Motorbåd

12
Galleri annoncer
Finnmaster Pilot 8 - 2 X F200 Yamaha/Udstyr

Finnmaster Pilot 8 - 2 X F200 Yamaha/Uds...

1.399.000,00

Finnmaster Pilot 8 - 2 X F200 Yamaha/Udstyr, MOTOR BOAT AWARD 2020 ? FINALIST. Vidste du at Finnmaster P8 gik videre som finalist, til det prestigefyldte MOTOR BOAT AWARDS 2020? P8 var nomineret i kategorien Wheelhouse og cockpit-Cruisere. Her er den ultimative familiebåd, der appellerer til at tage på weekendture og ferier - her er god plads til hele familien og hele Danmark og alle vores nordiske naboer, kan uden problemer besøges i denne højkvalitets båd. Agter-cockpittet indbyder til samvær omkring bordet om det gælder morgen- middag eller aftensmaden. Når I ankommer til en ny havn, bliver I fanget af mange misundelige blikke fra havnens mange tilskuere. Pilot 8 er Finnmasters største kabine-båd. En kompromisløs model bygget til et langt liv på havet. Uanset om du er på udkig efter en fiskekutter, en båd til udflugter eller en båd, hvor hele familien kan tilbringe natten ? så er dette båden for dig! Pilot 8 viser sine styrker med sit store cockpit i agterstavnen og med den rummelige styrekabine, hvor der er plads til fire personer, der sidder sikkert, varmt og komfortabelt ? uanset vejret! Kabinen har en kabys og i stævnen, udover betydelig opbevaringplads, er der et stort separat toilet samt sovepladser til fire voksne. Der er ikke noget som dårligt vejr ? kun dårlig beklædning. Dette ved vi alle her i det nordlige Europa. Af denne grund blev det endnu mere vigtigt for Finnmaster at udvikle modellerne i P-serien. Du kan se, at hele idéen bag denne serie er, at du ikke behøver at trække i flere lag tøj for at tage turen over bugten. P-serien er den kompromisløse modelserie, hvor alle modellerne har et rummelig agterdæk og en stor hytte med plads til dine nærmeste. Med et højt fribord kan hele familien bevæge sig frit ? og frem for alt ? sikkert ombord. Desuden, hvis du er eventyrlysten, er der plads til at binde både surfbrætter og kajakker på taget. Med kabine-bådene i P-serien kan du nyde de samme fordele, der tilbydes af åbne fritidsbåde. Store cockpits gør det muligt for dig at gøre alt, lige fra at gå ud til en fangstrejse til at spise middag med din familie. Når solen er på sit zenit, bliver cockpittet også det perfekte sted til solbadning og til at tage en dukkert. Hvis en dag på havet bliver længere end planlagt, er der masser af plads til at overnatte. Forenklet sagt ? frihed er det centrale punkt her! P-serien giver dig og din familie alle de oplevelser, du længes efter, når havet er på sit stærkeste! Kan også bestilles med Twin F150 (300 HK maskiner)på kampagne for kr. 1.349.900,- inkl udstyr. Enkelte billeder kan være arkiv billeder. Opdateret 26.05.2022 23:54:29.

