Grand Drive 600 LUX

Grand Drive 600 LUX

247.800 kr.

Grand D600 LUX, er et nyt koncept for dem, der ikke kan lever uden drive, men også nyder at slappe af i luksus! Drive modellerne er med ekstra V-bund og skærer perfekt i vandet. Drive modellerne er med helt nyt design, nye farvekombinationer og stilfulde detaljer. Sidde konsol er med en ny drejefunktion, så den kan ligges ned. Der er mulighed for at lave et soldæks område, hvor du kan slappe af og nyde solen. Ved at tilføje soldæk i front og bag, har du mulighed for at lave 3,6 m2 soldæk. Båden fås med wakboard tower, som gir et højt træk, perfekt til vandski eller wakeboard. Derudover kan der tilføjes en Biminitop/T-top, som næsten er 2 meter høj, så du har mulighed for at gå i læ/skygge. Kort fortalt er D600 LUX en perfekt RIB til at have med på trailer, hurtig på vandet, til afslapning, vandski mm. Kan sejles med motor fra 115-150 hk. Anbefalet motor 150 hk. Kræver x-langt ben. Standardudstyr: - Ekstra dyb V-køl - Ekstra kraftige kamre tube - Ankerrum - Bowstep med to klamper - Styrepult med vindspejl og gribehåndtag - Justerbar føresæde, som kan vippes tilbage. - Opbevaring rum under dæk med gasdæmpere i sædet/låget - Bagsæde med opbevaring og flytbar ryglæn - To store opbevaringsrum i bag - Løfteøjer - Trækøje - Diverse klamper - Indbygget 140 liters tank mm. Muligt ekstraudstyr: - Delux pakke: Badeplatforme med badestige, navigationstårn med vandskitræk og el-pakke (lanterner, lænsepumpe, horn, hovedafbryder) - Ferskvandtank med pumpe 45 liter - Hydraulisk styrring - Sports performance rat - Overallcover - Kølbeskyttelse - Seadæk gulv - Soldæk i bag - Soldæk i for mm. I bunden på Grands egen hjemmeside, kan du konfigurerer din egen version, herefter kan vi regne en pris til dig helt uforpligtende! https://grandboats.com/drive-d600-lux/ Se mere om båden i videoen herunder: https://www.youtube.com/watch?v=w9jpjAyrvb8 FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·i går·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Grand S330L

Grand S330L

44.500 kr.

Grand S330L Luksus udgave, til den kræsne køber, der forventer lidt mere af sin RIB / TENDER. Gran S330L er perfekt indrettet med en bænk i bag, med blødt sæde og ryglæn. Bænken er med et stort opbevaringsrum, med mulighed for aflåsning. Ved siden af styrepulten er mulighed for at få sat et ekstra sæde ind. Båden er udstyret med: Standardudstyr: - Tværgående sæde med ryglæn - Styrepult - Kabelstyring og rat - 4-step hull performance skrog - Årer - Bundprop - Rustfri løfteøjer - Trækøje - Gribe håndtag - Fod pumpe - PVC Tube mm. Muligt Ekstraudstyr: - Step ends - Bow step - Biminitop - Overall Cover - Overtryksventiler - Køl beskyttelse - Hypalon tuber mm. I bunden på Grands egen hjemmeside, kan du konfigurerer din egen version, herefter kan vi regne en pris til dig helt uforpligtende! https://grandboats.com/silver-line-s300l-s330l/ Se mere om båden i videon herunder: https://youtu.be/brAI-eF8CTI FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·i går·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
RIB 702 med 115 hk Tohatzu

RIB 702 med 115 hk Tohatzu

99.900 kr.

