Galleri annoncer
Fjord 880 AC Touring - Fjord 880 AC Touring, nyere kaleche, oliefyr, bovpropel

Fjord 880 AC Touring - Fjord 880 AC Touring, nyere kaleche, oliefyr, bovpropel

249.000 kr.

Fjord 880 AC Touring med nyere kaleche, oliefyr, ankerspil, bovpropel Fjord 880 AC med badeplatform, 30 fod. Båden er indrettet med stort centercockpit med styreplads og siddegruppe med bord. I cockpittet er der Pantry med vask, koldt/varmt vand, køleskab og miniovn med kogeplader (230v).Nedgang til agterkahyt med sofaarrangement med bord, kan ændres til 4 sovepladser. I salon er der siddepladser til med flytbart bord. Separat toilet med el-toilet og håndvask med varmt og koldt vand. Stor badeplatform med bruser og koldt/varmt vand, samt anker monteret på badeplatform. Motor: Volvo Penta TAMD 41b 200hk diesel. Renoveret i 2018. Motorservice Service udført i 2023. Fast aksel, propel med 4 blade. Udstyr:Bovpropel, bovspryd med stige. Elektriske Trim flaps. Dieselfyr (2023) med fjernbetjening. Kaleche (2022). Centralstøvsuger. TV (2023) Audio med bluetooth streaming og 4 højtalere. 10” Lowrance kortplotter HDS10m. Vhf radio, M-tech. El ankerspil agter, med fjernbetjening. Solpaneler. I 2023 blev El installation gennemgået og opdateret. Båden star på land og kan overtages for DKK 225.000 inden forårsklargøring, Kontakt KBM Bådsalg v. Per Steen Johansen T: +45 20964680, M: [email protected] for yderligere oplysninger og aftale om fremvisning. Disclaimer: KBM Bådsalg indestår ikke for eventuelle fejl i beskrivelse og specifikationer. Oplysninger herom er modtaget fra bådens ejer. Der tages ligeledes forbehold for taste fejl.

Kalvehave·i dag·CP Bådformidling

Jeanneau Merry Fisher 895 - 2 X 150 HK Yamaha

Jeanneau Merry Fisher 895 - 2 X 150 HK Yamaha

1.379.900 kr.

Merry Fisher 895 Med twin installation og mulighed for oliefyr, gulvtæpper og en masse andet, Plads og gode praktiske detaljer er nøgleordene i denne store og luksuriøse franske skønhed - masser af lys og læ, perfekt til vores klima. Agter findes det indbydende cockpit med U-sofa og et stort bord. Her er naturligvis mulighed for at omdanne det hele til en kæmpe solseng. Når du går igennem den 3-delte dør ind til salonen, er det komplette pantry i styrbord side. Læg mærke til at den er overraskende gode arbejds højde. Det giver øget brugervenlighed og ekstra meget plads i skabene herunder. Den øvrige salon er lys og meget rummelig, her er god mulighed for at indrette sig komfortabelt når vejret viser tænder. Fra kaptajnstolen har du det store overblik der giver tryghed ved havnemanøvre og når du har brug for at komme ud og fortøjre, benyttes døren der giver direkte adgang til at komme ud på siden af båden. Derudover er der god mulighed for udluftning på en varm dag, her er nemlig 2 store separate soltag og skydevindue i bagbord side.Fra salonen går man ned til 2 adskilte kahytter der giver følelsen af at være ombord på en væsentligt større cruiser end blot 30 fod. Qua de store vinduer er her en god rumfølelse. Her kan 4 voksne sagtens tage på forlænget weekend uden blufærdigheden bliver sat på prøve. Her er naturligvis også et stort toiletrum med vask og bruser. Båden drives af påhængsmotorer. Der er mange fordele ved påhæng, bl.a. ca. 40% lavere serviceomkostninger, op til 50% vægtreduktion ift. indenbords, det giver et laver brændstofforbrug og en højere topfart. Med 300 HK vil topfarten være over 31 knob. Desuden får man med påhængsmotorer, en kabine-cruiser uden resonans. Det giver øget komfort når man opholder sig i salon eller kabine, selv når farten er høj.Når du går fra borde kan det gøres via det åbne pulpit, big size platformene eller gennem porten i fribordet i styrbord siden. Båden anbefales med 300hk. Med det set-up er sådan en 895 Merry Fisher klar til at tage dig ligeså langt ud, som du har mod til. OBS: Arkivbilleder - kan være vist med ekstraudstyr og twin motor opbygning.Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

Silkeborg·i dag·Bluebay Marine A/S

Galeon 300 FLY

Galeon 300 FLY

1.999.950 kr.

