Delta 16, let Havkajak på 21 kg med ror fra 2021

Delta 16, let Havkajak på 21 kg med ror fra 2021

16.000 kr.

Den er en fornøjelse at ro både for den letøvede og den erfarne roer, da den har fremragende retningsstabilitet og manøvredygtighed. Justerbart, godt polstret sæde, gode knæpuder og justerbare bevægelige fodpedaler. Stærk og robust i ABS thermoformplast, der er limet holdbart sammen i flere tynde lag. Flot glansfuld overflade. Cockpit 80 x 43. Pris 16.000 - nypris 22.000. Ligger i Silkeborg. Kender en roer, der har roet 10.000 km på et år i en tilsvarende på såvel stille vand som i høje bølger. Hevet den op på land med fuld oppakning og trukket den over en stenet strand. Den holder til det hele.

Silkeborg·i går

Ny
Havkajak Seabird Discovery

Havkajak Seabird Discovery

5.000 kr.

Seabird Discovery 430 Havkajak med ror. Seabird har 3 pakluger med plads til både stor oppakning og mindre småting som du ønsker lige ved hånden. Let at sejle og nem at komme i og ud af. Anbefalet personvægt 50-110 kg. max. lasteevne 140 kg. Der medfølger pagaj og redningsvest og sprayhod. også en kajakvogn medfølger samt beslag til tagbøjler for transport af kajakken. Vi har også en gul Valley Avocet Havkajak til salg i god stand til mindre og mellemstore roere. Der medfølger pagaj og redningsvest samt beslag til tagbøjlerne til transport af kajakken. Der medfølger også en kajakvogn til at trække kajakken ud til vandet.

Aalborg SØ·tor.·

Havkajak Valley Avocet

Havkajak Valley Avocet

7.500 kr.

Med en kajak der måler 4,88 m i længden og er 56 cm bred er der tale om en kajak til mindre og mellemstore roere. Der medfølger anorak størrelse medium og redningsvest og en pagaj. der er også beslag til at montere på tagbøjlerne for transport af kajakken. også en kajakvogn til at transportere kajakken ud til vandet. Vi har også en havkajak Seabird Discovery med ror. længde 430 cm bredde 63 cm anbefalet personvægt 50--110 kg. Max lasteevne 140 kg.

Aalborg SØ·tor.·