YouSee som virksomhed – hvad tilbyder de egentlig?

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
YouSee er en dansk virksomhed, der blev grundlagt i 2002. YouSee tilbyder forskellige services inden for TV, bredbånd og mobiltelefoni - et eksempel er Yousee mail. YouSee ejes af TDC Group, der er Danmarks største telekommunikationsvirksomhed. I 2018 havde YouSee 1,3 millioner kunder hvilket svarer til cirka hver fjerde dansker. YouSee blev grundlagt med det formål at gøre livet for danskerne nemmere og mere bekvemt. YouSee har derfor altid fokus på at udvikle nye teknologier og services, som kan gøre hverdagen lettere for deres kunder. YouSee's ambition er at være den førende telekommunikationsvirksomhed i Danmark, og de arbejder hårdt på at opfylde denne ambition.
Hvilke produkter og services tilbyder YouSee?
YouSee tilbyder en lang række af produkter og services. Du kan få TV, bredbånd, telefoni og mobiltjenester. YouSee har desuden et stort udvalg af mobilabonnementer, hvor du kan vælge mellem forskellige data- og taletidspakker. YouSee giver dig også mulighed for at leje eller købe film og serier online på deres hjemmeside. Derudover tilbyder de et YouSee Musik-abonnement, hvor du kan downloade og streame musik fra en lang række kunstnere.
Mail gennem YouSee
YouSee mail er en gratis e-mail service, der er tilgængelig for alle YouSee kunder. Du kan oprette din egen YouSee mail-adresse ved at logge ind på "Mit YouSee". Herefter skal du blot følge anvisningerne på skærmen. Når du har oprettet din e-mail-adresse, kan du logge ind på webmailen med din e-mail-adresse og dit personlige kodeord. På webmailen kan du læse og sende e-mails, samt tilpasse din e-mail-adresse, så den passer bedst muligt til dine behov. YouSee mail er en sikker og brugervenlig mail service, der giver dig mulighed for at holde styr på alle dine mails på ét sted. 
YouSee Musik – adgang til tusindvis af musiknumre hvor du vil
YouSee Musik giver dig adgang til tusindvis af musiknumre, hvor du vil. Det er kun blevet mere og mere populært at streame musik direkte på din mobil, computer eller tablet. YouSee Musik er til dig som elsker musik og gerne vil have adgang til et stort udvalg af musik. Fordelen fra andre musikstreamingtjenester er, at YouSee Musik ikke har reklamer, fordi man har adgang, når man er kunde hos YouSee. Det er en meget populær tjeneste, som mange brugere benytter sig af dagligt.
YouSee er altså en dansk virksomhed, der leverer TV-, bredbånds- og mobiltelefoni-produkter. Deres mission er at gøre det nemt for folk at bruge teknologien, så måske du bliver deres næste kunde?
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.