STORMWAY RIB 702 sælges. 7 Meter rib med 115 hk TOHATZU og trailer sælges. Båden er med styrepult med sæde foran. I pulten er den en 60 liters tank, omdrejningstæller og en ældre Garmin kortplotter uden kort, kompas, toplanterne og kopholdere. I fronten er der et stuerum og et sæde med hynde. Bag pulten er der et stort sæde med ryglæn, som kan vippes frem og tilbage. Under sædet er der opbevaringsrum. Motoren er en 115 hk Tohatzu 2-takter med selvblander, indsprøjtning med massere af power. Motoren har el-start og power trim. Båden trækker nemt vandski / tube. Til sættet medfølger der en nysynet Selandia 1300 kg. trailer. Længde: 7 M. Brede: 2,45 M Anslået vægt: 700 kg. Båden sælges i Kommission for kunde. - Ring for yderligere information / fremvisning NEDSAT PRIS! FINANSIERING TILBYDES    

Kolding·i går·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Grand S420NS

Grand S420NS

62.000 kr.

Grand S420NS er specielt lavet til klubber og aktive personer. Følgende forbedringer er lavet ud fra standart modellen. •Høj hæk som gør der ikke så nemt kommer vand ind når man bakker. •Stor sump i bag som gør vandet samles der og ikke i bunden af båden. •Ny opdateret styrepult med dobbelt sæde. •Step på tuben i front som sikrer en nem omborgstigning. •Leveres med grå glasfiberskrog. •Røde tuber i PVC som er med til at sikre den altid kan ses på vandet. Båden vejer kun 145 kg. og kan sejles med motor fra 20-50 hk. Ekstraudstyr: -Step ends -Kølbeskytter -Cover -kortplotter -Foldbar navigationstårn -Biminitop -Lanterner -Horn mm. Vi hjælper gerne med at sammensætte den helt rigtige opsætning med motor og trailer. FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·i går·Saildirect/GrandBoat

Ny
JokerBoat CLUBMAN 24

JokerBoat CLUBMAN 24

558.000 kr.

Clubman 24 er frem for alt en fritidsbåd. Clubman 24 er også velkendt som et bud på store yachter eller som taxa service. Designet som Clubman 28, men lidt mindre, er det hurtigt at placere i vandet og afhente med en kran på dæk eller i garagen. Uden Rollbar er dens højde ret lille, hvilket gør det endnu nemmere at håndtere. Den håndterbare størrelse på 7,5 meter har en vis fascination for sejlere takket være dens lette opbevaring om vinteren eller blot på grund af den lette fortøjning i havnen efter en smuk dag ved havet. På dæk er rummene designet til at rumme 6 personer, selvom kapaciteten er meget større (16 personer max). Clubman 24 tilbyder et stort rum og evnen til at montere en kraftigere motor, hvis det er nødvendigt. Rummene er designet til at rumme en familie, der ønsker at tilbringe en dag på havet, hvilket sikrer fuldstændig afslapning og sjov for alle passagerer. Standard udstyr: Årre Luftpumpe Reparationskit Brugervejledning + CE certifikat Soldæk hynder + føresstole Pult med vindskærm Metal håndtag Hydralisk styring Badestige 70 l. vandtank 380 l. brændstoftank Ekstra udstyr Teak dæk  Båd cover Styrepult cover Glasfiber rollbar (med lys) Bimini top Elektrisk ankerspil Solsejl Bruser Køleskab 75 liter Lufttryk måler FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·i går·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Valiant V-500 Sport

Valiant V-500 Sport

69.000 kr.

Smart Rib med eksklusiv indretning! Her er god plads til at komme fra for til agter, styrepulten er placeret ca. midtskibs og i SB side så du let passerer den, dørken er selvlænsende og der er stuverum i fortoften, styrepult og agter bænken har indbygget brændstofstang. Ponton har 6 skridsikre "siddepladser/step on plader" og 4 stk. gribehåndtag for ekstra sikkerhed ombord. Båden fremtræder i særdeles god. Pris uden motor og trailer, men vi giver gerne et godt tilbud på både med motor og trailer! Se video her: https://www.youtube.com/watch?v=JUe0ukNuOp4

Svendborg·man.·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Grand Drive 600 Active

Grand Drive 600 Active

244.000 kr.

