Nelo kapkajak

Nelo kapkajak

2.500 kr.

Nelo kapkajak. 520 cm lang, 51 cm på det bredeste sted bag cockpittet. Vægt 12-13 kg. Den er fra 1998. Meget velholdt og kun få ridser. En blød nedtrykket bule i dækket foran cockpit. På undersiden har den en overfladisk afskalning af topcoat (se foto), men ingen skavanker, der påvirker styrke eller kajakkens glid gennem vandet. Hele skroget fremtræder meget pænt og den kommende ejer kan nemt påklæbe fine stafferinger eller anden udsmykning. Den anslås at matche roer på 70-85 kg. Den har nu ligget på hylde i nogle år uden at være brugt, og jeg har opgivet tanken om at opnå færdigheder til sikker balance i andet end turkajak. Jeg tænker, at det er en oplagt kajak for den meget dygtige begynder, der vil udvikle sig videre i egen kajak. Kajakken er på alle måder lige klar til at tage i brug. Hvis du er seriøst interesseret, modtager jeg gerne et bud.

Jelling·7. apr.·

Kajak Struer-Arrow

Kajak Struer-Arrow

14.000 kr.

2 stk. helt nye Struer Arrow End ikke rørt vand endnu - Ligger stadig i indpakningen fra leverandør. Nypris kr. 13,999- pr. stk. (2022 pris). Ved 2 stk. kr. 27.000- Sælges til "gammel" pris da ALT på grund af inflationen nu er steget markant! Kan leveres efter aftale :-) Arrow er pålidelig i al slags vejr og fremstillet i den sædvanlige høje kvalitet fra Struer Kajak - i alle detaljer. Det er en opdatering af den velkendte turkajak "Spica". Fodspark og sæde er nemt at indstille. Rorpinden følger fodsparket og har altid samme længde. Kajakken er produceret i vacumstøbt kevlar/kulfiber. Meget velegnet som klubkajak. Opfylder Dansk Kano og Kajakforbunds turbådsregler. Længde: 520 cm. Bredde 52 cm. Cockpit: 95 x 39 cm. Vægt: 13,7 kg. Læs artikel/test https://cdn.shopify.com/s/files/1/0747/0203/files/Arrow.pdf? 1442787140453574081

Svendborg·6. nov. 2023

Nelo kapkajak

Nelo kapkajak

750 kr.

Nelo kapkajak. 520 cm lang, 51 cm på det bredeste sted bag cockpittet. Vægt 12-13 kg. Ukendt alder, men sandsynligvis mere end 20 år gammel. Den har desværre en del ridser og nogle afskalninger i topcoat. Den anslås at matche en roer på 75-90 kg. På undersiden er der en kort "linje" med mikroskopiske bobler i topcoat'en (se foto). Det kan være den spæde begyndelse af glasfiberpest og med tiden svække skroget. Prisen er sat ud fra dette forhold, så der er økonomi til evt. at reparere. Skroget er helt og uden beskadigelser eller defekter, der påvirker dets styrke eller glid gennem vandet. Der er slagtape på fordækket. Kajakken har ligget på hylde i nogle år, og jeg har efterhånden opgivet tanken om at opnå færdigheder til balance i andet end turkajak. Jeg tænker, at kajakken vil være et oplagt valg for en dygtig begynder, der vil udvikle sine færdigheder i egen kajak, eller for den rutinerede, der vil have en billig kajak nr. 2 til brug på steder, hvor kajak nr. 1 skal skånes. Og har den kommende ejer også erfaring i lidt praktisk arbejde, kan den godt bære at blive repareret og frisket op med med lak i nye farver.

Jelling·18. sep. 2023·