Galeon 300 Fly - Nomineret til European Powerboat Of The Year ! Galeons mindste flybridge båd er Galeon 300 Fly. Denne 30 fods cruiser er designet til at have bedst tænkelige sejl-egenskaber i al slags vejr. Både skrog og dæk er fremstillet ved brug af infusions teknologi som giver et ekstremt stærkt skrog med mindst mulig vægt. Det har direkte indflydelse på motorens ydelse, der bliver mere kontant og har et relativt lavt brændstofforbrug. Når du border denne 30 fods Galeon, mødes du først af et stort soldæk. Her er der så god plads, at du nemt kan håndtere bagage, badedyr eller andet pladskrævende udstyr eller aktiviteter. Tager du trappen op, kommer du til den lækre flybridge der rummer solplads og en bænk til kaptajnen og 2 passagerer. Fra agterdækket kan du gå gennem en velproportioneret dør. Her findes kabinen hvor der er et dejligt stort pantry, med direkte adgang til den luksuriøse siddegruppe - og saloonens kaptajn plads. Fra kabinen er der adgang til kahytten, her er både god rummelighed og ståhøjde - en luksus som ikke mange 30 fods flybridge både kan byder på. Her findes 2 skønne dobbeltsenge samt et regulært badeværelse. Trænger nogen iblandt besætningen til sol og frisk luft, kan du sende dem ud på solpladsen i fronten af båden - med 2 skønne madrasser på kahyttens tag, er der mulighed for timevis af solbadning. Der kan vælges forskellige interiør designs, smukt egetræ eller varm valnød. Båden kan leveres både med twin- eller single motor installation og i diesel- eller benzin udgave efter kunde ønske. Når du køber en Galeon, køber du en custom made yacht. Med kyndig rådgivning fra Bluebay Marine og Galeons design-team sammensættes båden 100 % efter dine ønsker.

Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

NY NORSK IBIZA 911T HIGH END LUXUS

NY NORSK IBIZA 911T HIGH END LUXUS

1.299.800 kr.

DEMO MODEL - SØNDAGS ÅBENT 10-13. SE DEN NU I VORES UDSTILLING OG LAD DIG IMPONERE - EVT. BYTTE - NYHED fra Ibiza boats som bygger deres både 100% i Norge som eneste producent, kvaliteten er helt i top med stram styring af produktions apparatet, stor potent cruiser i et flot design, hvor kun de bedste materialer er brugt, med en længde på 9,14 meter og en bredde på 2,95 er der således tale om en stor rummelig båd, bemærk at standardudstyrslisten bla. omfatter, høj kvalitets kaleche som nedfældes i garage, havne presenning, køleskab, komfur, varm vand, bov propel, elektrisk WC med elektrisk tømme pumpe ført til septiktank, olie fyr, solseng og meget andet, den har 4 sovepladser under dæk i 2 kahytter du får faktisk rigtig meget kvalitetsbåd for pengene, i prisen er den monteret op med en Suzuki 300HK med fly by wire (elektronisk gas/gear) og dobbelt modsat roterende propeller, tilbydes også med andre motor alternativer, enkelt eller dobbelt montage, den har det specielle skrog med dobbelt chine som Ibiza er kendt for, det gør at båden stort set ikke har noget planings tærskel, samt stor stabilitet når den ligger stille, ring for en snak om denne perle, den kan ses i vores udstilling medio Januar, snyd ikke dig selv for at se den inden du beslutter dig for køb i 30 fods klassen, se den i vores udstilling snarest, er du til en lidt mindre kvalitetsbåd fra Norske IBIZA kan du lige nu også se 770T & 640T

Beder·i går·Baadhuset A/S

Fremhævet
Scania 32     (37)

Scania 32 (37)

595.000 kr.