Grand D600 Active, med denne version kan du godt tage racerpilotens sko på. Mærk ruschen, bølgen og performancen med denne båd. Føl dig sikker og fri med det åbne dæk, og to justerbare sportsæder. Active er udviklet til fiskeri og sports sejlads. Er du til fart og høje bølger, er denne perfekt. Den er med sine sportsæder og DYB V-køl meget behagelig at sejle i høj sø. I bag er der kraftige hynder og en høj ryk, som også gør det muligt at sidde komfortabelt i bag. Båden har bl.a. et rummeligt gulv rum, hvor lågen er med gasfjedre, to gode agter rum til fortøjninger eller andet. Kan sejles med motor fra 115 - 150 hk. Anbefalet motor 150 hk. Standardudstyr: - Ekstra dyb V-køl - Ekstra kraftige kamre tube - Ankerrum - Bowstep med to klamper - Styrepult med vindspejl og gribehåndtag - Justerbar førersæder - Opbevaring rum under dæk med gasdæmpere i sædet/låget - Bagsæde med opbevaring og flytbar ryglæn - To store opbevaringsrum i bag - Løfteøjer - Trækøje - Diverse klamper - Indbygget 140 liters tank mm. Muligt ekstraudstyr: - Delux pakke: Badeplatforme med badestige, navigationstårn med vandskitræk og el-pakke (lanterner, lænsepumpe, horn, hovedafbryder) - Ferskvandtank med pumpe 45 liter - Hydraulisk styrring - Sports performance rat - Overallcover - Kølbeskyttelse - Seadæk gulv mm. I bunden på Grands egen hjemmeside, kan du konfigurerer din egen version, herefter kan vi regne en pris til dig helt uforpligtende! https://grandboats.com/drive-d600-active/ Se mere om båden i videoen herunder: https://youtu.be/TBpBwHl7u7g   FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·man.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
AQUA Spirit 450 med 50 hk Yamaha

AQUA Spirit 450 med 50 hk Yamaha

98.000 kr.

AQUA Spirit 450 med 50 hk Yamaha sælges. Fin RIB med ALU skrog bygget i Ukraine. Båden er monteret op med en 50 hk Yamaha. Båden er grundet og bundmalet, så kan ligge fast i vandet. Motoren er med powertrim, el-start og indsprøjtning. Motoren er nyserviceret og har sejlet 123 timer. Til sættet medfølger en Brenderup 500 kg. trailer. Båden er udstyret med: Styrepult Bluetooth højtalere Lanterner Hovedafbryder Opbevaringsrum Hynder LED Lanterner Batteri Båden sælges i formidlingssalg. RING for fremvisning. Står ikke på lager. FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·man.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Grand G580

Grand G580

182.500 kr.

Grand 580 Golden Line Ny model 2018 fra Grand Boat, som opfylder de fleste krav til en super fed RIB. Her får du luksus på første klasse, til en overkommelig pris. Båden har den perfekte indretning til dagture med stor u-sofa i bag, bord i for med mulighed for soldæk, center styrepult med sæder/stå støtte. Båden er godkendt til 12 personer. Vægt uden motor/Længde/Bredde: 550kg/5,8m/2,45m Priser fra 182.500,- Billeder kan være vist med ekstraudstyr Ring for et uforpligtende tilbud.

Kolding·fre.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Pro-Safe 740 RIB med 300 HK Mercury

Pro-Safe 740 RIB med 300 HK Mercury

349.000 kr.