8600 Silkeborg
i dag
Bluebay Marine A/S
Finnmaster Pilot 8 Twin

Finnmaster Pilot 8 Twin

1.265.000,00

Finnmaster Pilot 8 Twin, 0 fod, årg. 2021, 300 hk., MOTOR BOAT AWARD 2020 ? FINALIST. Vidste du at Finnmaster P8 er gået videre som finalist, til det prestigefyldte MOTOR BOAT AWARDS 2020? P8 er nomineret i kategorien Wheelhouse og cockpit-Cruisere. Præmieceremonien finder sted den 21. januar 2020 i Düsseldorf. Pilot 8 er Finnmasters største kabine-båd. En kompromisløs model bygget til et langt liv på havet. Uanset om du er på udkig efter en fiskekutter, en båd til udflugter eller en båd, hvor hele familien kan tilbringe natten ? så er dette båden for dig! Pilot 8 viser sine styrker med sit store cockpit i agterstavnen og med den rummelige styrekabine, hvor der er plads til fire personer, der sidder sikkert, varmt og komfortabelt ? uanset vejret! Kabinen har en kabys og i stævnen, udover betydelig opbevaringplads, er der et stort separat toilet samt sovepladser til fire voksne. Der er ikke noget som dårligt vejr ? kun dårlig beklædning. Dette ved vi alle her i det nordlige Europa. Af denne grund blev det endnu mere vigtigt for Finnmaster at udvikle modellerne i P-serien. Du kan se, at hele idéen bag denne serie er, at du ikke behøver at trække i flere lag tøj for at tage turen over bugten. P-serien er den kompromisløse modelserie, hvor alle modellerne har et rummelig agterdæk og en stor hytte med plads til dine nærmeste. Med et højt fribord kan hele familien bevæge sig frit ? og frem for alt ? sikkert ombord. Desuden, hvis du er eventyrlysten, er der plads til at binde både surfbrætter og kajakker på taget. Med kabine-bådene i P-serien kan du nyde de samme fordele, der tilbydes af åbne fritidsbåde. Store cockpits gør det muligt for dig at gøre alt, lige fra at gå ud til en fangstrejse til at spise middag med din familie. Når solen er på sit zenit, bliver cockpittet også det perfekte sted til solbadning og til at tage en dukkert. Hvis en dag på havet bliver længere end planlagt, er der masser af plads til at overnatte. Forenklet sagt ? frihed er det centrale punkt her! P-serien giver dig og din familie alle de oplevelser, du længes efter, når havet er på sit stærkeste! Få den med Yamaha F200GETX+FL200GETX er prisen: 1.305.000,- Opdateret 26.05.2022 23:54:29.

8600 Silkeborg
i dag
Bluebay Marine A/S
Jeanneau Cap Camarat 12.5 WA

Jeanneau Cap Camarat 12.5 WA

2.498.000,00

Jeanneau Cap Camarat 12.5 WA, Cap Camarat 12.5 WA: Elegance og sporty linier! Den nye Cap Camarat 12.5 WA er i stand til let at sejle lange afstande ved hurtige "cruising-hastigheder" samtridig med, at der er optimal komfort ombord. Dette er den ideelle båd til sjov og fornøjelige dagsture, der kan sidde 10 ved bordet, og båden har 2 udvendige opholdsområder. Slap af i den komfortable cockpit salon agter, ved den integrerede kabys og på den generøse mellemstore sofa. De justerbare ryglæn gør det muligt at læne sig tilbage eller rykke sig frem på det elegante soldæk. Det lyse interiør boligareal er godt tilpasset til at tage på smukke familie-getaways og til at få sig en behagelig nattesøvn til 5 personer - med en salon der kan transformere sig til en privat hytte og en dobbelt-køje i agter-kahytten, som også indeholder et rummeligt hovedrum med separat bruseniche. Pris monteret med Yamaha 3x300 SBW (LF+F300XSB+F300USB) - DKK 2.444.000 Max HK: 900 (2x 450 / 3x 300) Max personer: 10 Opdateret 26.05.2022 23:54:29.

8600 Silkeborg
i går
Bluebay Marine A/S
Finnmaster Pilot 8 - 2 X F150 Yamaha/Udstyr

Finnmaster Pilot 8 - 2 X F150 Yamaha/Uds...

1.349.900,00

Finnmaster Pilot 8 - 2 X F150 Yamaha/Udstyr, MOTOR BOAT AWARD 2020 ? FINALIST. Vidste du at Finnmaster P8 gik videre som finalist, til det prestigefyldte MOTOR BOAT AWARDS 2020? P8 var nomineret i kategorien Wheelhouse og cockpit-Cruisere. Her er den ultimative familiebåd, der appellerer til at tage på weekendture og ferier - her er god plads til hele familien og hele Danmark og alle vores nordiske naboer, kan uden problemer besøges i denne højkvalitets båd. Agter-cockpittet indbyder til samvær omkring bordet om det gælder morgen- middag eller aftensmaden. Når I ankommer til en ny havn, bliver I fanget af mange misundelige blikke fra havnens mange tilskuere. Pilot 8 er Finnmasters største kabine-båd. En kompromisløs model bygget til et langt liv på havet. Uanset om du er på udkig efter en fiskekutter, en båd til udflugter eller en båd, hvor hele familien kan tilbringe natten ? så er dette båden for dig! Pilot 8 viser sine styrker med sit store cockpit i agterstavnen og med den rummelige styrekabine, hvor der er plads til fire personer, der sidder sikkert, varmt og komfortabelt ? uanset vejret! Kabinen har en kabys og i stævnen, udover betydelig opbevaringsplads, er der et stort separat toilet samt sovepladser til fire voksne. Der er ikke noget som dårligt vejr ? kun dårlig beklædning. Dette ved vi alle her i det nordlige Europa. Af denne grund blev det endnu mere vigtigt for Finnmaster at udvikle modellerne i P-serien. Du kan se, at hele idéen bag denne serie er, at du ikke behøver at trække i flere lag tøj for at tage turen over bugten. P-serien er den kompromisløse modelserie, hvor alle modellerne har et rummelig agterdæk og en stor hytte med plads til dine nærmeste. Med et højt fribord kan hele familien bevæge sig frit ? og frem for alt ? sikkert ombord. Desuden, hvis du er eventyrlysten, er der plads til at binde både surfbrætter og kajakker på taget. Med kabine-bådene i P-serien kan du nyde de samme fordele, der tilbydes af åbne fritidsbåde. Store cockpits gør det muligt for dig at gøre alt, lige fra at gå ud til en fangstrejse til at spise middag med din familie. Når solen er på sit zenit, bliver cockpittet også det perfekte sted til solbadning og til at tage en dukkert. Hvis en dag på havet bliver længere end planlagt, er der masser af plads til at overnatte. Forenklet sagt ? frihed er det centrale punkt her! P-serien giver dig og din familie alle de oplevelser, du længes efter, når havet er på sit stærkeste! Kan også bestilles med Twin F200 (400 HK maskiner). Enkelte billeder kan være arkiv billeder. Opdateret 26.05.2022 23:54:29.