Med stort set alt i udstyr der er flot monteret. Under dæk er der rør over propellen der gør det muligt at redde evt. tovværk eller andet ud af skruen uden at komme på land. Her er der virkelig tænkt over detaljer for evt. langturs sejlads. 2 indtag med filter til søvand der kan lukkes af hver for sig. Det samme gør sig gældende ved brændstoftilførslen. Her er der lavet en bakke under filtre så brændstoffet ikke løber i kølsvinet. Båden er eftermonteret med Rødvig slinger tank 200-250 Liter der tager lige så meget af som et støttesejl. Den er forlænget fra 32 til 37 fod på Værft i Rødvig. Badeplatform er også indrette til brug som slinger tank. Stort agterdæk med inddækket med kaleche. Adgang til Cockpit / salon med pantry BB side og dinette SB side. Fremme er styreplads med god udsigt og godt overblik af instrumenter. Båden kan styres fra agterdækket. SB side er der adgang til 1. kahyt med 2 separate køjer. Fremme i stævnen er der BB side kahyt med 1 køje. Midt skibs i stævnen er rummeligt toilet. SB side i stævnen er 1. køje. Udstyr: Motor: Vetus Deutz 105 Hk. 3250 timer Inverter 1 stk. 1000 Watt. 1 stk. 300 Watt sinuskurve. 10 Kw Ardic varme tilsluttet motor. Webasto 3500 Køleskab 100 Liter Kummefryser 100 Liter Ferskvand 550 Liter Varmtvand 30 Liter. Simrad Autopilot: Robertson AP 35 Simrad Radar Ældre computer med søkort. Ankerspil i stævnen med 40 meter kæde. Ql Bowtruster. Lænsepumper både manuelle og elektriske. Dækslys: 2 x 55 Watt Batteribank 1 x 130 amp start. 3 x 130 forbrug 25 amp lader fra landstrøm. Rulleforstag med støttesejl. Godt robust søgelænder. Båden kan næsten Sam lignes med en redningsbåd. Het sikkert et besøg værd.

Greve·i går·Wulffboats.com

Fremhævet
Jeanneau Merry Fisher 895 Cruiser

Jeanneau Merry Fisher 895 Cruiser

1.178.000 kr.

Merry Fisher 895 Cruiser er "Top of the line" båden i denne serie af familie cruisere. Plads og gode praktiske detaljer er nøgleordene i denne store og luksuriøse franske skønhed. - masser af lys og læ, perfekt til vores klima Agter findes det indbydende cockpit med U-sofa og et stort bord. Her er naturligvis mulighed for at omdanne det hele til en kæmpe solseng. Når du går igennem den 3-delte dør ind til salonen, er det komplette pantry i styrbord side. Læg mærke til at den er overraskende gode arbejds højde. Det giver øget brugervenlighed og ekstra meget plads i skabene herunder. Den øvrige salon er lys og meget rummelig, her er god mulighed for at indrette sig komfortabelt når vejret viser tænder. Fra kaptajnstolen har du det store overblik der giver tryghed ved havnemanøvre og når du har brug for at komme ud og fortøjre, benyttes døren der giver direkte adgang til at komme ud på siden af båden. Derudover er der god mulighed for udluftning på en varm dag, her er nemlig 2 store separate soltag og skydevindue i bagbord side.Fra salonen går man ned til 2 adskilte kahytter der giver følelsen af at være ombord på en væsentligt større cruiser end blot 30 fod. Qua de store vinduer er her en god rumfølelse. Her kan 4 voksne sagtens tage på forlænget weekend uden blufærdigheden bliver sat på prøve. Her er naturligvis også et stort toiletrum med vask og bruser. Båden drives af påhængsmotorer. Der er mange fordele ved påhæng, bl.a. ca. 40% lavere serviceomkostninger, op til 50% vægtreduktion ift. indenbords, det giver et laver brændstofforbrug og en højere topfart. Når du går fra borde kan det gøres via det åbne pulpit, big size platformene eller gennem porten i fribordet i styrbord side. Båden anbefales med to 150hk motorer og med det set-up er sådan en 895 Merry Fisher C klar til at tage dig ligeså langt ud, som du har mod til. Pris med Yamaha F150GETX + FL150GETX INCL. DOUBLE STEERING - DKK 1.114.000,- Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Merry Fisher 895 Cruiser Offshore

Jeanneau Merry Fisher 895 Cruiser Offshore

1.146.000 kr.

