube.com/watch?v=bo8GmVbjg5w

Svendborg·man.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Pioner Multi III Centerkonsol

Pioner Multi III Centerkonsol

225.000 kr.

Det handler om at mestre udfordringerne til søs, derfor har Pioner fabrikken videre udviklet den nok så berømte Pioner Multi til en ny version Multi III. Den er betydelig mere rummelig. Båden henvender sig både til professionel erhvervsmæssig anvendelse, dykkere, lystfiskere, følgebåd for sejlklubber, transport af mange ting som ej er muligt med et almindeligt fartøj. Den sejler som en luftpudebåd i bølger og stabil at opholde sig ombord på. Vi er også leveringsdygtige i nye Brenderup trailer special udviklet til Pioner Multi III -kontakt os for tilbud.

Svendborg·man.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Yamarin 60 DC

Yamarin 60 DC

349.000 kr.

Et guldæg - Særdeles flot og veludstyret daycruiser der fremtræder som ny. Endnu en lillesøster til flagskibet 88DC og 63DC - den helt nye Yamarin 60DC - en særdeles alsidig og sporty daycruiser. Ideel fritidsbåd, tur- og vandsportsbåd, mulighed for overnatning i rummelig kahyt for 2 personer og med sine 2.20m bredde kan den nemt trailes på plads i carport. Alt i alt en funktionel båd med et socialt cockpit med siddeplads til fem personer. Båden fremtræder virkelig meget flot og har kun sejlet 65 timer og der er meget ekstra udstyr og en tip top flot indregistreret trailer med til prisen. Båden sælges med 12 mdr. 100% reklamationsret. Se video her: https://www.youtube.com/watch?v=LsE2EQGJbBs

Svendborg·man.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Crescent 610 HT m. Yamaha 60HK 4takt indsprøjtning

Crescent 610 HT m. Yamaha 60HK 4takt indsprøjtning

147.000 kr.

Crescent 610 Hardtop m. 60hk Yamaha 4-takt/indsprøjtning - velsejlende og pålidelig familiebåd. Sættet er søsat 2008. Længde er 6.16 og bredde er 2.35. Sejlet 298 timer. Vi er 2. ejer siden 2020 og har sejlet ca. 50 timer. Båden er velholdt og sejler fantastisk. Brændstofforbrug er ca. 16ltr/time ved marchfart på 25knob. Der er opredning i stevn til 1 voksen og 2 børn og opredning bagerst til 1 voksen. Båden er altid vasket og skyllet igennem - efter sejlturen. Filtre, olie og anoder er skiftet hvert år. Motor har fået ny tandrem i 2022/ved 265 timer. Vi har fået installeret Raymarine Axiom 9RV navigation, og RealVision hæktransducer med NMEA2000 - så motordata kan aflæses på kortplotter. Vægt er 750kg. Intern brændstoftank på 125ltr. 2 batterier (start+forbrug). Godkendt til 6 pers. Redningsveste, campingblus, gryder, fortøjninger osv. medfølger. 1300kg Brenderup Bådtrailer medfølger, som er synet juni 2020. Vi har fået smag for sejlads - og har derfor købt noget større - og skal derfor af med hende her. Båden befinder sig ved Bogense, Nordfyn. Har du spørgsmål - så bare skyd løs.

Bogense·søn.·

Fremhævet
Finnmaster Husky R6

Finnmaster Husky R6

465.000 kr.

Husky R6 En del af Finnmasters alu serie, der er skiller sig ud ved at være både, der egner sig særdeles godt, som arbejds -eller fiskebåde. Det er til dig der har brug for solide praktiske løsninger, der virker - hele året ! Her er masser af stuveplads, et dejligt højt fribord og et stort og højt vindspejl. Så med en Husky R6 får du en meget søstærk og velsejlende båd, der har mange anvendelsesmuligheder. Kvaliteten er i top hele vejen rundt, lige fra de vand- og smudsafvisende sæder til den vedligeholdelses fri aluminiums dørk. Dette er en båd der appellere til at tage gutterne eller drengene med på tur, enten for at få smilet frem i høj fart, men også en båd der indbyder til, at sejle tæt forbi Møns klint, for at få de flotte kalkformationer taget helt ind. Ydermere er det også en båd, der med sine mange praktiske løsninger, gør det nemt at overbevise "fru kommende bådejer", om at dette er båden, alle de nye oplevelser skal opleves fra! Monterer den fx. med en energifyldt Yamaha VMAX SHO VF150XA - 470.000,- Hos Finnmaster har de designet, konstrueret og produceret både på deres værft i Finland i over 25 år. I løbet af disse år har de arbejdet hårdt med at udvikle smarte løsninger som eksempelvis indebærer, at du altid har steder at gemme fendere væk blot sekunder efter, at du har kastet los. Du skal heller ikke flytte på puderne, når du vil gemme noget i opbevaringsrummene. De kalder deres koncept Smart Design. Det betyder, at de skræddersyr formularen til indholdet for at gøre livet til søs nemmere – uanset hvad du bruger din båd til! Disse løsninger bidrager ikke blot til at binde gennemtænkte og praktiske detaljer sammen med flot og moderne design. De betyder frem for alt, at såvel den kompetente kaptajn som den nysgerrige nybegynder kan få sig nogle vidunderlige oplevelser på havet.

Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

Corsiva 650 Tender - 2000 watt Elmotor/Udstyr

Corsiva 650 Tender - 2000 watt Elmotor/Udstyr

249.900 kr.

Uhørt meget plads og luksus! Unik model, med EKSTRA meget bredde! Corsiva 650 Tender er blandt kanalsejlernes favoritter. Inkl i dette tilbud er en 2000 watt el-motor inkl. batteripakke. Nu har du muligheden for at sejle grønt. Den perfekte sammensætning for dig som ønsker, blive elektrisk sejlende - og er begrænset af sø/kanal område hvor dette er krav. Her er en båd hvor hele familien og alle vennerne kan mødes og være sammen til et glas vin, uden at skulle tænke på håndsprit, PCR test og mundbind. Her er god plads til at alle kan sidde og ligge godt under sejladsen, imens fx. Flakfortet ud for Refshaleøen og Prøvestenen nærmer sig. Det er også modellen der vælter, konkurrenterne fra bl.a. Maxima og Carisma omkuld i både, pris, design og kvalitet. Denne Tenderbåd vil man virkelig gerne ses i! Båden er helt speciel på stort set alle områder. Den bruger en påhængsmotor gemt i "motorrummet" som fremdrift og kan leveres med et motor-program strækkende sig fra 6 HK og helt op til 60 HK og endda EL, hvis du er med på den grønne bølge. Båden er udstyret med høj kaleche (cabin-flat), Sunset Diamante Hynder, Solseng i front, Badestige, LED Lys, Rat, Teleflex-styring, Solhynde på agterdæk, teaklook på dørk, teaklook på badeplatform, fenderreb og meget meget mere. Båden er karakteseret ved at have et meget æstetisk design og ikke mindst performance! Båden er fyldt med detaljer fra top til bund - og udstyrs mulighederne er mange - tjek linket. Båden bygges til DIG - du bestemmer farver, hynder, udstyr osv. osv. Leveringstiden er ca. 8-10 uger pt. fra bestilling, til vi har den klar til levering. Det varierer dog alt efter sæson. Bemærk i øvrigt bådens kæmpe integrerede badeplatform! Ydermere er denne båd med sit høje fribord et særdeles sikkert faretøj, hvis man har mindre børn. Du har ligeledes mulighed for at tilkøbe bord, så man har muligheden for at sidde hele familien og nyde et bid brød. God stor solplatform agter, hvis man ønsker at brune sig lidt i solen. En absolut unik båd som SKAL ses og opleves! Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både.. Det er også muligt at opgradere til en større motorpakke. Haibo R500S - 4.000 Watt motor inkl. standard batteripakke : 18.000 kr. Haibo R500S - 4.000 Watt motor inkl. udvidet batteripakke : 39.298 kr. Max HK: 60 Max Personer: 8

Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

Corsiva 565 New Age - 2000 Watt Elmotor/Udstyr

Corsiva 565 New Age - 2000 Watt Elmotor/Udstyr

179.900 kr.