Pro - Safe 740 RIB sælges. Her får top kvalitets RIB med HYPALON tuber,  og sejlegenskaber ud over det sædvanlige! Båden er rigget op med en 300 HK Mercury Verado motor, som har massere af power! Super fed RIB med en rigtig fin indretning. I for er der store lange bænke med opbevaring og mulighed for et stort soldæk. I midten er der en god stor styrepult med vindspejl, så man kan stå i læ. Styrpulten har et indbygget sæde i for med opbevaring under. Hele styrpulten kan åbnes/vippes simpelt, med blot 2 beslag. Bag styrepulten er 2 stand up ryglæn. Bagerst i båden står en stor kraftig targabøjle med navigationslys. Båden er udstyret med: - 300 hk Verado med el-gas/gear - Hydraulisk styrring - 12 tommer Simrad kortplotter med dybdemåler - Simrad VHF, NEMA 2000 - Indbygget brændstoftank - Højtalerer med radio modul og bluetooth - Targabøjle - Lanterner - Kompas - 2 batterier - Hovedafbryder mm. Til sættet medfølger der en Variant Ocean 2700 kg. boogietrailer med superruller og SUPERWINCH el-spil. Alt i alt en rigtig fin RIB i fin stand. Sættet har sejlet 250 timer. Båden kan ses hos Saildirect i Kolding. RING for yderligere information / fremvisning. Sælges i formidlingssalg for kunde.

Kolding·fre.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Grand S420NS med 30 hk Yamaha og trailer

Grand S420NS med 30 hk Yamaha og trailer

103.950 kr.

S420NS er vores helt nye model som er specielt lavet til klubber og aktive personer. Følgende forbedringer er lavet ud fra standart modellen. •Høj hæk som gør der ikke så nemt kommer vand ind når man bakker. •Stor sump i bag som gør vandet samles der og ikke i bunden af båden. •Ny opdateret styrepult med dobbelt sæde. •Step på tuben i front som sikrer en nem omborgstigning. •Leveres med grå glasfiberskrog. •Røde tuber i PVC som er med til at sikre den altid kan ses på vandet. Sætpris: Grand S420NS Yamaha F30 Batteri i kabler Variant trailer Pris: 109.900,- +2900 i lev. omk. Billeder kan være vist med ekstraudstyr

Kolding·fre.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Grand Drive 600 Drive

Grand Drive 600 Drive

260.700 kr.

Drive fra Grand er et helt nyt koncept. Denne model er med fem single jokey sæder Drive modellerne er med ekstra V-bund og skærer perfekt i vandet. Perfekt båd til hurtig fragt af turister, familie eller venner. Båden er med et stort opbevaringsrum. Ved montering af maksimal motor på 150 hk, vil du føle det perfekte drive. Båden er udstyret med 140 Liters indbygget tank, som vil gøre det muligt at sejle 4-5 timers spændende sejlads.. Alt i alt er D600Drive et højhastigheds, komfortabelt og sikkert fartøj. Standardudstyr: - Ekstra dyb V-køl - Ekstra kraftige kamre tube - Ankerrum - Bowstep med to klamper - Styrepult med vindspejl og gribehåndtag - Justerbar sports førersæde - Fem enkelt Jokeysæder med smart indbygget rum under - Bagsæde med opbevaring og flytbar ryglæn - To store opbevaringsrum i bag - Løfteøjer - Trækøje - Diverse klamper - Indbygget 140 liters tank mm. Muligt ekstraudstyr: - Delux pakke: Badeplatforme med badestige, navigationstårn med vandskitræk og el-pakke (lanterner, lænsepumpe, horn, hovedafbryder) - Ferskvandtank med pumpe 45 liter - Hydraulisk styrring - Sports performance rat - Overallcover - Kølbeskyttelse - Seadæk gulv mm. I bunden på Grands egen hjemmeside, kan du konfigurerer din egen version, herefter kan vi regne en pris til dig helt uforpligtende! https://grandboats.com/drive-d600-drive/ Se mere om båden i videoen herunder: https://www.youtube.com/watch?v=w9jpjAyrvb8 FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·fre.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Grand D600 Active LAGERBÅD

Grand D600 Active LAGERBÅD

309.500 kr.

