Populært

Sevylor 2-pers. oppustelig kajak - Tahaa - Blå

Sevylor 2-pers. oppustelig kajak - Tahaa - Blå

1.189,00 kr.

Oppustelige letvægtskajak fra Sevylor Der er masser af søer, åer og vandløb i det ganske, danske land, der bare ligger og venter på at blive besøgt. Med en let transporterbar, oppustelig kajak fra Sevylor, behøver de snart ikke at vente længere? Let at transportere og opbevare I robust, let og slidstærkt materiale Med integreret trykmåler for nøjagtig oppustning En oppustelig tur på vandet Tahaa kajakken kombinerer en ekstraordinær blanding af manøvredygtighed og brugervenlighed. Den gode bredde tilsammen med de behagelige sæder sørger for en stabil og komfortabel tur på vandet. Den oppustelige kajak er let og praktisk at tage med på tur, da den kan pakkes sammen, smides i bagagerummet og pumpes op på location. Tahaa er en let kajak, som er ideel til en udflugt for to personer med en maksimal belastning på 160 kg. Fuldendt design Den lette konstruktion kombineret med det integrerede rygsæksystem gør det nemt at komme til vandkanten, mens Sevytest funktionen tydeligt indikerer, hvornår du har pustet kajakken op til det korrekte tryk, inden du begiver dig ud på dit vandeventyr. Det slidstærke udvendige PVC materiale og specialkonstruerede gulvkammer, sikrer høj stabilitet og sikkerhed på vandet. Kajakken er udstyret med Boston-ventiler til nem oppustning. Tovejsventiler giver dig mulighed for at kontrollere luften, der kommer ind og ud af kajakken. For at puste op, skru tophætten af og indsæt pumpen. For at tømme luften skal du blot skrue hele ventilen af. Inflation og deflation har aldrig været så let! Den oppustelige kajak kommer med: - Reparationssæt - 1 dobbeltpagaj, der kan blive til 2 singlepagajer

WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    Havkajak: Arrow Nuka sælges

    Havkajak: Arrow Nuka sælges

    19.500 kr.

    Arrow Nuka havkajak med finne, bygget i kevlar/carbon. Kajakken er designet og bygget af Nicolai Ilcus fra Svendborg. Rettighederne er siden solgt til Zegul. Nicolai Ilcus er én af Danmarks mest erfarne og højest uddannede havkajakinstruktører ved de canadiske, norske og engelske kajakforbund - samt ved University College of the Cariboo i British Columbia, Canada. Mål: Længde: 505 cm. Bredde 52 cm. Cockpit: 80 x 41 cm. Arrow Nuka kajakken er en kvalitets kajak til både tur og leg og passer til en mindre eller mellemstor roer op til 75 kg Selvom denne kajak er relativ kort, så har den en god retningsstabilitet, og den er let at styre, også ved leg i bølger og til træning med teknik. Kajakken har et komfortabelt cockpit med glasfibersæde og keyhole åbning med faste lårstøtter, som gør det let at komme ind og ud af kajakken. Den tætte pasform i cockpittet giver samtidig god kontrol med kajakken når man sidder i den. Der er i alt 4 luger på kajakken, en frontluge, en bagluge en dagsluge og Minibox’en lige foran cockpittet.

    Odder·tir.

    Ny
    Ny: Splint Kajakvogn i rustfri stål

    Ny: Splint Kajakvogn i rustfri stål

    1.199 kr.

    Splint trolley Dansk designet kajakvogn i top kvalitet, der bliver produceret i Danmark. Kajakvognen er nem at sætte på kajakken uden spændebånd og klapper ikke sammen under kørsel, og kan sætes langt ind under kajakken, så kajakvognen tager en stor del af vægten på kajakken og den kan bære kajakken med fuld oppakning. Vi anbefaler Splint kajakvogn, hvis du har langt til vandet med kajakken, eller hvor der er ujævnt terræn. Kajak Import Hvidovre og Kolding Se mere på www.kajak-import.dk Kajak Import Hvidovre og Kolding Se mere på www.kajak-import.dk Kajakvogn i høj kvalitet i letvægts alu, der er saltvandsresistent, med kraftige gummihjul kapacitet. Denne kajakvogn kan monteres ude i vandet, så undgår du helt at løfte på kajakken. Kajakvognen har meget brede gummihjul, der kan klare vanskeligt terræn og blød sand Den store højde på vognen gør det nemt at gå med kajakken, da du også kan gå oprejst med kajakken i kuperet terræn og du rammer ikke vejen med bunden. Vi anbefaler Splint kajakvogn, hvis du har langt til vandet med kajakken, eller hvor der er ujævnt terræn. Splint kajakvognen fylder samlet H 80 x B 80 cm, og har en vægt på 3 kg. Punkterfri hjul 250 x 80 mm. Lastekapacitet 80 kg. Vi kan sælge kajakvognen ved direkte salg fra egen produktion til en pris, der er langt under normal markedspris.