Sejl grønt - køb elmotor! Nu er fremtiden klar... er du? Så kommer der en helt ny model på banen fra Corsiva - den hedder 565 New Age og i dette sæt med den helt nye Haibo 2000 watt elmotor. Mange kender 475 New Age og 595 Tender - dette er en kombination af begge dele. Dvs. masser af volumen fra 595eren og mulighed for en større motor da den sidder agter istedet for i en brønd. En perfekt båd til hygge og masser af sjov! Se det unikke design og alle de smarte detajler. Båden her har plads til hele 6 mand i fronten og 2-3 mand bag roret. Ønsker man det, kan man spise en let frokost eller nyde en øl rundt om det store bord. Alternativt kan bordet sænkes og man kan ændre hele fronten til en stor solseng. Dette giver også mulighed for overnatning for 2-3 personer. Båden er er proppet med lækket fabriksudstyr; Diamante hynder i Espresso, Styresystem, Sort indfarvet fenderreb, Cockpitbord, Solseng, komplet Cabin/Flat kaleche, Rustfri gasdæmpere, Teaklook på dørken, Quilted hynder (specialdesign), Komplet 12 volt el-installation, Badestige osv. osv. Denne båd kan blive din fra 1809,- på måned – finansiering tager 5 minutter og kan klares imens du er i forretningen. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Intender, Maxima, Carisma, Poca, Cresent, Coasterliner, Silver Yatch, Lifestyle eller andre tender både.. Bemærk båden på billederne er vist med Sunset hynder, båden er med de nye Espresso hynder. Det er også muligt at opgradere til en større motorpakke. Haibo R500S - 4.000 Watt motor inkl. standard batteripakke : 18.000 kr. Haibo R500S - 4.000 Watt motor inkl. udvidet batteripakke : 39.298 kr. Max HK: 60 HK Max Personer: 6

Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

Corsiva 625 Tender - 2000 watt Elmotor/Udstyr

Corsiva 625 Tender - 2000 watt Elmotor/Udstyr

269.900 kr.

Corsiva 625 Tender - nyt og mere eksklusivt design Inkl i dette tilbud er en 2000 watt el-motor inkl. batteripakke. Nu har du muligheden for at sejle grønt. Den perfekte sammensætning for dig som ønsker, blive elektrisk sejlende - og er begrænset af sø/kanal område hvor dette er krav. Velkommen ombord på denne raffinerede og ikke mindst smukke Tender fra Corsiva. Designet er helt nyt og hvilket resultat - den er blevet bred hvor der er brug for pladsen og agter afsluttes alle bådens linjer rigtig flot. Hvad er så nyt - udover den velkendte kvalitet som Corsiva normalt tilbyder? Designet er det første øjet fanger, men ombord ligger man især mærke til det høje fribord, der straks få forældre til mindre børn, til at føles sig sikre ombord, men også det faktum at der er blevet rigtig meget plads midtskibs. Rummene under sæderne er blevet meget mere regulære end på foregående modeller både i større og mindre modeller. Cockpittets solseng, der i udslået version minder om storbroderen Corsiva 650, er nu lavet i mindre faste hynder, der nu kan stues væk i båden rum - det er virkelig smart tænkt. Derudover er der helt nye og super eksklusive fortøjningsklamper og motorrumsblæseren er flyttet helt ud agter, for at give højere komfort i cockpittet. Centerkonsollen er lavet i et smukt design og er blevet tippet imod førerpladsen, således der kan monteres en stor kortplotter, som er nem aflæselig fra kaptajnens plads. Cockpittet består af den velkendte hestesko med bord centreret imellem langsiderne - helt i front er der monteret et rummeligt skuffekøleskab. uanset hver du befinder dig i cockpittet er der en kopholder og et godt hjørne at sidde sig til rette i. De ekstra pyntepuder er lækre og puffede og kan naturligvis flyttes til hvor det måtte ønskes. Over motorhjelmen er der yderlig en solplads, eller bare et sted at chille. Båden kommer med en god sprayhood, hvor der sagtens kan sidde en person på 185-190 cm under, uden at skulle bukke hovedet. Som en ekstra lækker detalje leveres denne introduktionsbåd med en komplet camperkaleche, der er i fuld ståhøjde. Denne giver adgang fra bagenden, når båden er fuld aflukket og lukker helt ud bag hynden på motorhjelmen - det skaber et utroligt stort rum under tag. Er I afsted på de helt varme sommerdage, så kan siderne helt eller delvist afmonteres for så at have virkning som en Bimini. Denne model kan finansieres fra lige over 2.800,- månedlig - det er virkelig værd at kaste en tanke efter. Det er også muligt at opgradere til en større motorpakke. Haibo R500S - 4.000 Watt motor inkl. standard batteripakke : 18.000 kr. Haibo R500S - 4.000 Watt motor inkl. udvidet batteripakke : 39.298 kr.

Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

Ryds 620 DC - 115 HK Suzuki/Udstyr

Ryds 620 DC - 115 HK Suzuki/Udstyr

134.900 kr.