8600 Silkeborg
i går
Bluebay Marine A/S
Inter 7200 Combi fra 2006

Inter 7200 Combi fra 2006

395.000 kr.

Inter 7200 Combi fra 2006, Andet mærke, 23 fod, årg. 2006, Yanmar motor, 125 hk., Diesel, Norsk kvalitetsbåd Inter 7200 Combi fra 2006. 120 hk. Yanmardiesel ca. 1300 timer , efterset i 2022. 2 sovepladser. Kabys med kogeplader, vask og køleskab. Styrehus med 2 stole. Plotter ( fra 2022) , ekkolod ( fra 2022 ) , autopilot og vhf. Toilet ( fra 2022 ) med håndvask, trykvand og holdingtank. Hydr. Styring ude og inde. Elektrisk spulepumpe og lænsepumpe. Stativ for motor til slæbejolle. Henv. Leif telefon 30523635.

9850 Hirtshals
ons.

Jeanneau Cap Camarat 10.5 WA

1.521.000,00

Jeanneau Cap Camarat 10.5 WA, Cap Camarat 10.5 WA: Elegance og sporty linier! Den nye Cap Camarat 10.5 WA er i stand til let at sejle lange afstande ved hurtige "cruising-hastigheder" samtridig med, at der er optimal komfort ombord. Dette er den ideelle båd til sjov og fornøjelige dagsture, der kan sidde 10 ved bordet, og båden har 2 udvendige opholdsområder. Slap af i den komfortable cockpit salon agter, ved den integrerede kabys og på den generøse mellemstore sofa. De justerbare ryglæn gør det muligt at læne sig tilbage eller rykke sig frem på det elegante soldæk. Det lyse interiør boligareal er godt tilpasset til at tage på smukke familie-getaways og til at få sig en behagelig nattesøvn til 4 personer - med en salon der kan transformere sig til en privat hytte og en dobbelt-køje i agter-kahytten, som også indeholder et rummeligt hovedrum med separat bruseniche. Pris monteret med Yamaha XTO375U-RIGG + XTO375U-RIGG - DKK 1.829.000 Max HK: 750 Max personer: 10 Opdateret 26.05.2022 23:54:29.

8600 Silkeborg
tir.
Bluebay Marine A/S

Inter 7200 Combi

395.000 kr.

Inter 7200 Combi, Andet mærke, 23 fod, årg. 2006, Yanmar motor, 120 hk., Diesel, Inter 7200 . Norsk kvalitetsbåd fra 2006. 120hk. Yanmardiesel fra 2006 efterset i 2022. 2 sovepladser. Kabys med kogeplader,vask og køleskab. Styrehus med 2 stole . Plotter ( fra 2022) ekkolod ( fra 2022) , autopilot, og vhf . Toilet( fra 2022) med håndvask , trykvand og holdingtank. Hydr. Styring ude og inde elektrisk lænsepumpe og spulepumpe . Stativ til motor for slæbejolle . Henv. Leif telefon 30523635 .

9850 Hirtshals
20. maj.

Inter 720 Combi .