Merry Fisher 895 Offshore er "Top of the line" båden i denne serie af familie cruisere. Plads og gode praktiske detaljer er nøgleordene i denne store og luksuriøse franske skønhed. - masser af lys og læ, perfekt til vores klima Agter findes det indbydende cockpit med U-sofa og et stort bord. Her er naturligvis mulighed for at omdanne det hele til en kæmpe solseng. Når du går igennem den 3-delte dør ind til salonen, er det komplette pantry i styrbord side. Læg mærke til at den er overraskende gode arbejds højde. Det giver øget brugervenlighed og ekstra meget plads i skabene herunder. Den øvrige salon er lys og meget rummelig, her er god mulighed for at indrette sig komfortabelt når vejret viser tænder. Fra kaptajnstolen har du det store overblik der giver tryghed ved havnemanøvre og når du har brug for at komme ud og fortøjre, benyttes døren der giver direkte adgang til at komme ud på siden af båden. Derudover er der god mulighed for udluftning på en varm dag, her er nemlig 2 store separate soltag og skydevindue i bagbord side.Fra salonen går man ned til 2 adskilte kahytter der giver følelsen af at være ombord på en væsentligt større cruiser end blot 30 fod. Qua de store vinduer er her en god rumfølelse. Her kan 4 voksne sagtens tage på forlænget weekend uden blufærdigheden bliver sat på prøve. Her er naturligvis også et stort toiletrum med vask og bruser. Båden drives af påhængsmotorer. Der er mange fordele ved påhæng, bl.a. ca. 40% lavere serviceomkostninger, op til 50% vægtreduktion ift. indenbords, det giver et laver brændstofforbrug og en højere topfart. Med en twin installation (2x200hk) vil man have en topfart på mere end 32 knob. Desuden får man med påhængsmotorer, en kabine-cruiser uden resonans. Det giver øget komfort når man opholder sig i salon eller kabine, selv når farten er høj.Når du går fra borde kan det gøres via det åbne pulpit, big size platformene eller gennem porten i fribordet i styrbord side. Båden anbefales med to 200hk motorer og med det set-up er sådan en 895 Merry Fisher Offshore klar til at tage dig ligeså langt ud, som du har mod til. Pris monteret med Yamaha F200GETX+FL200GETX DOUBLE STEERING starter ved DKK 1.183.000,- Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

Silkeborg·tor.·Bluebay Marine A/S

Bayliner 3587

Bayliner 3587

595.000 kr.

Bayliner 3587, Motorbåd, årg. 1996, fod 38, sovepladser 6, 2 x 250 hk Cummins 6BTA diesel, motorårgang: 1996, 1350 timer, ferskvandskølet, indenbordsmotor, faste skrueaksler. skrog: glasfiber, bredde 3,99, dybde 1,10, Kg 9000, hjemhavn: Østjylland Fantastisk godt indrettet, meget rummelig, med hele 3 dobbeltkahytter, 2 toiletter med bad! Her er der plads til den store familie, og ejerkahytten agter vil gøre enhver bådejer misundelig. Her får man en dobbelt seng, separat toilet og separat bad.....! Båden er hyggelig indrettet med en stor salon der indeholder spiseplads og stort pantry, som vel nærmere må betegnes som et køkken, som man finder i en mindre lejlighed. Salonen indeholder også styreplads med super udsigt horisonten rundt. Der er et fantastisk view ud gennem de store vinduer. Fra salonen er der nem adgang til agterkahytten via et par trin, og ligeledes frem i skibet, et par trin leder ned til de to forreste kahytter og forreste toilet. Flybridgen byder på endnu en styreplads, og heroppe er der plads til hele besætningen under sejlads og til solhygge. Agterdækket går helt ud til bådens sider og er dermed meget stort med plads til stort bord og dæksstole. Agterdækket har fast tag med aftagelige kalesche. Adgang til båden fra broen er nem, uanset om man bakker ind eller lægger til med stævnen/siden, overalt er der tænkt i praktiske løsninger fra værftet. Båden er økonomisk sejlende med de to dieselmaskiner med faste aksler, og man har lyst til lange ture/ophold ombord grundet den store rummelighed. Topfart 24 kn Bovpropel, badebro m/bruser. Bundmalet og nyt zink maj 2023. Nye batterier maj 2023. Div pumper og motorservice med olie og filtre maj 2023 Evt bytte med mindre 30 fods båd

Grenaa·man.·

Dacapo 9000 Flyer

Dacapo 9000 Flyer

499.000 kr.

Flot istandsat 30 fods Flybridge båd – dieselmotor – fast skrueaksel! Båden er grundig opgraderet med meget nyt udstyr, skroget er om lakeret og motor ligeså, den har i øvrigt fået en ordentlig gennemgang og fået ny turbo og intercooler, ja, der er faktisk lavet for ca. 500.000Kr. på båden inklusive det nye udstyr siden 2021, så her får du et total opgraderet fartøj lige til at hoppe ombord på, starte motoren også derudad, sætte autopiloten til og nyde sejlturen, og når der så skal ligges til i havn kan båden jo både sejle frem – tilbage for motor og ud til begge sider med bov- og agter trusterne – ganske let på ind på den valgte plads i havnen. Båden er meget økonomisk både i drift og vedligeholdelse grundet dieselmotor tilsluttet fast skrueaksel. Stor båd for hele familien til rimelig pris!