Ryds 620 DC - kvalitetsbåd i 20 fods størrelsen til fantasi pris. Anvisningssag - sælges for kunde. Superfin Ryds 620 DC fra 2006 sælges her til en superpris. Båden fremstår i ekstremt fin stand ude som inde! Dette er en båd der er meget i stil med Askeladden 605 Explorer og Coaster 600 DC. Båden er udstyret med en smidig Suzuki 115 HK med powertrim og alt kan næsten alt hvad hjertet begærer. Motoren har sejlet omkring 400 timer. Stort rummelig cockpit med cockpit bord, der kan klappes ind til halv størrelse og ikke mindst det nødvendige navigationsudstyr (kortplotter med transducer). I front har man kahytten med plads til 2-3 sovende personer. Stolene kan vendes imod agter sofaen, der ligesom stolene er betrukket i et tidsløst mørkt materiale, der er vand og smudsafvisende. I fribord er der aflægningsplads og under agtersofaen plads til at ligge lidt forskellige, som reb, fendere osv. Perfekt båd til familien der ikke blot ønsker en super familiebåd, men også den optimale båd til vandsport. Den fine 115 HK motor sørger ligeså for at det er muligt at have en superhastighed og samtidig et lavt støjtal. Mulighed for tilkøb af trailer - spørg salgspersonalet. Og kære nye ejer - lad nu være med at vente for længe - En Ryds båd aldrig at lave mærker i fliserne. OBS. Arkivbilleder, aktuelle båd er med en Suzuki motor - nye vil blive snarest. Båden kan besigtiges i Egå efter aftale med salgspersonalet.

Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

Coaster 600 BR - 150 HK Yamaha/udstyr

Coaster 600 BR - 150 HK Yamaha/udstyr

345.000 kr.

Coaster 600 BR - Den mest brugbare bowrider til det danske klima på markedet! Ekstra ordinær forårskampagne! Bestil nu og få en gratis Garmin 72SV Echomap m/transducer Båden er fabriksny og monteres med en brugt Yamaha F150 DETL. Motoren har sejlet 115 timer. Båden er bygget efter de bedste nordiske traditioner, og det ses tydeligt hele vejen rundt! Fra bagbord side træder man ombord via den indbyggede badestige og videre ind i båden, hvor man træder ind på glasfiber-bænken og videre ind i det rummelige cockpit. Indretningen er baseret på netop det, som de flester kunder efterspørger - flexibilitet og gode løsninger! Bemærk bl.a. at der i denne fine bowrider er hele 3 sovepladser (1 under dæk i bagbord side og 2 superfine sovepladser agter når solsengen omdannes. Bemærk båden er vist med lyse hynder - båden har de nye farver Bagsædet går hele vejen på tværs, og her er der plads til 3-4 voksne. Hynderne er af god kvalitet og med klassisk nordisk look. I bagbord side fortsætter båden med en 1½ personers siddeplads, hvor ryggen kan vippes. Dette giver mulighed for at sidde omkring et bord, og ikke mindst tilfører det også muligheden for at omdanne hele området til en solseng / ekstra lille opredning. Førersædet er drejbart - og ikke mindst et godt solidt formstøbt sæde. I fronten har du 4 fine siddepladser, og de fine trin i midten samt det åbne søgelænder giver en helt og aldeles sikker adgang! Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv.. Bemærk: Arkiv billeder Max Personer: 6 Max Motor: 175 HK (eller VMAX 175) Denne båd kan blive din fra 3454,- på måned – finansiering tager 5 minutter og kan klares imens du er i forretningen.

Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Merry Fisher 1095 Cruiser  - 2X300 HK Yamaha/Udstyr

Jeanneau Merry Fisher 1095 Cruiser - 2X300 HK Yamaha/Udstyr

1.649.900 kr.