    København K·søn.·Kajak Import

    Fremhævet
    TurKano - familie - luksuriøs - PINARA

    TurKano - familie - luksuriøs - PINARA

    14.995 kr.

    NU 14.995, NEDSAT med 5000 kr. fra 19.995 kr. BILLIG BÅD, UDEN AT SKULLE BETALE FOR BÅDPLADS: PINARA rød kano sælges pga sygdom. Genial til Københavns Havn og alle kanalerne. Dette er en specielbygget kano med plads og mulighed for at to personer sover under telttag (som medfølger). Det er dem der også sejler på Furesøen. Kanoen er udstyret med speciel ergonomiske og høje hynder til alle siddepladser, og langs siderne i “båden” (som også giver mere varme i “båden”). Denne kano er påmonteret motorbeslag og der medfølger en helt ny og ubrugt Fladen 56 Lbs, som er fra i år (værdi 3.600 kr.). Kanoen kan rumme 500 kg. Der er både plads og vægt til en familie i denne skønhed. Vi har selv haft kæmpe glæde af den her i de Københavnske kanaler. Ekstra udstyr: Motorbeslag Fladen 56 Lbs motor 2 batterier medfølger (hvilket giver MEGET lang radius) Ekstra afstiver (forstærker kano’en og giver flere siddepladser). Speciel koldskumshynder, med stof der vandafvisende & imprægneret. 4 pyntepuder i samme stof. 3 Mahogny rygstøtter. Taske til opbevaring af hynder 2 padler (en meget fint/dyrt design) 2 wire m/alarm Egetræsgulv Mod 500 kr. ekstra kan stativ af træ til opbevaring af kano medfølge, stabilt og stærkt. Medfølger GRATIS en lidt skæv transport hjultransporter.

    København SV·27. feb.·

    Fiskekajak med eller uden torqeedo 403 motor

    Fiskekajak med eller uden torqeedo 403 motor

    9.550 kr.

    Kajak Sit-on-top. Samlet sæt indeholdende: Galaxy Wahoo S med pedaler. Torqeedo Ultralet 403 A med 2 batterier, 315 Wh og 915 Wh. C-tug kajakvogn med Sandtracx hjul. Feel free Stand up bar. udstyr til nem last på bil. Fantastisk sæt til såvel sjov på vandet som fiskeri. Ny pris kr. 39.500,- Sælges for kun kr. 15.950,- incl. Torqeedo motor og batterier. Uden Torqeedo motor og batterier, incl. pedaler. kr. 9.550 BUD MODTAGES Sælges grundet sygdom.

    Silkeborg·20. feb.·

    Få beskedNår der er nye resultater i Kano og kajak

    Lup med søgeord i
    Havkajak

    Havkajak

    9.500 kr.

    Særdeles velholdt og ny-serviceret havkajak med velfungerende finne sælges, da jeg skifter til en Frej 534. Goltziana Kitiwec med Ocean B cockpit er utrolig let at sejle og manøvrere i. Så både nybegyndere som øvede roere kan have glæde af sejlegenskaberne. - Jeg har selv sejlet på såvel Storebælt som på de danske fjorde, og havkajakken er utrolig stabil og ´søstærk´. Jeg er selv 176 cm og vejer 90 kg. og jeg har lange ben. Grønlænder pagaj fra Gram Kajak medfølger. Reed spray deck og Reed transport dækken kan tilkøbes. Prøvetur kan arrangeres i Korsør. Levering kan aftales på strækningen Slagelse, Odense, Fredericia, Aabenraa (samt Aarhus d. 26/12).

    Slagelse·25. nov. 2023

    Kajak Struer-Arrow

    Kajak Struer-Arrow

    14.000 kr.

    2 stk. helt nye Struer Arrow End ikke rørt vand endnu - Ligger stadig i indpakningen fra leverandør. Nypris kr. 13,999- pr. stk. (2022 pris). Ved 2 stk. kr. 27.000- Sælges til "gammel" pris da ALT på grund af inflationen nu er steget markant! Kan leveres efter aftale :-) Arrow er pålidelig i al slags vejr og fremstillet i den sædvanlige høje kvalitet fra Struer Kajak - i alle detaljer. Det er en opdatering af den velkendte turkajak "Spica". Fodspark og sæde er nemt at indstille. Rorpinden følger fodsparket og har altid samme længde. Kajakken er produceret i vacumstøbt kevlar/kulfiber. Meget velegnet som klubkajak. Opfylder Dansk Kano og Kajakforbunds turbådsregler. Længde: 520 cm. Bredde 52 cm. Cockpit: 95 x 39 cm. Vægt: 13,7 kg. Læs artikel/test https://cdn.shopify.com/s/files/1/0747/0203/files/Arrow.pdf? 1442787140453574081

    Svendborg·6. nov. 2023