Populært

YAM 350Taf

YAM 350Taf

29.300 kr.

Familieeventyr starter her Det superlette skrog er også superstærkt, hvilket giver tryghed, når bølgerne går højt. Det store rum i boven huser ankeret og al dit nødvendige udstyr, mens det flade dæk giver mulighed for nem ombordstigning og ekstra opbevaring. Vælg din perfekte sædekonfiguration, med mulighed for en åben båd eller et bænksæde med to konsolmuligheder; den ene med ekstra opbevaringsplads, hvilket gør den perfekt for familier. YAM 350TAf Dyk direkte ned i action. Vores største model er ekstremt nem at håndtere, hvilket gør det til en leg at komme ud på vandet. Adrætte sejlegenskaber og robust konstruktion gør den til den perfekte partner til ethvert eventyr.

Svendborg·i går·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Valiant V-500 Sport

Valiant V-500 Sport

69.000 kr.

Smart Rib med eksklusiv indretning! Her er god plads til at komme fra for til agter, styrepulten er placeret ca. midtskibs og i SB side så du let passerer den, dørken er selvlænsende og der er stuverum i fortoften, styrepult og agter bænken har indbygget brændstofstang. Ponton har 6 skridsikre "siddepladser/step on plader" og 4 stk. gribehåndtag for ekstra sikkerhed ombord. Båden fremtræder i særdeles god. Pris uden motor og trailer, men vi giver gerne et godt tilbud på både med motor og trailer! Se video her: https://www.youtube.com/watch?v=JUe0ukNuOp4

Svendborg·i går·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
YAM 310 S

YAM 310 S

9.800 kr.

Yam 310 S. Her får du maksimal sjov på vandet med en YAM SPORT. Ideel til campingture, vandsport, familieferier, turer på søen eller bare udforske kysten. Gummibåden er hårdfør og sporty på samme tid. En gummibåd, som også kan bruges til hjælpebåd til større både. Båden er med oppustelig V-køl, sammenfoldeligt aluminiumsdørk Kan håndteres af en person og nem at puste op / tage med sig under armen. Til Gummibåden medfølger: - Monteringsrem til brændstoftank - Opbevaringspose - Reparationskit - Fodpumpe - Årer - Lufttryksmåler - Træktov Samlet længde: 3, 08 m Bredde: 1, 54 m Maks. personer: 4 Maks. motor: 15 hp Antal Antal luftkamre: 3 + 1 (køl) Opbevaringsdimensioner: 112 x 66 x 34 cm Gulvmateriale/-type: Aluminium Skrogvægt: 50, 2 kg Maks. bæreevne: 600 kg Tube Diameter: 42 cm FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·i går·Saildirect/GrandBoat

Fremhævet
YAM 240Air

YAM 240Air

8.000 kr.

En fantaAirsk måde at have det sjovt på vandet Førsteklasses ydeevne er sikret – med selv den mindste Yamaha-påhængsmotor – og håndtering er bemærkelsesværdig, med fremragende kontrol og stabilitet fra den særlige oppustelige køl og V-skrogdesign (kun til 310Air-V). Stærke D-ringe og livliner er tilvejebragt, samt en sikker, integreret tankholder. Det PVC-betrukne agterspejlet er forstærket med en særlig støttesektion til en Yamaha-påhængsmotor. Alt, hvad du skal gøre, er at nyde det. YAM 240Air Hop ind i en YAM, og slut dig til de tusindvis af glade ejere, der sejler rundt i havnene, lystbådehavnen og de indre farvande i Europa. Den oppustelige YAM er kendt for et enkelt, stilfuldt design, brugervenlighed og forfriskende værdi for pengene. Den hjælper folk med nemmere at komme på vandet – og med at have det sjovere.

Svendborg·i går·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Aqua Spirit 530 - 100 HK Yamaha/Udstyr

Aqua Spirit 530 - 100 HK Yamaha/Udstyr

284.900 kr.