MERRY FISHER 1095 Cruiser 2019 - loaded med udstyr! Spar over 500.000 kr. i forhold til en ny! - Anvisningssalg sælges for kunde - Drømmer du om et liv på havet, fyldt med gode sommer timer og nye bekendtskaber. Ombord på denne flotte og yderst luksuriøse Weekend Cruiser fra Jeanneau, kan du skabe minder for livet. Minder som du kan skabe med din familie, venner og bekendte. MERRY FISHER 1095 er det perfekte valg til dig som ønsker en lille yacht. Fordelt på 11 meter får du hele 3 kahytter, som rummer overnatning til 6 gæster, et badeværelse med toilet og bad som har varmtvandsystem, samt et kæmpe fællesareal i salonen. I salonen er tre af hovedelementerne for weekendturen - Kaptajnstolen, sofagruppen og køkkenet. Lidt for alle, så at sige. Cruiser versionen har en af de mest hyggelige og behagelige saloner at opholde sig i. Lysindfaldet er betagende og vinduespartierne byder på et godt udsyn. Skabt til det afslappende havnemiljø, hvor du formår at være en del af omgivelserne, selv når du er indenfor. Når aftenen nærmer sig og solen så småt går ned, kan du tænde for al ambiente belysningen ombord. Her får du lyst hele salonen, kahytter, badeværelse m.m. op. Gennemført luksus... Sejlads har aldrig før været en så stor fornøjelse - og med så meget luksus ombord! MERRY FISHER 1095 Cruiser har alle kvaliteterne fra søsterbåden MERRY FISHER 1095, bla. interiørvalget, den store lyse kabinefornemmelse, de moderne linjer i cockpittet, de mange indretnings-muligheder og ikke mindst skroget der trods sin størrelse, er lavet til high performance præstationer og manøvrering på vandet, er nogle af fordelene ved komfortniveauet på MERRY FISHER linjen. Udstyrslisten er lang... Der er brugt mange penge og timer på at skabe det perfekte sommerhus på vandet til den kræsne ejer, som elsker kvalitet og anvendelighed. Denne lille yacht er drevet af 2x 300 HK Yamaha maskiner, som i fremadgående sejlads planer nemt, og kan sejle op mod 37 knob! Båden ligger i vandet og kan besigtiges efter aftale med salgspersonalet. Du kan blive den næste ejer af denne flotte Jeanneau Merry Fisher 1095 allerede i dag! Tilkøb af havnestativ til båden kan tilkøbes for 15.000 kr.

Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

Finnmaster Husky R7

Finnmaster Husky R7

535.000 kr.

HUSKY R7 - hvem vil ikke gerne have sådan en fed båd? Det har aldrig været nemmere at udforske de danske farvande som med Husky R7, både er rolig og stabil. I Finnmaster Husky R7 får du en alsidig bow-rider, hvor alle dine passagerer sidder sikkert beskyttet bag den høje forrude. I tilfælde hvor vejret vender ligger kalechen smart gemt væk, for at være let tilgængelig hvis regnen alligevel overrasker dig. Med det åbne fordæk med sin smarte fenderopbevaring, komfortable stole og en kæmpe stor U-formet sofa, som let omdannes til en stor solterrasse, er Husky R7 simpelthen den perfekte båd at bruge en dag på havet i – med hele familien eller alle vennerne! Der er god plads til, at der kan indtages frokost ombord og der kan endda hygges på de sene aftentimer i havnen, med blot at sidde lavmeldt og se på alle menneskerne og aktiviteterne i havnen. R7 anbefales at sejle med en motor på min. 150hk og maks. 200hk Pris monteret med Yamaha VMAX SHO VF175XA - 530.000,- Hos Finnmaster har de designet, konstrueret og produceret både på deres værft i Finland i over 25 år. I løbet af disse år har de arbejdet hårdt med at udvikle smarte løsninger som eksempelvis indebærer, at du altid har steder at gemme fendere væk blot sekunder efter, at du har kastet los. Du skal heller ikke flytte på puderne, når du vil gemme noget i opbevarings rummene. De kalder deres koncept Smart Design. Det betyder, at de skræddersyr formularen til indholdet for at gøre livet til søs nemmere – uanset hvad du bruger din båd til! Disse løsninger bidrager ikke blot til at binde gennemtænkte og praktiske detaljer sammen med flot og moderne design. De betyder frem for alt, at såvel den kompetente kaptajn som den nysgerrige nybegynder kan få sig nogle vidunderlige oplevelser på havet.

Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Merry Fisher 695 Serie 2 - 115 HK Yamaha/Udstyr

Jeanneau Merry Fisher 695 Serie 2 - 115 HK Yamaha/Udstyr

539.900 kr.

