Sillinger RIB med 70HK

Sillinger RIB med 70HK

59.900 kr.

16-fods Sillinger RIB-gummibåd med 70hk Evinrude og bådtrailer Båden er en 16-fods RIB-gummibåd fra 1993 med glasfiberskrog. Der er targabøjle med LED lys, lænsepumpe og Lowrance ekkolod. Motoren er en 70hk Evinrude 4-takter med powertrim - samme motormodel som Suzuki. Bådtraileren er en Brenderup T:750kg uden bremser fra 1989. Aksel er skiftet for 2 års siden. Der medfølger reservehjul. Samlet pris: 59.900,- Sælges for kunde

Nyborg·i dag·Østfyns Bådhandel ApS

Yam 430 R med 40 HK Yamaha

Yam 430 R med 40 HK Yamaha

49.000 kr.

Yam 430 RIB med 40 hk Yamaha påhængsmotor sælges. Båden er med Jokey sæde og rum / sæde i fronten. Tuberne er fine og har aldrig været lappet. Fint sæt med massere af motor power. Båden er med hydraulisk styring, omdrejningstæller, ny gas/gear boks, Raymarine kortplotter og dybdemåler, 24 liters tank og slangesæt, batteri med hovedafbryder. Motoren er den stærke Yamaha 2-takt med selvblander og el-start. Motoren er ny serviceret med ny gearolie, Impelhus, Impel osv. Bund har tidligere haft en mindre skade, som er udbedret professionelt. Prisen er UDEN trailer. Der kan tilkøbes en ny Variant Ocean 750 kg. trailer til 9.500 kr. inkl. nummerplade. Ring for yderligere information / fremvisning. Årgang: 1998

Kolding·i dag·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Aqua Spirit 450CAC med udstyr

Aqua Spirit 450CAC med udstyr

49.900 kr.

Aqua Spirit 450 CAC Kan finansieres fra kun kr. 483,- om måneden - det er jo helt vandvittig. Velkommen ombord på denne lækre Aqua Spirit 450 CAC, der ved første øjekast indbyder til fart og spænding på vandet. Dette er en båd der er planende hurtigere end du kan nå at sige HOLD FAST og stadig med fremragende styreegenskaber. Der er god plads ombord til trods for bådens størrelse og har plads til hele 6 personer ombord. vindspejlet på konsollet giver god beskyttelse til kaptejnen og manøvrering til broer og i havnen er enkelt, takke være RIBens bløde tubs. Stævnens konstruktion tillader at du kan gå tæt på molen eller broen, når folk skal af - og på båden fra trinnet i stævnen. I bunden der er lavet i lakeret aluminium, med skridsikkert slidlag, har du god fodfæste og langs båden sider er der mange håndtag at få fat i, når båden er planende. Ideel til dig der vil have, at det skal være nemt og hurtig at komme i vand fra trailer, til dig der elsker at sejle stærkt på havet, til dig der tager kammeraterne med ud og stå på vandski og til dig der har et sommerhus i vandkant, hvor det kunne være fedt at krydre weekendens sommerhustur, med mange timer med vandsjov for hele familien og vennerne. Denne model er i Limited Edition og ser båden sporty og alligevel ekstremt elegant ud - den har fast alubund og er dermed ekstrem hårdfør og holdbar. Desuden bider den fast i vandet på en helt anden måde end en glasfiberbåd og ikke mindst er "støjen" under sejllads en del mindre. Denne model er 442 cm. lang og 214 cm. bred og vejer blot 212 kg. selvom den har Aluskrog. Der ydes 2 års garanti på båden. Båden er 3-farvet og desuden udstyret med styrekonsol, gode hynder og en bøjle over maskinen. Godkendt til 6 Personer og max 75 HK motor. Bemærk billeder er vist med ekstra udstyr. Hvorfor en RIB ? -RIB både er populære bl.a. grundet den lave vægt og den hårdføre konstruktion. Man kan nemt have tungt grej med ombord, som eksempelvis dykkerudstyr, wakeboards o.lign. Denne type både er styrevillige og generelt lette at håndtere ved havnemanøvre, søsætning og optagning.