Aqua Spirit 530 Limited i - Revolutionerende Rib båd Velkommen om bord på denne Aqua Spirit 530. Lillebroren til den brutale 585er.. Et smagfuldt koncept med elegance og professionelle sejlegenskaber. Den har fast aluminiumsbund og er dermed ekstrem hårdfør og holdbar. Desuden bider den fast i vandet på en helt anden måde, end hvad en glasfiberbåd gør og ikke mindst er støjen under sejllads en del mindre. Denne model er 533 cm. lang og 233 cm. bred og vejer blot 364 kg. selvom den har Aluminiumsskrog. Der er tilladt op til 7 personer ombord på båden. Båden er på-monteret med den fine Yamaha 100 HK motor, der er motiveret til en masse gode timer på vandet. Der ydes fortsat fabriksgaranti som fra start var - 3 års garanti på motoren og 2 års garanti på båden Hvorfor vælge denne AQS 530? Båden kan fås Hypalon pontoner! Det er en ekstravant kvalitet, og en hel særpræget performance. Derudover kan du til båden tilkøbe ALT i udstyr man kunne ønske sig. Vandskibøjle agter, solseng i boven, badestige i bagbord udover pontonen, og mulighed for tilkøb af biminitop. Det er sjældent set, at man finder så FIN en rib. Båden kan være vist med ekstraudstyr på billederne. Yderst attraktiv at finansiere - kan blive din fra kr. 2.451,- månedlig - vi kan ansøge om finansiering imens du/I er i forretningen - det tager kun 5 min.

Silkeborg·i går·Bluebay Marine A/S

YAM 270Taf

YAM 270Taf

20.800 kr.

Kompakt, let og stærk YAM 270 TAf er kompakt, men mægtig, og den har de samme robuste søegenskaber som sine større søskende i serien. En superlet konstruktion gør det til en leg at flytte den rundt når den ikke er i vandet. Kan nemt stuves på en større båd eller derhjemme. Håndtering er en leg – med det stive aluminiumsskrog og den V-formede køl – og du kan vælge mellem at bruge de stærke aluminiumsårer, med rørklips så de er nemme at stuve, og kraftige åregafler, eller at montere en Yamaha påhængsmotor i verdensklasse, kendt for sin jævne motorgang, økonomi og stilfulde pålidelighed.

Svendborg·i går·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
YAM 310Taf

YAM 310Taf

25.400 kr.

Fantastisk velsejlende Rib med Aluminiums skrog og god V-bund! Start dine eventyr uden besvær Skroget på YAM 310 TAf er utroligt let, men også utroligt robust; hvilket gør den nem at trække i land for at nyde tiden på stranden. Praktisk bovopbevaring er et perfekt hjem til anker og udstyr, og det flade dæk giver mulighed for nem ombordstigning og ekstra opbevaring. Siddepladserne kan konfigureres så de passer til dit personlige behov, der er mulighed for et bænksæde og to konsolmuligheder, en med ekstra opbevaringsplads, hvilket gør den ideel til langture. Se video her: https://www.youtube.com/watch?v=K_yWYTUil4U

Svendborg·i går·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
YAM 310Air-V

YAM 310Air-V

9.800 kr.

En fantastisk måde at have det sjovt på vandet! Førsteklasses ydeevne er sikret – med selv den mindste Yamaha-påhængsmotor – og håndtering er bemærkelsesværdig, med fremragende kontrol og stabilitet fra den særlige oppustelige køl og V-skrogdesign (kun til 310Air-V). Stærke D-ringe og livliner er tilvejebragt, samt en sikker, integreret tankholder. Det PVC-betrukne agterspejlet er forstærket med en særlig støttesektion til en Yamaha-påhængsmotor. Alt, hvad du skal gøre, er at nyde det. YAM 310Air-V Hop ind i en YAM, og slut dig til de tusindvis af glade ejere, der sejler rundt i havnene, lystbådehavnen og de indre farvande i Europa. Den oppustelige YAM er kendt for et enkelt, stilfuldt design, brugervenlighed og forfriskende værdi for pengene. Den hjælper folk med nemmere at komme på vandet – og med at have det sjovere.