Den NYE dynamiske Merry Fisher 695 serie2 er en "multi-use" cruiser - ideel til maritime opgaver, fiskeri og ikke mindst afslapning med familie og venner. Kampagne - KUN 1 tilbage til 2024 sæsonen! Som noget helt unikt, har Bluebay konfigureret denne båd med en lang række af de fedeste og mest populære udstyrsoptioner og givet den tilnavnet Bluebay Edition. alt er nøje udvalgt, med det formål at skabe den lækreste og mest komfortable løsning til dig, som elsker at sejle. Udover det altid høje niveau af udstyr, båden er bestilt med, får du blandt andet Nordic Edition pakken, U-sofa i cockpittet inkl. solseng, udvidet badeplatforme, trykvandssystem med håndvask og bruser, marinetoilet med holding tank, og dobbelt seng i kahytten. 695eren med det nye og meget innovative layout, er stor nok til ture på det store åbne vand, eksempelvis hvis du vil krydse Østersøen eller på inspektionstur til en vindmøllepark. Sejl trygt afsted, velvidende at du er godt beskyttet mod vejr og vind ombord på denne cruiser - også når de andre lyst - og erhvervsbåde vender stævnen hjemad. På agterdækket kan siddegruppen nemt omdannes til mere praktisk formål, idet fribordet er højt og derved sikkert at læne sig op ad, hvis noget skal trækkes ombord eller hvis der skal arbejdes med montage arbejde vedsiden af et objekt. Båden her, er godkendt til 175 HK og med den motorstørrelse vil man typisk ligge på 35-38 knob på toppen. Cruisefarten på 16-19 knob i timen, kræver mindre end 20 liter brændstof i timen. Desuden er 695eren inkl. 175hk motor, stadig en båd der lovligt kan fragtes på en 2500kg trailer, så den billigt kan medbringes til forskellige opgaver på tværs af landet. Merry Fisher serien adskiller sig generelt fra alle konkurrenterne, ved at have store vinduer med rigtigt godt overblik over hele båden. Derudover giver den også en særlig fornemmelse af, at have masser i luft og rum at udfolde sig på, i det fine styrehus, mår I rejser ud til opgaverne. Desuden kommer man sikkert rundt på båden ved hjælp af de mange meter søgelænder og gribelister der er monteret over alt på denne multianvendelige arbejdshest. Der er god plads på begge sider af styrehuset til at komme fra agterdækket og frem til stævnen når man eksempelvis skal fortøjer eller ligge til et større skib, platform eller offshore vindmølle. Båden kan blive din til overtagelse - så du er sejlklar til 2023 sæson. Denne båd er interessant for jer, der kigger på Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, Sting, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både til maritimt brug.

Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

Coaster 600 DC CARBON EDT m/175hk og udstyr

Coaster 600 DC CARBON EDT m/175hk og udstyr

339.900 kr.

Coaster 600 Carbon Edition - Spækket med udstyr og massive 175 hk Anvisningssalg - sælges for kunde. Båden er bygget efter de bedste nordiske traditioner, og det ses tydeligt hele vejen rundt! Fra bagbord side træder man ombord via den indbyggede badestige og videre ind i båden, hvor man træder ind på glasfiber-bænken og videre ind i det rummelige cockpit. Indretningen er baseret på netop det, som de fleste kunder efterspørger - fleksibilitet og gode løsninger! Bagsædet går hele vejen på tværs, og her er der plads til 3-4 voksne. Hynderne er af god kvalitet og med klassisk nordisk look! Bag bagsædet er der en kaleche-garage, og det gør letheden i op- og nedtagning af kaleche til en leg. I bagbord side fortsætter båden med en 1½ personers siddeplads, hvor ryggen kan vippes. Dette giver mulighed for at sidde omkring et bord, og ikke mindst giver det også muligheden for at omdanne hele området til en solseng / ekstra opredning. Førersædet er drejbart - og ikke mindst et godt solidt formstøbt sæde! Incl. i prisen har denne båd høj kaleche, køleskab, solhynde på dæk, solseng i cockpit, u-sofa, bord i cockpit, teak look på dørk og meget meget mere. Dette er den helt rigtige båd, hvis du har været på jagt efter en Askeladden 605 Explorer. Båden her er nemlig en videreudvikling af netop den model! Denne Coaster har sejlet knap 65 timer og er loaded med lækkert udstyr som grå foamdørk, horn, vandudskiller, komplet landstrømspakke, Garmin 7" kortplotter og bundmaling. Der er mulighed for at tilkøbe en solid og næsten ny Brenderup 24 fods 2500 kg trailer til kr. 29.900,- (sælges ikke separat). Dette er den perfekte båd at lave en finansiering på - her kan du blive sejlende for et beskedent beløb pr. måned - spørg os gerne, så sammensætter vi en finansiering der passer til jeres økonomi. OBS - arkivbilleder - nye billeder kommer snarest båden ankommer hertil. Yderst attraktiv at finansiere - kan blive din fra kr. 3485,- månedlig - vi kan ansøge om finansiering imens du/I er i forretningen - det tager kun 5 min. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv..

Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

Luffe 37 - Velsejlende sejlbåd i høj kvalitet

Luffe 37 - Velsejlende sejlbåd i høj kvalitet

275.000 kr.