Silkeborg·i dag·Bluebay Marine A/S

Grand S470

Grand S470

47.900 kr.

Silver Line S470N er den nye skabelsen af GRAND, erstatter den tidligere S470 - legendariske GRAND bestseller. Denne model følger den nye originale filosofi fra Silver Line modellerne: Praktisk, rummelig og let Koncept med elegant design, baseret på det nye og unikke DART - skrog system fra GRAND. De vigtigste elementer i den nye S470N er: • Bredere båd med tilstrækkeligt mere plads i cockpittet og større opbevarings rum i fronten, • Super stabilitet og ydeevne af DART - skrog systemet og dybere "V" skrog, • Lav vægt og fremragende ydelse selv med mindre motorer • Ny generation styrekonsol og dobbelt sæde med mere komfort, mere opbevaringsplads og høj klasse design. Der er tre standard versioner af S470N model: • BASE -version ( S470N ) - båd med tom cockpit, som kunden selv kan designe • SPORT -version ( S470NS )SPORT konsol ( jockey sæde ) • Deluxe version ( S470NL ) Priser fra 47.900,- Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud Billeder kan være vist med ekstraudstyr

Kolding·i går·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Brig F450S Falcon Rider

Brig F450S Falcon Rider

38.000 kr.

Brig F450 Sport sælges. Båden er monteret op med en Yamaha 25 hk 4 takt. med el-start og powertrim. Derudover har båden hydraulisk styrring, som gør det nemt at betjene motoren. Rigtig fin RIB / Gummibåd til en sejlklub, surfklub, roklub eller bare til en tur på fjorden. Tuben er tæt og uden lapper.  Der medfølger jollevogn. Båden sælges som formidlingssalg for kunde af huset. Ring for fremvisning, den står på fjernlager.  Finansiering tilbydes.

Kolding·i går·Saildirect/GrandBoat

Ny
Grand S330S

Grand S330S

38.000 kr.

Grand S330 Sport. Til jeres børn, klubben eller jer selv. Grand S330S udstyret med Grands SPORT konsol og byder på et komplet styresystem. Det er for sejlere som værdsætter virkelig sjov og god håndtering! Båden er godkendt til hele 25 hk og kræver kort ben. Standardudstyr: - Jokey Sæde - Kabelstyring og rat - 4-step hull performance skrog - Årer - Bundprop - Rustfri løfteøjer - Trækøje - Gribe håndtag - Fod pumpe - PVC Tube mm. Muligt Ekstraudstyr: - Step ends - Bow step - Bow taske til opbevaring - Biminitop - Overall Cover - Overtryksventiler - Køl beskyttelse - Hypalon tuber mm. I bunden på Grands egen hjemmeside, kan du konfigurerer din egen version, herefter kan vi regne en pris til dig helt uforpligtende! https://grandboats.com/silver-line-s300s-s330s/ Se mere om båden i videoen herunder: https://youtu.be/R1UHl09sojU FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·ons.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Grand S300S

Grand S300S

36.000 kr.

Grand S300 Sport. Til jeres børn, klubben eller jer selv. Grand S300S udstyret med Grands SPORT konsol og byder på et komplet styresystem. Det er for sejlere som værdsætter virkelig sjov og god håndtering! Båden er godkendt til 15 hk og kræver kort ben. Standardudstyr: - Jokey Sæde - Kabelstyring og rat - 4-step hull performance skrog - Årer - Bundprop - Rustfri løfteøjer - Trækøje - Gribe håndtag - Fod pumpe - PVC Tube mm. Muligt Ekstraudstyr: - Step ends - Bow step - Bow taske til opbevaring - Biminitop - Overall Cover - Overtryksventiler - Køl beskyttelse - Hypalon tuber mm. I bunden på Grands egen hjemmeside, kan du konfigurerer din egen version, herefter kan vi regne en pris til dig helt uforpligtende! https://grandboats.com/silver-line-s300s-s330s/ FINANSIERING TILBYDES.  

Kolding·ons.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Grand S300L

Grand S300L

42.400 kr.