Sælges

Inter 720 Combi ., 23 fod, årg. 2006, Yanmar motor, 125 hk., Diesel, Inter 7200 Combi ,norsk kvalitets båd sælges. Yanmardiesel 120/125 hk. Efterset i 2022. 2 sovepladser, kabys med kogeplader , vask og køleskab. Styrehus med 2 stole. Plotter ( fra 2022) . Ekkolod ( fra 2022). Autopilot og vhf. Hydr. styring ude og inde . Elektrisk lænsepumpe og spulepumpe.Stativ til motor for slæbejolle. Henvendelse. Leif. Telefon 30523635.

9850 Hirtshals
19. maj.

Motorbåd

395.000 kr.

Motorbåd, Andet mærke, 23 fod, årg. 2006, Yanmar motor, 125 hk., Diesel, Motorbåd. Inter 7200 fra 2006, 125 hk. Yanmardiesel 2006. Cerviseret 2022. Lukaf med 2 sovepladser , toilet med håndvask, kabys med elkomfur , vask og køleskab. Styrehus med 2 stole. Plotterog ekkolod ( nyt 2022) . Autopilot , hydr. styring ude og inde . Ellænsepumpe og spulepumpe.

9850 Hirtshals
18. maj.

Hus/ motorbåde medmotorbåter er

249.000 kr.

Hus/ motorbåde medmotorbåter er, 49 fod, årg. 1967, 500 hk., Diesel, Motorbåd og husbåd i ét. God massivt hårdttræsbåd, tidligere shuttlebåd, der er startet til en husbåd. Gamle og nye bilder. Meget er gjort, hvilket efterlader arbejde med, at den næste ejer kan skabe sit eget design og løsninger. Motor og gear fra 1996, MAN V10 twin turbo med ferskvandskøling på motor og intercooler. Kaptajnens kabine er fuldstændig isoleret og skal indrettes efter dine egne ønsker. Toilet er allerede i bagkabinen. Badeplatform er fantastisk til friske bade hele året rundt. Stor navigation med ekkolod og radar. Vhf radio, usb oplader og 230v strømforsyning på 2500watt, forbrugsbatteri, eget startbatteri, landstrømforbindelse, 3 solpaneler på 215watt, anker, stor dansk kabysse, 5 kw dieselvarmer, køleskab gaskomfur, gasgrill og vaskemaskine. Båden er slebet ned og olieret i denne sæson, har brug for hvid maling og glasfiberbelastning af dæk. Båden har vært pa s Bedding Nov 2021. Ring eller aftal visning på +45 91817896

4944 Fejø
16. maj.

Alsidig motorbåd

91.000 kr.

Alsidig motorbåd, 26 fod, årg. 1988, Volvo Penta motor, Diesel, Sælger her denne fine båd, der ligger godt i vandet, og trækker godt. Z-drev m. powertilt, så du kan lægge til ved stranden. Motor gennemserviceret og malet for 4 år siden. Alm service vedligeholdt. Scand Queen 26 fra midtfirserne - solidt Norsk håndbygget dobbelt glasfiber skrog. Halvplaner. 130 hk Volvo penta diesel. Meget økonomisk. Fantastisk båd i gammel James Bond stil. Skjult Køkken: gasblus, håndvask m. Koldt vand, køleskab. Toilet: toilet m. Holdingtank, eller mulighed for at skylle ud i havet, håndvask m. Koldt vand. Stor kabys der kan lavet til stor 3-mands seng. Med bl. a. 200 watt Solcelleanlæg, 250 ah batteri (brugs og drift), webasto oliefyr, selvlænsende pumpe, elektrisk ankerspil. Stor dieseltank, stor vandtank, 2x læder forsæder. Læderlounge i bag. Trimflaps, , nyere skrue, vinduesvisker, badebro i bag med bruser. Medfølger. Masser af redningsveste, hard racing bundmaling, top coat maling. Nye ruder og nyrenoveret kaleche i ?21 for 8.000kr. Ny propel. Motor har kørt 3213 timer.

6100 Haderslev
12. maj.

Coronet 32 oceanfarer

BYD!

Coronet 32 oceanfarer, Coronet, 32 fod, Volvo Penta motor, 340 hk., Benzin, Søhelten søger en skipper der vil sejle ham rundt igen. Båden er udstyret med 2 x Volvo penta aq 170 benzin motore, og fuld teakdeck. Han har fået lavet nyt vand system med 40L varmtvandsbeholder og bakteriefiltere i 2021 Der er diesel fyr med udtag i kabyssen og kahytten, komfur der kan køres over medfølgende inverter. Båden er sæson klar, og der kan tilkøbes en bådplads i greve marina Mågen ved merpris. Bud modtages, og søger en hurtig handel. PM for mere information

2670 Greve
1. maj.