Luffe 37 - Danskbygget kvalitetsbåd med ferskvandskølet Volvo Penta 2002 dieselmotor. Luffe 37 er en velsejlende sejlbåd, der stadig har god komfort. Dette eksemplar har flere medfølgende sejl, hvor det ene storsejl næsten ikke er brugt, oliefyr fra 2016, ferskvandskølet dieselmotor og meget mere. Denne Luffe 37 er indrettet med grummeligt cockpit med nem adgang til dæk. Salon med pantry, stikkøje og siddegruppe med to gode sovepladser. I stævnen er der en dobbeltseng og særskilt rum med vask og toilet. Båden har god opbevaringsplads. Skrog og bund fremstår pænt og i god stand. Motoren er en Volvo Penta 2002 dieselmotor. Den er ferskvandskølet og er løbende serviceret og vedligeholdt af nuværende ejer. Membranen blev skiftet i 2021. Alle forsejl er med karabinhager. Nuværende ejer har ejet båden siden 2010. Er denne Luffe 37 interessant? Se udstyrslisten herunder eller kontakt CP Bådformidling for yderligere information.

Kalvehave·lør.·CP Bådformidling

Quicksilver Activ 755 Weekender

Quicksilver Activ 755 Weekender

629.000 kr.

Quicksilver Activ 755 Weekend , Motorbåd, årg. 2021, 24 fod, 4 sovepladser, 250 hk , Mercury V8, benzin, motorårgang: 2021, saltvandskølet, udenbordsmotor, skrog: glasfiber, bredde 2,85, dybde 0,5, hjemhavn: Nyborg, lækker weekendbåd til salg, sælges på grund af tidsmangel den er købt sidste år og har ligget i vand sommer 2022 og 5 uger i år den har være opbevaret i bådtelt vinter over, den har alt i udstyr, og har kun sejlet 5 timer ! ny pris ca. 850.000,- stor lys kabine i stævn, og stor køje under cockpit gulvet, toilet med håndvask, og en masse opbevaringsplads Udstyr: Smart edition pakke med solindsats fordæk, gardiner, el ankerspil, tagluge, køleskab, l-sofa udvidelse i agter, sø toilet, elektrisk trim flaps, Lindstrøm, solindsatshynder i cockpit, gaskomfur, led belysning inde og ude, fortøjningssæt m fender, komplet kaleche med sider, hull colour darki grey, bowpropel, 3 batterier, motorlås, Garmin echomap 92sv UHD m GT56 UHD-TM + søkort, rustfri plov anker med bly tov, badeplatformudvidelse , eva deck, brandslukker, service overholdt, vesselview mobile, ActiveTrim, cockpitbruser

Årslev·fre.·

Fremhævet
Galeon 300 FLY

Galeon 300 FLY

1.999.950 kr.

Galeon 300 Fly - Nomineret til European Powerboat Of The Year ! Galeons mindste flybridge båd er Galeon 300 Fly. Denne 30 fods cruiser er designet til at have bedst tænkelige sejl-egenskaber i al slags vejr. Både skrog og dæk er fremstillet ved brug af infusions teknologi som giver et ekstremt stærkt skrog med mindst mulig vægt. Det har direkte indflydelse på motorens ydelse, der bliver mere kontant og har et relativt lavt brændstofforbrug. Når du border denne 30 fods Galeon, mødes du først af et stort soldæk. Her er der så god plads, at du nemt kan håndtere bagage, badedyr eller andet pladskrævende udstyr eller aktiviteter. Tager du trappen op, kommer du til den lækre flybridge der rummer solplads og en bænk til kaptajnen og 2 passagerer. Fra agterdækket kan du gå gennem en velproportioneret dør. Her findes kabinen hvor der er et dejligt stort pantry, med direkte adgang til den luksuriøse siddegruppe - og saloonens kaptajn plads. Fra kabinen er der adgang til kahytten, her er både god rummelighed og ståhøjde - en luksus som ikke mange 30 fods flybridge både kan byder på. Her findes 2 skønne dobbeltsenge samt et regulært badeværelse. Trænger nogen iblandt besætningen til sol og frisk luft, kan du sende dem ud på solpladsen i fronten af båden - med 2 skønne madrasser på kahyttens tag, er der mulighed for timevis af solbadning. Der kan vælges forskellige interiør designs, smukt egetræ eller varm valnød. Båden kan leveres både med twin- eller single motor installation og i diesel- eller benzin udgave efter kunde ønske. Når du køber en Galeon, køber du en custom made yacht. Med kyndig rådgivning fra Bluebay Marine og Galeons design-team sammensættes båden 100 % efter dine ønsker.

Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

Sting 485 S

Sting 485 S

149.900 kr.

Denne båd byder velkommen til en masse glæde på vandet! Med en STING 485S får du en højkvalitets konsol båd der byder på gode sejlegenskaber og et særdeles pænt udseende. Båden er godkendt med op til 5 mennesker. Pladsen i cockpittet er god, og med vipbar ryglæns funktion i styresædet giver det gode muligheder i henhold til at skabe både førersæde, men samtidig solplads! Ude i boven er der stort friområde, og her har man givet mulighed for badning fra fronten. Med de store pæne metallic rails på siderne har man god sans for tryghed når man bevæger sig rundt på båden. Langs siderne er der en gummi liste. I agter findes der badeplatforme, samt badestige. Disse er med som standardudstyr til båden. Den perfekte starter båd til jer som gerne vil lære at sejle! Især grundet bådens størrelse, blandet med de muligheder den byder på! Max personer: 5 Max motor: 60HK Yamaha F50HETL til kr. 158.400,- Yamaha F60FETL til kr. 168.800,-

Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

NY NORSK IBIZA 601 50HK

NY NORSK IBIZA 601 50HK

359.800 kr.

NYHED FRA NORSKE IBIZA MODEL 601. Sublim båd i den kendte IBIZA kvalitet, højt fribord gør den sikker at opholde sig i, den er naturligvis med IBIZA boats varemærke med ekstra chine som gør den meget sidestabil, ligesom planingstærsklen stort set er elimineret, kommer med høj camperkaleche kaleche, solseng, rustfri rælings, bov stige og komplet EVA foamteak pakke, den sejler 20 knob med 50HK -  en hybrid mellem flere typer både, ring og hør om leveringsterminer på IBIZA bådene

Beder·fre.·Baadhuset A/S

Fremhævet
Jeanneau Cap Camarat 7.5 CC

Jeanneau Cap Camarat 7.5 CC

597.000 kr.

CAP CAMARAT 7.5 CC SERIE 2 - ELEGANT, RAFFINERET & SPORTY! Med denne Cap Camarat 7.5 Serie 2 fortsætter JEANNEAU med at udvikle Cap Camarat-rækken med finnesse. Med et storslået skrog designet af M. Peters og en amerikansk stil-konsol, leverer Cap Camarat CC Serie 2 en sensationel præstation. Med en klar udsigt til horisonten, et ergonomisk instrumentbræt, et velovervejet layout, en solseng og meget mere, er hun simpelthen uimodståelig. En fornøjelse at sejle, og hun er også udstyret med let bevægelse omkring båden. Elegant, raffineret, sporty er Cap Camarat CC Serie 2 en åben invitation til at komme væk.

Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

Finnmaster S5

Finnmaster S5

295.000 kr.

Finnmaster S5 - Endnu en nyhed fra skandinaviens stærkeste værft Den store styrepult beskytter dine passagerer, når I sejler ud på nye eventyr på havet. Og takket være Smart Design-konceptet er der masser af stuverum og opbevaringsplads. Der er også placeret trapper rundt om i båden for at gøre det nemmere, når hele familien skal træde ombord. Sikkerhed og komfort prioriteres højt i Finnmaster S5 Modellerne i S-serien giver dig en fleksibel og alsidig båd, der altid er klar til eventyr på havet. Bådene er perfekte til transport men også et fantastisk værktøj til spontane fisketure eller til en dag på vandet med picnickurv og afslapning i fokus. S-modellerne er fyldt med Smarte Design-løsninger, der forenkler livet til søs. Modellerne er eksempelvis udstyret med praktiske stiger, der gør det nemt og sikkert at komme ombord for både børn og ældre. Desuden kan puderne forblive på plads, når du åbner lugerne til stuverummene, hvilket gør det betydeligt nemmere, når du hurtigt skal stuve noget af vejen eller bare ønsker at tage et tæppe, før solen går ned under horisonten. Finnmaster er indbegrebet af sublime sejlegenskaber, hvilket grunder i skrogets opbygning der er meget stift. Komforten ombord er altid høj, for Finnmaster bruger kun de bedste materialer uanset om det drejer sig om rustfri hængsler eller hyndematerialer. Med en Finnmaster kan du trygt tage på vandet - uanset hvad vejrudsigten siger. Bemærk at Yamaha / Finnmaster kombinationen har indbygget startspærre ! Med Yamaha F100LB er prisen: kr. 297.000,-

Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

Side:
af 3