Svendborg·søn.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Ferskvandskølet Motorbåd sælges

Ferskvandskølet Motorbåd sælges

120.000 kr.

Ny pris er eksklusiv klargøring og service på motor og drev. Ferskvandskølet motorbåd, Seaswirhl 250 Aft DC - årgang 1996. Ca.30 fod. Inkl. platform. Vægt ca. 2,5t-Motor Ferskvandskølet Volvo Penta 5,7L V8 250HK Benzin motor Årgang 2003, topfart Ca.25-30kn, elektrisk trimflaps. Drev Volvo Penta ZX m/power trim Bovpropel, servostyring, stor badeplatform, 6 sovepladser, pantery m/vask og el kogeblus, køl & frys, dobbelt solseng, 220V landstrømstilslutning, vandski krog, badeværelse med vask og elektrisk toilet, stor rundsiddegruppe, vinter & sommer kaleche (eftersyet & Imprægneret 2023) Ekstra udstyr landstrømskabel, 10 kg Anker m/kæde og tov,Fender, fortøjninger, Garmin Gps/kortplotter, div.reservedele. Båden har brugsspor men fremtræder ellers i pæn og velholdt stand og sælges pga. manglende tid.

Faaborg·20. mar.·

Fremhævet
Båd 32 fods San Boat Cuddy 980 model 2003

Båd 32 fods San Boat Cuddy 980 model 2003

480.000 kr.

Båden er en 32 fods San Boat Cuddy 980 model 2003 indregistrer i april 2004 – en driftssikker båd Her får du en bekymringsfri båd i rigtig mange år frem. Bådens kahyt indeholder to senge til to personer, to sofaer med bord (kan laves om til en seng), køkken med to gasblus, vask (koldt/varmt vand) og køleskab samt separat toilet med vask (koldt/varmt vand), elektrisk wc og bruser (koldt/varmt vand). Den øverste del af båden indeholder u-formet sofa med bord, køkken med to gasblus, vask (koldt/varmt vand) og køleskab, badebro med stige og bruser (koldt/varmt vand), to personers sofa (førerplads) samt en stol. Ude foran har båden en solskinsplads med tilhørende madras. Desuden har båden meget opbevaringsplads. Indgangen i fronten af båden gør det nemt, at kommer til og fra båden hvis du ligger med stævnen ind mod broen. Desuden er der også super nem indgang fra badebroen (agter). Vi har udskifte en del i båden så den nærmes fremstår som ny. Det er blevet udskiftet i 2022 og 2023, men da den fabriksnye motor først blev lagt i i maj 2023, er det først taget i brug der. Båden er serviceret og forårsklargjort af en aut. bådmekaniker, så båden er lige til at sætte i vandet. Båden bliver vinteropbevaret i en hal. Fabriksny motor 4,2 L 300 hk diesel B-3 Mercruiser (longblock) pris 171.000,00 kr. + ilægning, har sejlet 30 timer Ny turbo 16.000,00 kr. + montage 3 ny batterier (1 til start og 2 til forbrug) Styrerboks er hovedrenoveret Ny lader (3 udgange 50A) Hele kølesystemet adskilt og renset Drev (olieskift og trykprøve) Nye trim føler til drev Lydisolering er forbedret/udskiftet Jerndrager til at holde dæk er sandblæst og malet med speciel coating Ny Raymarine 9 tommer kortplotter Ny Raymarine VHF-radio Ny Raymarine AIS Nye madrasser til senge Nye gardiner/puder Nyt køleskab nede Nyt toilet Nyt oliefyr Komplet ny kalecher (marts 2024) Ekstra indtag til køling Båden har en 500 liters diesel, som er fyldt helt op Du får vildt meget og super god båd for pengene.

Nykøbing Sj·20. mar.

Fremhævet
30 Fods Motorbåd ny pris

30 Fods Motorbåd ny pris

28.000 kr.