Svendborg·i går·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Aqua Spirit 7.0 Cruise - Genesis - 130 HK Yamaha

Aqua Spirit 7.0 Cruise - Genesis - 130 HK Yamaha

399.900 kr.

Ombord på Aqua Spirit 700 Tender, en af ponton klassens fedeste concept både, oplever man en følelse af rummelighed, stilfuld kvalitet og fantastiske materialer. Ponton både er generelt meget vellidte grundet deres høje stabilitet, hvilket sikre dig en rolig sejlads næsten uanset vejrforholdene. Det er også en bådtype der bruges mere og mere til regulær vandsport grundet dens styrke, og med den rette motor også trækkraft. Flere og flere dykkere finder også disse bådtyper interessante, netop fordi der er så meget plads til det pladskrævende udstyr. Velkendt fra det amerikanske marked hvor søerne bugner med disse fede party-boats. Aqua Spirit har skabt en stilren ponton båd som udvendigt giver et billede af åbenhed, fart, og luksuriøs afslapning på vandet. Denne båd er next-level, og ejer stadigvæk alle de klassiske egenskaber, som blandt andet - egnet til vandsport, behaglig cruísing, og perfekt til forsamlinger af venner eller familie. Denne ponton er godkend med maskine op til 200hk. Se båden i vores showroom lige nu!

Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

YAM 350 TaF

YAM 350 TaF

28.999 kr.

Kom og se vores YAM RIB - opmonteret med Yamaha motor! Familieeventyr starter herDet superlette skrog er også superstærkt, hvilket giver tryghed, når bølgerne går højt. Det store rum i boven huser ankeret og al dit nødvendige udstyr, mens det flade dæk giver mulighed for nem ombordstigning og ekstra opbevaring. Vælg din perfekte sædekonfiguration, med mulighed for en åben båd eller et bænksæde med to konsolmuligheder; den ene med ekstra opbevaringsplads, hvilket gør den perfekt for familier. Nyd vandet med en YAM 350 TAf, og slut dig til de tusindvis af glade ejere, der sejler rundt i havnene, marinaerne og de indre farvande i Europa. Med den længste vandlinje i serien leverer denne 350 TAf behagelig, komfortabel og stabil sejlads, mens den stadig er let og robust. Ideel familiebåd og hjælpebåd til stor yachtLuftpumpe medfølger så man hurtigt er klar og ude på vandet.Perfekt kombineret med en Yamaha 25 hk påhængsmotorStift aluminiumsskrog for komfort og stabilitetV-formet skrog og fladt gulv på 310TAf & 350TAfFladt gulv for fremragende læsning og passagerkomfortNem håndtering og fremragende manøvredygtighedLette, stærke aluminiumsårer med klemmer, så de er nemme at stuveForstærket agterspejl til Yamaha påhængsmotor

Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

YAM 310 TaF

YAM 310 TaF

24.999 kr.

Kom og se vores YAM RIB - Opmonteret med Yamaha Start dine eventyr uden besværSkroget på YAM 310 TAf er utroligt let, men også utroligt robust; hvilket gør den nem at trække i land for at nyde tiden på stranden. Praktisk bovopbevaring er et perfekt hjem til anker og udstyr, og det flade dæk giver mulighed for nem ombordstigning og ekstra opbevaring. Siddepladserne kan konfigureres så de passer til dit personlige behov, der er mulighed for et bænksæde og to konsolmuligheder, en med ekstra opbevaringsplads, hvilket gør den ideel til langture. Sejl afsted med en YAM 310 TAf, og nyd aluminiumsskrogets stabilitet og komfort. YAM 310 TAf er kendt for sit enkle, stilfulde design, sine kundefokuserede features, som f.eks. det flade dæk og ankerskabet, og den hjælper folk med let at komme ud på vandet - og have det sjovt. Perfekt til fiskeri og som sikkerhedsbådIdeelt med en let Yamaha 20 hk påhængsmotorStift aluminiumsskrog for komfort og stabilitetV-formet skrog for bedre søegenskaberFladt gulv for fremragende læsning og passagerkomfortNem håndtering og fremragende manøvredygtighedLette, stærke aluminiumsårer med klemmer, så de er nemme at stuveForstærket agterspejl til Yamaha påhængsmotorLuftpumpe medfølger så man hurtigt er klar og ude på vandet.

Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

Aqua Spirit 450CAC - 70 HK Yamaha/Udstyr og trailer

Aqua Spirit 450CAC - 70 HK Yamaha/Udstyr og trailer

149.900 kr.

Aqua Spirit 450 CAC - KOMPLET SÆT KAMPAGNE - Nu har vi samlet alt i en pakke til dig. Kan finansieres fra kun kr. 1.875,- om måneden - det er jo helt vandvittig. Nu har du altså muligheden for at købe et komplet sæt, hvor der allerede er taget stilling til hvad du skal bruge. Her får du den lækre aluskroget RIB med en højoptimeret 40 HK maskine fra Yamaha, indstillet til en Brenderup 600 kg trailer - og søsætningsklar. Limited Edition model...Velkommen ombord på denne lækre Aqua Spirit 450 CAC, der ved første øjekast indbyder til fart og spænding på vandet. Dette er en båd der er planende hurtigere end du kan nå at sige HOLD FAST og stadig med fremragende styreegenskaber. Der er god plads ombord til trods for bådens størrelse og har plads til hele 6 personer ombord. vindspejlet på konsollet giver god beskyttelse til kaptejnen og manøvrering til broer og i havnen er enkelt, takke være RIBens bløde tubs. Stævnens konstruktion tillader at du kan gå tæt på molen eller broen, når folk skal af - og på båden fra trinnet i stævnen. I bunden der er lavet i lakeret aluminium, med skridsikkert slidlag, har du god fodfæste og langs båden sider er der mange håndtag at få fat i, når båden er planende. Ideel til dig der vil have, at det skal være nemt og hurtig at komme i vand fra trailer, til dig der elsker at sejle stærkt på havet, til dig der tager kammeraterne med ud og stå på vandski og til dig der har et sommerhus i vandkant, hvor det kunne være fedt at krydre weekendens sommerhustur, med mange timer med vandsjov for hele familien og vennerne. Denne styrepultbåd er i Limited Edition og ser båden sporty og alligevel ekstremt elegant ud - den har fast alubund og er dermed ekstrem hårdfør og holdbar. Desuden bider den fast i vandet på en helt anden måde end en glasfiberbåd og ikke mindst er "støjen" under sejllads en del mindre. Denne model er 442 cm. lang og 214 cm. bred og vejer blot 212 kg. selvom den har Aluskrog. Der ydes 2 års garanti på båden. Båden er 3-farvet og desuden udstyret med styrekonsol, gode hynder og en bøjle over maskinen. Godkendt til 6 Personer og max 75 HK motor. Bemærk billeder er vist med ekstra udstyr. Hvorfor en RIB ? -RIB både er populære bl.a. grundet den lave vægt og den hårdføre konstruktion. Man kan nemt have tungt grej med ombord, som eksempelvis dykkerudstyr, wakeboards o.lign. Denne type både er styrevillige og generelt lette at håndtere ved havnemanøvre, søsætning og optagning

Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

NY HUMBER 800 OCEAN PRO 300HK

NY HUMBER 800 OCEAN PRO 300HK

649.800 kr.

NY HARDCORE SUPER RIB - kraftige tubes i Orca hypalon, en engelsk bygget båd som bruges af de fleste autoriteter i England, der findes en video hvor en 6.3 meter sejler til polarcirklen, en havgående RIB med fantastiske egenskaber, 300HK Suzuki med KEYLESS start, 2 x 9" Garmin med sidescanner ekkolod, Garmin VHF, Garmin VHF, Garmin AIS med sender/modtager, 4 x fjeder stole, Seastar ratbetjent powertrim, Seastar tilt rat, pulverlakeret dobbelt targabøjle, Lopo light LED lanterner, EL lænsepumpe, Hydraulisk styring, fjernbetjens hoved afbryder, Fly By Wire gas/gear, en båd der skal ses og opleves, kan evt. prøves af seiøst interesserede..

Beder·fre.·Baadhuset A/S

Fremhævet
Aqua Spirit 290

Aqua Spirit 290

19.900 kr.

Aqua Spirit 290. Denne model er i Limited Edition og ser ekstremt elegant ud - den har fast alubund og er dermed ekstrem hårdfør og holdbar. Desuden bider den fast i vandet på en helt anden måde end en glasfiberbåd og ikke mindst er "støjen" under sejllads en del mindre. Denne model er 290 cm. lang og 168 cm. bred og vejer blot 62 selvom den har Aluskrog. Der ydes 2 års garanti på båden. Båden er 3-farvet og desuden udstyret med siddetofte agter i båden. Godkendt til 3 Personer og max 10 HK motor. BÅDEN ER IKKE DE FARVER DER ER VIST PÅ BILLEDET, MEN SORT/GRÅ/RØD. Hvorfor en RIB ? -RIB både er populære bl.a. grundet den lave vægt og den hårdføre konstruktion. Man kan nemt have tungt grej med ombord, som eksempelvis dykkerudstyr, wakeboards o.lign. Denne type både er styrevillige og generelt lette at håndtere ved havnemanøvre, søsætning og optagning.

Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

Aqua Spirit 450CAC - 50 HK Yamaha/Udstyr og trailer

Aqua Spirit 450CAC - 50 HK Yamaha/Udstyr og trailer

129.900 kr.

Aqua Spirit 450 CAC - KOMPLET SÆT KAMPAGNE - Nu har vi samlet alt i en pakke til dig. Kan finansieres fra kun kr. 1.638,- om måneden - det er jo helt vandvittig. Nu har du altså muligheden for at købe et komplet sæt, hvor der allerede er taget stilling til hvad du skal bruge. Her får du den lækre aluskroget RIB med en højoptimeret 40 HK maskine fra Yamaha, indstillet til en Brenderup 600 kg trailer - og søsætningsklar. Limited Edition model...Velkommen ombord på denne lækre Aqua Spirit 450 CAC, der ved første øjekast indbyder til fart og spænding på vandet. Dette er en båd der er planende hurtigere end du kan nå at sige HOLD FAST og stadig med fremragende styreegenskaber. Der er god plads ombord til trods for bådens størrelse og har plads til hele 6 personer ombord. vindspejlet på konsollet giver god beskyttelse til kaptejnen og manøvrering til broer og i havnen er enkelt, takke være RIBens bløde tubs. Stævnens konstruktion tillader at du kan gå tæt på molen eller broen, når folk skal af - og på båden fra trinnet i stævnen. I bunden der er lavet i lakeret aluminium, med skridsikkert slidlag, har du god fodfæste og langs båden sider er der mange håndtag at få fat i, når båden er planende. Ideel til dig der vil have, at det skal være nemt og hurtig at komme i vand fra trailer, til dig der elsker at sejle stærkt på havet, til dig der tager kammeraterne med ud og stå på vandski og til dig der har et sommerhus i vandkant, hvor det kunne være fedt at krydre weekendens sommerhustur, med mange timer med vandsjov for hele familien og vennerne. Denne model er i Limited Edition og ser båden sporty og alligevel ekstremt elegant ud - den har fast alubund og er dermed ekstrem hårdfør og holdbar. Desuden bider den fast i vandet på en helt anden måde end en glasfiberbåd og ikke mindst er "støjen" under sejllads en del mindre. Denne model er 442 cm. lang og 214 cm. bred og vejer blot 212 kg. selvom den har Aluskrog. Der ydes 2 års garanti på båden. Båden er 3-farvet og desuden udstyret med styrekonsol, gode hynder og en bøjle over maskinen. Godkendt til 6 Personer og max 75 HK motor. Bemærk billeder er vist med ekstra udstyr. Hvorfor en RIB ? -RIB både er populære bl.a. grundet den lave vægt og den hårdføre konstruktion. Man kan nemt have tungt grej med ombord, som eksempelvis dykkerudstyr, wakeboards o.lign. Denne type både er styrevillige og generelt lette at håndtere ved havnemanøvre, søsætning og optagning

Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

Aqua Spirit 450CAC - 40 HK Yamaha/Udstyr og trailer

Aqua Spirit 450CAC - 40 HK Yamaha/Udstyr og trailer

119.900 kr.

Aqua Spirit 450 CAC - KOMPLET SÆT KAMPAGNE - Nu har vi samlet alt i en pakke til dig. Kan finansieres fra kun kr. 1.521,- om måneden - det er jo helt vandvittig. Nu har du altså muligheden for at købe et komplet sæt, hvor der allerede er taget stilling til hvad du skal bruge. Her får du den lækre aluskroget RIB med en højoptimeret 40 HK maskine fra Yamaha, indstillet til en Brenderup 600 kg trailer - og søsætningsklar. Limited Edition model...Velkommen ombord på denne lækre Aqua Spirit 450 CAC, der ved første øjekast indbyder til fart og spænding på vandet. Dette er en båd der er planende hurtigere end du kan nå at sige HOLD FAST og stadig med fremragende styreegenskaber. Der er god plads ombord til trods for bådens størrelse og har plads til hele 6 personer ombord. vindspejlet på konsollet giver god beskyttelse til kaptejnen og manøvrering til broer og i havnen er enkelt, takke være RIBens bløde tubs. Stævnens konstruktion tillader at du kan gå tæt på molen eller broen, når folk skal af - og på båden fra trinnet i stævnen. I bunden der er lavet i lakeret aluminium, med skridsikkert slidlag, har du god fodfæste og langs båden sider er der mange håndtag at få fat i, når båden er planende. Ideel til dig der vil have, at det skal være nemt og hurtig at komme i vand fra trailer, til dig der elsker at sejle stærkt på havet, til dig der tager kammeraterne med ud og stå på vandski og til dig der har et sommerhus i vandkant, hvor det kunne være fedt at krydre weekendens sommerhustur, med mange timer med vandsjov for hele familien og vennerne. Denne model er i Limited Edition og ser båden sporty og alligevel ekstremt elegant ud - den har fast alubund og er dermed ekstrem hårdfør og holdbar. Desuden bider den fast i vandet på en helt anden måde end en glasfiberbåd og ikke mindst er "støjen" under sejllads en del mindre. Denne model er 442 cm. lang og 214 cm. bred og vejer blot 212 kg. selvom den har Aluskrog. Der ydes 2 års garanti på båden. Båden er 3-farvet og desuden udstyret med styrekonsol, gode hynder og en bøjle over maskinen. Godkendt til 6 Personer og max 75 HK motor. Bemærk billeder er vist med ekstra udstyr. Hvorfor en RIB ? -RIB både er populære bl.a. grundet den lave vægt og den hårdføre konstruktion. Man kan nemt have tungt grej med ombord, som eksempelvis dykkerudstyr, wakeboards o.lign. Denne type både er styrevillige og generelt lette at håndtere ved havnemanøvre, søsætning og optagning

Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

Aqua Spirit 320

Aqua Spirit 320

24.900 kr.

Aqua Spirit 320. Denne model er i Limited Edition og ser ekstremt elegant ud - den har fast alubund og er dermed ekstrem hårdfør og holdbar. Desuden bider den fast i vandet på en helt anden måde end en glasfiberbåd og ikke mindst er "støjen" under sejllads en del mindre. Denne model er 315 cm. lang og 168 cm. bred og vejer blot 71 kg. selvom den har Aluskrog. Der ydes 2 års garanti på båden. Båden er 3-farvet og desuden udstyret med siddetofte agter i båden. Godkendt til 4 Personer og max 15 HK motor. Hvorfor en RIB ? -RIB både er populære bl.a. grundet den lave vægt og den hårdføre konstruktion. Man kan nemt have tungt grej med ombord, som eksempelvis dykkerudstyr, wakeboards o.lign. Denne type både er styrevillige og generelt lette at håndtere ved havnemanøvre, søsætning og optagning.

Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

Få beskedNår der er nye resultater i Andet mærke

Lup med søgeord i
Aqua Spirit 350

Aqua Spirit 350

29.900 kr.

Aquarib 350. Denne model er i Limited Edition og ser ekstremt elegant ud - den har fast alubund og er dermed ekstrem hårdfør og holdbar. Desuden bider den fast i vandet på en helt anden måde end en glasfiberbåd og ikke mindst er "støjen" under sejllads en del mindre. Denne model er 348 cm. lang og 168 cm. bred og vejer blot 100 kg. selvom den har Aluskrog. Der ydes 2 års garanti på båden. Båden er 3-farvet og uden konsol. Godkendt til 4 Personer og max 20 HK motor. Hvorfor en RIB ? -RIB både er populære bl.a. grundet den lave vægt og den hårdføre konstruktion. Man kan nemt have tungt grej med ombord, som eksempelvis dykkerudstyr, wakeboards o.lign. Denne type både er styrevillige og generelt lette at håndtere ved havnemanøvre, søsætning og optagning.

Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

Aqua Spirit 450CAC med udstyr

Aqua Spirit 450CAC med udstyr

49.900 kr.

Aqua Spirit 450 CAC Kan finansieres fra kun kr. 483,- om måneden - det er jo helt vandvittig. Velkommen ombord på denne lækre Aqua Spirit 450 CAC, der ved første øjekast indbyder til fart og spænding på vandet. Dette er en båd der er planende hurtigere end du kan nå at sige HOLD FAST og stadig med fremragende styreegenskaber. Der er god plads ombord til trods for bådens størrelse og har plads til hele 6 personer ombord. vindspejlet på konsollet giver god beskyttelse til kaptejnen og manøvrering til broer og i havnen er enkelt, takke være RIBens bløde tubs. Stævnens konstruktion tillader at du kan gå tæt på molen eller broen, når folk skal af - og på båden fra trinnet i stævnen. I bunden der er lavet i lakeret aluminium, med skridsikkert slidlag, har du god fodfæste og langs båden sider er der mange håndtag at få fat i, når båden er planende. Ideel til dig der vil have, at det skal være nemt og hurtig at komme i vand fra trailer, til dig der elsker at sejle stærkt på havet, til dig der tager kammeraterne med ud og stå på vandski og til dig der har et sommerhus i vandkant, hvor det kunne være fedt at krydre weekendens sommerhustur, med mange timer med vandsjov for hele familien og vennerne. Denne model er i Limited Edition og ser båden sporty og alligevel ekstremt elegant ud - den har fast alubund og er dermed ekstrem hårdfør og holdbar. Desuden bider den fast i vandet på en helt anden måde end en glasfiberbåd og ikke mindst er "støjen" under sejllads en del mindre. Denne model er 442 cm. lang og 214 cm. bred og vejer blot 212 kg. selvom den har Aluskrog. Der ydes 2 års garanti på båden. Båden er 3-farvet og desuden udstyret med styrekonsol, gode hynder og en bøjle over maskinen. Godkendt til 6 Personer og max 75 HK motor. Bemærk billeder er vist med ekstra udstyr. Hvorfor en RIB ? -RIB både er populære bl.a. grundet den lave vægt og den hårdføre konstruktion. Man kan nemt have tungt grej med ombord, som eksempelvis dykkerudstyr, wakeboards o.lign. Denne type både er styrevillige og generelt lette at håndtere ved havnemanøvre, søsætning og optagning.

Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

Aqua Spirit 450CAC - 60 HK Yamaha/Udstyr og trailer

Aqua Spirit 450CAC - 60 HK Yamaha/Udstyr og trailer

139.900 kr.

Aqua Spirit 450 CAC - KOMPLET SÆT KAMPAGNE - Nu har vi samlet alt i en pakke til dig. Kan finansieres fra kun kr. 1.756,- om måneden - det er jo helt vandvittig. Nu har du altså muligheden for at købe et komplet sæt, hvor der allerede er taget stilling til hvad du skal bruge. Her får du den lækre aluskroget RIB med en højoptimeret 40 HK maskine fra Yamaha, indstillet til en Brenderup 600 kg trailer - og søsætningsklar. Limited Edition model...Velkommen ombord på denne lækre Aqua Spirit 450 CAC, der ved første øjekast indbyder til fart og spænding på vandet. Dette er en båd der er planende hurtigere end du kan nå at sige HOLD FAST og stadig med fremragende styreegenskaber. Der er god plads ombord til trods for bådens størrelse og har plads til hele 6 personer ombord. vindspejlet på konsollet giver god beskyttelse til kaptejnen og manøvrering til broer og i havnen er enkelt, takke være RIBens bløde tubs. Stævnens konstruktion tillader at du kan gå tæt på molen eller broen, når folk skal af - og på båden fra trinnet i stævnen. I bunden der er lavet i lakeret aluminium, med skridsikkert slidlag, har du god fodfæste og langs båden sider er der mange håndtag at få fat i, når båden er planende. Ideel til dig der vil have, at det skal være nemt og hurtig at komme i vand fra trailer, til dig der elsker at sejle stærkt på havet, til dig der tager kammeraterne med ud og stå på vandski og til dig der har et sommerhus i vandkant, hvor det kunne være fedt at krydre weekendens sommerhustur, med mange timer med vandsjov for hele familien og vennerne. Denne styrepultbåd er i Limited Edition og ser båden sporty og alligevel ekstremt elegant ud - den har fast alubund og er dermed ekstrem hårdfør og holdbar. Desuden bider den fast i vandet på en helt anden måde end en glasfiberbåd og ikke mindst er "støjen" under sejllads en del mindre. Denne model er 442 cm. lang og 214 cm. bred og vejer blot 212 kg. selvom den har Aluskrog. Der ydes 2 års garanti på båden. Båden er 3-farvet og desuden udstyret med styrekonsol, gode hynder og en bøjle over maskinen. Godkendt til 6 Personer og max 75 HK motor. Bemærk billeder er vist med ekstra udstyr. Hvorfor en RIB ? -RIB både er populære bl.a. grundet den lave vægt og den hårdføre konstruktion. Man kan nemt have tungt grej med ombord, som eksempelvis dykkerudstyr, wakeboards o.lign. Denne type både er styrevillige og generelt lette at håndtere ved havnemanøvre, søsætning og optagning

Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

Aqua Spirit 7.0 Cruise  - 200 HK Yamaha/Udstyr

Aqua Spirit 7.0 Cruise - 200 HK Yamaha/Udstyr

369.900 kr.

Flot Aqua Spirit 7.0 - Sejlet 2 sæsoner! LOADET MED UDSTYR! - Sælges i anvisningssalg for kunde - Ombord på Aqua Spirit 700 Tender, en af ponton klassens fedeste concept både, oplever man en følelse af rummelighed, stilfuld kvalitet og fantastiske materialer. Ponton både er generelt meget vellidte grundet deres høje stabilitet, hvilket sikre dig en rolig sejlads næsten uanset vejrforholdene. Det er også en bådtype der bruges mere og mere til regulær vandsport grundet dens styrke, og med den rette motor også trækkraft. Flere og flere dykkere finder også disse bådtyper interessante, netop fordi der er så meget plads til det pladskrævende udstyr. Velkendt fra det amerikanske marked hvor søerne bugner med disse fede party-boats. Aqua Spirit har skabt en stilren ponton båd som udvendigt giver et billede af åbenhed, fart, og luksuriøs afslapning på vandet. Denne båd er next-level, og ejer stadigvæk alle de klassiske egenskaber, som blandt andet - egnet til vandsport, behaglig cruísing, og perfekt til forsamlinger af venner eller familie. Denne ponton er godkend med maskine op til 200hk og er naturligvis monteret med MAX motor! Den stærke Yamaha 200 HK motor får denen ponton til at sejle som en drøm. Det perfekte match til festlighederne og de mange gæster den kan rumme. Har du nogensinde lavet vandsport med 10 mennesker ombord på din båd? Arkiv billeder. Båden kan besigtiges på Kejlstrupvej 241 i samarbejde med en sælger.

Silkeborg·16. apr.·Bluebay Marine A/S