LAGERBÅD hos Saildirect i Kolding. Grand D600 Active. Grand D600 Active, med denne version kan du godt tage racerpilotens sko på. Mærk ruschen, bølgen og performancen med denne båd. Føl dig sikker og fri med det åbne dæk, og to justerbare sportsæder. Active er udviklet til fiskeri og sports sejlads. Er du til fart og høje bølger, er denne perfekt. Den er med sine sportsæder og DYB V-køl meget behagelig at sejle i høj sø. I bag er der kraftige hynder og en høj ryk, som også gør det muligt at sidde komfortabelt i bag. Båden har bl.a. et rummeligt gulv rum, hvor lågen er med gasfjedre, to gode agter rum til fortøjninger eller andet. Kan sejles med motor fra 115 - 150 hk. Nyd farten i boven, eller komforten i stolene, som næsten griber om dig og giver dig tryghed – selv med fart på. Båden er udstyret med: - Performace rat - Farvet gelcote - Vandski tårn - El-pakke - Køl beskyttelse - Ekstra hynder i bag - Sea dæk / softfloor. - Ekstra dyb V-køl – Ekstra kraftige kamre tube – Ankerrum – Bowstep med to klamper – Styrepult med vindspejl og gribehåndtag – Justerbar førersæder – Opbevaring rum under dæk med gasdæmpere i sædet/låget – Bagsæde med opbevaring og flytbar ryglæn – To store opbevaringsrum i bag – Løfteøjer – Trækøje – Diverse klamper – Indbygget 140 liters tank mm. Båden kan købes med en Yamaha V-max 115 hk til: 425.000 kr. Inkl. montering og opstart. Med en Yamaha V-max 115, får du detaljer, med mat lak og metallak. Ingen billig pianolak – men ren rå styrke og kvalitet! Båden er konfigureret som på det første billede. Finansiering tilbydes Video af en Grand D600: https://youtu.be/TBpBwHl7u7g?si=KqGRIH7EqNMWf2aj

Kolding·17. apr.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Grand S300L

Grand S300L

42.400 kr.

Grand S300 Luksus udgave, til den kræsne køber, der forventer lidt mere af sin RIB / TENDER. Gran S300L er perfekt indrettet med en bænk i bag, med blødt sæde og ryglæn. Bænken er med et stort opbevaringsrum, med mulighed for aflåsning. Ved siden af styrepulten er mulighed for at få sat et ekstra sæde ind. Båden er udstyret med: Standardudstyr: - Tværgående sæde med ryglæn - Styrepult - Kabelstyring og rat - 4-step hull performance skrog - Årer - Bundprop - Rustfri løfteøjer - Trækøje - Gribe håndtag - Fod pumpe - PVC Tube mm. Muligt Ekstraudstyr: - Step ends - Bow step - Biminitop - Overall Cover - Overtryksventiler - Køl beskyttelse - Hypalon tuber mm. I bunden på Grands egen hjemmeside, kan du konfigurerer din egen version, herefter kan vi regne en pris til dig helt uforpligtende! https://grandboats.com/silver-line-s300l-s330l/ Se mere om båden i videon herunder: https://youtu.be/brAI-eF8CTI   FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·16. apr.·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
Gummibåd 25hk Yamaha

Gummibåd 25hk Yamaha

26.000 kr.

Sælger dene fine styrepult gummibåd, som er meget velholdt og plejet Den er 430 lang, og meget rummelig og har et fint rum oppe foran, vi har selv været på mange familie ture. Der følger extra propel åre og pumpe. Den aaltid blevet serviceret og starter meget nemt, den har fået ompolstret sædet og sat et godt lowrance ekkolod på Det er en hurtig båd og har trukket mig op på vandski, og kan godt trække en tube Der er en smart stige omme bag ved så man kan både fra den. Den står på en ny trailer som har kørt maks 500 km som der er papir kvit og det hele med som naturligvis ville følge med vis det ønsket kan båden købes alene uden trailer til mindre pris Den kan evt laveres tøv ikke med og smid en besked så finder vi ud af noget???? Kan evt sælges uden trailer til en mindre prise

Silkeborg·24. dec. 2022