Stor 30 Fods motorbåd som er ok på alt glasfiber arbejde. Bådens indre trænger til maling og noget træ arbejde, som fremgår af vedlagte foto. Ifølge ejeren har den været startet op for nylig. Dette er en meget billig båd for den som er håndværker og ønsker sig en stor og billig båd. Jeg vil tro at en uges arbejde, eller mindre vil kunne gøre båden brugbar. Kan blive en rigtig god ramme om familie sejlads eller som studiebolig, mangler blot en del arbejde. Båden sælges grundet ejerens alder, den er for stor til ham og han ønsker en mindre motorbåd, han bedre kan håndtere, derfor mulighed for evt. bytte. Kom og se den. Ligger nær 5610 Assens Ingen SMS

Assens·21. nov. 2023·

Bayliner 2755 Ciera Sunbridge

Bayliner 2755 Ciera Sunbridge

180.500 kr.

NEDSAT 5.000,- KR Årgang 1991, motorårgang 2012 Båden har de sidste 8 år gennemgået en større renovering, hvor mange ting er blevet skiftet og sat i stand. Motor er udskiftet fra den standard 260 HK Mercruiser 5.7 L V til en 320 HK Mercruiser MAG 377 6,2 L V8. Motoren har gået under 100 timer. Der medfølger Vesselview dongle som kan forbindes med mobiltelefonen Motor og drev er begge serviceret med nye impeller og olie i 2021 Er taget op på land for i år, så kan ses på Sydals. Af nye ting kan nævnes: Møbler i cockpit er ombetrukket i 2015, Special syede tæpper til cockpit (2015) Nye bordplader i kahyt (2015), Ny batterilader (2015), Ny bruser badebro (2017), Nyt toilet (2017) Diverse filtre og kontakter bl.a. ankerspil, filter vandpumpe bruser (2017), Ny specialsyet kaleche (2019), Ny radio (2020), Ny fenderliste (2021), Ny pumpe waste tank (2021) Nye udstødningsknæ på motor (2021) Ny madras (2023) Nyt 24” smart tv (2023) Af udstyr medfølger: Standard Horizon Kortplotter Lowrance fishfinder/ekkolod Icom IC M-330E VHF (skal omkodes til ny ejer) Tekniske oplsyninger: Længde 27,5 fod (ca. 8,4 meter) Bredde ca. 2,.6 m Dybde 0,8 m Tank 300 L (benzin) Vandtank 100 L Wastetank 48 L Varmtvandsbeholder 30 L Der medfølger vinterkaleche (den blå uden vinduer), samt bådstativ

Sydals·7. nov. 2023·

Bayliner 2859 hardtop. Gerne Bytte til Flybridge

Bayliner 2859 hardtop. Gerne Bytte til Flybridge

248.000 kr.

Meget fin og velholdt 29 fods hardtop motorbåd årg. 1999, til ferie, fiskeri eller hyggeture. Gerne bytte til flybridgebåd. Båden er indrettet med en sove kabine til 2 personer og soveplads i front til 2 personer. Bord med plads til 4 personer som kan laves om til 2 ekstra sove pladser. Køkken med induktions kogeplade, miniovn, køleskab, vask med kold og varmt vand samt masser af skabsplads. Båden har toilet med elektrisk skyl, samt waste tank og mulighed for brusebad. Af udstyr kan nævnes. Radio med højtaler ind og ude lys, inde og ude 230 volt landstrømsanlæg med ny batteri lader Anker lanterne Navigation lys Horn Garmin 922 xs plus navigation med brændstof flowmeter. Thruster (Bov propel) hydraulisk flaps El anker med fjernbetjening VHS Radio 2 batterier (skiftet i 2020) Vandtank og varmt vandsbeholder Badeplatform med stige I båden ligger en meget velholdt Mercruiser V8 7,4l BB Benzin motor, der kun har kørt 810 timer. Motoren er monteret med ferskvandsøling fra ny, så ingen indre tærringer. Motor er sidst serviceret foråret 2021 med nye manifolder og knæ, tændrør, olie, filtre mm. Af andre nyere dele på motoren kan nævnes. Generator Starter Impeller Tændrør transom leje og bælge koblings kabel Båden er monteret med BRAVO 2 drev, som også er serviceret i foråret 2021. Drevet har ved service været afmontere og kardan er smurt, olie skiftet. Forbrug ved sejlads : 7-9 knob = 1 - 1,5 liter per sømil. March fart 17 knob = 2 - 2,5 liter per sømil. Max fart 30 Knob = 3 - 3,5 liter per sømil.

Augustenborg·8. okt. 2023·

Få beskedNår der er nye resultater i Motorbåd

Lup med søgeord i