Brig F570L Falcon Rider

Brig F570L Falcon Rider

168.000 kr.

Meget velholdt fartøj!  En meget rummelig RIB båd til alsidig anvendelse. Perfekt dykkerbåd-følgebåd-vandsportsbåd eller blot for cruising og badeture, båden har et særdeles søstærk skrog. Den optimale kombination med Yamaha F115 4-takts motor opfylder de flestes behov og har en høj hastigheds mulighed. Båden er utrolig søstærk og super fine manøvre egenskaber som du vil værtsætte. Sættet sælges med 12 mdr. reklamationsret. Motor har kun kørt 5 timer siden servicering og har kun kørt 239 timer.

Svendborg·søn.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Brig E10 Eagle Luxus RIB

Brig E10 Eagle Luxus RIB

999.995 kr.

EAGLE 10 er et længe ventet nyt BRIG-flagskib. Dens dimensioner giver dig en masse valg. Alsidighed er det ord, der øjeblikkeligt tænkers på. Båden er stabil nok til at være din dagscruiser for hele familien eller et selskab med venner og sø-værdig nok til lange ture til en havn i din drøm. Og endnu mere vil dobbeltmotoropsætning føre dig til en sportsbådrealitet, hvor du kan nyde din sportslige cruise på 50 knob. Denne ultimative cruiser kan prale af et dybt V-skrog, der giver en tør, glat tur. Det er mere stabilt, let og lavt vedligeholdelsesniveau end dets hardsidede kolleger, og det er praktisk talt ikke synkeligt på grund af rørets opdrift og holdbarhed. Hvad mere er, det indeholder komfortable sæder, et cabriolet bord og solterrasse, en vask enhed, der kan rumme et køleskab / komfur, en praktisk hæk svømmetræ platform med klappestige og udendørs brusekit og en veludstyret kabine komplet med dobbeltseng. Se Video her: https://www.youtube.com/watch?time_continue=22&v=uuU7mcilYsM&feature=emb_title

Svendborg·søn.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Brig E8 Eagle Luxus RIB

Brig E8 Eagle Luxus RIB

474.995 kr.

Nyhed! Eagle 8 er BRIGs luksuriøse familiecruiser med en slank, ikonisk profil og stilfuldt design. Eagle 8 skiller sig ud fra mængden i enhver situation. En forlænget bue kan udstyres med enten et generøs soldæk eller et ekstra opholdsområde, hvilket hjælper med at gøre Eagle 8 til den ultimative familie RIB på markedet. Der er komfortable siddepladser for op til 10 passagerer og store stuverum under hvert sæde giver rigelig opbevaring. Som med alle Eagle-serien er Eagle 8 designet med et forstærket dyb V-skrog sammen med forlænget vandlinjelængde, ekstra brede rør og en firkantet bue, som alle sikrer en stabil og tør sejlads selv i store søer. BRIG EAGLE 8 har Frækt design, og naturligvis rigtigt marine toilet med holding tank. Vi anbefaler en Yamaha F300BETX på hækken og du kan nyde de fantastiske sejlegenskaber med suset i ansigtet. Vælg mellem mange farver på ponton, skrog og hynder. Se video på Youtube: https://www.youtube.com/user/BRIGboat Udsolgt for 2022!

Svendborg·søn.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Brig F570L Falcon Rider

Brig F570L Falcon Rider

238.500 kr.

Tryghed for alle pengene! L-modellen er med styrekonsol og pilot/standup dobbelt bænk. En meget rummelig RIB båd til alsidig anvendelse. Perfekt dykkerbåd-følgebåd-vandsportsbåd eller blot for cruising og badeture, båden har et særdeles søstærk skrog. Den perfekte kombination med Yamaha 70AETL 4-takts motor med Powertrim opfylder de flestes behov, den har med sin Big food gearkasse og store propel nogle rigtig gode manøvre egenskaber som du vil værtsætte. Sejlklar sæt tilbud!

Svendborg·søn.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Brig F330 Falcon Rider

Brig F330 Falcon Rider

19.500 kr.

Flot og velholdt Brig F330 Tender med 15hk motor til pænt under 1/2 pris af ny! Fantastisk Rib-gummibåd med V-bund i superkvalitet, med super velkørende Mercury 15MHS 2-takts motor med styrehåndtag og  gearskifte  for let og nem manøvrering. Båden planer let med 3-4 personer og den er så kraftfuld at den kan anvendes til vandsport, ski, tube, kneeboard etc. Båden er med lysegrå ponton og hvid skrog 2 tofter og motor med tank og slange med koblinger lige til at sejle med!

Svendborg·søn.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Brig E480 Eagle

Brig E480 Eagle

150.000 kr.

Det absolutte topprodukt i RIB gummibåde! Brig Eagle er RIB både i højeste kvalitet, flotteste design, gode søegenskaber og skabt til høj hastihed. Denne Eagle 480 er særdeles velholdt, meget lidt anvendt har ligget på privat lift, af eneste ejer, beskyttet med heldækkende presenning, så båden fremtræder meget flot. Motor er fra en tidliger båd ejet af samme person, en Yamaha F115AETL årgang 2010 KUN kørt 113 timer på 13 år, en fin Variant T1000kg trailer årgang 2016, det hele er naturligvis passet på behørig vis. Unik båd sæt til særdeles gunstig pris!

Svendborg·søn.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Brig E3.5 Eagle Luksus Rib

Brig E3.5 Eagle Luksus Rib

99.000 kr.

Populær koncept som strand sportsbåd ved sommerhus, trailer båd, eller på dækket af et større fartøj som aktivitets båd for hele familien! Eagle 3.5 er babyen i det luksuriøse Eagle-sortiment og er også designet specielt som et high-end sportsbåd, perfekt til at komme ud til din yacht eller rundt om bugten i komfort og stil. Der er komfortable siddepladser til 4 passagerer, og store stuverum under hvert sæde giver god opbevarings plads. Som med alle Eagle-serien er Eagle 3.5 designet med et forstærket, dybt 'V' skrog sammen med forlænget vandlinjelængde, ekstra brede pontoner, Dyb V-skrog som sikrer en stabil og tør tur selv i oprørt vand.

Svendborg·søn.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet