Galleri annoncer
Pioner 14 Fisher Catch Edition

Pioner 14 Fisher Catch Edition

115.000 kr.

DET PERFEKTE FISKEKOMPIS! Vi er glade for endelig kunne præsentere vor nyhed PIONER 14 FISHER! Denne model er bygget på vores bedst sælger Pioner 14 Active. Pioner 14 Fisher er udviklet for dig som elsker fiske og spænende dage på vandet. Båden er taget frem i samarbejde med Team Colibri som har sørget for optimale løsninger for den aktive fisker. Tjek Team Colibri på Facebook eller teamcolibri.blogspot.com. Med Pioner 14 Fisher får du et skrog som er utrolig lydsvag på grund af materialet og produktionsmetode. Pioner 14 Fisher er en meget stabil og robust båt. Den er enkel at vedligeholde og giver dig god valuta for pengene. Der er god plads til udstyr og et stor fiskedæk for kastefiske. Der er også muligheder for frontmonteret el. motor. Pris for grundbåd åben jolle med fiskedæk kr. 69.000,- ! Tilbud inklusive: Båd med Yamaha F20GEPL motor i Catch Edition version P 14 Active + Ophævet gulv, styrepult med mekanisk styring og rat, vindspejl, ræling sæt for og  agter, badestige og transduserbeslag - Spar kr. 20.000,- NB! Fotos kan vise udstyr som ikke er med i tilbud.

Svendborg·i går·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Ny MIKI 420 eller MIKI 420 X

Ny MIKI 420 eller MIKI 420 X

19.998 kr.

19.998 kr.(uden centerkonsol) - 24.995 kr.(med centerkonsol og styretøj). Specialtilbud på Gul og Gratis MIKI 420 X med og uden styrepult, er en god allround-mortobåd, som har lille planingstærskel og god marchfart grundet bunden. Det er den nye model af den populære MIKI 420. Den har samtidig god lasteevne og er let at håndtere som trailerbåd. Prisen er for båden som standard med ringdæk og rustfrit søgelænder. Få et godt tilbud med en ny Honda eller en brugt motor Materiale: Glasfiberarmeret polyester Skrog: Dobbelt Bund: V-bund Synkefri: Ja Dimensioner: L x B x H: 4,20 m x 1,60 m x 0,90 m Længde i fod: 14? Vægt: 150 kg. Dybdegang u. last: 0,20 m Motortype: Outboard/kort ben Anbefalet hk: 4 ? 30 hk Max. personer: 4 personer Farver: Valgfri fribord farver

Haderslev·tor.·MB Boats

Fremhævet
Jolle med motor, benzintank, åre, anker og bådvogn

Jolle med motor, benzintank, åre, anker og bådvogn

4.475 kr.

Komplet jolle med motor, benzintank, åre, anker og bådvogn. Jeg sælger min fine glasfiber jolle med alt det nødvendige udstyr lige klar til at tage på havet eller søen med. Den er ideel til en fisketur, jagt eller en hygge tur med familien, tag ud og opleve det sydfynske øhav med nogle af danmarks smukkeste kyster ved Langeland, Strynø, Siø, Tåsinge, Skarø, Drejø eller et af de andre skønne steder i Danmark. Båden er Perfekte til familie-hygge, fiskeri, vandsport, dykning, erhvervsbrug, som undervisningsbåd, til udlejning mv Ideel til sejlads fra sommerhus, strand eller havn. Søgeord: fiskeri, fiskeudstyr, fiskegarn, fiskegrej, fiskenet, fisk, fangster, fritid, garn, havfiskeri, lystfiskeri, fisketur, fritidsfisker, jagt, åleruser, Jolle, joller, båd, både, styrepultbåd, fiskejolle, fiskejoller, styrepult, tenders, tender, rib, ribs, gummibåd, damjolle, dam, fiskebåd, fiskerjolle, glasfiber, alujolle, glasfiberjolle, påhængsmotor, Mercury, Yamaha, Suzuki motor, Honda, motorbåd, boats, boat.

Bagenkop·16. apr.

POCA 475 - Nyt Ringdæk 2023

POCA 475 - Nyt Ringdæk 2023

39.900 kr.

Nyt Ringdæk 2023 - POCA 475 har med sin store bredde en utrolig god stabilitet og er derfor den ideelle fritids- og fiskerbåd. POCA 475 er forsynet med fortøjningsøjer, rustfri beslag i stævn og agter og galvaniserede åregafler. På grund af skrogets udformning vil du opleve en meget stabil og behagelig sejlads uanset vejrforhold. POCA 475 er velegnet til transport med trailer. Båden er naturligvis CE-godkendt. Ved alle POCA jollerne er der, af sikkerhedsmæssige grunde, lagt stor vægt på en stabil bundkonstruktion, der samtidig yder mindst mulig vandmodstand. På den måde kan De - selv med en lille motor - få en POCA jolle op at plan. Med en POCA-båd er du garanteret kvalitet fra yderst til inderst. Tekniske data: Længde: 4,75 m Bredde: 1,69 m Vægt: 200 kg Max lastvægt: 330 kg Passagerer: 4 Max. motor: 20 hk (BF20) Motorben: 20" / 50,8cm / L Jolle Pris fra: 39.900,- inkl. moms Ekstra udstyr: Løs center styrepult, Pris: 2.995,- Løs opbevaringsbox center 55 x 95 cm, Pris: 2.995,- Selvlæns monteret med kuglehaner, Pris: 1.995,- Kontakt os for tilbud med påhængsmotor og bådtrailer.

Nyborg·15. apr.·Østfyns Bådhandel ApS

With jolle

With jolle

29.900 kr.

With jolle med styrepult og 25 hk Johnson 2 takts motor, åre. Sejler fantastisk godt. Ligger vandret i vandet ved alle hastigheder som gør det til en fornøjelse. Planer hurtigt og man kan sidde hele vejen rundt. Dørken er plan så man kan gå overalt inde i båden. Den er selvfølgelig dobbelt skroget for maksimal sikkerhed og indretning. Der er en stærk gummikant hele vejen rundt og den har tilpas højt/lavt fribord som gør det nemt at komme op i båden ved dykning ell. svømning. Man kan bevæge sig overalt på båden uden at den vipper da den er yderst stabil. Importen af With stoppede for mange år siden i DK da mange ikke ville betale den høje pris for en kvalitets jolle med maksimal sikkerhed. Man mener at over 90% af alle joller ved de danske strande er direkte livsfarlige. Båden er godkendt af Det Norske Veritas. Grønlig farve indenbords så man ikke bliver blændet i kraftig sollys. Kabel til ratstyring skal skiftes.

Bogense·7. apr.