Grand S300 Luksus udgave, til den kræsne køber, der forventer lidt mere af sin RIB / TENDER. Gran S300L er perfekt indrettet med en bænk i bag, med blødt sæde og ryglæn. Bænken er med et stort opbevaringsrum, med mulighed for aflåsning. Ved siden af styrepulten er mulighed for at få sat et ekstra sæde ind. Båden er udstyret med: Standardudstyr: - Tværgående sæde med ryglæn - Styrepult - Kabelstyring og rat - 4-step hull performance skrog - Årer - Bundprop - Rustfri løfteøjer - Trækøje - Gribe håndtag - Fod pumpe - PVC Tube mm. Muligt Ekstraudstyr: - Step ends - Bow step - Biminitop - Overall Cover - Overtryksventiler - Køl beskyttelse - Hypalon tuber mm. I bunden på Grands egen hjemmeside, kan du konfigurerer din egen version, herefter kan vi regne en pris til dig helt uforpligtende! https://grandboats.com/silver-line-s300l-s330l/ Se mere om båden i videon herunder: https://youtu.be/brAI-eF8CTI   FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·tir.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Grand S330L

Grand S330L

44.500 kr.

Grand S330L Luksus udgave, til den kræsne køber, der forventer lidt mere af sin RIB / TENDER. Gran S330L er perfekt indrettet med en bænk i bag, med blødt sæde og ryglæn. Bænken er med et stort opbevaringsrum, med mulighed for aflåsning. Ved siden af styrepulten er mulighed for at få sat et ekstra sæde ind. Båden er udstyret med: Standardudstyr: - Tværgående sæde med ryglæn - Styrepult - Kabelstyring og rat - 4-step hull performance skrog - Årer - Bundprop - Rustfri løfteøjer - Trækøje - Gribe håndtag - Fod pumpe - PVC Tube mm. Muligt Ekstraudstyr: - Step ends - Bow step - Biminitop - Overall Cover - Overtryksventiler - Køl beskyttelse - Hypalon tuber mm. I bunden på Grands egen hjemmeside, kan du konfigurerer din egen version, herefter kan vi regne en pris til dig helt uforpligtende! https://grandboats.com/silver-line-s300l-s330l/ Se mere om båden i videon herunder: https://youtu.be/brAI-eF8CTI FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·man.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Grand S420NS

Grand S420NS

62.000 kr.

Grand S420NS er specielt lavet til klubber og aktive personer. Følgende forbedringer er lavet ud fra standart modellen. •Høj hæk som gør der ikke så nemt kommer vand ind når man bakker. •Stor sump i bag som gør vandet samles der og ikke i bunden af båden. •Ny opdateret styrepult med dobbelt sæde. •Step på tuben i front som sikrer en nem omborgstigning. •Leveres med grå glasfiberskrog. •Røde tuber i PVC som er med til at sikre den altid kan ses på vandet. Båden vejer kun 145 kg. og kan sejles med motor fra 20-50 hk. Ekstraudstyr: -Step ends -Kølbeskytter -Cover -kortplotter -Foldbar navigationstårn -Biminitop -Lanterner -Horn mm. Vi hjælper gerne med at sammensætte den helt rigtige opsætning med motor og trailer. FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·i dag·Saildirect/GrandBoat

Ny
Grand S370NS

Grand S370NS

50.100 kr.

Grand S370NS er en rigtig fin størrelse RIB til en klub, unge som ældre, som vil have en nem håndterbar RIB. Båden er med Jokeysæde, som giver rigtig god plads hele vejen rundt om pulten. Nem at trailer og kræver ikke mere end 9,9 hk. for at plane. Max motor 30 hk. Kræver kortbenet motor. Standardudstyr: - Jokey Sæde - Kabelstyring og rat - Årer - Bundprop - Rustfri løfteøjer - Trækøje - Gribe håndtag - Fod pumpe - PVC Tube mm. Muligt Ekstraudstyr: - Step ends - Bow step - Biminitop - Overall Cover - Overtryksventiler - Køl beskyttelse - Hypalon tuber - Navigations tårn mm. I bunden på Grands egen hjemmeside, kan du konfigurerer din egen version, herefter kan vi regne en pris til dig helt uforpligtende! https://grandboats.com/silver-line-s370n-s370ns-s370nl/ FINANSIERING TILBYDES.  

Kolding·man.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet