Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande

Brug for hjælp?NemID-validering på GulogGratis.dk
Mere tryghed og større sikkerhed når du handler på GulogGratis.dk

Hvad er NemID-validering? 
Dit NemID indeholder nøjagtige personlige informationer om dig. Disse informationer kan ikke forfalskes og de kan altid findes af relevante myndigheder. 

Når du vælger at NemID-validere din profil på GulogGratis.dk betyder det, at du via dit NemID bekræfter, at dine profiloplysninger er valide. 

NemID-validering giver derfor sikker identifikation for både køber og sælger i forbindelse med en handel på GulogGratis.dk.


Sådan bliver du NemID-valideret
Det er let og hurtigt at blive NemID-valideret på GulogGratis.dk! Du logger ind med dit NemID en gang – så er du valideret og herefter vil et NemID-ikon blive vist på din profil og i dine annoncer.

En fordel for både sælger og køber
Når du vælger at NemID-validere din profil på GulogGratis.dk signalerer du, at du er en reel og troværdig person som man kan føle sig tryg ved at handle med.

Handler du med en NemID-valideret profil har du vished om personens identitet, uanset om du er køber eller sælger. Dette giver begge parter større sikkerhed og mindsker risikoen for at handle med en falsk profil.

NemID-validering medfører også, at supporten får nemmere ved at hjælpe, hvis en handel går galt. Vi opfordrer dog til, at du altid bruger din sunde fornuft og følger din mavefornemmelse, uanset hvem du handler med på GulogGratis.dk. 

Hvis du kommer i tvivl i forbindelse med en handel, har spørgsmål til NemID-validering eller har brug for hjælp til at blive valideret, er du altid velkommen til at kontakte supporten her: support

Bliv NemID valideret nu.